Új privát üzeneted érkezett!

Lexi

Köszönöm a drukkokat :) szüksêgem is lesz rà.
Gyönyörű a mini manótok, biztos minden rendben lesz,és kívànom ,hogy nagyon sok
tejcsid legyen ,hogy minnél hamarabb otthon legyetek :) puszi nektek :)
dolli
Szigetszentmiklós

Lexi gartulálok, a szépséges kis hercegnődhöz! Kívánom, hogy minél előbb makkegészégesen hazavihesd, neked pedig gyógyulást, és sok boldogságot!

Lányok, van valakinek eladó Gonapeptylje? Ha minden igaz hétvégén kezdek, és az előzőből még megmaradt 8db.
ancsy1207
Budapest

@ancsy1207:

Hali,

csörögj rám, én tudok adni. Asszem' 4 db maradt.
dekatka82
Vácrátót

Lexi!
Lili csodaszép kislány! Sejtem, tudom most nehéz neked, rengeteget eszembe jutsz.

Puszikáld meg helyettem, drukkolok, hogY minél hamarabb mehessetek haza. Kérlek jelentkez néha!

puszka

kittikata
Vecsés

@fruska81:

Sziasztok!
Új vagyok ezen az  oldalon.Segítenétek tájékozódni?Én is a Sotéra járok Murbert dr.-hoz!
Köszönöm válaszotokat!
monika1981

Sziasztok!
Tegnap este, 10 órás vajúdás után, császármetszéssel a világra jött a pici fiúnk, Balázs  Egy gyönyörűség  Már egy órásan ráharapott a cicire, amit ma is veszett erővel szívott, habár fogalmam sincs, hogy jön e már belőle bármi is  a hangát sem lehet hallani egész nap, alszik és néha nézelődik. Remélem ezt a jó szokását otthon is megtartja 
leszezjobb

leszezjobb !!

Gratulálok nektek!!!!!!!!!! és  Jó egészséget az egész családnak !!!!!! 

Nagyon ügyi vagy, hogy már szopiztattad is rögtön szülés után! 

Képet kérnénk!!!   puszi nektek!!!! 
dolli
Szigetszentmiklós

Leszezjobb!
Gratulálok, üdv a nagyvilágban Balázs! De jó olvasni, hogy császár után ilyen hamar szopiztathattad.
Jó egészséget, sok boldogságot, örömteli perceket kívánok Nektek!

kittikata
Vecsés

Kedves Anyukák! Sok szeretettel gratulálok Lilihez és Balázshoz! :) Gyors felépülést nektek! Jó egészséget kívánok mindnyájatoknak! :)
vigyorex

@monika1981:

Szia! Írj bátran, ha kérdésed van! Szívesen segít mindenki! :)
vigyorex

Leszezjobb

Gratulálok a nagyfiúhoz :D
Jó egészséget gyors felépűlést és sok tejcsit kívánok ! :D
evi89
Vecsés

Sziasztok!
Lenne kérdésem! Voltunk az első konzultáción, kaptam vérvételre beutalókat, férjemnek is mennie kell. Mi egy doktornővel beszéltünk. Ő azt mondta, hogy tavasszal kezdhetünk. Valamiért olyan érzésem van, hogy nem Ő dönt. Azért bizako
dok! Aminek örültem, nincs csisztám! :)
Most van 8 napom míg megjön.
Sziasztok

kittikata
Vecsés

Sziasztok lányok!!

Ma voltam vérvételen utána a profnál  UH-n. 3 petécske érett meg  szombaton este 11-kor kell a szurit megkapnom és hétfőn lesz az inszem. már nagyon várjuk!!!! 

Lenne egy kérdésem, akinek volt már inszem, otthon maradt egy pár napot ,vagy másnap egyből ment dolgozni???
dolli
Szigetszentmiklós

@kittikata:

Ha neked meg van a 4 vérvételed, párodnak a 2 andrológiája (az egyiket bárhonnan vihetitek, a másik ottaninak kell, hogy legyen), akkor közös konzi és ha nincs ciszta, akkor kezdhettek.
Lombiknál kell még néhány vizsgálat. Az inszemnél nem kell annyi.  Én nem voltam inszemes, de akik azt csinálták végig, meg tudják mondani kértek-e még valamit.
Én is Gullai dr-nőnél voltam először.
Nálunk a páromnál nem volt okés a dolog, műteni kellett, mire felépült nyári szünetre mentek, aztán cisztám lett ősszel, ami azóta is van.
Tavaly március elején kezdtem a Sotén, és ha nem lett volna ennyi minden, ami közbejött, akkor májusban már kedhettünk volna, úgyhogy nyugi! Mert tavasszal simán kezdhetsz! :) :)
vigyorex

