Sziasztok!
Györesz!
Azért nem jöttem tegnap, mert elég nyűgi napunk volt, mellesleg ma is az van. Nagyon rossz, hogy így alakult a hétvéged. Teljesen igazad van, hogy úgy gondolod, több kell ahhoz, hogy minden szép legyen. Remélem, az apucija is rájön erre mihamarabb. Mert azért Norbinak is szüksége van egy apucira, és az tényleg rossz, ha csak nyűgösen találkozik vele.
Egyébként meg érthető, hogy hiányzik valaki, akihez odabújhatsz. Fiatal csajszi vagy. De gondolj arra, hogy ez is eljön majd.
Igazából könnyen beszélek én, mert nekem itt van apa, de tudom milyen ez, nekünk is voltak rossz időszakaink, bár akkor még nem volt gyerek.
Gratula a 2,5 órás alváshoz. Irigykedem, nálunk fél órák voltak az összalvások. Remélem, ma azért jobb lesz.
Az új ízeket én is úgy gondoltam, hogy először a délutáni kaja után kap majd kóstolókat, és utána majd a délelőttik előtt is.
Dia!
Ez elég rosszul hangzik. Pihenj sokat és igyál sok folyadékot, nehogy valami gond legyen. Lázad van még? Gyorsan gyógyulj meg.
Kata!
Kaka miatt ne aggódj. Múlt hét előttig nekünk minden tisztábatevéskor volt, sőt néha olyan adagok, hogy csak néztem. Még éjszaka is! És aztán most elkezdett ritkulni, van hogy 2-3 naponta jön csak, bár akkor bepótolja, többször is egy nap, de pl. most két napig nem volt, aztán tegnap este sikerült. Szerintem nektek is ritkulni fog hamarosan ez.
Mi tegnap nagyon nyűgösek voltunk, de végre visszatért az én jól ciciző kislányom, nem sztrájkol a cicin. Tegnap hagytam mindig amíg kedve volt, 40 percet is elszopizott egyszer. Végre! És képzeljétek, hogy mióta bioptron lámpával kezelem a cicim 2x egy nap, végre nem fáj a szoptatás, és nem is sebes a cicim. Így még nagyobb öröm a szoptatás.
Ma apa itthon maradt szabin, és én végre lemehetek kozmetikushoz. Már nagyon rámfér, kicsit rendbetetem magam. Már csaj egy hajfestés kellene az ősz tincseket eltüntetni, és minden oké lenne velem.
Na megyek, majd még azért benézek ma, hogy Györesz nehogy unatkozzál
Puszi
Anikó