Új privát üzeneted érkezett!

Janula,  8-tól 4-ig várattak!!!!! Az nem semmi!! Hát nem csodálom, hogy inézményt váltottál 
dolli
Szigetszentmiklós

Láááányooook! Megjöttem a dokitól. Még épp 1 heti fogitabim van, de cisztám nincs.  :) :)
Hétfőn telefonálok Pécsre konzi időpontot kérni. Csak az a baj, h a Sotén vannak a papírjaim, ezért még fel kell utazni, ami 360km, de postán nem merem kérni, hátha hiányosan küldik. Mindegy is! Öröm van és boldogság! :) A szomorú mondjuk az, h kezdhetnénk, de nem bízom a profban, mert ezt már októberben is megtehette volna, ha foglalkozott volna velem is annyit, mnit a diktafonjával.
vigyorex

Hurrààá!!!! Vigyorex komolyan nagyon örülök neki :) drukkolok neked is hogy minél előbbi kezdhess.
dolli
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!
Vadiúj vagyok, segítséget szeretnék kérni. Hétfőn lesz tüszőleszívásom, és holnap este kell Choragon injekciót izomba beadatnom. Sem a klinikán kapott tájékoztatóba nem írják, sem a gyógyszer leírásába, hogy hova kell adni. Utánaolvastam az izomba adott injekcióknak, lehet vállba, fenékbe vagy combba adni. Mindegy hogy hova adják? És Ti honnan akasztottatok le valakit, aki este 8-kor bead egy injekciót?  Ráadásul most hétvégén. Fura! Na mindegy, várom a válaszaitokat. Előre is köszönöm!
makosbajgli
Budakeszi

Szia makosbajgli 

Én is hétvégén kaptam a tüszőrepesztő szurit este 11-kor a lakóhelyed  ügyeletére kell menni ott adják be, de erről kellett is kapnod egy papírt, amit vinni kell és alá kell íratni azzal aki beadja. Én fenékbe kaptam   
Te melyik orvoshoz jársz?? 

dolli
Szigetszentmiklós

@dolli:

szia Dolli!

Köszönöm a választ! Kaptam papírt, de azon nincs rajta, hogy hova menjek vele, és szóban sem kaptam erről tájékoztatást. A prof a dokim. Nem egy szószátyár alak! Szinte fáj neki ha információt kell adni azon túl, hogy mikor menjek legközelebb. Ezen kívül nekem személy szerint nincs vele bajom, bár ez az infó visszatartás elég nehézséget okoz a munkahelyemen...
makosbajgli
Budakeszi

Szia makosbajgli! 

Szinte gondoltam, hogy a prof a dokig  
Nekem az volt a legfőbb bajom vele, hogy soha nem adott semmiről tájékoztatást, nekem kellett toppon lennem, hogy tudjam miket kérdezzek, itt a tüszőrepesztő szurinál is én kérdeztem vissza, hogy hol adassam be. De ugye biztos ti is tapasztaltátok, hogy pont mikor ott ülsz vele szembe nem mindíg jutnak eszünkbe a dolgok csak mikor már kijöttünk ,hogy a fenébe ezt sem, meg azt sem kérdeztem meg   Meg ha nem olvasgatnák ezekrők a dolgokról, akár innen is, vagy máshonnét ,még azt sem tudnám  mit kérdezzek, mert még sosem voltunk aszisztált rep. osztályon nem voltunk még ilyen helyzetben úgyhogy sokszor (sajnos) nekünk kell felkészültnek lennünk. Hát... legalábbis nekem ez a tapasztalatom a profnál.  
De mostmár én átkerültem a Murber dokihoz , őt még nem ismerem ,de itt sok jót olvastam róla remélem velem is rendes lesz 
dolli
Szigetszentmiklós

Makosbejgli,

üdv itt! :)
Ha valamit elfelejtettél megkérdezni, a szülésznőkhöz fordulhatsz telefonon és személyesen is, ők is tudnak válaszolni a legtöbb utólag felmerült kérdésre! :)
Egyébként egyet értek az elöttem szólóval:nehéz topon lenni a kérdésekkel nekünk... Ügyeleten beadják a szurit és ott azt is tudják, hogy hová kell és hogyan. Ne izgulj!
janula

