Sziasztok
Na végre itt vagyok, totálisan lefáradva!
Gergőnek ma sikerült a visszafordulás hasról hátra és annyit csinálta, hogy jól el is fáradt benne. Na onnantól nem volt jó sehol, csak a karomban. Persze 9 és x kilót nem olan könnyű már cipelészni, így állandóan próbálkoztam, nem sok sikerrel. 3-kor már nagyon laposakat pislogott, gondoltam elaltatom, hát fel volt háborodva. 4-re tudtam elaltatni, óriási kínszenvedések árán!
Sajnos tudom, hogy én is ilyen voltam, de most ez nem vígasztal.
Jó lenne, ha ebben nem rám ütött volna.
Amúgy itt is gyönyörű idő volt ma, sütött a nap, egész meleg volt, jó nagyot sétáltunk.
A jegyzetelést csak most tudtam befejezni, úgyhogy idemásolom.
Eve
Fantasztikus jót szánkóztunk a Hugimmal!
Annyira jól esett! Alig várom, hogy majd Gergővel is lehessen, biztosan nagyon fogja élvezni!
Meli
Gyönyörű a félévesed!
Bea
Az ovi alatti részen. Az ovi meg a tüzép utcájában van. És Ti? Lassan majd meg kéne beszélnünk az alma-vételt.
Andi
Köszi
Képek édesek!
Barátnődet nagyon sajnálom!!!
Kika
A másik topikon olvastam erről, de megoszlottak a vélemények, hogy oliva, vagy sima olaj. Nézz be esetleg, tudnak a többiek segíteni, ott sokan maguk főzik a kajcsikat. Én még ugye nem tudok hozzászólni ez ügyben.
És hoztam 1-2 képet Gergőről. Most már egész ügyesen változtatja a helyét a szőnyegen és mindig a széléhez akar menni, hogy a képeken látható módon rágcsálja. Muszáj leszek valamit kitalálni, mert félek, hogy lenyel egy darabot. Ráadásul rájött, hogy ha hasról hátra, majd tovább hasra fordul, akkor máris a szőnyeg szélén van, szerintem nem sok kell, hogy le is menjen róla, szóval most már még inkább rajta kell legyen a szemem. És majd ha már mászni is fog, mint Andi Annája....
Reszkessetek Anyucik!
Szóval a képek:
Ja, és így ül a Drágám.
Ma meg sikerült Neki kiszedni a 8-ast és azt rágta.
Puszi mindenkinek
Orsi