Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Györesz!
Azért nem jöttem tegnap, mert elég nyűgi napunk volt, mellesleg ma is az van. Nagyon rossz, hogy így alakult a hétvéged. Teljesen igazad van, hogy úgy gondolod, több kell ahhoz, hogy minden szép legyen. Remélem, az apucija is rájön erre mihamarabb. Mert azért Norbinak is szüksége van egy apucira, és az tényleg rossz, ha csak nyűgösen találkozik vele.
Egyébként meg érthető, hogy hiányzik valaki, akihez odabújhatsz. Fiatal csajszi vagy. De gondolj arra, hogy ez is eljön majd. Kép Igazából könnyen beszélek én, mert nekem itt van apa, de tudom milyen ez, nekünk is voltak rossz időszakaink, bár akkor még nem volt gyerek.
Gratula a 2,5 órás alváshoz. Irigykedem, nálunk fél órák voltak az összalvások. Remélem, ma azért jobb lesz.
Az új ízeket én is úgy gondoltam, hogy először a délutáni kaja után kap majd kóstolókat, és utána majd a délelőttik előtt is. Kép

Dia!
Ez elég rosszul hangzik. Pihenj sokat és igyál sok folyadékot, nehogy valami gond legyen. Lázad van még? Gyorsan gyógyulj meg.

Kata!
Kaka miatt ne aggódj. Múlt hét előttig nekünk minden tisztábatevéskor volt, sőt néha olyan adagok, hogy csak néztem. Még éjszaka is! És aztán most elkezdett ritkulni, van hogy 2-3 naponta jön csak, bár akkor bepótolja, többször is egy nap, de pl. most két napig nem volt, aztán tegnap este sikerült. Szerintem nektek is ritkulni fog hamarosan ez.

Mi tegnap nagyon nyűgösek voltunk, de végre visszatért az én jól ciciző kislányom, nem sztrájkol a cicin. Tegnap hagytam mindig amíg kedve volt, 40 percet is elszopizott egyszer. Végre! És képzeljétek, hogy mióta bioptron lámpával kezelem a cicim 2x egy nap, végre nem fáj a szoptatás, és nem is sebes a cicim. Így még nagyobb öröm a szoptatás. Kép Ma apa itthon maradt szabin, és én végre lemehetek kozmetikushoz. Már nagyon rámfér, kicsit rendbetetem magam. Már csaj egy hajfestés kellene az ősz tincseket eltüntetni, és minden oké lenne velem.

Na megyek, majd még azért benézek ma, hogy Györesz nehogy unatkozzál Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

DiaKép

Szegénykém, ez a hányós-fosós dolog ismerős, én is csináltam már ilyet, de nekem szerencsém volt. A wc-n ülve kiabáltam egy lavórért... épp idejében ért be vele a párom, külömben teleokádtam volna mindent.
De hamar vége volt szerencsére.

gyógypuszi megy:Kép

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Dia!
Remélem már jobban vagy!

Márti!
Én is szoktam látni babakocsis anyukákat, de vagy már párban vannak és meg sem látják a harmadikat, vagy annyira mereven tolják a babakocsit, hogy meg sem látják, ha a másik kedvesen rájuk néz, esteleg meglesi a babájukat. Én meg nem vagyok az a leszólitós fajta! A lényeg, hogy Te is csepeli vagy és tavasszal már egyáltalán nem távolság ami köztünk van! Nyáron mehetünk majd a picurokkal strandra, meg mindenfelé!
6kg? Gratulálok, nagyon szépen fejlődik! Nekem 3 hónaposan volt 6.15kg, dehát Ő kis pöcsös!
Norbi is imád mesztelenkedni, attól még akkor is felvidúl, ha egyébként nagyon nyűgös napja volt!
De ezt én is nagyon imádom, össze-vissza szoktam csókolgatni! Imádom a lábacskáit. Multkor játszottam, hogy bekapom a lábát, erre rugott egyet és az egész lábfeje becsúszott a számba! Már most szájbarúg a fiam!Kép

Anikó!
Meg is lepődtem azon a hosszú alváson, mert hát Norbi nem erről híres! Bezzeg régen milyen nagyokat tudott szunyálni!!!
Majd ha adok hamit Norbinak, akkor feltétlen leírom! Már vettem sütőtökpürét, de még azért várok vele, csak gondoltam kéznél legyen, mert én mindent hirtelen döntök el és akkor azonnal akarom! Örülök, hogy a kicsi lány megunta a sztrájkot és ismét szereti anyuci cicijét!!!!!

Holnap lesz Norbi 4 hónapos és ennek örömére szegénykém dupla oltást kap, már előre félek. Szegény a multkori is úgy megviselte!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Elfelejtettem írni, hogy nekünk 2 ablak van a szobában, ahol alszik, és abból az egyiken elszoktuk húzni a függönyt, mert ha süt a nap, déltől besüt, és attól nagyon nem tud aludni. Egyébként meg azért is, mert nagyon meleget bír csinálni a szobában ilyenkor télen is a napocska Kép
Nálunk régen volt nagyon rossz alvó, míg fájt a pocak, mostanában hogy nem fáj, napközben is jobban el bír aludni, az éjszakák meg mesébe illőek. Amíg nem jön a fogacskánk ki Kép

Márti!
6kiló Kép Gratula. Tök jó, hogy a kaki is beáll nektek szépen lassan.
Mászás Kép Nagyon édes lehetett.

Tegnap büfiztettem, bealudt, és félig fekvő helyzetbe tornáztam magam, és hagytam, hogy úgy hason legyen rajtam. Hát, mondanom sem kell, hogy 5 percig bírta álmában, és nem volt neki kényelmes, mert a lábát próbálta igazgatni. Úgyhogy le kellett venni. Este viszont csupin a masszázsnál bírja 1-2 percig, és ki is nyomta magát tegnap, igaz elég féloldalasan Kép
Még meg akartam kérdezni, hogy ti hogy szoktátok tisztítani a pici orrát? Nekünk az utóbbi időben minden nap van kibányásznivaló az orrocskájában, mióta meg volt fázva. Eddig fültisztítóval próbálkoztam, de azt szörnyen utálja. Ma fújtam neki egy kicsit a fliumareből az orrába, és utána "kiporszívóztam" neki. Ez nagyon tetszett neki, és valami szörnyű, hogy mi jött neki ki belőle. Szerintetek ártok azzal, ha napi egyszer ezt megteszem?

