Krisz-kusz
Neked mi a véleményed a gyerekorvosról? Mi most voltunk nála, mert Niki hasán kiütésfélék vannak már pár hete. Nagyon lassan jöttek elő, először azt gondoltam csak ki van száradva és kenem is neki gyógyszertári krémmel, de nem hogy jobb lett, hanem lassan romlott. Most a doki azt mondta, hogy lehet allergiás Niki a tejtermékre vagy váltsunk öblítőt. Na én ezeket a leheteket nem szeretem nála.
Arról a játszótérről írtál, ami a "központnál" van? (bolt, posta, stb) Mert azt én is néztem már, hogy hogy kellene használnia egy gyereknek? Ez azért van mert a gyerekeket sosem kérdezik meg, mit szeretnének.
Bár egy egyszerű hinta felszerelése mindíg jó.
A kutyásokról oldalakon keresztül mesélhetnék. Itt tartanak a 3. emeleten 2! nagytestű kutyát bezárva egész nap. Nem normálisak. És ide pisálnak a lépcsőházba !!! Olyan igénytelen barmok laknak itt, hogy az hihetetlen ! Kutyaszar összetakarítás ??? ugyanmár, minek az. Bár nem értem, hogy akik leviszik a kutyákat azok nem lépnek bele ugyanúgy ? A mi szomszédunkban lakik egy öreg néni. Már 80 fölött van. Évekig volt kutyája azok hagyták itt neki, akik előttünk laktak itt. A kutya egy rotweiler (nem tudom, hogy kell írni, bocs) és egy törpe valami keverék volt. A néni mindennnap levitte,amig bírta, de se póráz, se szájkosár semmi. Én mindennap attól féltem, hogy valakit megesz az a kutya, mert ugye se megfogni se utánamenni nem tudott. Nagyon okos ötlet, igy kutyát tartani. Hát a kutyaszar takarításról nem is beszélek. Most pár hónapja elvitték a kutyát valahova vidékre egy kertes házba, de csak azért, mert a néninek már fáj a lába és nem tudja levinni. a kutya biztos, hogy jobb helyre került. Mi meg legalább nem ugatásra ébredünk, minden hajnalban .
Andi
gtatula a tesóhoz !!!
Anita
Ez mit jelent? -két év nyüglődés után (nem szerettük őt, és valószínűleg emiatt ő sem
minket)-
Judit
a védőnőd tudja ki a hivatalos gyerekorvosod. Szerintem az ő véleményét is megkérdezheted, ha akarod. szerinem is szóljatok rá az orvosra, mikor már megszületett, hogy kijöjjön aznap, mikor hazamentek. Az a biztos. Az első hat hétben az orvosnak és a védőnőnek is kötelező kijárni hetente egyszer látogatásra. Utána már neked kell menned az orvoshoz oltásra. de akkor is kihívhatod, ha akarod. Mikor jön a tesó, Hol fogsz szülni?
Anna
Mit dolgozol otthonról ?
Nekem ma volt a szülinapom, vagyis már tegnap . Apa elvitt moziba , Nikcsi előtt gyakran jártunk, de most ritkán jutunk el és utána elmentünk a Ring Pub-ba, ami itt van a Határ úton. Kellemes környezet, viszonylag jó kaja, de elég drága. Azért jó volt ez a kis kiruccanás. jó éjt mindenkinek.
Dorki