Sziasztok Zülött Anyák!!!
NA, tegnap este a mi topicunk volt a legrövidebb....
Azért sajnálom, hogy nem sikerült elmenni, de remélem, mindenki gondolt ránk, miközben ette a finomabbnál finomabb falatokat, és itta a jó kis itókákat.
Napló stílusban következem megint.
December 6., csütörtök:
Bori reggel két újabb frázissal lepett meg: jóóvan és szíve=szívesen.
Mikulástól kapott vázlatfüzetet, meg sok-sok gyümölcsöt. Banánt, mandarint, almát, narancsot. Most Dunát lehet rekeszteni velük itthon.
Apával meg úgy összevesztem telefonon, hogy a végén hazajött...
Lehet, hogy gyakrabban kellene vele veszekedni?
Most azon vitáztunk, hogy miért nem tud nemet mondani a munkahelyén, miért kellene neki mindig mindenkinek megfelelnie.
December 7., péntek: Délután voltunk egy csapat kismamát meglátogatni. Volt ott egy cica is, Bori állandóan üldözte, a végén szegénykém a forró kályha tetején keresett menedéket. Aztán már kénytelen volt rá is fújni, mert csak nem hagyott nyugtot neki. Hazafelé Bori a taxiban levágott egy kiadós hisztit, úgy 10 perc hiszti után elkezdte mondani, még persze sírva, hogy cicaaa, cicaaa, cicaaaa...
Mondtam neki, hogy szegény cica most kipiheni a látogatásunkat, majd megnézzük máskor is.
December 8., szombat: Délelõtt dolgoztam, délután ledõltem aludni. Arra ébredtem, hogy a nagymamámék kopognak az ablakon. Jöttek Télapózni. Bori meg elmarta a dédije kalapját, a fejére tette, és úgy járt-kelt a szobában. A baj csak az volt, hogy semmit nem látott, mert totál a szemére húzta, így nekiment pl. a falnak, stb.
Éjjel meg felébredt arra, hogy az apja jár-kel, nem akart visszaaludni. Végül behoztam a kisszobába csettelni, de az sem tetszett neki. Akkor elkezdtük hallgatni a Kacagda-Gügyögdébõl a baba vihogásokat, na, az tetszett. Mondta, hogy baba, baba, meg köszönt is nekik, hogy szia.
December 9., vasárnap: Ma reggel 9-ig aludtam, hagyott az én kis drágám. Na, persze, hogy fejfájással ébredtem. Délben vissza is feküdtem, aludtunk Borival fél négyig, amikor felkeltem, még jobban fájt. Bevettem két algopyrint, és elmentünk sétálni, meg meglátogattuk a nagyiékat. Bori meg megtanulta teljesen magától felvenni a sapkáját, bár még nem mindig sikerül neki teljesen jól. Pl. egyszer teljesen az arcába lógott az egyik madzag, de nem zavartatta magát. Aztán állig lehúzta a sapkát, és elõadta a tegnapi produkcióját, de most a szék karfájának ment neki. Én meg röhögõgörcsöt kaptam, nem bírtam abbahagyni vagy fél óráig...
Gonosz vagyok, mi?
Új szavak: panci=fürdés, Borci=Borcsi, kaja, séta
Mindenkinek köszönöm a gratulációkat.
Adri! Most olvastam Zsófi írását a Friss kismamákban, úgy örülök, hogy minden rendben velük!!!
Tûzfal. nekem már vagy fél éve van, szinte percenként kapok egy támadást, de eddig még nem tudtak betörni a gépemre. Mindenesetre beszereztem egy hacker progit is, ha valaki letámad, majd jól visszatámadom...
Verus! Megkaptam a képeket, nagyon édesek a gyerekek. Jobbulást Jancsinak és gratula a jogsihoz!!! No és persze az új házhoz!!!
Bárányhimlõ: nekem volt, aztán volt övsömöröm is. Hmmm, mit ne mondjak, nem kellemes betegség. Két hónapig se pólót, se bugyit nem bírtam elviselni magamon...
Így két hónapig szinte meztelen voltam egész nap otthon, persze a suliban meg behozhatatlan hátrányt szereztem a tanulásban...
Evey, nem hiszem, hogy a szörcsögés allergia lenne, az nemcsak vizszintesben jönne ki. Inkább csak ilyenkor jobban eldugul az orra, és azért hallod a szörcsit. Amíg nem kezd folyni az orra, nincs nagy gond.
Most megyek, mindenki pihenje ki a tegnap este fáradalmait..
Ja, és a hátam már majdnem teljesen a régi.
Puszi:
Dia