Puszi
Anikó
pancsa2

Györesz!
Duplaoltás Kép Remélem, ezt jobban fogja viselni, mint a múltkorit.
A 3 hónapos az ugye nem duplaoltás volt. Vagy igen?
4 hónapos nagyfiú Kép Nem semmi

Puszi
Anikó
pancsa2

SziasztokKép

Épp csak beleolvastam. Én minden reggel leszívom az orrát. Tegnap még muslinca is volt a kakiba.KépKép A védőnő azt mondta, hogy az orrszívással ártani nem lehet. És egyértelműen látszik, hogy utána jól érzi magát.
Mi pénteken megyünk a három hónapos oltásra. Dupla oltás!!! Már előre félek. Ráadásúl az evészete tiszta katasztrófa.

Puszi

KépKép
gigi28

Szisztok!

Szia Gigi! Úgy örülök amikor meglátom a neved! Kár, hogy ilyen ritkán jössz! Talán, ha majd Olivér nagyobb lesz több időt engedélyez neked! Bár Norbi minél nagyobb annál jobban követeli a jelenlétemet. Most is nyüszít az ágyába, ha odamegyek, akkor meg fülig ér a szája!
Bizony mind a két lábacskáját megbökik, már nagyon izgulok!!!!!

Anikó!
Én minden este fürdés után kitisztitom az orrát sima orrszívóval. Előfordul, hogy napközben is, ha látom, hogy tele van fikusszal. Ilyenkor vagy anyatejet csöppentek bele vagy Stérimart és vagy kiszívom vagy fülpiszkával kipiszkálom! Norbi eléggé sokat hapcizik (pedig párásítónk is van) és gonodolom sokszor csikizi a fikusz és ettől is hapcizik. Van hogy amikor olyan igazán emberes fikuszokat bányászok ki neki, akkor látszik rajta, hogy szinte hálás érte. Mindig vesz egy nagy levegőt az orrán és mosolyog!!!

Hihetetlen, egyfolytába nyűszít, mintha hívogatna! Odamegyek és majd kiugrik a bőréből örömébe. Amúgy ma olyan kis lusta, folyton aludna, előbb is elaludt a cicimen, de ahogy leraktam felkelt és azóta hívogat! Na megyek is mert nem bírom tovább hallgatni!

Szép időnk van!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Norbi ma egész nap alig eszik! Ahogy ráteszem a cicmre egyből elalszik! Még jó hogy éjjel szopik, mert különben totál elfogyna a tejem!
A Ti babáitok milyenek? Norbi egész nap aludna, de ahogy elalszik fel is kel! Szörnyű! Most megint nyüszít értem! Hát megyek.

Györesz

Kép
Kép
györesz

Tomi nem alszik, csak kendőben. Ha esik a hó. Kép Hátam beszakad, de már rengeteg dolgot tudok így csinálni, tegnap kuglófot is sütöttünk. Mi lenne velem a zsép kockás daarb nélkül?

Györesz, sok apa igazán a mászó gyerekébe szeret bele, a kicsikkel nem tudnak mit kezdeni. Még akkor sem, ha folyton együtt a család. Ha meg külön éltek, nyilván aggódik is, hogy ha csináll is valamitm, hát hibázhat.
sofka

Sziasztok!

Csak egy percnyi időm van,de gyorsan leírom az adatokat,hogy bekerüljön a táblázatba.2oo1.1o.o8.-án született Boglárka,2oo4.11.27.-én pedig Liliána,lakóhely Dorog,/Komárom-esztergom megye/.
Csütörtökön voltunk a 2 hónapos oltáson,Liliána 478o gr.,és 57-cm.Soha nem gondoltam volna,hogy egyszer ilyen hurkás ducmók babám lessz,nagyon cuki,ha kicsit több időm lessz teszek fel képet is.

Mindenkit puszilok,Saxi.
saxi

Sziasztok!!

Hát ma nálunk sem túl rózsás a helyzet, 2 óránként szopi van és akkor is többször kell váltogatnom, lehet, hogy itt a 3 hós bumm?
Aludni is nagyon szeretne de nem tud, mint Norbika ő is nagyon hamar felébred. Pedig már úgy élveztem a 3 óránkénti cicizést és, hogy 1cici 2 cici büfi és minden ok. Remélem 1-2 nap és beáll megint.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Szisztok!

Hát megint kínlódtam Norbival! Valamiért megint nem tetszett neki a cicim! Nagyon nyűgös volt, de tuti az idő is teszi, mert múltkor is amikor esett a hó ilyen volt! Na holnap meg rájön még az oltás!

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8. </pre>

Pusz
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Márti!
Nem azért megyünk Rómába, hogy megáldassuk a gyereket, csak még soha nem voltunk a Vatikánba és ha már ott vagyunk, akkor erre is sort kerítünk. Már előtte szeretnénk megkeresztelni a Szonját itthon. Valahogy olyan romantikusnak tartom kora nyáron Rómát, biztos nagyon szép lesz!

Dia!
Erről még én sem hallottam, hogy szoptatni kéne a repülőn. Majd utána nézek.
A síelés alatt egy tó partján fogunk lakni és a többiek járnak síelni kb. 10 km fekvő síterepre. Mi Szonjácskával szerintem csak sétálgatni fogunk. Már az is nagyon szuper lesz, hogy egy hétig kiszolgálnak!
A fapados járatokat ne úgy értsd, hogy nincs semmilyen szolgáltatás. Igazából én már mentem fapados járattal Hamburgba és nagyon jó volt. Szuper géppel mentünk (jobb, mint a Malév gépei). Ez a fapados elnevezés nagyon rossz. Annyi a különbség, hogy csak szendvicset kapsz a gépen, nincs kiállított jegyed, csak Interneten foglalsz és általában - ha egy városban két reptér van, akkor - a belvárostól távolabb eső repülőtéren szállnak le ezek a járatok, mert ott kevesebb a költség. Nyugodtan lehet utazni kisbabával fapados járaton is!

Györesz!
A Skyeurope-nál fizetni kell a csecsemőért, de a Wizzair ingyen viszi a gyerekeket - azt hiszem - 6 éves korig!

Ma a lányom egy angyalka! Ringatás nélkül elalszik! Berakom a kiságyába, egy picit dünnyög és utána egyedül elalszik!
Őszintén szólva nem is bánom, mert a tegnapi mérésnél már 5,09 kg volt és nem szeretnék olyan bicepszeket, mint a Rambo! Kép

Én már megőrülök a hótól, mert nem nagyon tudom kivinni a Szonját sétálni. Nálunk szinte mindíg fúj a szél és kavarja a havat, ráadásul befagy a fenekem annyira hideg van!

