Új privát üzeneted érkezett!

Lexi:)tudnàl valami teló szàmot adni nekem,mindtha az ő magàn rendelése kicsit húzós lenne nem??a sotéra mennék..
bobe1982
BUDAPEST

Bobe, SOTE-s számom nincs hozzá :(, és sajnos a SOTE-ra ritkán hív betegeket, mert ha ott van, szinte állandóan műt, vagy "szül".
Nekem is fájdalmaim voltak menstruáció alatt, görcsök nekem is voltak, de ami sokkal rosszabb volt, hogy nagyon fájdalmas és görcsös volt a pisilés. Mint kiderült azért, mert a hólyagomra is ráment, meg kb mindenhol volt, sajnos nekem a legsúlyosabb stádiumban volt. Egyértelműen laparoszkóppal tudják diagnosztizálni, a méhtükrözésen csak a méhet nézik, az endó szigetek viszont rendellenesen a méhen kívül vannak, szóval a méhtükrözésen ezt semmiképpen nem vehették volna észre.
Sajnos az endó többféleképpen is akadályozhatja a teherbeesést, de egyébként nem feltétlenül, attól is függ hol van, volt akinek enyhébb endóval sikerült teherbe esni.
lexi01
Budapest

Nekem ennyire nem durva a helyzet szerintem..a mensi elötti görcsök is idővel elmulnak..és mikor megjön csak akkor kell 2 3napig 1algopirin meg 2nospa..ezzel màr elvagyok pàr oràig..kell ezzel foglalkoznom szerinted??meg igy is összejöhet a lombikkal a baba?vagy egyébként meg tudja àllapitani a doki mütét nélkül is??mennyi volt a műtét??szabad kérdezni??puszi és köszi nagyon sokat segítesz:)))
bobe1982
BUDAPEST

Sziasztok! 

Lexi Lili  nagyon édi  nem baj ha cumiból kapja a tejcsidet az a lényeg ,hogy az anyatejet eszi!!! 

Nekem jövőhéten csütörtökön kell tesztelnem de sajnos én is azt érzem mint a Böbe, hogy mensis görcseim vannak már napok óta!!!!  szerintem most ez sem sikerült ,és most egy darabig nem is lesz tovább ...amíg le nem fogyok   

Böbe! én is így vagyok ,nekem is már egy héttel, sőt ..sokszor már legalább 10 nappal előtte fáj a hasam meg a derekam mintha már akkor akarna megjönni. 

Egyébként el is felejtettem mondani ,hogy én is kipróbáltam vagyis próbálom (mert még szedem) az aszpirin protektet az inszem előtti napon kezdtem el szedni de úgy néz ki nálam nem jött be  ha csak valami csoda nem történik!!!  ( Még jó, hogy én hiszek a csodákban!!!!!!!!)
dolli
Szigetszentmiklós

Szia Dolli:)nekem is ajànlottàk az aspirint de nekem sem jött be...nem gondoltàl rà hogy gond lehet az erős mensis görcs??nekem megcsinàltàk a beültit és rà 3napra màr érzem is!!szörnyű...kitartàst neked is!!!!!!
bobe1982
BUDAPEST

Vajon valszinű hogy a terhességet is igy fogom érezni???
bobe1982
BUDAPEST

Bobe, sajnos az endometriózist egyértelműen csak laparoszkópos műtéttel tudják diagnosztizálni, anélkül csak sejtések lehetnek, pl ha ultrahangon látnak cisztát a petefészekben, akkor az lehet endo miatt is, de egyértelműen csak a műtéttel lehet megállapítani :(.
Ezt Te érzed, hogy mennyire "durva" a helyzet, hogy mennyire fáj, de ha napokig több fájdalomcsillapítót kell bevenned mert anélkül nem jó, akkor érdemes meggondolni.

De amúgy enyhébb endóval simán összejöhet lombikkal, valakinek természetesen is sikerül :).

