Új privát üzeneted érkezett!

Drága Magdi! Szeretettel gratulálok! Kicsi Bori, Isten hozott, kívánok neked minden szépet és jót az életedben!
Pihenjetek, vigyázzatok magatokra és mihamarabb jelentkezzetek! Sok puszi!
janula

Sziasztok Lányok! 

Monstanában kevesebbet tudtam olvasgatni titeket, de most  egy két oldalt vissza olvastam és nagyon sajnálom akiknek nem sikerült, ilyenkor nehéz bármit is mondani, sok sok erőt kívánok nektek!!!  akik pedig januárban vagy utána kezdenek nagyon sok drukkot sok sikert kívánok nekik!!! Magdinak meg gratulálok a szép nagy babócához!!!!! Jó egészséget az egész családnak és sok sok örömöt kívánok nektek!! 

Én továbbra is várakozó állásban vagyok jövőhét péntekig ,mert akkor lesz a mumus HSG vizsgálatom a Bajcsyban a Prof testvére csinálja Hála Istennek hogy, hozzá mentem mert borzasztóan szimpatikus,nagyon kedves és türelmesnek ember, remélem a korházban is ilyen lesz velem  
Ha ezzel meg vagyok akkor januárban kezdődhetne az inszem de kiszámoltam hogy sajnos pont dec. 31.-én fog megjönni és a prof. azt mondta hogy a ciklus 3. napján menjek be a klinikára de legkésőbb az 5. napig ugyhogy, most azon izgulok hogy ne dec 31.-én jönnön meg hanem egy két nappal később mert mint tudjuk két ünnep között nincsennek. Remélem később fog megjönni mert , ha nem akkor ez miatt csak februárban kezdhetünk. Meg azt sem kérdeztem meg a proftól, hogy ha be is megyek,  előtte oda kell szólni telefonon ,vagy csak úgy állítsak be?? Volt már valaki ilyen helyzetbe?  És egyálltalán akkor milyen vizsgálat lesz ha be megyek?, Vérvétel? Ultrahang ? vagy csak recepteket adnak?   mert ezt sem mondta csak hogy, ha meg lesz a HSG menjek a ciklus 3. vagy 5. napján és kezdődhet az inszem de azt nem mondta el hogy akkor aznap mit fognak csinálni velem. Én meg izgalmamban elfelejtettem megkérdezni csak mikor már kijöttünk akkor gondolkoztam el hogy, miket is  mondott és mit felejtettem el megkérdezni   Eltudná mondani valaki nekem hogy, a ciklus 3. napján kb. mi vár rám bent?  Előre is Köszönöm     Mindenkinek sok sok erőt, kitartást, és nyugodt, békés boldog ünnepeket kívánok!!  Dolli pusziiii
dolli
Szigetszentmiklós

Magdi, tiszta szívből gratulálok  Pici lány, Bori! Üdvözlet ezen a világon  Boldog gyermekéveket, hisz a legszeretőbb családba érkeztél, akik már régóta vártak Rád.

Nálunk nem jól alakulnak a dolgok, jelenleg úgy néz ki, hogy a toxémia felütötte a fejét  Estére okosabb leszek, hogy be kell e már feküdni a kórházba, majd jelentkezem. Minden esetre még csak 34+5 hétnél tartunk, így a tervek szerint Cicuci után következnénk a sorban, hogy a fiatalúr is megérkezzen erre a világra 
leszezjobb

Magdi drága,
Szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek! Kicsi Bori, Isten hozott, csak a legjobbak kívánom neked! Alig várom, hogy fotót lássak már rólad :).

cermiák
Budapest IX. kerület

Drága Magdi! Szívből gratulálok, nagyon sok egészséget és boldogságot kívánok! Nagyon örülnénk a fotónak..:-) Biztosan gyönyörű baba! 