Dia! Most hívott az Anyu is, hogy ő is hasonló cipőben jár, mint Te. Vigyázz, vírus van!

Puszi

Barbara
babar

Sziasztok!!

Györesz
Norbikának sok sok puszit küldünk a 4. hónaphoz.
Szorítunk nektek az oltás miatt.
Vigyázzatok magatokra!
Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Györesz!
Boldog 4. hónapot Norbinak. Adj át neki a nevemben is sok sok puszit. Ezt neki küldöm. Kép

Kép

Mi ma nagyon nyűgik vagyunk, 7 óta nem alszunk, pedig vörös a szeme a kiscsajszinak, annyira fáradt.
Majd még jövök.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Márti, Anikó!
Köszi Norbi névében is!

Hát már az éjszakánk is szörnyű volt. Hajnal 2-től óránként kelt és 6-kor már nem akart visszaaludni!
Megkaptuk az oltás! Borzasztó volt! Először megkapta a szabin cseppet, már az alig akarta lenyelni, aztán egy szuri egyik láb, mási szuri másik láb! Nagyon-nagyon sírt, alig bírtam megvígasztalni és azóta is sírdogál vagy visítva sír. Az előbb is annyira sírt, hogy alig bírtam cicre rakni, de végül sikerült és el is aludt rajta. Alvásból is 3x nagyon keservesen felsírt! Szegénykém!Kép Adtam neki kúpot, de azzal is megszenvedtem, harmadszorra sikerült, mert mindig kikakilta!
Ugye a picik a sírástól ugyanúgy be tudnak taknyosodni, mint ahogy mi is? Mert amikor sírt annyira elkezdett szörcsögni, hogy le kellett szívni az orrát! Remélem tényleg csak a sírástól, mert az tudom, hogy elég veszélyes oltásnál, ha a gyerek beteg!
Majd még jelenkezek, ha tudok!
Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Szegény Norbi. Biztos hamarosan megnyugszik, de ma tutira nagyon anyás lesz.
Ne izgulj, nekem Krisztababa mindig betaknyosodik meg be is szokott rekedni, és köhécsel, ha nagyon sír, akkor ha szinte ordítva sír. Tutira nincs semmi gond.

Nekünk is szörnyű napunk van, 7-től most tudott csak elaludni, de most is szörnyen éber. Volt itt a doktornéni is, és beadattam neki az agyhártyagyulladás elleni oltást, mivel sógorom mentőápoló, anyósom ovodában dadus, meg van két ovodás korú keresztlányom is, és úgy vagyok vele, jobb félni mint megijedni. Szegénykém sírt, de pont szopiidő volt, úgyhogy gyorsan meg is etettem, és már a cicin elszunyókált. Nagyon fáradt volt, remélem tud most aludni és remélem, az oltás sem viseli meg nagyon. Azért most nagyon figyelem, nehogy valami gond legyen vele.
Na már nyüszög, úgyhogy megyek, felveszem, ma aludhat a karomban, ha úgy akarja, oltásnapokon nem szeretem letenni.
Remélem, nektek jobb napotok van.
Puszi
Anikó
pancsa2

Márti!
De buta vagyok. Neked meg ma 3 hónapos Gigi! Sok-sok puszi neki is. És ezt a kis virágot pedig neki küldöm Kép

Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Anikó!
Akkor nektek is ma nyűgös napotok van, lesz!
Ezek a fránya oltások! De nekünk már csak egy van, az 5 hónapos és aztán jön egy nagy szünet és legközelebb csak 15 hósan kap!
Norbi már egy órája alszik, de néha felsírdogál! Annyira sajnálom ilyenkor!

Pusz
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Krisztike is így van vele. Kb. másfél órája alszik, azt hiszem, de néha felsír. A szemét sem nyitja ki, és meg kell simizni ilyenkor. Akkor megnyugszik. Én egyébként annyira sajnálom, mikor már lekonyul a szája, és csak hüppögni kezd. Olyankor legszívesebben csak dédelgetném.
Remélem, Norbi is tud aludni egy nagyobbat. Hülye oltások tényleg. És én még plusz oltást adattam neki. Én hülye. Dehát erre billent a mérleg nyelve. Most meg csak átkozom magam. De azzal nyugtatgatom magam, hogy ha behozzák ezt a bacit, akkor nekünk már nem fog gondot okozni.
Pusza
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Norbika szegény elég rosszúl viseli ezt a fránya oltást! Szerencsére csak hőemelkedése van, de nagyon nyűgős, néha annyira sír, mint akit bántanak! Most anyukám ringatja, de hallom ahogy sírdogál! Remélem holnapra már elfelejtjük!

Márti!
Még egyszer bocsi, hogy én meg elfelejtett, hogy Ti is hónapfordulósok vagytok!
ÉLJEN GIGI A 3 HÓNAPOS KISCSAJSZI!!!KépKépKép

Anikó!
Remélem holnapra már Ti sem emlékesztek az oltásra!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Rég nem írtam, de olvasok menden nap általában. Örülök, hogy a szopis gondok kezdenek megoldódni. Nekem is gondom van, igaz nem kifejezetten a tejmennyiséggel. Hanem a hízással. Rengeteget hízott a fiam. Már-már kóros. 6 hét alatt 3 kg. Azaz havi 2 kg a hízási tendencia, heti 500 g. Igény szerint szoptatom és a komfortszopizási igényét is igyekszem kielégíteni, na de félek nehogy valami rossz történjen. Kórházba menni egy egészséges csecsemővel elég gáz lenne, igaz szó nincs róla, de engem beküldtek annó, ugyanezen okból kifolyólag. A létező összes betegséget elkaptam, és egy jókedvű mosolygós kislányka helyett anyám kapott egy lesoványodott maga elé bámuló ordítozós gyereket akinek sebes volt a szája, orra, puncija. Jah, ez van. Igaz, én nem emlékszem rá, de anyámat annál jobban megviselte. Valakinek szivesen adok a gyarapodásunkból havi 500 g-otKép vAgy többet, ha kell.KépKépKép
Egyébként jól van, semmi baja, nem bukik, kakil, nem hasfájós, pedig ha valaki ennyit eszik akkor gondolom,
nam egyek, mert a nagyobb kijelentete, hogy megy inni a kutya vizéből...