Én is szedtem amúgy aspirin P-t, ja és nekem nem volt semmilyen terhességre utaló jel, viszont voltak enyhe mensi szerű görcsök, szóval soha nem lehet tudni :)!
lexi01
Budapest

Köszi a vàlaszt Lexi:))meg fogom nézetni magam szakorvossal.mindenképp.ha nem gàtol semmibe gondolom elmondja.mindenesetre tényleg ha nem megy az ember önszorgalomból szakemberhez nemtudom mikor derülnének ki a dolgok..tervezem az immunologiàt es egy kromoszoma vizsgàlatot is...egyébként ha ez most sikertelen,ugyanúgy 3hó vàrakozàs a fagyi babszikért??jah és ez is beleszàmit az 5lombikba??
bobe1982
BUDAPEST

@baybee:
Szia!
Nálunk ez úgy volt tavaly, hogy két andrológiát kértek. Azt mondták, hogy az elsőt bárhol meg lehet csináltatni (de adtak elérhetőséget 2 dokihoz; biztos ott ilyesztgettek téged szeptemberrel). Mikor mi megtudtuk, hogy ennyit kell várni, akkor elintéztük Baján magánban, és mikor ez eg volt, akkor kellett telefonálnunk a Sotéra és adtak még egy időpontot. Akkor már oda kellett menni a Sotéra az asszisztált reprodukcióra a páromnak. Azt mondták, hogy azért kérnek egy külsőst és egy belsőt, mert kettő kell belőle, mivel elég érzékeny vizsgálat. Azért inkább hívd fel őket, mert ha ugyanaz a rendszert és nektek csak a Kecskeméti vizsgálat lesz meg, akkor nehogy csússzatok miatta.

vigyorex

@lexi01:

Köszönöm Lexi a kérdést. Nincs cisztám. Azóta már megjött, Most meg kell várni még egy mensit, hogy kiürüljön a fogitabi, és mennem kell Pécsre 3. és 21. napi vérvételre. Remélem időben megjön, mert ha nem, akkor lecsúszok a konziltációról, amit előzetes viszonylagos számolgatások alapján április 13-ra tettünk. Remélem az új intézmény meghozza a CSODÁNKAT! :)

Kisbogyócád csodaszép! :) Nagyon gyorsan repül az idő ...
vigyorex

Sziasztok! Teljesen új vagyok itt. 1 kerdesem lenne, remelem tudtok segiteni. Kedden lesz petesejt leszivas, holnap este kell a tuszorepesztot beadnom ( choragon) a kezelolapomon nincs rajta hogy a gonapeptylt meddig kell szurnom. Gondolom ma este meg igen, de vajon a holnapi tuszorepeszto mellett is kell meg egy? Nagyon koszonom elore is ha valaszoltok. Szep estet! Eszter
eszter8282

eszter8282
Mmzs75 2015. február 7-én megírta a kérdésedre a választ.
sziszi73

Megint nem sikerült....màr a2.lombik...szép 8 9sejtes kis sejtek..és mégsem..nemértem..lànyok lehet komolyabb a baj mint gondoltam?lehet az immunologia,kromoszóma,genetikai vizsgàlatokra tényleg el kell mennem...jah és ez az endo gyanu is...
bobe1982
BUDAPEST

bobe
Sajnálom !!! Tudom milyen rossz nekem is ez volt  , minden szuper  stb de mégsem.
Most hogy nálam kiderült egy két dolog most bizakodo vagyok hogy most talán minden rendben lesz és velünk marad.
Én azt ajánlom ha sajnos így alakult probálj meg puhatalózni hogy rendben van e minden nálad .
Nagy ölelést küldök :)
evi89
Vecsés

cermiák 

Írj amint tudsz !!! Sokat gondolok rátok :)
evi89
Vecsés

@vigyorex:

