Sziasztok!
Ujra vagyok. Nagyon lelassult a gepunk es ujra kellett az egeszet gyalulni. Ma meg csak most jutottam ide.
Rolunk: Csutortokon este megneztuk szinhazban a Macskakat. Hat, szo mi szo, lattam mar jobbat is. 1x megnezheto. Musical, de a szoveget sokszor nem lehetett erteni. A 2. reszben viszont jo szamok voltak.
Emlitettem mar, ha hetvegen is megmarad a ho, akkor veszunk szankot. Szombaton is es vasarnap is kimentunk, de Biat nem igazan hatotta meg sem a ho, sem a szankozas.
Csak nezett maga ele, sot szombaton elterult a szankon es majdnem elaludt. Neha felultettuk, hogy akkor most egyutt csuszunk, majd ujbol visszadolt es csak fekudt. Szerintem nem szereti a hideget.
A szankozast is csak jovore fogja ertekelni. ...remelem fogja. Februarban mennenk sielni, igy valoszinuleg o itthon marad.
Nem erdemes vegigkinlodtatni vele a 8 oras utat.
Mas: szerintetek a Pampers pontgyujto akciojaba az Activ baby csomagok is beleszamitanak?! Mostanaban csak ezt kapom nagyobb kiszerelesben.
Barbi,
kb. 14 dkg-ot fogyott Bianka az utolso meres ota. Nem kaja utan szoktam mazsalasra vinni, sot most egy fel banant meg is evett elotte. Fel percet sem bir megulni a feneken, rengeteget mozog, talan ezert fogy. Megprobalok megtobb ennivalot adni neki. Koszi, hogy elkuldted Bence kepet nagyobban. Jo lett a frizuraja.
Mennyi haja van.
Biankanak sem artana igazitani a hajan. Regebben konnyu volt vagni belole, de most sokat mozog, ami persze nem baj.
Timi,
mi a Humana 3-ast hasznaljuk. Eddig mindig sikerult rendeszen elkesziteni, ha egy kiszit hidegebb a viz, akkor sem lesz csomos. Gratula apanak az allashoz! Bence nagyon huncut a kepen.
Humi,
Jobbulast nektek! A toresed biztosan lassan gyogyul, de Krizso is?! Hm... mennek a gyogyito energiak ezerrel!
Az ujjra huzhato fogkefet mi is kifogjuk probalni. Kopkodes: fogalmam sincs, hogyan lehet leszoktatni errol, de remelem hamar kinovi.
Moki,
jo pihizest nektek!
Mely,
Nagyon jok a kepek! Edinan is latszik, hogy elvezi a havat, a szankozast. Irigykedek is am rendesen!
Karmen,
Ugyes Orsi, hogy par lepest megy egyedul is! Gratula neki!
Nagyon szep es csinos a kepeken! Jol nez ki a torta is. Milyen izu volt?
Nuska,
jo, hogy apanak nincsen komolyabb baja!
Magdi,
mar Mark is onalloan lepeget?! O is nagyon ugyes!
Monyo,
hat nem irigyellek a sok nyuglodes miatt. Szegeny Levi is jol megszenved a fogacskajaval.
Mostmar csak tul lesz rajta hamarosan!
Nagyon edesen morzsazik!
A teregetes nalunk is igy muxik!
Neha hasznaljuk a Libero up and go-t, s eddig megvagyok elegedve vele. Sokat nem hasznalom, mert gyujtenem a Pampers pontokat. Mindig adok a kezebe valamit, amivel lefoglalja magat, pl: kenocs, fogkefe, zokni, stb. ...most latom, Karmen is ezt javasolta.
Ja, s meg enekelhetsz is neki valamit, akar bohockodva.
Etetes: probald az oledben megetetni. Bianak is vannak ilyen hobortjai neha.
Szilvus,
Bianka is ezeket a szavakat mondogatja, plusz meg: Da-Da, Mama, He TE! helyett Hej Te!-t mond, s mindtha mondana meg ezt is: Adjal-Adjal!
A tapsolas is nagyon megy nalunk, mikor tetszik neki valami. Viszont a furulyazas befejeztevel jol sult el a dolog, s nagyon edes lehetett Peti.
Reggel, mikor az apja megy dolgozni, mindig integet neki. Szoval ez is megy nekunk, de az onallo menes meg nem.
...pedig mar egyre tobb topicos baba probalgatja magat.
...persze nem vagyok elkeseredve.
Jol nez ki a kabat es az ara is hihetetlen!
Szanko tipp: Apa a szankot a Tescoban vette 8e Ft-ert 125cm-est.
Kata,
jo, hogy ujra jelentkeztel! En is pont a hetvegen mondtam a paromnak, hogy el kene menni wellness hotelba. Talan osszejon valamikor.
Ed,
NE foglalkozz azzal a novel! Tiszta hulye! Hogy lenne mar Kincso zarkozott?! ...egyaltalan ez meg ilyenkor szerintem nem is derul ki. Tudod, egyik fuleden be, masikon ki.
Nem latom Kincsot a kepen! Nincs is benne a babakocsiban.
Szamoa,
Szegeny Lili, fo, hogy most mar jobban van! Nagyon szep kislany.
Orsi,
Domi is aranyos a kepeken.
Bocsi, hogy hosszu lettem, de volt 3 nap bepotolni valom. De most mar jo a gep megint! Remelem, mindenkinek valaszoltam.
Sly+Bianka