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Rég nem írtam, de olvasok menden nap általában. Örülök, hogy a szopis gondok kezdenek megoldódni. Nekem is gondom van, igaz nem kifejezetten a tejmennyiséggel. Hanem a hízással. Rengeteget hízott a fiam. Már-már kóros. 6 hét alatt 3 kg. Azaz havi 2 kg a hízási tendencia, heti 500 g. Igény szerint szoptatom és a komfortszopizási igényét is igyekszem kielégíteni, na de félek nehogy valami rossz történjen. Kórházba menni egy egészséges csecsemővel elég gáz lenne, igaz szó nincs róla, de engem beküldtek annó, ugyanezen okból kifolyólag. A létező összes betegséget elkaptam, és egy jókedvű mosolygós kislányka helyett anyám kapott egy lesoványodott maga elé bámuló ordítozós gyereket akinek sebes volt a szája, orra, puncija. Jah, ez van. Igaz, én nem emlékszem rá, de anyámat annál jobban megviselte. Valakinek szivesen adok a gyarapodásunkból havi 500 g-otKép vAgy többet, ha kell.KépKépKép
Egyébként jól van, semmi baja, nem bukik, kakil, nem hasfájós, pedig ha valaki ennyit eszik akkor gondolom,
nam egyek, mert a nagyobb kijelentete, hogy megy inni a kutya vizéből...

sasha

Kép
sasha

Sziasztok!!

Anikó, Györesz
kitartást, pár óra és már el is felejtitek a szurit.

Sasha
ez igennnnn!!!!!
Ha a baba jól van akkor minden oké!
Ma már sok mindenben változott az orvostudomány, nem biztos, hogy beküldenek kórházba valakit ha dundi. Ha nagyon nagy a gáz akkor esetleg a komfort szopit eltudjátok hagyni és máris minden oké lesz.
Csak ámulok, nagyon szupi tejcsid lehet, és egy jól hasznosító kisbabád van mellé. Szerintem örülj neki. Szupiii!

Ma nagyon happy vagyok
1, Gigi egész nap dumál és röhög
2, ma együtt füriztünk a nagykádban
Hallottam róla, hogy a babák mennyire szeretik a fürdést, de megéálni a dolgot teljesen más.
Gigi hangosan gurgulázva nevetett a nagy vízben, mint aki mindig abban van. Füle vízes lett, észre sem vette, a szeme az kicsit gáz volt de pislogott párat és már nem is érdekelte. Persze azért még nem nyomtam le a víz alá, csak felfektettem a vízre, ki-be vettem közben húztam a vízen. Még ő dugta egyre jobban bele a fejét a vízbe. Nagyon nagy élmény volt. A felszabadult öröm ami áradt belőle, csúcs volt. Persze be is ájult tőle, 1/2 7 kor már aludt.
Szép ajándékot kapott tőlünk, és adott ezáltal nekem.
Babaúszás beindul mielőbb!!!!

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Jujjjjjj ez nagyon jól hangzik! Én is, én is! Lehet, hogy én is ki fogom próbálni! Mekkora kádatok van? Mert ugye nekünk a lakótelepi normál méret, amibe ha én is beleülök, akkor szegény gyereknek nem marad helye úszkálni, bár biztos megoldható, ha egy picit összehúzom magam! Ez tényleg annyira klassz lehetett! El tudom képzelni, hogy Gigi mennyire élvezte! Gondolom ebből már rendszer lesz! Mennyi ideig fürödtetek így? Azt hiszem, hogy elmúlik az oltás hatása és Én is megpróbálom!!!

Sasha!
Az nem semmi!!!!!!!!
Most mekkora a fiad? Te milyennek látod? Kövérnek vagy formásnak? Mennyi idős most? Lehet, hogy majd hirtelen lelassúl ez a hízás! Próbáld meg a konfortszopikat ritkítani és esetleg 3-4 óránként szoptatni! De szerintem ha egészséges a kisfiad, akkor biztos nincs gond! A doki és a védőnő mit szól ehhez a gyarapodáshoz?
Bocsi a sok kérdésért, de tényleg kíváncsi vagyok!

Lányok merre vagytok?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ne haragudjatok,kicsit eltűntem,most is csak pár sort írok.
Elég csúnyán megfáztam,Raul hordja haza az ovis betegségeket,én meg,nagy szamár,mindent elkapok Tőle.Kép
Egyenlőre pocsékul vagyok,gyerekek nyűgösek,úgyhogy inkább nem fertőzlek Benneteket a világfájdalmammal!Kép
Remélem holnapra már jobban leszek és akkor nem úsztok meg!!!Kép

Sok szeretettel köszöntöm én is a 3 hónapos Gigit és a 4 hónapos Norbikát és az Anyukáikat!KépKépKép

Dia!
Jobban vagy már?????

Bringa!
Úgy látom a másik címre sem kaptad meg a levelem.KépKépKép
Majd próbálkozok,hátha!Kép

Mindenkit puszilok!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Hétfőn derült ki, hogy terhes vagyok. És jó helyen van ami azért fontos, mert tavaly agusztusban méhen kivüli volt. Még csak pár hetes ugyhogy még korai az öröm. Kérlek írjatok, hogy ti, hogy éltétek ill. élitek át a dolgokat.
kandri

Sziasztok!!!

Köszönjük szépen a gratulákat!

Györsze,
nekünk is lakótelepi kádunk van, de elég hosszú szerencsére, ha normálisan beleülök nem ér el a lábam a végéhez. Nem tudom meddig pancsiztunk, az én derekam bírta a legkevésbé a dolgot, pár napja fáj kissé és hát a kádban elég rendesen le volt strapálva.

Kata
szedsz valami vitamint? Mert ha nem akkor el kéne kezdeni szedni. Jobbulást nektek!
Világfájdalom ügyben gyere nyugodtan, azért vagyunk, hogy meghallgassuk egymás gondját baját.

Kandri
gratulálunk a babádhoz!!!
Én nagyon izgulva éltem meg az első időket.
Először én is a méhenkívüliség miatt féltem, utána azért aggodtam nehogy elmenjen. Minden Uh nagy öröm volt amíg nem éreztem a mozgásait, hisz azokon láttam, jól van fejlődik és dobog a kis szive.
Gyönyörű érzés volt ez az időszak!
Csodálatos volt látni ahogy fejlődött a pici, rugkapált ezerrel állandóan, szerencsére nem voltam rosszul az első időkben.
A 10-12 héten fontos Uh lesz a nyaki redő mérése, ami a down-kór legjobb szűrője, utána a 16 héten vérvétel ami szintén szűrő jellegű.
A 24 hét környékén terheléses cukor, cukorszirup ivás, nem túl kellemes de egy kis citromlével egész elfogadható. Utolsó hónapban jönnek a szívhang vizsgálatok hetente az is nagyon jó, hallgatni ahogy mocorog.
Ha teheted ne hagyd ki a 4D ultrahangot, hatalmas élmény,20 hét után érdemes a 30 hét körülig, utána sajnos már olyan nagy, hogy nem túl látványos állítólag. Persze akkor viszont a részletek nagyon jól látszanak.
A szülés fájdalmas, de gyönyörű az eredménye.
Én novemberben szültem de már most mennék.
Minden percét haasználd ki ennek az időszaknak, oly gyorsan vége szakad. Kívánok neked minden jót, könnyű terhességet és szülést, és egy csodás kisbabát.
Ha kérdésed van nyugodtan tedd fel, szivesen segítünk.
Melyik kórházban szülsz majd?