Dolli!
Én is dr. Urbancsek Árpádnál voltam HSG-n még júniusban, valóban nagyon szimpatikus ember. Kívánom, h mielőbb légy túl rajta. Elvileg a SOTE-nkellett volna, hogy kapjál beutalót a vv-re, de ha mész a klinikára max. mondod az asszisztensnek, h mi a dörgés, aztán tuti adnak butalót akkor ott helyben, amivel menned kell a folyosó végére az endokrinológára, és megtörténik a vv..:-)
ancsy1207
Budapest

Én is ebben a cipőben járok jelenleg, nekem 25 és 30 nap között szokott megjönni, a 28. nap, pont dec. 28- ra esik, és noha én intézményt váltottam, de ott is csak 30-ig vannak. Tehát ha később jön meg én is csúszok emiatt. egy hónapot.:-( mert akkor lőttek a 3. napi vv.-nek. Lányok nincs valami alternatív módszer, amivel 1-2 nappal hamarabb ki lehet hozni a mensit? Gyógyszerrel nem akarok bekavarni, így is 3 félét szedek, hála Koppány dr.-nőnek..:-) aki által fény derült arra, h  sem az inzulin rezisztenciám, sem a prolaktin szintem nem volt az igazi. Sajnálom, h nem az 1.lombik előtt kerestem fel  

ancsy1207
Budapest

Sziasztok! Mostanában olvaslak benneteket, mert mi is szeretnénk babát a férjemmel 5 éve...
Szeretném a segítségeteket kérni, orvos ajánlással kapcsolatban, de nem nekem lenne rá szükségem...

Egy barátnőmnek kiderült, hogy valami baj van a babájával. Itt vidéken nem vállalták el, felküldték a Sote Baross u.-ba. Minden nap kellett járnia vizsgálatra, de tegnap bent fogták, mert magas volt a vérnyomása. Nem ismer ott senkit, az én dokim is az üllői úton "dolgozik". Szinte biztos, hogy ott kell majd szülnie, mert ha gyors segítségre lenne szükség, akkor ott megoldható, hogy megfelelően ellássák a babát. Úgy érzi, hogy mivel nincs dokija, nem foglalkoznak vele úgy, nem mondanak neki semmit :) Mindenki idegen neki. Szeretném kérni, hogy segítsetek abban, hogy valakit ajánlotok, mert utolsó idős (karácsonyra várják a picurt) ezért sürgős lenne.
Igaz, hogy én most a II.-re járok, de ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok

Köszönöm annak aki küld infót.
velkoff
Dorog

Szia Velkoff! Akit ajánlani tudok (én is csak hallomásból, mert két nagyon jó ismerősömnek is ő volt a terhesgondozója, és nagyon nagyon elégedettek voltak vele) a SOTE I.-en sz Dr. Balázs Csaba nőgyógy. és genetikus, és Dr. Beke Artúr.
ancsy1207
Budapest

Aztán rajtuk kívül még lehet , hogy van más is, aki jó orvos ott, de én erről a kettőről hallottam, h topon vannak.
ancsy1207
Budapest

Köszönöm...
velkoff
Dorog

Szia Velkoff!

Ha jól emlékszem az itteni kismamák közük kevesen szülünk a Sote1-en, én magamon kívül egyet tudok. Azt mondják, hogy bárkinél szülsz, minden doki nagyon jó a Sote1-en, jó szakemberek, nekem is volt szerencsém több dokihoz is a hónapok során, és tényleg nem igazán volt panaszom egyikre sem. Nekem amúgy Bokor Attila a dokim, ő műtött engem már korábban, tehát tudja az előzményeimet, ezért maradtam nála, remélem a szülésnél is minden rendben lesz.
lexi01
Budapest

Magdi, tiszta szívből gratulálok !!! Szia Bori :D Isten hozott :D!
Jó egészéget és sok sok örömet kívánok netek !!!! :D

Köszönöm lányok az érdeklődés, bocsi hogy nem írtam de annyira sokat dolgozom hogy este már nincs erőm semmihez. Meg persze 2 héttel kari elött kell nekünk kifesteni a házat .... nem baj kész van szép lett .... :D

Sikerült minden papírt megcsináltatni , a rákszűrést végül a Dr úr vettte le , remélem jó lesz az eredmény mert elötte való este raktam fel az utolsó antibiotikumos kúpot és hát reméljül ez miatt nem lesz rosz az eredmény.
Hétfőn telefonálok az erdményért.
Az altató orvosnál is jártam , picit izgulok az altatás miatt ( az a tubus vagy mi miatt ) de mondták hogy nem fogok rá emlékezni ,meg aludni fogok már amikor ügyködnek.... Nem baj ezt is átvészelem bátor vagyok :D
Olyan furcsa volt az aron , senki nem volt , bevolt minden ajtó zárva , csend.......