@dolli:

Nagyon izgi! :) Hajrá-hajrá! :)
vigyorex

vigyorex mindent jól elmondtál   én csak annyival egészíteném ki,  kittikata.. hogy kell még majd,  a Hsg vizsgálat, de az majd csak az utolsó vizsgálat lesz, azt nem szeretik ha önakcióban végeztetjük el                              ( legalábbis a prof. nem szereti)   majd a doki mondani fogja mikor kell megcsináltatni és ha ott is minden rendben van akkor kezdődhet az inszem   sok siker nektek is  kittikata  

Köszi vigyorex a bíztatást  

puszi mindenkinek 
dolli
Szigetszentmiklós

Lombik lesz, vittünk andrológia leletet. Mivel műtöttek laporoszkópia, HSK, curettel novemberben a SOTE-n minden zárómat látták. Azt olvastam Hív, Hepatitisz kell, de hol csináltassuk nem tudom. Sztk-ban legalább 1hó.
kittikata
Vecsés

Dolli! Folyamatosan egyszerre írunk!
Köszönöm szépen a bíztatást, segítséged!

Sok sikert Nektek is!

kittikata
Vecsés

kittikata  én is köszönöm  és ha bármilyen  kérdésed van ,nyugodtan írjál, ha tudok segítek pusziiiiii 
dolli
Szigetszentmiklós

Kittikata
Ott fogtok kapni papírt a vérvételre. Ott veszik le a soten.
evi89
Vecsés

Köszi csajok! Aranyosak vagytok! Évi Ugye minden
fájdalom elmúlt?

Puszka :D

kittikata
Vecsés

@kittikata:

Ha lombik lesz, akkor ha minden vizsgálat megvan (látom Évi írta, hogy a hepákkal, HIV-vel mi van), akkor adnak időpontot az altatóorvoshoz, ahová vinni kell majd vérvételi eredményt, tüdőszűrést, Ekg-t, de erre is kaptam beutalót a Sotén. Előre ne csináltass meg semmit, mert mindennek megvan a lejárata.
vigyorex

Vigyorex!
Mikor várható a 3. napod?

kittikata
Vecsés

@kittikata:

Hááát ... Nem pontos a ciklusom. Úgy gondolnám, hogy 26-a környéke. Még telefonálnom kell a Sotéra, h mi van, ha pont 26-án hétfőn, mert akkor előtte nem tudok nekik telefonálni, mivel úgy hétvégén jön meg.

vigyorex

Ancsy! Kezdhettél?
vigyorex

kittikata
Igen elmúlt minden fájdalom :D
Még azért a varratok érzékenyek de alig látszanak :D
Csak közben megfáztam úgyhogy ezerrel köhögök ... :(

evi89
Vecsés

@dolli:

nekünk novemberben volt az 1 inszem

én csak aznap maradtam otthon,másnap mentem dolgozni,de én egész nap ülök
ezt mindenki saját maga döntse el sztem h hogyan szeretné,ha Téged az nyugtat meg h otthon maradsz még1 napot az inszem után,akkor tedd azt

a lényeg h 2 hét után 2csíkod legyen!!

sok sikert Nektek!
vkcs

@leszezjobb:

gratulálok a babához!
Sok örömet kívánok Nektek!

vkcs

Sziasztok!
Maradt 13 db gonapeptylem
4 db Clexane 
1 dboboz crinon gél

Budapesti személyes átvételle.

L.
linus999

Vkcs köszönöm úgy legyen :) :D
dolli
Szigetszentmiklós

Linus, ha kezdhetek, akkor esetleg nekem kell! Vagy Ancsynak?
janula

Lexi,
Édes a kis Mazsolátok :) Sok örömet és jó egészséget kívánok! <3

Leszezjobb,
Gratulálok a ti kis drágátokhoz is! Jó egészséget kívánok Nektek is!

Gyors felépülést, és csak a jóra koncentráljatok! A nehéz dolgok átmenetiek, a boldogság fontosabb!!!! :)

Én lassan jövök helyre. Kifelé azt mutatom, hogy minden oké, de belül nehezen forr be a seb. :(( tudom, az idő jó gyógyír.....