Megyek mert jön a védőnéni.
Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Szisztok!

Kata jobbulást nektek! Örülünk ha nem kell Téged megúsznunk!!KépKépKép

Márti!
Átkereszteltél?Kép
Majd írdd meg mit mondott a védőnéni!

Nagyon jó éjszakánk volt, pedig féltem tőle, de úgylátszik az oltás meg a kúp elnyomta az én kis drágaságomat! Este 8-kor már aludt egészen 5-ig, akkor szopi és még fél 9-ig aludtunk! Annyira jót aludtam!!!!!! Szerencsére úgy néz ki, hogy ennyivel megúsztuk az oltást, bár még egy kicsit nyűgös, most elaludt. Viszon ilyen még nem volt, ahogy kikerültem a látóköréből sírt! Biztos ez is az oltás még!

Szia Kandri!
Előszőr is nagyon nagyon gratulálok a picihez és nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok mind a terhességhez, mind a szüléshez és persze az utának következő időszakokhoz!
Nekem sajnos kicsit zűrös terhességem volt, mert veszélyeztetett voltam szinte végig, de mégis nagyon nagyon szép időszak volt! A lényeget már leírta a Márti és Én ezt csak fokozni tudnám!!!
A lényeg, hogy ne ijedj meg semmitől, ha esetleg fáj valami, vagy ha valamelyik vizsgálat nem száz százalékos, ezek még nem jelentik azt hogy baj van! Mindig bizzál magadban és a babában!!!
Nekem az elején nagyon fájt a hasam, mindig azt hittem, hogy meg akar jönni, de mint kiderült ezzel sokan így vannak! Aztán voltak vérezgetéseim, de az sem okozott gondot! Aztán megrövidült a méhnyakam idő előtt és sokat keményedtem, de a megfelelő gyógyszerekkel, órvosi ellenőrzéssel és sok pihenéssel ezek sem jelentettek bajt! Nem akarlak megijeszteni, de sajnos sokszor máshogy zajlanak dolgok, mint ahogy az ember eltervezi, de attól még lehet nagyon nagyon csodálatos a gyermekvárás!
Azért írtam le ezeket, mert azt kérdezted, hogy mi hogyan éltük meg, hát én így, rengeteg aggódással, de rengeteg örömmel!
A 4D-s UH én is nagyon ajánlom, tényleg nagyon nagy élmény!!!!
Mától csak magadra és a babára figyelj! Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak, mindent úgy tegyél ahogy Te jónak látod, ahogy érzed, mert nem minden terhesség egyforma!
Még egyszer nagyon sok boldogságot a picurkához és bármikor kérdezhetsz itt mindenki nagyon szívesen válaszol! Szerintem még örülünk is, ha írogatsz ide, így mindenki egy kicsit újraéli a dolgokat!!!!
Bocsi ha túl sok voltam!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ma egy kicsit már jobban érzem magam,végre.
A reggel elég pocsékul indult:Patrik sugárban hányta ki a tejet,beterítve mindent,közben Raul őrjöngött,hogy nem akar oviba menni.Kép
Remélem ma már csupa jó következik!
Annak örülök,hogy szépen süt a nap,végre kimehetünk egy nagyobb sétára.Kép

Márti!
Hozzátok mennyi időnként jön a védőnő?
Nálunk kétszer volt,közvetlenül Patrik születése után.

Kandri!
Gratulálok és üdvözöllek!Kép
Márti olyan szépem leírt mindent,hogy alig tudok valamit hozzátenni!Kép
Az elején elég hányós voltam,de ilyenkor igyekeztem arra gondolni,hogy ez csakis azért van,mert minden rendben odabent.Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Fúúúúú,Györesz!De összebeszéltünk!Ilyen egyszerre még nem írtam senkivel!KépKépKép
Örülök,hogy ilyen jól telt az éjszakátok és remélem mi is megússzuk majd ilyen ügyesen az oltást!

Puszillak!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Györesz
bocsi, pedig én kijavítottam, de valahogy mégis a rossz ment el.Hát ezért nem vagyok még haladó felhasználó. Örülök a jó éjszakának, rátok fért. Biztos dolgozik az oltóanyag Norbikánál.

Kata
tényleg elég érdekes volt a reggel nálatok. Remélem tényleg jobb már azóta a napotok.
Gigi is hányt egy nagyot reggel, szopi közben felvettem mert tekergett ez 6 kor volt reggel, és egy hatalmas adag jött vissza, rugi csere és hálóingcsere követte.

Védőnéni
mindnet rendben talált, mostmár megelégedett a hurkákkal is. Gigi lábán van pár fehér folt, állítólag kisfokú ekcéma, hozzátáplálás eltolás és tejtermékek minél későbbi bevezetése javalott.
Majd doki nénit is megkérdezem. Azt mondta ő észre sem vette volna olyan pici az elváltozás, dehát milyen egy anya, mindent észrevesz.
Gigi még aludt mikor jött felkeltettem 1000el mosolygott és dumált neki végig. Büszke voltam rá. Elment szopizott és berottyantott az édes.
Nagyon jó a kedvem!!!
Imádok anyuka lenni, és nagyon szeretem az én kis Gigimet, ha eddig nem mondtam volna.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Ezek a gyerkőcök egyformán működnek! Nálunk is volt ruha csere reggel akkorát bukott? hányt?, még én is öltözhettem át!
Szegény Norbikám még mindig nagyon nyűgös, meg van egy kis hőemelkedése! Most végre elaludt!
Volt egy kis aggódásom! Norbinak délelőtt nagyon sárga, szinte narancsszárga volt a pisije. Azt hittem, hogy esetlen a szabin csepptől szineződött el. Felhívtam a védőnőt és azt mondta, hogy attól nem lehet, biztos nem szopott eleget, kevés volt a folyadék. Na egyből adtam neki teát, mert akkor épp a cicim nem kellett neki, aztán mégis ciczett és már nem olyan sárga neki!