Szia, azt elmondták, hogy ha meg van az 1. akkor kell náluk is egy 2. vizsgálat. Csak, ahogy elmondta az a csaj, abból azt vettük ki párommal, hogy azt várják el, hogy az 1. vizsgálat is a SOTE-n legyen, vagy az ő dokijuk magánrendelésén, mert csak azt fogják elfogadni. De ha nektek is elfogadta egy teljesen külső leletet, akkor bízom benne, hogy nekünk is elfogadják ezt.
Amúgy felhívtam a SOTE urológiát, ott nyögte be egy nő, hogy szeptember. :)

Nektek egyébként vinni kellett a mintát? Mert ide nekünk vinni kell, és azt mondták telefonban, hogy patikába vegyünk steril vizeletgyűjtő poharat. Én ma 2 patikában voltam meg egy gyógyászati segédeszköz boltban, de mindenhol csak néztek rám.

Illetve, ami még érdekel, hogy írták ezt a DEI OVU lh tesztet. Ez vmi spéci lh teszt, vagy szerinted csinálhatom bármilyen lh tesztettel?
baybee
Hernád

@baybee:

Nekünk azt mondták, h az elsőt csináltassuk ott, ahol neked is szeptembert mondtak. Tavaly márciusban bennüket is már szeptemberrel ijesztgettek. Ezért mentünk el magánba. A másodikra mondták, hogy kötelezően náluk kell, hogy legyen. Ott adta a mintát a párom az asszisztált reprodukción. Azt mondta, hogy a lépcső melletti ajtón kellett bemennie. Nekünk kivitelezhetetlen, hogy vigyünk mintát, mert 180km-re vagyunk Pesttől.

Az ovu tesztet direkt ezt kérték. Ott, a Mikszáth patikában vettük meg. A papíron leírtak mindent, de ha te tudod, hogy van saját ovud, és még sem  tesztelsz pozit, akkor valsz később van. Úgyhogy akkor menj el a vérvételekre, ahogy a "ha nem válik pozivá a teszt" bekezdés írja. A vérvétel nekem is magállapította, hogy volt ovum.
vigyorex

Igen azt láttam a papíron, hogy ott a SOTE környékén lehet kapni vmelyik patikában. Csak az érdekelne, hogy mi van, ha én nem pont ezzel a márkájú lh teszttel csinálom. Már csak azért mert van otthon betárazva egy csomó lh teszt, ami ráadásul hamarosan le is jár. És ha nem muszáj, akkor azt nem dobnám ki. De pénteken úgyis megyek az első vv-re és majd megnézem azt a patikát.
baybee
Hernád

Sziasztok
Megvolt a mai bevezető....
Sokan voltak doktor M egyedül volt.....
Hát mondtam neki hogy fagyasztott beültit nem szeretnék. Erre ő mondta hogy pedig nem fog nekem csinálni újabb protokolt mert ott van 6 fagyi baba és jo minőségűek.
Mondtam neki hogy pedig ugy tudom nagyobb az esély frisssel.
Mondta hogy ha csak ez aggaszt akkor megnyugtat mert nagyon jo a fagyasztott beülti sikerességi aránya.
Bizzak benne.... Megpróbálok....
De persze nem tudok kezdeni mert a tüszőm miatt megint ciszta van. Hát HURRÁ...... Ugyhogy köv ciklus 20. nap ujra randi és remélem a ciszta nem áll közénk ....és kezdhetek....

Pusza mindenkinek
evi89
Vecsés

Sziasztok!

baybee, én nem azzal az ovu tesztel csináltam amit felírtak ,mert a mi patikusunk azt mondta, hogy ezt a fajtát már egy ideje nem gyártják megkérdezte a nagykert is , és hogy  teljesen jó másfajta is,  úgyhogy én a sajátommal csináltam ,mert nekem is volt otthon sok másfajta, szerintem nyugodtan csinálhatod azzal ami otthon van neked

evi89,  nagyon szoritok neked is reméljük jövőhónapban már nem lesz ott a ciszta és tudtok kezdeni   