Sok sok puszi mindenkinek , elnézést hogy külön külön nem írok  de küldöm a nagy ölelést mindenkinek :D

evi89
Vecsés

Évi,
valóban semmit nem fogsz érezni a tubusból. Utána sem, emiatt ne agóddj! :)
Örülök, hogy haladnak a dolgaid.
pusza
cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most, de kicsit szétestem...

Nagyon szépen köszönjük a drukkokat és a gratulációkat! Minden rendben van velünk, Bori szépen fejlődik, már szopizni is tud!! Szerdán hazajöhettünk, most otthon próbálunk összeszokni.
Csatolok nektek képet róla!

Hamarosan jövök, és visszaolvasok, és írok nektek személyest is.

Vigyázzatok magatokra! Puszi és ölelés mindenkinek!
magdipeti

Évi ne izgulj, tutira nem lesz semmi gond, gyorsan megvan a méhtükrözés, főleg ha minden rendben van, és drukkolok, hogy így legyen. A tubusból pedig tényleg nem fogsz érezni semmit, mert akkor már alukálni fogsz :).

Magdi, jajj de jó, hogy szopizni is tud Bori és szépen fejlődik, így legyen továbbra is. Sok-sok örömöt és egészsséget kívánok Nektek, meg persze minél kevesebb álmatlan órát :).
Puszillak Titeket!

Leszezjobb, remélem nem kellett végül befeküdnöd, bár ha ezen múlik, hogy minden rendben legyen, akkot nyilván muszáj, szurkolok!!
lexi01
Budapest

Sziasztok Lányok! 

Jelentem Túl vagyok a HSG-n......  Tegnap fél 11 fele került rám a sor ketten voltunk 
nagyon izgultam , míg várakoztunk a szobába bejött a nővérke ,hogy megmérje a vérnyomásom pont akkor lépett be Úrbancsek adjunktus Úr hogy, mehetünk is , hogy feltegyék a katétert .....én meg mondtam a dokinak viccesen , hogy várhatott volna még egy percet mert éppen vérnyomást mérünk és most magas lesz  hát magas is lett 177/109 volt ( pedig reggel 2 vérnyomás csökkentőt is vettem be na meg 2 algoflex fortét is     A ketéter felhelyezése nem volt olyan vészes végig röhögtünk meg viccelődtünk mondta is a doki hogy ilyen jókedvüen még senkinek nem rakta fel a katétert  mondtam neki, hogy én is csak kínomban röhögök         aztán leindultunk a rögentre ott is hamar behívtak én voltam az első befeküdtem a gépbe még itt is kicsit viccelődtünk azán megkérdeztem a dokit ,hogy fájni fog e, azt mondta ,hogy nem lesz rosszabb mint a katéter felhelyezés max csak ha elvan zárodva akkor kicsit érzékenyebb. Elkezdték a vizsgálatot már az első pillanattól fáj de kibiírható volt, aztán jött a fekete leves ...a bal oldali petevezeték el volt zárodva  ekkor még jobban elkezde a kontrasz anyagot befecskedezni és már akkor hangosan mondtam hogy nagyon fájjjj .....nagyon rossz volt , de nem tartott sokáig és hála istennek át tudta törni a kontrassz anyag az elzárodást és végre túl voltam rajta.  zokogva jöttem ki onnan elég rossz volt de túl lehetett élni!!!  Összefoglalva szerintem is csak annak fáj leginkább akinek el van záródva ,aki velem volt lánynak nem volt elzáródvan és neki nem is fáj csak kicsit érezte. Meg hát szeintem az is sokat számít hogy előtte szült e már valaki, mert akkor sokkal lazábbak odabant a dolgok ezt is a doki mondta   

Mostmár csak azon izgulok hogy minnél később jöjjön meg ,hogy januárban kezedni tudjuk  az inszemet  

Mindenkit puszilok vigyázzatok magatokra ,és mindenkinek Boldog Békés Ünnepeket kívánok Pihenjetek minnél többet hogy januárban újult erővel tudjunk kezdeni!!!   pusziiii Dolli 
dolli
Szigetszentmiklós

Évi,

jól értem, téged tubussal fognak altatni a HSK-hoz? Ez nagyon érdekes, nekem is most lesz HSK-m és szó sincs tubusról,, csak úgy kábítva altatnak el, mint a Sotén a leszíváshoz. Még rá is kérdeztem.