Kata!
Hát igen pont egyszerre értünk rá, biztos a gyerkőceink telepatikus úton egy időben engedélyeztek nekünk egy kis szabadidőt!Kép
Remélem már jobb a kedved!!!!!

Márti!
Te két napja már nagyon szárnyalsz!!!!!Kép
Én is imádok anyuka lenni, már olyan régóta erre készültem! Én már 20 évesen is gyereket szerettem volna!!!!!! Most aztán kiélhetem magam!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kata!
Jobbulást neked. Vigyázz magadra nagyon, gyorsan kúráld ki magad Kép

Györesz!
Ez az oltás egyforma tünetek hoz nekünk Kép Nekem is az csinálja Krisztababa, hogy röhög, ha nem lát, rögtön elkezd sírni. A kiságyába betettem, alszik, mihelyst rájön hogy ott van és nem lát, rögtön sír. Ha odamegyek, fel sem kell venni, máris minden rendben Kép

Márti!
Annyira jó olvasni amiket írsz. Tisztára jobb kedvem lesz már attól, ahogy szárnyalsz Kép Én is imádom az anyukalétet. Legfőképp, mikor elkezd nevetni teliszájjal, olyan igazi kislányosan csak attól, hogy meglát. Kép

Kandri!
Szerintem a lányok már mindent leírtak, amit lehetett. Én még annyit teszek hozzá, hogy én nagyon élveztem az egészet, de az is biztos, hogy én hiperérzékeny voltam néha, szinte ok nélkül is képes voltam bőgni Kép Ez az első 3 hónapban volt érdekes, mikor még titkoltam a munkahelyen, hogy terhes vagyok, és nem tudtam megmagyarázni, mindig ki kellett valamit találnom, miért vagyok beteg Kép

Képzeljétek, ma megint valami újat produkált a kis drágám. Elkezdte a kezeit nézegetni nagy szakértelemmel. Sőt, már tegnap este, mikor letettem az ágyába aludni, akkor elkezdte, aztán egy szó nélkül bealudt, annyira fáradt volt.

Remélem még lesz időm, és akkor benézek még ide.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Norbi ma egész sokat aludt! Egyszer aludt másfél órát és kétszer egyet! Ez még biztos az oltás miatt volt! Kicsit még most is nyűgös!

Kéznézegetés: az én fiam nem nézegeti a kezét, csak akkor, ha megfogja az én kezemet és úgy együtt a kettőt csodálja! Ma viszont annyit nevettem, van egy csörgője, amit ha megfog esze-veszetten rázza, annyira cuki. És tök érdekes, mert ha a jobb kezével fogja meg akkor rázza, ha a ballal akkor egyből bekapja!
2 napja megint új szokása van! Ugye eddig gügyögött, aztán átváltott a torok köszörűlésre, most meg egész nap úgy csinál mint egy kis tehén: búúúúúúú, búúúúúúúú, búúúúúúú és közben csücsörít és fröcsög a nyála. Tisztára úgy csinálja, mint a nagyobb kisfiúk mikor autóval játszanak! Szóval most ez a legújabb!!!
Hát most ennyi, fürcsi után még benézek!

Dia, Gigi, Sofka, Saxi, Gombóc, Mica, Barbi merre vagytok????

Dobok még egy táblázatot:

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8. </pre>

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gondoltam még gyorsan beköszönök estére. Képzeljétek, minden ok nélkül belázasodtam, és a fejem szörnyen fáj. És persze pont most túlórázott apa is. Na megyek is, mert kis picurom reklamál nagyon.

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Anikó!
Gyógyulj meg gyorsan!!!!!!!!

Nagyon nem tudok mit írni, nem történt semmi! Norbi alszik, én megyek fürdeni aztán egy kis tévézés és szunya!

Mindenkinek jó éjszakát, sok alvást!!!!!!
Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Na én is benézek hozzátok végre!
Már rendben vagyok szerencsére.Mindenkinek köszönöm az aggódást!KépSofkának külön köszi a gyógyító puszit.KépHétfőn mentem volna a dokihoz,de akkorra kutya bajom se volt,így nem mentem.Viszont ma voltunk a gyerekorvosnál.Lementünk mert azt mondta,hogy 8 hetesen kapjuk az oltást.Erre közli lent,hogy igaz,hogy 8 hetesek vagyunk de 8.án született Domi ezért jövőhéten 8.-án menjünk oltásra.Igaz,hogy tegnap ezt mondhatta volna a telefonba de mostmár mindegy.KépNagyon dühös voltam mert Domi úgy ordított mint akit ölnek.Nem tudom mi volt vele.Csak annyi előnye volt,hogy 4-en voltak előttünk és beküldtek az anyukák minket elsőnek mert /gondolom/elegük volt az ordításból.Jaj mi lesz velünk ha szurit is kapunk!Holnap megyünk a Heim Pálba,remélem ott nem fog ordítani.Különben ma fél 5-óta/reggel/nyűgös és minden baja van.Kép

Anikó!
Jobbulást!Biztos valami kór kerülget.Kép
Kata!
Neked is jobbulást kivánok!Szegény Patrik .Ő is elkapot valami nyavaját?Kép
Van egy rossz hírem!Sajnos csak áprilisba érek rá,mert sorban jelentkeznek látogatóba a rokonok és a nővéremék is jönnek egy pár napra.Szóval sűrű lesz a február, március hónapunk.
Ja!Ma a dokinőnél 4340g volt Domi.Kép

Barbi!
Örülök,hogy jelentkeztél.Szép súlya van a leányzónak.KépMilyen volt a 6 hetes kontrolod?Mikor mentek 2 hónapos szurira?Ti mentek az ortopédiára?

Sasha!
Gratula a legény súlyához!KépIgazi vasgyúró lesz.Mit mond a doki?Elfogadható ez a hízás?

Györesz,Márti!Puszi.Kép
Gigi drága!
Te merre vagy?Teljesen elfelejtesz minket?Kép
Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Látom a babáik tényleg nagyon hasonlóan viselkednek,még a hányásban is leutánozzák egymást.Kép
Szerencsére azóta nem ismétlődött.
Viszont ma nagyon hasfájós,ami az én hibám:hetek óta kerülöm a tejtermékeket,ma viszomt elcsábultam és megettem egy joghurtot.Kép

Körkérdés:
A BCG-oltás gondolom már minden babának kifakadt,nekünk is.
Viszont állandóan egy fehér hártya képződik rajta és alatta apró,keményebb"pukli"érezhető.
Tapasztalt ilyet valaki?

