Sziasztok lányok !
Potykamanó,
Örülök hogy újra benézel hozzánk ! Bár szerintem fontos a pozitív hozzáállás, ahogy Lara is írta, nem biztos hogy a negatívság akadályoz...sőt, lehet, hogy ha nem vagy túlságosan izgatott, és nem ezek a gondolatok töltik ki a mindennapjaidat, az mégiscsak jó hatással van a fogantatásra. A lényeg, hogy úgyis megvan már az ideje, mikor lesz babód, csak mi még nem ismerjük ezt az időpontot
Pildikó,
Nagyon sajnálom, remélem hamar be tudjátok állítani a férjed állapotát és rövidesen újra nekifoghattok a projectnek
Sajnos en nem sokat tudok a betegségről, de sok ember él együtt vele az biztos, majdnem normális életet. Biztos vagyok benne, hogy ezen a megpróbáltatáson is túl fogtok jutni, meglátod.
Modrooka,
Én mindenképpen a Kaálit javasolnám ! Igaz hogy itt szinte mindenért fizetni kell, de egy csomó időt és kellemetlenséget megspórolnak neked. Én például utálnék állandóan hálapénzeket dugdosni orvosok és nővérek zsebébe. Itt szerencsére erről szó sincs. Az első konzultáció 8000 Ft, a vérvétel, spermavizsgálat 8-10,000 Ft, a petevezeték átjárhatósági 25,000 Ft volt tavaly, az inszemek pedig 30,000 Ft-ba kerülnek. Amúgy mindenről számlát adnak, ha véletlenül van egészségbiztosításotok, arra el lehet számolni...
A lombik maga ingyenes, de a stimulációhoz szükséges gyógyszerek egyéntől függően 60-100 ezer forintba is kerülnek, ez azért elég húzós, de ha nincs más remény, akkor feltétlen megéri.
Az emberi oldalról pedig már olvashattál.
Ha van kérdésed, nyugodtan tedd fel, mindenben megpróbálunk segíteni ! Bármilyen aggodalmad, negatív vagy éppen boldog gondolataidat megoszthatod velünk, hiszen itt mindenki egy cipőben jár, át tudjuk érezni a problémákat
Remélem sikerült meggyőznöm téged
Kriszta