Dolli,

nekem rettenetesen fájt a HSG, ezt nem akartam neked írni, mielőtt mész, tényleg van, akinek jobban fáj, van, akinek egyáltalán nem, ezt láttam ott a többieken. És nem a  fájdalómtűrő képességünk különbözött ennyire! :)

Magdikám, Cermiák, Pauróra, kismamik,

mindennap gondolok rátok! :)
janula

Csatlakozok Janulához, nekem is a HSG volt életem eddigi legborzasztóbb napja, csak nem akartalak megijeszteni... sajnos annyira rosszul lettem, hogy lábra sem bírtam állni, és elképesztő tüneteket produkáltam.  Annak ellenére, hogy absz. semmi rendellenesség nem volt, negatív lelettel, derékszögben távoztam a Bajcsyból..:-) 
Ugyhogy hajrá Dolli! Ennél rosszabb sztem már nem lesz..:-)
ancsy1207
Budapest

janula

Nem csak hsk lesz  , lsk laporoszkopia is lesz csinálva......

Szorítok neked is nagyon hogy minden rendben legyen !!!
Neked mikor csinálják ?

evi89
Vecsés

Sziasztok! Regebben voltam mar itt ebben a topikban, juniusban derult ki az elso lombik negativ eredmenye....azota nem probalkoztunk ujra. Az utobbi idoben sokat voltam felfazva..most az itolso mensi 10 en kellett volna megjonnie, de felfaztam kb pont akkor. Na hat azota sem jott meg, par napja faj a hasam mintha mensi lenne neha nem faj vannak meg mas erzesek is... tudom dokihoz menjek de most nem vagyunk Mo.-on, tesztet csinaljak? Vagy mi lehet a baj? Lehet nagyon csunyan felfaztam??? Es bocsi hogy nem ideillo temaval irtam ide de ezt a csoportot ismertem , szemelyesen is par embert....hatha valaki tud otletet adni!! Koszonom ;)
micim

Sziasztok!
Leszezjobb, mi újság Veled? Remélem, nem kellett befeküdnöd...aggódunk érted, írj magatokról pár sort 
Mgdipeti, de jó, hogy szépen növöget Bori és ügyesek vagytok mind a ketten ;-) a képet csak én látom, vagy lemaradt a csatolmány? 
Évi, minden rendben lesz, nyugi! Sokunk keze csuriba lesz Érted, mindannyian drukkolunk, hogy rendben menjen minden. És, hogy előbb megjöjjön a vérzésed ;-)
Dekatka, rég írtál. Ugye minden rendben?
Cermák, Te meddig dolgozol? Januártól már otthon leszel?
Lexi, Te jól vagy?
Dolli, örülök, hogy túl vagy a HSG-n. Nekem is egy mumus vizsgálat volt, mikor tesóért mentünk, és megmondtam dr M-nek, hogy arra ez egyre nem vagyok hajlandó újra elmenn 
Janula, Neked mikor lesz a műtét, mikor szorítsunk Érted? Ha ez a műtét meg lesz, mennyi idő múlva kezdhetitek a lombikot? És miért kell ez a műtét? Találtak vmit uh-n? Ugye nem?? 
Micim, én csinálnék egy tesztet, ha pozitív azért mennék orvoshoz, ha negatív, azért. Majd gyere a hírekkel, hogy mi van Veled!
maci80

Sziasztok,

Évi, jan. 5.-én csinálják.

Maci, azért kell, mert 1 éve volt a HSG, azóta volt 3 lombik, és az új helyen azt mondták: nem ártana megnézni. De nem találtak semmit uh-n! Remélem most sem fognak és simán mehet minden tovább. 
Azt az egyet nem tudom, hogy HSK után mennyit kell várni. Én úgy tudom, hogy a következő ciklusban lehet kezdeni, de ha valaki másképp tudja, kérlek írjatok!

Micim,

én is csinálnék egy tesztet a helyedben! :) Ha pedig negatív, mennék a dokihoz. Ha pozitív, akkor meg azért! :)

janula

Sziasztok!! megcsinaltam a tesztet pozitiv lett !! de akkor most meg jobban aggodom hogy mitol fajdogal a hasam mint amikor mensi van.... holnap megyek dokihoz remelem jot mond. es koszi a tanacsokat.
micim

Janula, drukkolunk Érted is január 5én ;)
Micim, szupeeer! A mensi szerű görcsök teljesen normálisak koraterhesség idején ;) Várunk holnap a hírekkel ;) dejódejódejó!!
maci80

ancsy1207
Budapest

Sziasztok Lányok!