Lányok, vigyázzatok magatokra!
almanna

Kittikata:Vérvételes volt,és fizetős.10munkanap múlva küldik az eredményt.
icurimicuri12
Fót

@icurimicuri12:

Ez a HIV, hepákra írtad? Mert engem átküldtek e Sotén egy másik osztályra, levették a vért, és asszem két hét múlva lett eredmény, viszont teljesen ingyenes volt.
vigyorex

Linus, írtam privit! Érdekel mindkettő! Lányok, ha valakinek Menopur van, ami esetleg megmaradt, az is kellene, megvenném!
ancsy1207
Budapest

A Soten a kozponti laborban leveszik hiv hepatitisre a vert, nekunk automatikusan adtak az Aron a beutalot, mindkettonknek. Siman megy tb re, hisz a tb altal tamogatott lombikhoz kotelezo. Az eredmenyt pedig automatikusan kuldik az Aror, utanajarni se kell.
almanna

Kismamik hogy vagytok?
Lexi, Leszezjobb? Picurkak?
Ancsy te mar szurizol?
almanna

Sziasztok Lányok!
Kicsit eltűntem, mert minden energiánkkal azon vagyunk, hogy elkészüljünk mindennel mire megérkezik babó. Látom jó sok minden történt azóta.

Janula, Évi, tudjátok már mikor kezdhettek?

Icurimicuri gratulálok és nagyon szép babavárást kívánok!

Almanna, tudom hogy mennyire nehéz ilyenkor felállni és elölről kezdeni, hinni az újabb esélyben, de én is egy példa vagyok arra, hogy megéri küzdeni, hiszen hamarosan életet adok kisfiamnak! Szóval ne add fel lécci!

Dolli, szorítok hogy hétfőn az inszem meghozza a várva várt kisbabát! Inszemek után én mindig csak aznp maradtam otthon, másnap már dolgoztam.

Kittikata, Garamvölgyi dokiról én is cska jókat tudok mondani. Ugyan nem a közvetlen dokim, de műtött már és sokszor megvizsgált, csupa jó tapasztalatom van vele.

Lexi drága, Lili baba egy kis tündér cukibaba! Nagyon-nagyon szorítok, hogy mielőbb otthon lehessetek vele és minden a legnagyobb rendben legyen. Remélem van sok tejcsid számára :). Sok puszi és ölelés neki, nektek!

Leszezjobb, Balázs egy igazi pasi. Rögtön a kajálással kezdte :). Szívből gratulálok nektek! Remélem már te is felépülőben vagy. További sok-sok boldogságot kívánok nektek!

Ancsy, te akkor most kezdtél?

Vigyorex, remélem te is kezdhetsz hamarosan!

Dekatka, ti hol is tartotok most?

Cicuci, biztosan már te is karjaidban tartod a kis Natit, csak még nem volt időd bejelentkezni. Lécci majd adjál egy picurka életjelet magatokról.

Maci, először feb. 26-ra, majd feb.17-re, legutóbb meg feb. 9-re voltam kiírva. Ezek után nem tudom mire számítsak :). Ma vagyok 34 hetes és 3 napos az eredeti, első számolás alapján. A név nálunk még mindig nem biztos, talán András lesz, de nem 100%as még :).
Hihetetlen, hogy már félidőnél tartasz. Remélem mostanra kismackó is jobban van!

Puszi mindenkinke!
Remélem senkit nem hagyam ki.

cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok.A hepa vv-el ingyenes,amit írtam,és fizetős,az a Down-kór szűrés volt..
icurimicuri12
Fót

Sziasztok!
Icurimicuri, spirulina kapszulát szedek és One-A-Day vitamint. A héten vettem magnéziumot is, mert néha begörcsöl a vádlin és a pocakom is szoktam érezni. KisMackónál is ezt szedtem. Az integrált teszt fizetős, ahol én voltam ott 30.000.- volt az uh+két vv (12. és 16.héten is vettek vért).
Almanna, nagyon sajnálom a történteket. Mielőbbi testi-lelki felépülést! És nem feladni! Cermiák esete adjon erőt Neked!!
Vigyorex, sajnálom hogy nem kezdhettél. Lexi és én is hasonlóan jártunk, hónapokat vártunk a ciszták/tömlők miatt a kezdésre, de meglett az eredménye, szóval hajrá ;)
Kittikata, mi volt a dokinál a héten?
Lexi, gyönyörű a pici Lili! Hogy vagytok? Remélem szépen erősödik a fincsi tejcsitől és nemsokára hazamehettek, és végre együtt lehet a család!
Évi, örülök, hogy elmúltak a fájdalmaid! Elkezdted a diétát? Az aro-ra mikor mehetsz?
Ancsy, kezdhetsz?
Leszezjobb, isten hozta a pici babádat a földön! Egészséget, boldogságot és sok tejcsit Nektek! Ha lesz egy kis időd, írj magatokról, mekkora a pici Balázs és estleg képet is kaphatunk?
Cermiák, hihetetlen, hogy lassan Te is a finishbe érsz :) Nálad miért tologatták a szülés várható időpontját? Azért próbálj néha időt szakítani egy kis pihenésre is ;)
maci80