Köszönöm Janula, köszönöm Dolli a segítséget, hozzászólásokat! Ma reggelre megint felmerült bennem egy kérdés, amire nem tudom a választ... A Menopurt tudom, hogy már nem kell szúrni tovább, ahhoz ott van az injekciós lap. És a Gonapeptylt? Azt sem kell tovább szúrni??? Jaaaj!
Hát igen, ahogy mondjátok, amikor ott vagyok bent a profnál valóban nem jut eszembe mindenfélére rákérdezni, ami később merül fel. És legalább a szülésznők aranyosak! De a prof miért nem mondd el mindent? Biztosan van a háta mögött pár év tapasztalat, tudja, hogy mire szoktak rákérdezni, sőt tudja, hogy mit nem mondd el! Na hát tudom, hogy kár ezen elmélkedni, nem fog ettől megváltozni.
Szóval, a Gonapeptyl is hagyjam abba? KÖSZÖNÖM Csajok, örülök, hogy rátok találtam!!!
makosbajgli
Budakeszi

Mi is örülünk neked makosbajgli 

Sajnos én ebben nem tudok segíteni mert inszemes vagyok 
dolli
Szigetszentmiklós

Én is inszemes vagyok. Gondolom a petesejtet már a lombikhoz veszik le előre. Hát igen, a jól tájékoztatás ismét... Hétfőn lesz a petesejt levétel, és kb csütörtökön az első inszemináció.
makosbajgli
Budakeszi

@makosbajgli:

Neked nem inszem lesz szerintem mert akkor nem kellett volna szurni a gonát . Lombikod lesz és ezért lesz a petesejt leszívás is. Inszemnél nem kellene ennyi előkészület csak ciklus figyelés és a megfelelő időben apa sejtjei .
edina71
Budapest

Szia Janula örülök hogy kezdhettél . Drukkolok neked nagyon hogy meglegyen a siker.
Remélem hétfőn össze futunk egy pár percre és egyeztetett veled már Ancdy.
edina71
Budapest

makosbajgli:  Szerintem is lombikod lesz, tuti hogy nem inszem
dolli
Szigetszentmiklós

Épp erre jártam, 

MÁKOSBAIGLI,

a Choragon napján kell beadni az utolsó Gonapeptylt!
mmzs75

Háát szép! Köszönöm lányok, hogy tőletek tudtam meg, hogy lombikom lesz! Ez azért őrület, hogy még ezt sem tudtam!
Köszönöm mmzs75 az infót!!!
makosbajgli
Budakeszi

Lányok,

továbbra is van egy teljes doboz Choragonom és 4 doboz Utrogestanom, ha valakit érdekel! :)
janula

Makosbajgli,

ezen nagyon meglepődtem, hogy ez most derült ki!!! 

janula

Sziasztok lányok! Akik intézményt váltottak, kértek új hormonsoros vv-t, vagy elfogadták a Sotést?
vigyorex

Sziasztok csajok!

Ahogy olvasgatom, most mindenki sínen van, vagy legalább is jó dolgok történnek veletek  Vigyázzatok magatokra!

Én most úgy döntöttem, körülnézek még Bp-en, ha találok (remélem így lesz) szimpatikus helyet, akkor intézményt váltok. 
Nincs nagy elkeseredés, de a bögyömben van 1-2 dolog, ami miatt eljutottunk idáig.
Most nem részletezném, ha valaki bízik a sote-ban, annak maradjanak meg a jó érzései, élményei, nem akarom traktálni az én negatív tapasztalataimmal. Persze, ha valakit érdekel, hogy miért döntöttünk így, privátban nagyon szívesen leírom.

Bárhogy lesz, itt a fórumon maradnék veletek, még ha ritkán is járok erre.

Maci,
Jó olvasni, hogy minden oké veletek. Kis Mackó biztos érzi a nyüzsit, azért alszik kevesebbet. De gondolom mosolyogva mész akkor is a kiságyához, ha csak egy órát hagy téged tevékenykedni 
Köszönöm érdeklődésed, jobban vagyok, tudtam, hogy gyorsan fel kell állnom, sikerült is. Persze fáj, hogy ez történt, de tudom, hogy vissza fog jönni a kis lélek hozzánk és egészségesen meg is születik. Már csak az a kérdés, hogy mikor.  Most jött meg a művi befejezés óta, így most tudom elkezdeni az endokrinológus (dr. Major Judit) által kiírt vérvételeket (persze saját elhatározásból mentem el hozzá is....)
Az aro-t hívtam múlt héten, azt mondták, ha elmúlt a mostani mikulás, akkor hívjam őket. Arról viszont fogalmam sincs, hogy hogyan tovább.