Magdi, örülök hogy jelentkeztél, hogy minden rendben veled is, nem csak a kis csajjal! Várom nagyon a beszámolót, amint lesz két perced ránk is. A képet sajnos nem látom, pedig annyira látnám :(.
Évi, mikor is lesz neked a lapar + HSK? Ne aggódj, meglátod minden rendben lesz és nagyon hamar felépülsz a műtét után.
Dolli, örülök, hogy túl vagy a HSG-n! Sajnálom, hogy neked is át kellett mindezt élni, de a lényeg, hogy átjárhatóvá tudták tenni a petevezetéked. Szorítok, hogy minél később jöjjön meg.
Maci, bizony januártól már otthon leszek. De még most is bent vagyok és dolgozok :(. Elég jól bírom még mindig, csak a hátam fárad el és emiatt fáj borzasztóan. A derekam is, de azon túl a gerincem. Néha sírni tudnék annyira begörcsöl. Nem jó már ilyenkor a sok ülés. Na de már csak pár nap és utána én is pihenhetek kicsit. Amúgy hál’Istennek leszámítva azt az egy-két dolgot ami sokszor megtudja keseríteni a hétköznapokat, teljesen jól vagyunk. 30-án megyünk dokihoz, várom már nagyon. Ti, hogy vagytok? Minden rendben? Jól emlékszem, hogy már a 16. hét körül vagytok?
Janula drága, nagyon szorítok, hogy 5-én minden rendben legyen, és mielőbb kezdhess.
Jól tudod, ha nem találnak semmit a méhtükrözésen, akkor már következő ciklusban kezdhetsz. Nekem találtak egy icike-picike méhsövényt (amit leszedett a doki) és még így is kezdhettem.
Cicuci, Leszezjobb, remélem veletek is minden rendben!
Pauróra, külön puszi és ölelés neked és Aninak is Karácsonyra:).

Lányok, mindenkinek nyugodt, békés, áldott Karácsonyt kívánok!

Puszi

cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok Lányok,

sok szeretettel kívánok nektek nagyon boldog Karácsonyt és az Új Évben sok boldogságot, minden álom beteljesülését mindenkinek!

Puszi!
janula

Cermiák 
Ha minden rendben lesz jan. 08. án csinálják ... 

Lányok

Mindenkinek Békés Boldog Ünnepeket Kívánok !!!!
A jövő évet illetően mindenkinek azt kívánom hogy a legnagyobb vágya váljon valóra !!!
Nagy ölelés mindenkinek !!!!
evi89
Vecsés

Sziasztok lányok !

Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket kívánok és az újdonsult anyukáinknak Magdi és Pauróra boldog családi körben eltöltött ünnepeket .Képet a babákról várjuk !
Puszi mindenkinek

edina71
Budapest

Sziasztok!

Áldott békés karácsonyt kívánunk Nektek! Kívánom, hogy jövőre már mindenkinek legyen a fa alatt egy ilyen kis csoda, mint Bori!
Fényképet teszek fel, ha a gépnél leszek!
Puszi és ölelés mindenkinek!
magdipeti

Boldog karácsonyt kívánok én is Nektek!! Bori  2014 Karácsony
magdipeti

Sziasztok Lányok!

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
cicuci
Budapest X. kerület

Sziasztok!! Ma voltam dokinal, azt mondta minden rendben van, 6 hetes a baba elvileg, majd 1 honap mulva kell mennem ujra! Nagyon sok boldog karacsonyt kivanok mindenkinek!!! Sziasztok
micim

Sziasztok!

Először is békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek :)!

Magdi, gyönyörű és nagyon édes a kis Bori, igazi hajasbaba :)!

Micim, gratulálok így ismeretlenül is, olyan jó hallani, hogy történnek még ilyenek!

Cermiák, akkor most már tényleg jöhet a jól megèrdemelt pihenés :). Vagy inkább az utolsó hajrá a babacuccok beszerzésére?

Janula, Évi drukk drukk Nektek :)!

Dolli, örülök, hogy azért túl vagy rajta, aztán remélem januárban zöld utat kapsz :).

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek, de telóról írok, mert kórházban vagyok... :( Tegnp reggel elkezdett felfele kúszni a vérnyomásom és 160/100-nál azt mondtam iràny a SOTE, persze vidékről, mert már ott voltunk karàcsonyozni... Mire beértünk már 190/100 volt, úgyhogy benn fogtak, úgyhogy jó kis karácsonyom van... :(
Azt mondta a dokim, ha sikerül gyógyszerekkel beállítani, akkor pár nap és hazamehetek, hát nagyon remélem, hogy így lesz, mert jó lenne legalább még 3 hetet kihúzni a 37.-ig, erre hajtunk a dokimmal, jó lenne ha sikerülne :).