Sziasztok! Képzeljétek, ma megjött. Még napjaim lettek volna és csak jövő héten kellett volna mennem a Sotéra, de így már mehetek a héten. Délután hívom őket.
vigyorex

Köszönjük a kedves szavakat  Mi jól vagyunk, szombaton már haza is jöhettünk. Péntek éjjelre a tejem is belövelt és azóta mint egy tejivó, akkora kapacitással működik  Remélem ezt a jó szokását sokáig megtartja, és a pici babánk sokáig élvezheti. Szemmel láthatóan szépen gyarapszik, de nem méregetem, mivel ha nem mutatna a mérleg esetleg semmit se, akkor bepánikolnék  így majd hetente egyszer mérünk csak. Minden esetre a kórházból csak 90 gr súlyvesztességgel jöttünk haza, mivel az utolsó este annyit szopott, hogy 70 gr-ot szedett fel magára.  Íme a mi pici csodánk  Kívánom, hogy mindannyian átélhessétek ezt z érzést, amin mi megyünk keresztül.
leszezjobb

Sziasztok LÁnyok!

Lexi,
Lili nagyon szép kislány! Remélem már otthon vagytok és szépen elkezditek a közös kis családi életeteket De ha esetleg még mindig a kórházban vagytok, akkor pedig kívánom, hogy minél hamarabb hazamehessetek. Biztos, hogy az anyatejtől hipp-hopp megerősödik és meghízik

Leszezjobb,
Szívből gratulálok, sok-sok boldogságot és jó egészséget kívánok nektek   Balázs nagyon ügyes kisbaba és egyből tudta azt hogy mire van szüksége

Cermiák,
azért pihizz is egy kicsit bár azt mondják, hogy ha valaki egészen a szülésig viszonylag aktív életet él, akkor az könnyen fog szülni. Drukkolok neked! Lassan eljön a te vagyis a Ti időtök

Maci,
hú, mennyire telik az idő! lassacskán majd érted vagyis értetek fogunk izgulni

vigyorex,
remélem kezdhetsz minél hamarabb

Évi, Janula,
nálatok mi újság? Jól vagytok? Remélem minden rendben van és minél hamarabb fogtok tudni kezdeni. Drukkolok nektek

Lányok,
én tegnapra voltam kíírva, de úgy tűnik a sote-n a prof. annyira jól berakta a pocimba a kislányomat, hogy az én a csodálatos gyermekem úgy döntött még mindig nincs itt az ideje, hogy kibújjon. Hát elég korán kezdi az önfejűséget, pedig meg is fenyegettem, hogy ha magától nem jön, akkor ki fogják szedni Pedig iszom a málnalevél teát, meg már egy doboz homeobogyót is beszedtem (igaz ezek elvileg a szülés folyamatát és a tágulást segítik). Mostmár naponta járok nst-re és egyébént minden rendben van vele, az nst-ken szépen mocorog, pont úgy ahogy elvileg kell. Tegnap csináltak uh-t is, mondta a doki, hogy picit több a magzatvíz és valószínűleg ezért nem akar kíbújni, mert ez tök jól elringatja őt a pocimban. pedig mi már nagyon várjuk... a kórházba már egy hete úgy járunk, hogy a kocsiba betesszük a cuccomat is, mert hát ki tudja mikor kell bent maradni, meg az uram is itthon van szabin, azt mondta most már nem tudna a munkájra koncentrálni. A dokim és szülésznőm szerint is szépen nyitva vagyok, úgyhogy talán nem kell majd olyan sok-sok órát várni a tágulásra.. de ezt sem lehet előre tudni. Viszont ma azt mondta a szülésznő, hogy a kórházba az a szokás, hogyha a kíírt nap után 5 nappal sem születik sem, akkor beindítják. Szóval a héten mindenképpen babázni fogunk Ha esetleg lesz egy kis időtök, akkor drukkoljatok nekünk és küldjetek sok-sok "magától elindul Natika kifelé" energiát  