Dolli,
sajnálom, hogy ez nem a ti hónapotok volt. Pont ezt járatta velem végig M doki, amit veled. Közölte, hogy le kell fogynom 3 hónap alatt 20 kilót, majd mélységesen kiakadt, amikor ide kapcsolódóan az ir-ről kérdeztem. Elküldött a sotén tevékenykedő diabetológus szakemberhez, aki egy étrendet nyomott a kezembe, közölte, hogy csak ezeket ehetem és heti 3*1 óra kötelező mozgás. Ő szintén kiakadt, mert közöltem, hogy a paleo diétába nem fér bele a kenyér, a rizs és a kefír sem . Flegmán csak annyit kérdezett, hogy akkor hogy lesz meg a napi 160 g ch-om? Mondtam, hogy kb 80 g ch (na jó, néha 100 g is) amit naponta eszem.
Hagytam a fenébe azt a diétát, csak annyit tettem hozzá az addigiakhoz pluszban, hogy elkezdtem mozogni, és tényleg rendszeresen!!!, na és a nasikat kihagyom (mert a paleoban is lehet nasizni!) persze el is indult a fogyás, rég éreztem magam ilyen jól fizikailag. Kicsit vaskalapos a társaság!

Vigyázzatok magatokra!
almanna

maci

Hát végre megjött csütörtök du. , ma hívom őket időpontért. :)
Hát mióta láttál fofytam kb 6 kg most vagyok 62 kg . Rég nem voltam ennyi ... 
Már várom nagyon hogy kezdhessünk , de egyben izgulok is hogy mi lesz ...... de próbálom bevonzani a nyugalmat , pozítív dolgokat meg hát persze a babát :)

Pusza mindenkinek
evi89
Vecsés

Sziasztok Lányok!

Évi, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen egészségesen élsz! Ennek több szempontból is meg lesz/meg van a gyümölcse. Örülök, hogy kezdhetsz, nagyon remélem, hogy most rendben lesz minden! Mikorra kaptál időpontot?

Janula, örömmel olvastam, hogy kezdhettél! Hogyne gondolnánk rád! Nagyon-nagyon-nagyon szorítok! Volt már rövid protokollod? Remélem azóta megerősödtél kicsit. Hol tartasz már?

Dolly, Sajnálom a rossz tapasztalatokat. Sajnos nekem is volt részem nem is egyszer belőlük :(. De nem szertnélek most ezzel is lehangolni, hogy mesélek róluk, pedig lenne mit :( .  Inkább drukkolok, hogy a következő beavatkozás meghozza a két csíkos tesztet, bármelyik intézménybe is mennél!

Vigyorex, szuper, hogy nincs már cisztád! Remélem sikerül a papírjaidat is mielőbb megkapni.

Maci, most már kicsit igyekszem pihengetni is, főleg késő délután és esténként :). Tudom, hogy sok energiára lesz szükségem, de remélem helyt fogok tudni állni így is, kevésbbé kipihented. A Bálint nagyon szép név. Nálunk még mindig nem dőlt el. Azt mondta a férjem, hogy majd ránéz babóra és akkor tudni fogja a nevét. Remélem így is lesz

Almanna, neked írtam privit.

Mi csütörtökön voltunk dokinál,szerencsére minden rendben volt. Babóca becsült súlya 3450 volt és nyitott volt a méhszáj egy ujjnyira. Kétszer voltak jósló fájások is, hát eléggé megszenvedtem, nagyon fájt  néhány óráig a hasam meg a derekam. De múlt péntek óta semmi. Egyelőre várunk. Ma vagyok 37 hetes és 4 napos. Szerdán megyek dokihoz, ha addig nem történne semmi. Ha akkor is rendben lesz minden, akkor még várunk egy hetet. És ha akkor sem akaródzik jönni a kisfiúnk, akkor beindítják 19-én a szülést. Szóval most már nagyon a finishben vagyunk és nagyon izgulunk :).

Puszi!

cermiák
Budapest IX. kerület

Cermiák

24. katam időpontot ! Nagyon várom már !!! Addigra pedig te már a picikédet fogod fogni :D
Örülök hogy minden rendben van veletek !!!
Várom a fejleményeket rólatok !!!

Újdonsült anyukák remélem mindenki jól van , és a babók pedig szépen gyarapodnak !!!

Edina , Janula  rátok is szoktam ám gondoloni kivel mi történik !!!