Puszi mindenkinek!
lexi01
Budapest

Lexi
Jaj nagyon sajnálom hogy bent vagy . Remélem mihamarabb hazaengednek és élvezheted az ünnepeket!! Minden rendben lesz :) puszi
evi89
Vecsés

Lexi drága, most olvasom csak. Borzasztóan sajnálom! De, ha már így is alakult, remélem semmi komoly gond nincs és hamarosan haza mehetsz még egy kis időre. Azt lehet tudni mitől ugrott így meg a vérnyomásod? Napok óta készülök privit írni neked, sajnos nem sikerült. Remélem holnap összejön. Addig is vigyázz nagyon magatokra! Szorítok nagyon-nagyon, hogy minden rendben legyen.

Magdi, Bori gyönyörű kis tündér! A legszebb ajándék valóban!

Micim, gratulálok én is! Valóban jó ilyenről is olvasni :).

Lányok, mindenkinek ölelés és puszi!
cermiák
Budapest IX. kerület

Lexi :( nagyon sajnálom, hogy kórházban vagytok :( volt már gond korábban is a vérnyomásoddal? Sikerült levinni, beállítani? Remélem mihamarabb hazaengednek!
Micim, gratulálok! Jó ilyen csodákról olvasni! Azt hiszem itt sokaknak erőt ad ;)
Magdim, nagyon cuki a kis hajas babátok!
Leszezjobb, Dekatka, hogy vagytok?
Cermiák, örülök, hogy jól vagytok, mostmár pihenj ;)
Boldog karácsonyt mindenkinekmindenkinek és kìvánom, hogy váljon valóra az álmotok!!
maci80

Magdi szívből gartulálok ehhez a kis tündérhez, gyönyörű baba! Kívánok jó egészsége, és sok boldogságot! :-)

Lexi, remélem már jobban vagy, mit mondott a doki, mi okozhatta? Remélem ettől nagyobb komplikáció nem lép fel soha.
ancsy1207
Budapest

Aranyosak vagytok nagyon, köszönöm. Sajnos még mindig bent vagyok, kell még 1-2 vizsgálat, de ha azok is rendben vannak, akkor remélem kedden hazamehetek.
A dokim nagyon rendes volt: mikor bejöttem 24-én, bejött ő is, és az éjjel folyamán többször is rámnézett, kérdezte hogy vagyok, meg nézte folyamatosan, hogy alakulnak a különbözö értékek, meg másnap reggel is, illetve ma délelőtt is beszaladt megnézni, szóval egy szavam nem lehet rá.
Azt mondta majdnem úgy volt, hogy 24-én éjjel be kell fejezni a terhességet, mert valami vérlemezke szám alacsony volt és az veszélyteti mind a baba, mind a mama életét, nagyon aggódott, de szerencsére helyreállt. Úgyhogy most már csak azon izgul, hogy a 37. hétig tartsak ki, aztán jöhet a baba, csak addig lehetőleg ne :).
A vérnyomásom sajnos emiatt a terhesség végén lévő preeklampszia miatt ment fel, bár szerencsére az én vizeletemben egyelőre nincs fehérje és nem vizesedek vészesen. De most kaptam kétféle gyógyszert is a vérnyomásra, úgyhogy így most normális tartományban van az értéke.
Szóval most már én is azon aggódom, hogy csak a 37. hétig tartsak ki valahogy, de úgy látom ez nem lesz egyszerű, de bízom benne, hogy sikerülni fog, próbálom szugerálni Lilinek is, hogy bírjon még ki odabent 3 hetet.

Remélem mindenkinek szép karácsonya volt, mondjuk az enyémnél csak jobb lehetett :D!

Írjatok kivel mi a helyzet, most ráérek olvasgatni :)!

Puszilok mindenkit!
lexi01
Budapest

Szia Lexi,
vártam már nagyon, hogy jelentkezz. Sajnálom, hogy még mindig bent vagy, de örülök, hogy úgy néz ki, hogy javul a helyzet. Bármennyire is nehéz így az ünnep alatt kórházban lenni, de mégis jobb, ha az orvosok szeme előtt vagy ameddig stabilizálódik a helyzet.
Éppen aminap olvastam erről a terhességi preeklampsziáról. Nekem sajnos végig volt fehérje a vizeletemben és valamennyire vizesedek is. Azért reménykedem, hogy nem lesz gond.
Nagyon szorítok, hogy kicsi Lili bent maradjon a 37. hétig. Az hányadika is?