Nekem csütörtökön kell tesztelnem ,de még mindig azt érzem, hogy sajnos nem sikerült

puszi mindenkinek
dolli
Szigetszentmiklós

Evi:)nàlatok mivolt a gond h nemsikerült??te puhatoloztâl?dokit kérdezdted??
bobe1982
BUDAPEST

Dolli:)bizni kell!!!!! teszt volt??
bobe1982
BUDAPEST

Bobe
Hát remélhetőleg az endo volt az oka ami meggátolta hogy megtapadjanak.
De erre az orvosok se tudnak mit mondani....
evi89
Vecsés

@baybee:

Anno nagyon kötötték az ebet a karóhoz, hogy csak ez jó. :S Drága volt. Olyan 5000Ft kb.
vigyorex

@vigyorex:

Viszont a kutya nem kérdezte meg, hogy mivel teszteltem, úgyhogy sztem nyugodtan használhatod az otthoniakat. Ha vmi oknál fogva mégis szóba kerülne, akkor vágd rá, hogy azzal csináltad, amit ott kértek.

Úgyis a vérvételek lesznek a mérvadók. Főként a 3. napi, ott úgysem érdekes a teszt. Aztán a többinál a progeszteron emelkedését nézik. Azon úgyis látják, hogy volt e ovu. A harmadik vv-n pedig terhelnek a prolaktin miatt.
vigyorex

Sziasztok:)lànyok tudtok nekem valami kivàló szakorvost ajânlani immunológia terèn??itt pesten...aki nem mondjuk arany ârban dolgozik...
bobe1982
BUDAPEST

Szia böbe az én orvosom immunológus, infektológus, és belgyógyász egyben , a László kórházban főorvos ,de van magánrendelése is valamelyik magán klinikán , pontosan nem tudom , hogy hol mert én a Lászlóba járok hozzá, 3havonta megyek már 18 éve mert Crohn beteg vagyok ,tavaj én is megcsináltattam vele az immunológiai vizsgálatokat ott a korházba kivéve egy vizsgálatot ,mert azt ott nemtudták megcsinálni azt magánba kellene. Szerintem kérdezd meg a házi orvosodat ad e hozzá beutalót a Lászlóba és akkor ott tb-re megcsináltathatod de ez csak egy ötlet nem tudom ,hogy lehet e így ha meg mégse akkor ott van a magán rendelése Kádár Jánosnak (főorvos) hívják ha gondolod nézz utána a google-ba remélem tudtam segíteni vagy esteleg még megtudom adni az aszisztensnője számát nála érdeklődj az jó e ha beutalóval mész inmunológiai vizsgálatra

Amúgy csináltam ma tesztet (bár csak holnap kéne) sajnos negatív lett de azért még holnap is fogok csinálni
dolli
Szigetszentmiklós

dolli:(sajnàlom...nekem is megjött idő közben..köszönöm a segitséget...megtennéd h asszisztense szàmàt privàtba àtküldöd??köszi és tudod nem feladni!!!!!!
bobe1982
BUDAPEST

Sziasztok!

Sajnos megint negatív lett a tesztem ,de ma már meg is jött! 

Nekem most egy hosszabb pihenőm lesz , nem mehetek vissza az aro-ra ,amíg le nem fogyok  
de azért majd olvasgatlak titeket, és nagyon szorítok mindenkinek 

Böbe neked írtam pivit  

Nagy ölelést küldök nektek, puszi    Dolli
dolli
Szigetszentmiklós

@almanna:

Kedves Almanna! Kedves Csajok! Én még új vagyok a topikon és most kezdjük a férjemmel a meddőségi kivizsglásokat a SOTEén M. doktornál. Holnap lesz az első vérvételem. Voltam a magánrendelésén és nekem is azt mondta, hogy fogynom kell és biztos menni fog, mert neki egyik páciense 3 hónap alatt 20 kilót leadott. Voltam a dietetikusnál is. Ez az étrend sajnos nálam kivitelzetelne a jelenlegi munkám mellett napi 5-6 alkalommal keveset enni! Sajnos napi 10-12 órát dolgozom és van hogy egész hétvégén is! Figyelek a nasira és mostanában edzőterembe járok heti 1 x. 6 kg lement 2 hónap alatt, de most stagnálok! A férjemmel most már nem szeretnénk tovább várni a vizsgálatok elindításával, csak attól félek, hogy a túlsúlyom miatt M. doktor nem fog segíteni! 177 cm magas vagyok és 110 kg. Azon vagyok hogy min 20 kg mínusz legyen még! Szerintetek érdemes így elkezdeni a kivizsgálásokat? Szép estét mindenkinek!
gizi30
Isaszeg

@almanna:

Kedves Almanna! Kedves Csajok! Én még új vagyok a topikon és most kezdjük a férjemmel a meddőségi kivizsglásokat a SOTEén M. doktornál. Holnap lesz az első vérvételem. Voltam a magánrendelésén és nekem is azt mondta, hogy fogynom kell és biztos menni fog, mert neki egyik páciense 3 hónap alatt 20 kilót leadott. Voltam a dietetikusnál is. Ez az étrend sajnos nálam kivitelzetelne a jelenlegi munkám mellett napi 5-6 alkalommal keveset enni! Sajnos napi 10-12 órát dolgozom és van hogy egész hétvégén is! Figyelek a nasira és mostanában edzőterembe járok heti 1 x. 6 kg lement 2 hónap alatt, de most stagnálok! A férjemmel most már nem szeretnénk tovább várni a vizsgálatok elindításával, csak attól félek, hogy a túlsúlyom miatt M. doktor nem fog segíteni! 177 cm magas vagyok és 110 kg. Azon vagyok hogy min 20 kg mínusz legyen még! Szerintetek érdemes így elkezdeni a kivizsgálásokat? Szép estét mindenkinek!
gizi30
Isaszeg

@almanna:

gizi30
Isaszeg

@almanna:

gizi30
Isaszeg

@almanna:

gizi30
Isaszeg

@almanna:

gizi30
Isaszeg

@almanna:

gizi30
Isaszeg

@almanna:

gizi30
Isaszeg

Sziasztok! 

Gizi30,  Nagyon sokféle diéta létezik nézelődj a neten , vagy beszélj egy másik dietetikussal biztos segítenek megtalálni ami neked ideális lenne. Én a te helyedben még nem kezdeném el a vizsgálatokat, ha a M.doki azt mondta ,hogy előbb le kell fogynod nálam fordítva volt ,(én örültem volna ha az elején mondják a fogyást,)  nekem előszőr a prof volt az orvosom de ő egy szóval sem mondta ,hogy fogynom kéne, és most mikor átkerültünk M. doktor úr-hoz  ő ezzel kezdte, hogy amíg le nem fogyok leállunk az inszemmel   gondolhatod mennyire örültem neki mikor már tavaj nyár óta oda járunk és senki nem mondta az elején, hogy le kell fogynom ,így most az eddig megcsinált vizsgálati papírjaim lehet ,hogy le fognak járni mire lefogyok!! és kezdhetek mindent előről!!!! minden attól függ mennyire gyorsan fogyok le. Én 168cm, és 88kg vagyok és 3 hónap alatt kéne 20kg-ot fogynom Azért sok siker kívánok nektek ,majd írjál mit mondott M.doktor  

pusziiii 
dolli
Szigetszentmiklós

@dolli:

Sajnálom
de ne csüggedj,mert új ajtó nyílt meg,és gőzerővel készülhetsz a következő menetre,már egy új testben

sok sikert  és kitartást a diétához!
majd meglátod lesz eredménye

vkcs

Sziasztok! Korábban én is itt voltam veletek, majd egy másik intézetbe mentem. Szeretném megkérdezni tőletek,hogy lenne eladó 30 db elevit plus-om, ajándékba adnék hozzá 43 db csomagolásából kinyomott elevitet, 3000 Ft lenne, szerintem borítékban el tudnám küldeni, amit én állnék. Érdekelne valakit? Sajnos már nem tudom szedni, mert a szervezetem nem tudja feldolgozni a folsavat és másik vitamint kell szednem.
dolfi

