Hali
Este szarul voltam már nagyon azért nem jöttem, plusz nyűgi is voltam a köbön, szóval nem lettem volna jó társaság (lehet, hogy így sem vagyok
).
Voltam ma doki néninél, szép kis felfázásom van, kétkeresztes a vizelet, antibiotikum, egy hét múlva vissza újabb mintával. Most is majd leszakad, úgy fáj, a derekam tájéka
Olyan csúszós az út, hogy apa nem engedett el egyedül kocsival a dokihoz, pont felkelt a lány is, úgyhogy öltöztünk és mentünk együtt. Volt időpontom, így szerencsére nem kellett sokat várni (max. 5 perc), ők addig a kocsiban vártak.
Eve
Remélem mindent rendben talál a doki a Linánál
Vigyázz az úton, ha mész suliba!!!
Ildi
Nektek is jó utat és Ti is nagyon vigyázzatok, jó kikapcsolódást!
Lujzi
Szegény férjed
Amikor kicsi voltam én az aztalba akartam beleharapni csukott szájjal, a szám alatt van egy icipici heg (szinte nem is látszik), na ebből azt akartam kihozni, hogy anyukámék mindig azt mondták, hogy ott jött ki a rosszaság
Párodnál is???
Akkor az Ildinél is
Andi
Elevencsajszi lefoglal??? Tudom, hogy nem kell bíztatni, azért én megteszem, gyere ha van időd!!!
Orsi
Nagyon jók a képek!!! Annyira, hogy írtam a munkatársnőmnek, hogy voltak e Portugáliában, mert az egyik képen a háttérben lévő fickó kiköpött férje!! Lehet, hogy most lebuktattam a pasnyákot
Hugi
Ugye Kekeckukac jól van, nem lett semmi a leborulásból!!??? Ír már magadról, ugye minden rendben, meggyógyultál???
Kika
Oké most nem kapsz feketepontot, felmentésed van apa által
Én márciusban leszek két-három hétre szalma a Rékával apa megy Balfra gyógykezelésre, szegénykémnek nem nagyon akaródzik elmenni, itthagyni minket, dehát az egészsége érdekében mindent
Majd az utolsó héten utána megyünk két-három napra és akkor együtt "nyaralunk" egyet. Egyébként nem lehet együtt menni, mert szigorú házirend van amit be kell tartani, különben "kirúgják", ki kell akkor fizetni az egész kezelést, mindent. Így majd ha letelik neki utána.
Puszi:
Meli