Puszi!
cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok! Koszonom csajok! Igen nehez elhinni hogy tortennek ilyen csodak ;) ma mar lattuk uh.on hogy dobog a pici szive :) ajanlom mindenkinek a Holland levegot;)))
micim

Sziasztok! 

Bocsánat, hogy így eltüntem, de sajnos  Bori világrajövetele mind fizikailag, mind mentálisan nagyon megviselt. 

Az  lényeg röviden, hogy Bori olyan gyorsan akart a világra jönni, hogy közben tolta maga előtt a hólyagomat..így most a Lady Tena a barátnőm..szerencsére már javul a helyzet, de a szülés utáni napokban egyáltalán nem tudtam tartani a vizeletem..De sajnos nem ez volt a nagyobb gond. A szülés után a lepényi szakaszban derült ki, hogy valószínűleg Bori ikernek indult, mert volt egy mellékméhlepényem is, így a kettő együtt igen nagy területen tapadt, nem bírtam egyszerűen megszülni, kellett hozzá orvosi segítség. Sajnos közben annyi vért veszítettem, hogy a szülés napján 3 alaklommal elájultam..egyből a szülőágyon, majd később is. Igy aztán öt napig infúzión voltam, és Borit sem tudtam ellátni rendesen..Az  Uzsokiban elvileg mindenkinél egész nap kint van a baba, de rám nem lehetett bízni, mert annyi erőm nem volt, hogy egyedül elmenjek a Wcre. Persze ezáltal lelkileg is kiakadtam, Még most sem vagyok a topon, Péter, a szüleim, tesvérem mind segítenek, de zavar az inkontinencia, a gyengeség, és még a gátam sem a legjobb. 
Azáltal, hogy Bori nem volt végig velem, elég nehezen indult a szoptatás, sajnos sokat vesztett a súlyjából a kórházban( 360 gr.).  De most már alakul, tudok szoptatni, bár a bal mellem, nem a legjobb, de Bori alkalmanként 60-80gr-ot szopik. Nekem még mérnem kell, és rendszeresen kell etetnem 3 óránként.   
Holnap jön a védőnő..kiváncsi vagyok mit szól, mert Bori egy hét alatt 160gr-ot hízott. Hát ez történt velünk az elmúlt 2 hétben ..

Remélem most már lesz erőm, időm, hogy kövesselek benneteket, és részt vegyek a fórum életében! 

Lexi: nagyon sajnálom ezt a vérnyomásgondot, remélem hazaengednek majd kedden! Nekem sokat segített a vérnyomás normalizálásban a só és fűszermentes diéta...Nagyon vacak, de látványosan jobban lettem!! Kérdezz rá, hátha neked is javasolják! Drukkolok, hogy minnél tovább bent maradjon Lili és szépen fejlődjön!!

Cermiák: te is kipróbálhatod, a vizesedésben tényleg látványos volt a siker. Ebben tényleg az a durva, hogy a szülés napján ezek mind megszüntek..se víz, se vérnyomás, se gyomorégés..

Micim: gratula a jó hírhez!! Szurkolok, hogy csodálatos várandóságban legyen részed!!

Lányok, igyekszem visszaolvasni és most már többször jönni! Addig is vigyázzatok magatokra! szép napot
magdipeti

Sziasztok Lányok!

Magdi,
Bori gyönyörűséges kislány! Nagyon sajnálom, hogy így megszenvedted a szülést , de a lényeg, hogy már jobban vagy, megy a szoptatás/szopizás és Bori növekszik

Lexi,
Sajnálom hogy kórházban vagy  De gondolj arra, hogy ott jó kezekben vagy, és ahogy írtad, a dokid nagyon lelkiismeretes. Biztosan bent fog még maradni Lili pár hétig, de ha mégsem, akkor ott a Sote-n profik dolgoznak és a koraszülött ellátásuk nagyon szuper.  Fő, hogy nyugodt legyél, ne stresszeld magad, mert ha jönni akar, akkor úgy is jönni fog.