Pusza nektek
evi89
Vecsés

Cermiák,

még nem volt rövidem! :) Most a 8. napot nyomom. Talán jövő hét elején túl leszek a leszíváson. Nagyon sokat gondolok rád, kívánom, hogy könnyű szülés legyen! Csodálatos, hogy már nemsokára megfoghatod a pici babádat! :) 

Évi,

aranyos vagy! Én is gondolok rátok, csak most nem írogatok annyit, mint régen.

Mmzs,

de jó hallani a hangod!!!! :D
janula

Évi,

ha kezdhetsz, nincs szükséged Choragonra és Utrogestanra? Itt a BMC-ben más dolgokat használnak, én meg már előre beszereztem őket.
janula

Janula
Lehet hogy élek a lehetőséggel , nemtudom hogy a dr.úrral mit fogunk dönteni mert mi friss mazdolákat szeretnénk.
Feltétlen írok ha megbeszéltük bent a dolgokat.
evi89
Vecsés

@janula: "Évi,ha kezdhetsz, nincs szükséged Choragonra és Utrogestanra? Itt a BMC-ben más dolgokat használnak, én meg már előre beszereztem őket."

Szia Janula!
Mennyiért adnád az utrot és meddig érvényes? Írtam privit is, de nem tudom, hogy megkaptad-e?
köszi
salsera
salsera
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
Annyira repül az idő, hogy csak arra eszméltünk fel, hogy már 4 hetes lett a pici fiunk  Szépen gyarapodik, amióta hazahoztuk, már 800 grammot hízott  Szerencsére rengeteg tejem van és Ő benne fürdik, a szó szoros értelmében  Annyira tud falni, hogy egy része folyik ki a szájából  Az orvosunk és a védőnőnk is teljesen meg van elégedve a fejlődésével. Mivel a terhesség alatti komplikációk miatt kardiológushoz kell vinnünk 2 héten belül, már csak abban reménykedünk, hogy ott is mindent rendben fognak találni nála. Mindenkinek, aki még szülés előtt áll, ilyen jó babát kívánok :) A sírást és a hisztit még nem ismerjük és reméljük ez így is marad 
Nagyon szorítok azoknak, akik a gyermekáldás előtt állnak és várom a jó híreket  Babás mamiknak pedig sok-sok örömöt és boldog babázós órákat kívánok 
Ő a mi 4 hetes "Csodánk", Balázs 
leszezjobb

Sziasztok lányok

Bocsánat hogy így eltüntem de kicsit jegeltük a babadolgot a párommal. Azért olvastalak ám benneteket. Az újdonsült anyukáknak gratulálok a babákhoz. Nagyon szépek és igazi szerelem gyerekek. Sok tejcsit és nagyon gyors gyarapodást kívánok nekik. Lexi neked különösképpen kívánom hogy a kicsi lány mihamarabb behozza a lemaradást.
Mi mostanában döntöttünk a párommal vagy Bmc és Szűcs doki vagy Kaáli és Sajgó. Még nem tudom majd csak ha telefonálok és megtudom hol mennyi a várakozási idő.
Nem rossz a Sote sőt M dokit egész megkedveltem a végére de sajnos úgy érzem egy helyben toporgunk és nem látom a siker felé vezető utat. A Bmc és a Kaáli talán azért lehet jobb mert vannak alternatívák a megtapadásra és ezt a Sotén nagyon hiányoltam.

Salsera nekem is maradt Utrom ha kell mert szerintem máshol nem ezt alkalmazzák.
Most kezdő ill elkezdett stimus lányok nagy kalappal a siker felé.

edina71
Budapest

Szia Edina!
Mennyid maradt és mit kérnél érte? 

Mi egyelőre itthon "stimuláljuk" magunkat, remélem, nem kell sote segítség. 

Remélem, Neked a váltás meghozza a sikert!
salsera
Budapest XIII. kerület

@dolli:

nagyon sajnálom a történteket
én pontosan ugyanezt éltem át,annyi különbséggel h engem nem kért meg h fogyjak le
profnál kezdtem én,nekem rohadtul nem volt szimpatikus(de ez részletkérdés,ha teherbe estem volna)
majd ugyanúgy mint Titeket, félnapi várakozás után átvezényeltek a Murberhez,aki nagyon kedves,jó szakember
jó kezekben vagy!
csak az idő aki most ellened dolgozik

Kitartást kívánok Nektek!

