Szia!
Strucc politika: az a baj, h tevőleg nem nagyon tudunk most semmit tenni ellene, 2 bébivel még tüntetni sem igen mennék el
Blogokat írni, vagy netes nemtommilyen oldalt vezetni, pártot vagy ellenállási mozgalmat szervezni sem időm, sem tehetségem
.
De viccen kívül. azt érzem, h nagyon rossz az érdekérvényesítő képességünk, pl nekünk anyukáknak is, tanároknak is, így aztán tök ki vagyunk szolgáltatva az összes hülyeségnek.
Én a rendszerváltáskor érettségiztem, meg utána jártam egyetemre, és hát nagyon más volt a közhangulat, nem, vagy nem csak a politikai közéletben, mert azt mindig a lehető legtávolabbról szemléltem csak, hanem "lent" a pórnép tagjai között.
Bölcsi, ovi: 2 évesek lesznek nyáron, de nem mennek bölcsibe. Egyelőre nem megyek tanítani ősztől, én szeretném kihúzni még 3 éves korukig. Majd meglátjuk, mert a gyed után a gyes még duplán is hatalmas bukta
.
Ha megyek dolgozni, akkor is nagymama-bölcsi lesz. Nem könnyű egyébként, BP-en az összes ovi zsúfolt, és mostmár 30-ra feltölthető az ovis csoport!
Nekem az összes nagyobb idejárt a legközelebbi oviba, remélem a kicsikkel sem lesz gond. Sőt, még abban is reménykedem, h nekem szimpi óvónőhöz tudom majd adni. szerencsére itt csak néhány elkerülendő van, az óvónők többsége helyes, lelkes. Az óvoda szép, csak nagyon kicsi a csoport szoba is, az udvar is
.
És Te? meddig leszel otthon? Flóra jár(t) bölcsibe?
claire