Györesz!
Ez a pisi ijesztő lehetett,gondolom a hőemelkedés is közrejátszott benne.Örülök,hogy rendeződött!Kép
Nagyon aranyos lehet,ahogy Norbika "beszél"!Kép
Nem tudom írtam-e,de nagyon jó,áttekinthető a táblicsku,köszi!
Mica,jelentem mama-látogatóban van a fiaival.
A többiekről sajnos én sem tudok!Kép

Anikó!
Köszönöm,már jobban vagyok,kívánom Neked is,hogy hamar jól legyél!Kép
Azóta mi a helyzet?
Nekem a mellgyuszi kezdődött így,remélem Nálad nem erről van szó!

Dia!
GyerekorvosKép.
Szép egyenletesen növekszik Domi,ügyesek vagytok!Kép
Hát,én sem megyek minden hétvégén Anyóshoz.Kép
Jó Neked,hogy a rokonok sűrűn látogatnak,olyan jó lenne,ha hozzám is sűrűbben tudnának jönni!
Remélem holnap minden simán megy!Kép

Márti!
Köszi,egészen feldobódtam Tőled!!!Kép
Ebből a fehér foltból kb.mennyi van és hol?

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Nemrég akadtam rá erre a topikra, próbálom olvasgatni amiket írtok, eddig a 2004-es őszi topikba írogattam.

Györesz,
nam adtál véletlenül lázcsillapító kúpot a babádnak? Attól is lehet egészen narancssárgás, sötét a vizelete, úgyhogy ha igen akkor nem kell megijedni tőle.

Megyek visszaolvasgatok még egy kicsit!

Üdv, Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok,
en is kicsit eltuntem, mert hozzank bekoltozott a hugom, akinek az orvos szerint 2 heten belul szulnie kell (iker kislanyokat var, most tart a 35. heten). Igy most neha bebiszittel, amit en jol ki is hasznalok, mert igyekszem ilyenkor picit kimozdulni. Ettol meg tenyleg sokkal jobb a kedvem! KépKépKép
Viszont a hugom benyalt valami virust, igy most mar ZSombival mi is taknyosak vagyunk. Es be vagyok tojva, Nandi nehogy elkapja. Kép

Györesz,
Nyugi, narancssarga pisi tenyleg keves folyadektol lehetett, a 3 hos oltas utan NAndi is nyugosebb volt, kevesebbet szopizott es neki is narancssarga volt a pisije. Tobb szopi hamar rendbehozta. Kép

Szulinaposoknak sok boldog szulinapot, uj es "friss" kismamiknak boldog es problemamentes pocakosodast! Kép

Es egy kep a skacokrol:

Kép

Pussz,
Gombóc, a takonykóros Kép
gombóc

Sziasztok!!!

Gombóc,
nagyon nagyon édik a srácok!!!
Remélem mielőbb meggyógyulsz, és ezek a vírusok többet nem látogatnak meg. A húgodnak könnyű szülést kívánok. Amikor meglesznek az ikrek akkor is nálatok lesznek, vagy akkor mi lesz vele?

Györesz
sárga pisi jujjj, nem irigyellek érte.
Gigi is sokat aludt tegnap. Délben több mint 2 órát, utána hamizott elmentünk az önkoriba útlevelet csináltatni neki, alig bírtunk vele totál álmos volt, hazafelé a kocsiban kidőlt itthon kivettük a hordozóból levettük a kardigánját betettük az ágyába és fel sem ébredt rá. Szóval a levegőben is volt egy kis álompor azt hiszem. Tartok tőle a mai napunk nem lesz teljesen felhőtlen, olyan pfúj pfúj idő van.
Nagyon édi lehet Norbika, muszály mielőbb meglátogatnom benneteket.

Anikó
Krisztike a kéz felfedező. Hihetetlen a saját testrészük nézegetése is mekkora újdonság számukra. Remélem már jobban vagy.

Dia
nekünk ezért jó, hogy időpontot adnak a szurihoz.
Kíváncsi vagyok az új rendszerben a HeimPálba mennyire lesznek gyorsak.

Kata
Bcg oltással mi megjártuk a poklot is. Nagyon csúnyán begyűlt Giginek, amikor kifakadt pont jött a doki néni, kitisztította, utána még nekünk is ki kellett, 2 hós oltásnál ismét felszúrták és kitisztították, s akkor mondták ebből lehet, hogy kórház lesz, de szerencsére elmult. Állítólag azért ilyen mert nagyon jól sikerült a szuri.
Szóval előbb utóbb ki fog fakadni, akkor mindig vasalt ruha kerüljön rá, kicsit alkohollal fertőtlenítsd le, csípni fogja jogosan fog szrájkolni. S reméljük egyszerre ki is jön neki, a mi esetünk extra volt nagyon ritka az ilyen reakció, de az is lehet, hogy magától fel fog még szívódni.

Rólunk
nemtom mostanában sokat fáj a derekam, éjjel is erre ébredtem, kezdem úgy érezni, hogy a medencém fáj, jövőhéten mindenképp elmegyek a nő dokihoz, nem húzhatom tovább.
Gigi foltjai egyik borsószem nagyságú másik dió kb. Olyan szupi, hogy már lehet vele hancúrozni, Norbikával tuti mégjobban lehet már. Én Gigit legszivesebben fölfalnám.
Örülök, hogy egy kis örömöt tudok csempészni nektek. Biztos fogok még sírni is, + sírtam már eleget az elején. Másik kérdés kissé intim ha nem baj, akik már éltek némi életet újra, nem kellemetlenebb nektek? Mert én szinte apszulút nem sikosodom, olyan száraz vagyok mint a góbi sivatag. A szopi miatt lenne, vagy valami elromlott bennem?

Szép napot mindnkinek
Márti
márti05

Sziasztok!
Előszöris köszi mindenkinek a jókívánságokat. Mára jobban lettem. Van egy kis ányinger, de nem komoly. Nem tudom mi lehetett ez...

Dia!
Dejó dejó hogy jelentkeztél. Sokat gondolok rád, kár hogy nem jösz gyakrabban.

Kata!
Örülök hogy jobban vagy.
Ezek szerint a tejre Patrik érzékenyebb. Krisztike szerencséére nem, én ki is használom a megiható kb 4 decinyi tej- tejterméket. Persze ebbe a főzelékbe me minden más kajába tartozó tejtermék is beleértendő.