Nekünk a 2. inszem sem sikerült,és a mai UH petefészek cisztát mutat,úgyhogy most pihi

vkcs

van vkinek tapasztalata Mastodynon cseppel kapcsolatban?

köszi előre is
vkcs

Évi, szorítok a 24. kezdéshez. Remélem most minden a legnagyobb rendben lesz! :)
Janula, ha lesz kedved, energiád, beszámolsz, hogy miként haladtok a stimuval, leszívással? Kívánom, hogy sok petécske legyen és sok essen szerelembe, majd legalább egy kapaszkodjon meg rendesen .
Leszezjobb, gyönyörű a kisfiatok! De ami még fontosabb, hogy egészséges és szépen gyarapodik. Kívánom, hogy továbbra is ilyen nyugodt, békés és szép napjaitok legyenek.
Edina, tőled is várom majd a híreket, ha sikerült meghozni a döntést!
Vkcs, ha jól tudom ez egy homeopátiás szer. Én szedtem olyan másfél évig, de sajnos semmi pozitív hatását nem tapasztaltam. Persze ettől neked még jó lehet. Sajnálom, hogy a második inszem sem sikerült. Bízzunk benne, hogy a következő.
Lányok, én ma voltam altató orvossal konzultálni, ha mégis császár lenne. Érdekes volt úgy ülni az ARO-n, hogy nem M. dokira várok. Találkoztam Katival meg Annával, aranyosak voltak. Egyébként meglepődtem, hogy 1 órakor már senki nem volt ott. Látogatási tilalom van a kórházban, lehet emiatt?
Velünk minden OK. Volt CTG, meg vizelet vizsgálat és vérnyomást is néztek. Mivel minden rendben, hazaküldtek és várunk tovább (bár az éjszaka megint voltak jósló fájások). Most kivételesen nem bánom, ha vár még pár napot babócánk, mert a látogatási tilalom miatt a férjem nem lehetne most bent a szüléskor. Nagyon nem lenne jó :(.

cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok

Megszületett a döntés Bmc Szűcs Zoltán. Első konzultáció febr 25. Remélem minden oké lesz és márciusba már kezdhetem én is a lombikot. A Kaáli kilőve a legközelebbi szabad időpont ápr közepe lett volna és a  lombik kezés legkorábban szeptember október. Elöbb csak az akciós lombikkal lehetett volna kezdeni .
Cermiák drukkolok neked hogy a manó még egy kicsit pocakba maradjon. Gyors és könnyú szülést kívánok neked.
edina71
Budapest

Sziasztok Lányok! :)

Salsera,

4 dobozzal van és 20016 07.-hóig jó. Írok mindjárt privit is.

Edina,

nagyon örülök, hogy jössz a  BMC-be, én nagyon meg vagyok elégedve velük! Szűcs doktor a legszimpatikusabb (bár csak egyszer láttam, ő tartott nekünk előadást), de nekem Zeke doktort ajánlották és én hozzá is szívesen megyek, nem csalódtam. 

Ráadásul arany keze van!!!! :) Képzeljétek, ma azt mondta, hogy sok-sok tüszőt lát, nagyon szépek és szerinte fagyasztani is lehet majd belőle! Nagyon boldogan jöttem el!

Cermiák,

ma vagyok a 9. napon, szombatom adom majd a tüszőrepesztőt és hétfőn lesz a leszívás! :) Azt még nem tuidom, hogy mikor kapom vissza őket. Remélem tényleg szépen megtermékenyülnek és fejlődnek majd, nagyon örülnék, ha sikerülne fagyasztani is, eddig ugye nekem ez soha nem jött össze a Sotén. Nagyon reménykedem most, valahogy olyan pozitív előérzetem van, talán a kedvességtől és figyelmességtől, amit ott kapok (Zeke doktor asszisztensét nagyon megkedveltem, de mindenki kedves). Remélem én is beállhatok utánatok a sorba! :) 
Nagyon sokat gondolok rád! Drukkolok, hogy a pici babócád ne pont akkor akarjon jönni, amikor az apukája nem lehet ott! :) Írj majd, amint tudsz a szülés után is!
janula

Sziasztok Lányok!

almanna, cermiák,vkcs, köszönöm az együttérzést és a biztatást is.

