Babarózsa,
a szakvizsga mit számít? Úgy értem, attól még nyugodtan kísérhet szülést. Ha már annyira jó pasi, nem hagynám ki, hogy megismerjem...
De én a helyedben asszem maradnék a Kútvölgyiben így, hogy már csak napok vannak hátra. A Szt. Imre ennyire ismeretlenül kockázatos lehet... Pláne, hogy ott könnyen lehet, hogy nem lesz időd jó szülésznőt választani.
Bumbuli,
örülök neki.
Egy ekkora babának még mindig, még hosszú hónapokig szüksége van az anyukájának az ölelésére, melegére, illatára. Különösen megnő ez az igény, ha nem szopik vagy nem kizárólagosan. Szóval csak cipeld.
jánlom a hordozókendőt. (Vehetsz tőlem is, de nem csupán hazabeszélek, és sokáig használtam, úgy főztem, sütöttem, hogy kicsit magamra kötöttem.)
Éjszaka: képzeld, az én 3 éves lányom sem alussza végig, még mindig szopik éjjel.
Még csak 8 hetes a babád, rendkívül kicsike! Nekik általában szükségletük, hogy felébredjenek, a fejlődéshez.
Mondd, a doktornő helyetted el tudja dönteni, mennyi kajára van szükséged? Ugye nem? Miért gondoljuk, hogy az a kis csomag egy semmit sem tudó valaki, aki azt sem tudja, mennyit kell ennie? Adj neki annyi kaját, amennyit kíván. Ő még tudja, mennyire van szüksége...
Móranya biztosan babázik már.
Virág