Köszönöm vkcs én is így érzem.. szerintem is meg lesz az eredménye!!  csak a hozzá vezető út nem lesz könnyű ,de te is ismered a mondást,hogy valamit valamiért!!   pusziiii 
dolli
Szigetszentmiklós

Csajok!
Nem vagyok aktiv részese a topiknak, de talán van aki emlékszik rám. Tavaly sikerült teherbeesnem spontán módon 3 évnyi próbálkozás után, úgy hogy aznap amikor a profhoz mentünk talira, hogy inszem akkor derült ki, hogy már terhes vagytok, szóval csoda történt. Azóta megszületett már andris is december legelején, de tulajdonképpen azért írok mert anno én is sokfajta és különböző árú lh tesztet vettem, és mindegyik mutata is az ovut, de amit a sotésok kérnek, az ovu dei, ha jól tudom magasabb érzékenységű, mint a többi, tehát csak akkor jelez, amikor témyleg lh csúcs van! Ez azért fontos, mert a többi már a kisebb emelkedést is jelzi, és marha nehéz eldönteni, a csíkok erősségéből a pontos időt! Nálam ez úgy volt, hogy a percre pontos mensim 11-12. napjánál jelzett, éreztem is hogy van de nem jött össze a baba. Abban a ciklusban amikor az ovu deit használtam, az csak a 15. napon jelzett, nah gondoltam hogy itt valami nem stimmel, és frászba voltam. Másnap délelőtt voltam együtt a párommal, és láss csodát megfogant andris! Nem mondom hogy csak ez kellett hozzá, mert a pajzsmirigyem picit túlmüködött,
szamivel senki nem foglalkozott, mondván ez nem akadálya a teherbeesésnek, mégis csak akkor tudtam háromnegyedévnyi diéta és szelén szedése melett 1 körüli TSH-t produkálni.
Nem akarok okoskodni, de
missteufel

Bocsi, teloról írok! Szóval nem akarok okoskodni, de én csak ajánlani tudom ezt a tesztet mindenkinek! Amúgy mindenkiért szorítok, különösen mmzs75-ért mert bár nem ismerem őt,vde nagyon megérintett, ne kérdezétek miért!
És ahogy egyik 3 gyerekes barátnőm mondta, ne féljetek, mert ti sem maradtok ki a jóból!!!! Zebra csíkos teszteket kívánok mindenkinek!!!!
missteufel

sziasztok lányok :)

Hogy vagytok kismamik ???

Cermiák ha tudsz írj egy picit hogy vagytok  !!!!

Pusza
evi89
Vecsés

Dolli:)szia sajnàlom ..privàt üzim nem jött!!!!!
bobe1982
BUDAPEST

Sziasztok Lányok! Csak most sikerül néhány sort írni, bár hétfőn elmúltunk két hetesek . Kisfiacskánk Andriska, február 16-án született meg. Örömömre magától jött, nem kellett beindítani a szülést. 15-én este elfolyt a magzatvizem, ami utána igen gyorsan jöttek a sűrű és erős fájások. Ennek ellenére elég sok óra vajúdás után, 16-án reggel császár lett a vége, mert nem tágultam és már nagyon fáradt voltam. De szerencsére minden a legnagyobb rendben van. 3660 grammal látta meg a napvilágot. A kórházból sajnos majdnem egy hét után engedtek ki, az influenza járvány miatt, 300 gramm mínusszal :(. Látogatási tilalom is volt, ami azt jelentette, hogy még én sem találkozhattam apával . Szerencsére a szülésre beengedték. Szóval igazi szobafogságra voltunk ítélve, aminek nem örültem. Ezek ellenére sikerült taknyosan kijönni a kórházból. Ráadásul a tejem is nehezen indult be és nincs is elég. Besárgultunk és éppen a minimumot eszi. Így éjjel-nappal szoptatok és fejek, hátha beindul a tejcsi. Hulla fáradt vagyok, de nem panaszkodom, csupán ezért is nem volt időm írni. Ráadásul egyedül vagyok, a párom már dolgozik. De mindenek ellenére, nagyon nagy a boldogság és mindenkinek aki ezt a gyönyört még nem élhette meg, kívánom, hogy hamarosan része legyen benne. Nincs időm mindenkinek személyesen írni, de továbbra is szurkolok nagyon nektek! Puszilunk, ölelünk sokszor! Egy nagyon boldog anyuka :). Évi külön köszönöm a sok érdeklődést, nagyon szorítok és én is sokat gondolok rád!
cermiák
Budapest IX. kerület