vkcs sajnálom hogy a 2. inszem nem sikerült, és hogy cisztád lett szoritok ,hogy ninél előbb felszívodjon és tudjatok kezdeni.
Mi tegnap voltunk immár Murber dokinál megint 3 petécske lett, ma meg is kaptam reggel  a tüszőrepesztő szurit és holnap lesz a 2. inszem Szorítsatok csajok!!!!
De ha esteleg mégsem sikerülne ,akkor sajna leállunk 3 hónapra amíg le nem fogyok már elkezdtem a diétát elég nehéz de muszály csinálni.
Vkcs megkérdezhetem, hogy neked hanyadik ciklus napon volt a inszem?? csak mert a profnál a 14. napon volt most meg a 11. napon lesz, és a tüszőrepesztő szurit is előbb kaptam meg 9 óra hosszával

dolli
Szigetszentmiklós

@dolli:

köszönöm az együttérzést

nekem mindkét alkalommal a 14. napon volt az inszem

de ez függ sztem attól h h érnek a petécskék
gondolom Nálad azért lesz Neked előbb mert a petécskéid már készen állnak
sikerülni fog és ott lesz a két csík két hét múlva!
vkcs

vkcs: Reméljünk így lesz!!!! pusziiii
dolli
Szigetszentmiklós

Dolli,

Jársz tornázni a diéta mellett?
almanna

Sziasztok!

almanna, most volt pénteken a 2. inszem amíg nem tesztelek 2 hétig nem sportolok semmit, de ha megint negatívat tesztelnék, ( amit remélek nem így lesz)   akkor elkezdek tornázni, szoba biciglizni. és veszünk elliptikus trénert ezekkel szeretnék a diéta mellett fogyni. a dietetikus ajánlotta még ezt a arwen tornát az is kifogom próbálni. Amúgy neked almanna ,hogy sikerült a diéta? mennyit fogytál?? És minden jó tanácsot meghallgatok ha lenne valami jó módszered a fogyáshoz 
dolli
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Gondoltam hírt adok magunkról, de előtte

janula, edina,
nagyon remélem hogy a BMC meghozza nektek a várva várt sikert

dolli,
mi is ültünk sokat úgy a klinikán, hogy minden olyan embert behívott előttünk a prof, akik utánunk érkeztek... tudom hogy irtó bosszantó, de ne stresszelj ezen... ott valamiért így működik. De most már M dokinál vagy... őt nem ismerem, én a profhoz jártam, M doki 2x vizsgált meg, de sok jót halottam róla, főleg azt hogy nagyon emberséges. Emlékszem, hogy amikor a prof. közölte hogy "jó hírünk van, ön terhes", akkor azt olyan semmilyen módon tette, hogy én visszakérdeztem, hogy "akkor most mit csináljak?"  Erre azért felnézett a papírjaiból és mondta, hogy Semmit, mindent ugyanúgy mint eddig..... Na mindegy.. drukkolok neked is ezerrel, hogy sikerüljön és majd M doki mondja neked a jó hírt   

Évi,
remélem te is minél hamarabb fogsz tudni kezdeni

Maci,
nálatok mi újság?

Cermiák,
ti hogy vagytok? Vagy esetleg babázol már? ha nem, akkor 19-én fogsz... az még 4 nap és kezedben tarthatod a kicsikédet

Lányok, mi jól vagyunk. Natika nagyon jó baba, csak akkor sír ha éhes, de akkor nagyon, meg ha tele a pelus. És olyan kis huncut, mert mihelyst tiszta pelust kap, azonnal belepisil vagy kakil Szerencsére van tejem bőven, csak azt eszik, de nagyon mohó. Éjjel egyszer kel fel enni és igény szerint szoptatom. Nekünk ez jött be, nem tudom időre, mert van hogy nem bírja kivárani a 3-4 órát és ha éhes, akkor neki enni kell és kész! Szóval akkor és annyit eszik amennyit ő akar. Bár a védőnő szólt, hogy sokat eszik egyszerre - mert mérjük - és próbáltam rövidebb ideig cicztetni, de hát akkor meg félóránként - óránként nyivákolt a tejciért. Szóval már most az van amit ő akar. lehet sokak szerint nem ez a legjobb, de nálunk így van nyugalom és kiegyensúlyozottság. Tegnap esett le a köldökcsonkja - 3 hét 1 naposan - és elérzékenyültem, pityeregtem   Azért még ez a szülés utáni 3 hét érzelmi hullámvasút...de a férjem eőtt le a kalappal, felkel éjjel is, pelenkázza a kislányát és hozza nekem, hogy etessem meg, majd utána ő viszi vissza a szobájába és teszi le aludni.
Remélem nem bánjátok, hogy írok róla, meg hogy teszek ide róla képet. Tudom, hogy ez a fórum másról szól, de remélem egy kicsit erőt ad nektek az, hogy sokan vagyunk itt akiknek ilyen gyönyörűséges gyermeke született lombik vagy inszem után.

cicuci
Budapest X. kerület

Sziasztok!