Dino!
Gyere sokszor, üdv közöttünk Kép És majd írsz magatokról?

Gombóc!
Zsombinak és neked jobbulást. Nagyon édik a fiúk. Kép
Hugod nem semmi, hogybébiszittel 35. héten ikerterhességgel. Kép

Márti!
Nekem kb. 1 hónapja fáj. Annyira, hogy aludni háton nem tudok, leülni felállni szintén kínszenvedés. A hajolásról nem is beszélve. Neked is ilyen jellegű? Ha elmentél a dokihoz, kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.
A szárazság természetes, nem te romlottál el Kép A hormonok sajnos sok nőnél ezt teszik. Ajánlják is, hogy szex közben ilyen esetben használjanak is síkosítót. Egyébként én is tapasztaltam ilyet, de nálam nem ennyire vészes. Ha már nem fogsz szoptatni, akkor minden helyre fog állni. Kép

Na megyek, most elaludt a kiscsaj, de lehet, hogy nemsokára felkel, nem szokott sokat durmolni ilyenkor délelőtt.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Á, most látom, learchiválták a tavalyi évet meg januárt is. Én kértem, mert már nagyon sokat kellett lapozni Kép
pancsa2

Sziasztok!

Hát ez is ritka, hogy ennyit vissza kell olvasnom! Csak most tudtam jönni, mert Norbi reggel fél 7 óta szórakoztat, ráadásul most 1 órán keresztűl bömbölt. Persze megint a cicimen kezdte, a tegnapi sok szopi miatt most megint sok a tejem és nagyon spriccelt neki, gondolom megijedt, meg félre is nyelt és onnantól alig bírtam megvígasztalni, de most elaludt! Már nagyon álmos volt és azt hiszem csak cumizni akart a cicimen és nagyon rosszúl érintette, hogy elöntötte a tej! Remélem most alszik legalább egy órát és aztán szopizik minden gond nélkül!
A pisi gond megoldódott, már nem sárga neki!

Dinó!
Üdv köztünk!
Felhívtam a védőnőt és előszőr Ő is mondta, hogy a kúptól is lehet, de aztán megkérdezte, hogy melyik kúpot használtam, mert az Amidesophentől lehet, a Germicid-c-től nem. Végül is a lényeg, hogy rendeződött!!!
Remélem jössz gyakrabban is! Írdd le a babád nevét, mikor született és hol laktok és akkor beírlak a táblázatba!!

Kata!
BCG oltás- nekünk nem fakadt ki, csak lett ott egy pirs pötty, de a dokinéninek ez is megfelelt, pedig én azt hittem hogy majd ismételni kell, de nem!

Gombóc!
Nagyon aranyosak a fiaid!!!!!!!!!
Jobbulást nektek! Drukk, hogy Nándi ne kapja el a takonykórt!

Márti!
Én is remélem, hogy hamarosan találkozunk!
Norbival már tényleg jókat lehet hancúrozni! Imádja mikor felemelem a fejem felé, olyankor nagyokat nevet, meg amikor a nyakába puszilok!
A hormonok tehetnek a hüvely szárazságról, nem veled van a baj! Ilyenkor ajánlják, hogy használjunk síkosítót, az megoldja ezt a problémádat!

Dia!
Domi szépen gyarapszik!
Ne aggódj az oltás miatt, ki fogja bírni, bár biztos sírni fog, de 1-2nap és elfelejti!!!!

Puszi mindenkinek
Györesz (aki ma 28 évesKép)

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Sok Boldog Szülinapot.!!!

Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Anikó!
Köszi szépen, ez nagyon cuki!!!!!!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Köszi a megnyugtatást, sikosító használatban van, csak érdekelt, hogy ez normális-e?

Anikó
nekem nem mozgásra fáj nekem csak úgy állandóan fáj. Most vastag pulcsit kötöttem a derekamra majd kiderül használ-e neki a meleg. Azért 1 hónapja szenvedni vele elég gázos. Nem kéne utána járnod a dolgoknak? Krisztike egyre nehezebb lesz, ki fogja cipelni a popsiját?

Györesz
Györesz hát az Istenke éltesen sokáig tégedet!!!!!
Boldog boldog 28. szülinapot!!!!
Képzeld el ez már csúcs, Gigi is úgy járt mint Norbika, cicizett volna és spriccelt a tej neki, gyorsan ki is lökte a cicit, próbálkozott újra de a tej csak dőlt neki. Hihetetlen egyforma dolgok történnek velünk. Most még Anikó hiányzik ő szokta még produkálni azt amit mi szoktunk és időnként Kata is.
Hehehhe
Gigi több mint 1 órája ismét szunyál.
Ma először történt, hogy Gigi nézte a kezem és célirányosan megfogta, eddig csak ösztönösen talált rá, de ma direkt fogta meg és cirógatta.
"Reggel" felkelt 9 kor, bementem és olyan édin mosolygott rám úgy örült nekem. Olyan jó !!!!
Hiányoztam neki!!! Biztos szeret!!!
Tegnap este 1 órán keresztül puszilgattam fürcsi előtt, mit mondjak nagyon élvezte folyamatosan vigyorgott.

Puszi mindekinek
Márti
márti05

Márti!
Köszike!!!!!!
Várjuk Anikót ír-e hasonlót a mai nap?!
Olyan aranyosan tudsz írni mostanába! Persze eddig is, de mostanába csak úgy árad a boldogság az írásaidból! Hát igen BIZTOS SZERET!!!KépKépKép
Norbi is minden reggel akkorákat mosolyog, szinte beszél a szeme!!!!!!! Annyira édesek ezek a gyerkőcök, bearanyozzák a mindennapjainkat!!!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Márt, Györesz!
Nálunk minden nap megvan ez a spriccelés a ciciből. De mostmár ügyesen kezeli, kicsorgatja a szája szélén a tejcsit, nem ijed meg tőle. Kép
Naná hogy szeretnek a babucik. Kép Olyan jó anyucik vagytok, ez nagyon érződik az írásaitokból.
Mihelyst felkel Krisztababám, rögtön odamegyek. Olyan kislányos vigyor fogad. Az előbb kaja előtt 3/4 órán keresztül dumáltunk, meg röhögcséltünk meg puszilkodtunk. Képzeljétek, bekapta az orrom, megszopogatta aztán meg röhögcsélt rajta. Annyira édes volt, le se tudom írni. És annyira szép.Imádom!!!!! Kép
Nálam nagyon dolgoznak most a hormonok. Kép
Pusza
Anikó
pancsa2

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?