Claire,
Hogy lehet megallapitani valakirol, hogy vashianyos? Ugye, csak a verkepbol? Nekem fogalmam sincs, hogy Bianak mennyi a vasa, meg senki nem mondta, hogy meg kene nezni. Egy ido utan minden babatol vesznek vert, hogy megnezzek?
Monyo,
jol, van, akkor csak megijedt, nem fajt neki annyira. Sajnalom a puklit! Bia is szerzett egyet regebben, o kapaszkodot az etetoszekebe es lefordult rola. Kb. 3-4 hetig megvolt a pup a fejen oldalt, de szerencsere nem lilult be. Levi jo nagyot bolinthatott.
Remelem, ez a pukli nagyon hamar meggyogyul!
Kuldok ra egy gyogyito puszit: pussz!
Jatszohaz: azt hiszem Te irtad, hogy ott lehetne egy tali. Merre is van ez?
Bibik: Bianak sikerult a 2. bibit is begyujtenie.
Sajnos mi okoztuk neki, jobban mondva parom veletlenul ranyitotta a wc ajtot.
Ez a mult heten tortent, s epp tegnap vettem eszre, hogy emiatt a mutato ujjan a korom kezd feheredni. Nem veralafutasos, hanem feher. Valoszinuleg a koromagy serulhetett meg. Szerintetek mi lesz a kormevel? Rendbe johet meg? Le fog esni? Egyaltalan hogy tortenik a koromleesosdni? Nekem soha nem volt ilyen szerencsere, ezert kerdem. Fajhat neki, amikor leesik? S alatta mar ott lesz az uj korom, vagy honapokig varni kell, mire kino ujra? Volt mar ilyen valamelyikteknek? Felek, nehogy maradando legyen a serules, mert megis csak kislany, s hogy nez ki egy no csunya kormokkel?! Brrrrrr!
Hazvezetono?! Nalam is elkelne a segitseg. Nagyon rossz, hogy alig tudok valamit csinalni, mert allandoan vele kell foglalkozni. Ha alszik, akkor is csak viszonylag csendes hazimunkat tudok vegezni, kulonben fel ora mulva felkel.
Magdi,
aranyosak lehetnek egyutt a kicsik, ahogy civakodnak.
Vigyazzon Nori, mert nemsokara Mark lesz az erosebb.
Imadom nezni, ahogy tancolnak ezek a babak.
Alig vartam, hogy Bia is rogyasszon, mert en szeretnem, ha tancot is tanulna. Tudjatok, almodozik a szulo.
Era,
a fraszt kaptam volna en is a helyedben, mikor latom, hogy kiesik a szekbol. Miert nem tudjak ugy megcsinalni ezeket a pantokat, szekeket, hogy tenyleg biztonsagosak legyenek?! Hm...
Ed,
Tegnap nalunk is turogomboc volt, de Bianak nem kellett, mert nem raktam az overe tejfolt.
Sly