cicuci igazad van most már nem stresszelem magam ezeken, kezdem megszokni a várakozásokat!  Tudom ,hogy mindenki jár már így sőt.... csak akkor aznap annyira sokminden jött rosszul össze,   pipa voltam,  jól estett kiírnom magamból ,de már lenyugodtam    Nagyon jó, hogy a férjed sokat segít, és hogy Natika ilyen jó baba  Nagyon szép formás babó  további sok örömöt kívánok nektek !!   pusziiiii 
dolli
Szigetszentmiklós

Sziasztok! Mi tegnap voltunk az első konzultáción a SOTE-n. Előtte a BMC-ben volt 4 sikertelen inszeminációnk. Remélem itt pozitívabb lesz a tapasztalatom, mint a másikban volt.
Tudjátok, hogy kb. mennyi a várakozási idő a párom andrológiai vizsgálatára? Mert ahogy végiggondoltam a vizsgálatokat, amik most így elsőre kellenek nekik, valószínűleg ez fog legjobban kitolódni. Illetve szeretnémkérdezni, hogy ha minden meg lesz és visszamegyünk a 2. konzultációra, akkor ott már megmondják, hogy akarnak-e még tovább kísérletezni az inszeminációval, vagy inkább lombik? És ezután mennyit kell várni a beavatkozásokra?
köszi
Kriszta
baybee
Hernád

@baybee:

Szia! Két andrológiát kérnek. Az egyik gondolom meg van, ha nem, akkor bárhol megcsináltathatjátok magánban. Úgy nagyon gyorsan megy. A másikra mi bő egy hónapra kaptunk időpontot.
A következő konzin megmondják, hogy inszem vagy lombik. Ha lombik, akkor még kérnek vírusszűrést, Ekg-t, tüdőszűrőt és egy vérvételt. Az utóbbi hárommal kell menni az altatóorvoshoz, ahová szintén adnak időpontot.
Kérnek még átjárhatóságit. Az gondolom szintén meg volt.
Az inszemmel rögtön kezdenek megadott napon, a lombikkal is, csak ezeket a papírokat kell beszerezni. Várakozási idő nincs.
Ha még megteheted és nem Murberhez kerültél, akkor szólj a lányoknak, hogy szeretnéd, hogy ő legyen a kezelőorvosod.
vigyorex

@vigyorex:

Szia.
Köszönöm a segítséget :) Az mindenképp jó hír, hogy ha meg van minden lelet és az "ítélet", akkor nem kell még hónapokat várni, hogy elkezdjék a kezelést.
Eddig andrológiánk friss még nincs. Mivel azt nem mondták a telefonban,amikor felhívtam időpontot kérni. ÉS nem gondoltam, hogy itt ennyire körülményes ez a vizsgálat, mivel a BMC-ben ez ott helyben ment simán max. 2 héten belül. Most felhívtam a SOTE endrológiát, amit ők javasoltak, dehát nevetséges, amit mondtak. (szeptember) Szóval ez felejtős. Most épp ezerrel keresem az alternatív lehetőségeket. :)
Nekem az alap vizsgálatok meg vannak. Igaz az átjárhatósági már kb. 4 éves, de nem mondták, hogy újat kérnek. A többi az friss. Illetve ugye, amit ők kérnek ott.
Az orvosról semmit nemtudok. Nem mondták, hogy tettek-e valakihez, vagy, hogy választhatok. De ha legközelebb megyek, akkor megkérdezem. Mindenképp a Murbert szeretném, mert róla sokaktól hallottam jót.
baybee
Hernád

Sziasztok Lányok!

Látom felpezsdült az élet, és vannak bőven történések :).

Dolli,
hát igen, ez a várakoztatós story számomra sem ismeretlen, de örülök, hogy lenyugodtál és szurkolok nagyon, hogy sikerüljön ez az inszem így most már Murber dokinál, én is nála voltam anno :). Mikor tesztelsz?

Cicuci,
Nati nagyon édes :), örülök, hogy jól vagytok és hogy Nati ilyen jó baba, meg hogy sokat segít a férjed. Ti akkor úgy tűnik megúsztátok a hasfájást? Szerintem az ember érzi ösztönból, hogy mi a jó a babájának, szóval ha szerinted így jó a szoptatás, akkor nem hiszem, hogy bajt csinálnál vele. Amúgy vicces, mert nekem a gyerekorvos, meg a védő
nő homlokegyenest mást mond az etetéssel kapcsolatban :D.
Janula,
most láttam, hogy már megvolt a leszívás, de azóta nem jelentkeztél, akkor már megvolt a beültetés is. Nagyon várom a jóhíreket Tőled, amiket írtál az nagyon bíztató :).