Puszi nektek

cicuci
Budapest X. kerület

Vigyorex, de szupeer! A héten kezdhetsz is ; ) Mert most tiszta lesz a terep odabent, érzem.
Leszezjobb, igazi kis pasi Balázs baba. Az én Balázsom annyira cicimániás volt, hogy 10hónapos koráig semmi mást nem volt hajlandó megkóstolni. 15hósan is csak a tesó miatt választottam el, ha rajta múlna, tutu még mindig szopizna. Szóval hajrá ;) A kép alapján ő sem kis súllyal született. Nagyon szép baba! Örülök, hogy jól vagytok! Jó babázást!
Cicuci, kitartás! Natika a héten meg fog születni. Szépen magától el fog indulni kifelé 1-2 napon belül. Majd kérek beszámolót, mennyire volt hatásos a málnalevél tea, illetve a homeos bogyók. A szülésre is viszel homeós cuccot? A vajúdás idejére is vannak készítmények. Természetesen mennek a drukkok, rengeteget gondolok Rátok!
Dolli, hogy ment ma az inszem? Minden rendben volt? Mikor kell tesztelned?
maci80

Sziasztok! 

Maci köszönöm kédrésed ,ma meg volt az inszem, túl vagyok rajta a prof. nagyon gyorsan végzett velem és már robogott is tovább, kifelé menet még egy mondatot mondott , amit alíg értettem csak a teszt szót hallottam  belőle  . Még szerencse hogy Andika ott volt, ő segédkezett neki ,tőle megkérdeztem, hogy ha negatív a  teszt, akkor ugyan úgy a mensi 3. napján kell jelentkezni ,ha meg + akkor azért kell jelentekzni.  Mikor már hazafele tartottunk éreztem ,hogy fájdogál a hasam azt gondolotam ez még biztos belefér,azért csak megbolygatták ott egy kicsit ,de aztán később már itthon még jobban elkezdett fájni a hasam most is eléggé görcsöl de csak jobboldalon alúl meg a derekem is csak ott fáj  ,szerintetek ez miért lehet??????  volt már valakinek hasonló??? Vagy ez normális ilyenkor???  Ha holnapig nem múlik akkor reggel felhívom az Arot   

dolli
Szigetszentmiklós

Rosszul Írtam  Maci köszönöm kérdésed!!!!! 
dolli
Szigetszentmiklós

Lányok!

Koppány doktornő elérhetőségét megtudnátok adni?
sziszi73

Dolli, szerintem a tüszőrepesztő szuri miatt fáj a pocid. Ha jól emlékszem Magdipetinek id nagyon fájt a sikeres inszem után, a párja írt nekünk a fórumra, hogy mi volt az inszemen, mert Magdink "kifeküdt". Reméljük, ez Nálad is jó jel ;)
Sziszi, de jó hogy írtál! Mi újság Veled? Hogy vagy? Írj magadról pár sort :)
maci80

Sziasztok!
Köszi a drukkokat és a biztatást! :) Én inkább a fogigátlóra tippelek, mint a kezdésre, de majd meglátjuk holnap, mert holnapra kaptam időpontot.
Lehet, h ha ennyire cisztásosdok, jobb is lenne ha kicsit kikapcsolnák a petefészkeimet, mert eddig a 20. napra mindig volt és félek, h ha most nincs is, akkorra megint lesz.
vigyorex

Sziasztok! 

Köszönöm maci, ma már jobban vagyok, bár borzasztó éjszakám volt óránként járkáltam wc-re és kétszer cseréltem ruhát mert úgy megizzadtam , nagyon rosszul aludtam.  Még mindig fájdogál a hasam, de már közel sem annyira. Vissza olvastam Magdipeti történetét és nagyon örülnénk neki ha nekünk is így végződne!! Felhívtam az Arot azt mondták, ha ma már nem fáj annyira ,akkor semmi gond valószínűleg a tüszőrepedés miatt fáj, fájt. Szerintetek mivel tudom segíteni a beágyazódást?? Olvastam ,hogy többen is szedtétek az aspirin protectet nem tudom mit csináljak én is szedjem e. Ma megyek a táppénzes papíromért a háziorvosomhoz megkérdezem ő mit javasol, hátha mond valami okosat! aztán meg elmegyek a gyógyszertárba jóban vagyok a gyógyszerész sráccal is ,őt is megkérdezem  de kíváncsi lennék ti mit mondtok, nektek mi vált be?!  
Maci szerinted magdipeti is szedte az aszpirin protectet? 
dolli
Szigetszentmiklós

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?