Csatolok egy képet.
cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok Lányok!

Cermiák szívből gratulálok! Gyönyörű kisfiú Andriska És milyen ügyeske volt, hogy magától megindult.
Ne foglalkozz semmivel, csak fejj és foglakozz a picibabával, össze kell még szokni, meg kell neki tanulni még nagyon sok mindent és te vagy aki segíthetsz neki Ha ez vígasztal nekem úgy 4 hét kellett, hogy átálljon a szervezetem és ne legyek folyton hulla fáradt Nati is besárgult picit még a kórházban, de aztán kutya baja nem lett, szopiztasd amennyit csak bírod és ne nézd az órát, amikor csak éhes tedd cicire és megindul az a tejecske (legaláb is nekem ezt tanácsolták még a kórházban és nálunk bevált).

Kismamik, mindenki jól van? Picikkel minden oké? Írjatok, ha van egy kis időtök Jó lenne nyáron babás talit is szervezni

Janula, Évi, Dolli és a többiek, drukkolok mindenkinek

Mi jól vagyunk, Natika ma 6 hetes. El se hiszem, hogy eltelt az idő. Nagyon jó baba, mindenkinek ilyen picibabát kívánok, eszik-alszik és nyugodt, kiegyensúlyozott, nem hasfájós És nap mint nap mutat nekünk valami újat
cicuci
Budapest X. kerület

Cicuci,
örülök hogy jelentkeztél. És köszönöm a jó tanácsokat,meg a gratulációt. Azon vagyok, hogy sokat szoptassak, csak olyan elkeserítő amikor megmérem szopizás után és azt látom, hogy 20 perc alatt szinte semmit nem szopott. Volt rá példa, hogy bepánikoltam. És nem egyszer sírtam. Amúgy is eléggé sűrű a hangulatingadozásom, elég sokat sírok, hol örömemben, hol félelmeben :). Mint ma kiderült a védőnőtől, hajszálon múlott, hogy kedden nem fektettek kórházba amiatt, hogy mennyire keveset eszik Andris babi :(. Persze írtak fle tápszert, de azt nem akarok adni, mert tartok tőle, hogy nem fog már kelleni neki a cici. Szóval bizony idő kell, és sok-sok türelem és kitartás. Örülök nagyon, hogy Natika ilyen kis mintababa :). Anyukája is kiegyensúlyozott :). És éppen ma számolgattam, hogy Bori is 13-án 3 hónapos, Balázs kettő, Natika meg hat hetes, repül az idő. Anasztázia meg lassna fél éves. :) Én benne vagyok a találkozóban.
Puszi mindenkinek és én is várom a híreket!

cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok

Böbe, nem tudom miért nem megy át a privi  akkor leírom ide az asszisztense számát 06-30/890-9914 
nagyon szoritok neked majd írj hogy mi volt 

cermiák szívből gratulálok nektek Andriska gyönyörű baba  sok sok erőt kívánok neked és hogy Andriska baba minél többet tudjon szopizni

cicuci nagyon megy az idő Natika már 6 hetes húúú   én is ilyen jó babát kívánok magamnak 
dolli
Szigetszentmiklós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?