Edina,
a legjobbakat kívánom Neked a BMC-hez, nagyon remélem, hogy ott végre teljesül az álmod :).

Cermiák,
viszonylag régen írtál utoljára, mi a helyzet, nagyon izgulok érted!!!

Vkcs,
sajnálom azt a fránya cisztát, de remélem hamar el fog tűnni :).

Leszezjobb,
csodás a kisfiatok, örülök, hogy Veletek is minden rendben és szépen gyarapodik :).

Évi,
örülök, hogy minden rendben volt Bokor dokinál a kontrollon és én is mihamarabbi kétcsíkos tesztet kívánok Neked :).

Almanna,
remélem sikerül megfelelő intézményt találnod és a váltás meghozza számodra is a sikert :). De mindenképpen gyere majd néha a fórumra.

Makosbajgli, baybee,
üdv itt a fórumon, mihamarabbi kétcsíkos tesztet kívánok Nektek :).

Maci,
ti hogy vagytok? Remélem kismackó már nem sztrájkol és többet alszik.

Vigyorex,
Nálad mizu, mi volt a dokinál? Remélem csökkent a ciszta.

Hú remélem nem hagytam ki senkit :).

Nálunk minden ok, Lili most volt hat hetes, már majdnem 3 kg, úgyhogy jövő héten végre kiszabadulunk a lakásból és kiviszem levegőzni, alig várom már :). Hasfájás továbbra is megvan, igazából szinte minden próbáltunk már, de nem igazán segít semmi,úgyhogy szerintem itt majd csak az idő fog, remélem 3 hónapos korára kinövi :). Sajnos a szopizás továbbra sem megy, és tartok tőle, hogy már annyira hozzászokott a cumihoz, hogy már nem is akar majd... azért még próbálkozom, és annak örülök, hogy legalább tejcsi van, napközben 3 óránként eszik, éjszaka 4-5, úgyhogy elvagyunk :). Tiszta apukája, aki persze totál szerelmes belé.

lexi01
Budapest

Sziasztok!!nemvagyok túl aktiv tagja a csapatnak,de aki mint én is még gyerekre vàr sok kitartàst kivànok,akik meg babàsak lettek hatalmas boldogsàgot kívànok:))Én nekifutottam a 2lombiknak immàron Murber dokival:)rossz szavam sincs rà:))de megint úgy érzem(vagyis inkàbb nemérzek semmit)hogy nemsikerült:((megint ezek a fàjdalmas mensisgörcsök kinoznak...meg szeretném kérdezni tőletek,akik hasonló(mensi elött màr fàjdalmas görcs kb1héttel màr)nem gondoltak e màr arra hogy esetleg endometriozis lehet a hàttérben??lehet ezekkel a görcsökkel nem is kéne foglalkozni??ez okozhatja hogy nem tud megtapadni a kis sejt??irjatok légyszi mert nemtudom mitévő legyek....
bobe1982
BUDAPEST

Úgy tűnik találtam megoldást az andrológiára. Kecskemétre 3.5-re kaptunk időpontot. Úgyhogy már csak az kell, hogy el is fogadják itt a SOTE-n az ő leletüket.
baybee
Hernád

Bobe nekem endometriózisom volt, szerintem nézesd mrg magad, mert ez sajnos lehet az endó egyik tünete, és ha nem veszik észre időben, akkor komoly bajt is okozhat. Viszont sajnos nem minden nőgyógyász veszi komolyan a menstruációs görcsöket, úgyhogy érdemes lennevolyan dokihoz menned, akinek ezba szakterülete. Engem Bokor Attika kezel, neki ez a szakterülete, Évi is hozzá ment, amikor felmerült a gyanúja, ő a SOTE1-es nőin van amúgy. Sajnos az endó valóban nehezítheti a teherbeesést, nekem is emiatt kellett lombikra mennem.
lexi01
Budapest

Szia lexi:)örülök hogy irtàl:)szóval ez gàtolhatja hogy esetleg megtapadjon a kis sejt?ezt méhtükrözésnél mert hogy azt is kért Murber nem làtható???irj kérlek le pàr dolgot te is mit érezdtél ha nem okoz kellemetlenséget neked,mert màr nem tudom néha eldönteni miket nézessek meg mikkel ne foglalkozzak:(puszi es koszi
bobe1982
BUDAPEST

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?