Cermiák,
pihizz majd jó sokat! Rád fog férni a sok-sok munka után. És főleg azért is, mert akkor már tényleg csak a babára tudsz majd koncentrálni.

Micim,
szuper hír, gratulálok! 

Maci,
jól vagytok?

Janula, Évi,
mindjárt itt a január 5 és a 8! meglesznek a vizsgálatok és minden rendben lesz

Leszezjobb,
nálatok mi újság? Hogy vagytok?

Lányok, én ma vagyok 37+2 hetes. Eddig 12 kilót híztam, elvileg ez elég jónak számít és már nincs egészen 3 hét hátra. Pontosabban már csak 19 nap  Már alig várom, hogy a karomban tarthassan a kislányomat. A férjem is izgul már, de ez olyan jó féle izgalom  Már kétszer voltunk NST-n, de szerintem Nati utálja, szerintem zavarja, hogy a hasamon van az az izé, mert olyan mintha le akarná rugni onnan. 19-én voltunk uh-n, már be van fordulva és jól lent van a kis feje a medencémben. és 2800 gr. volt a súlya. 

Nekem 5 ismerősöm van, akik velem együtt szintén januárra voltak kiírva, de már mindenki megszült. Csak én vagyok egyben. Natikának esze ágában sincs megszületni, ami azért nagyon örömteli dolog, mert ezek szerint se neki, sem nekem nincs semmi bajunk. Viszont néha nagyon megkínoz, olyanokat nyújtózik, rúg, nyomakodik vagy nem is tudom mit csinál, hogy olyan érzésem van, rögvest bepisilek, vagy betojok   De nagyon rendes gyerek, mert este ha lefekszünk, akkor alszik ő is reggelig. Nagyon ritka amikor éjjel felébreszt.
A vérhigítót rendületlenül szúrom, de már meg sem kottyan. Ezen kívűl annyi bajom van, hogy néha fáj a hátam. Karácsonykor itt volt anyukám és mondta, hogy nagyon fitt vagyok, hát mondtam neki, hogy milyennek kéne lennem? Szerencsére jól bírok mindent, meg lehet a jóga is segített abban, hogy fitt maradjak. Úgy tervezem még szülés előtt egy-két alkalommal elmegyek 1-1 órára
A párom jól megmosolygott ma... voltunk az Árkádban és hát én ahogy szoktam, szépen kisminkeltem magam. Ő meg mondta, hogy a legtöbb kismama ilyenkor már nem festi magát, de én nem én lennék, ha nem sminkelnék még ilyenkor is Meg egyébként is... szülés előtt még beteveztem egy hajfestést is

Lányok vigyázzatok magatokra! Most már jó hideg van odakint, tessék jó melegen öltözni  Puszi és ölelés mindenkinek
cicuci
Budapest X. kerület

Lanyok, unnep kozott nyitva az aro? Vagy csak jan5tol?
bucsok

Sziasztok lányok

Magdipeti gyönyörű a kislányod vigyázzatok nagyon magatokra . Sajnálom hogy ennyire megszenvedted a szülést de a következőnél ez már eszedbe sem fog jutni. Mielöbbi javulást és Borinak gyors növekedést kívánok. Pauróráról tudsz valamint hogy vannak?

Lexi remélem holnap már hazaengednek és a kicsi lány egy pár hétig a pocakban akar majd maradni.

Cicuci hogy elszaladt az idő akkor te leszel a következő kismami akitől várjuk majd a  híreket és izgulhatunk a szülószoba elött.

micim gratulálok a pozitív teszthez és a szívhanghoz mit nem adnék egy ilyen karácsonyi ajándékért.
Cermiák leszezjobb maci dekatka veletek is remélem minden rendben van jelentkezzetek majd és kérem a pocakhelyzet jelentést.
edina71
Budapest

Magdipeti, annyira sajnálom a komplikációkat, hogy ennyire nem ment egyszerűen a szülés, meg az első napok :(. Mihamarabbai felépülést kívánok Neked, remélem hamar helyrerázódnak a dolgok odabent, és hogy szépen fejlődik a lánykátok, de biztosan nem lesz gond. Sok-sok örömöt és egészséget kívánok Nektek. Ha van időd, mindenképpen adj hírt, hogy mi a helyzet :).
Amúgy mondták a sómentes diétát, meg hát itt a kórházban aszerint adják a "kaját", de a vérnyomásom a gyógyszereknek köszönhetően most már beállt így pár nap alatt 120-130/80-ra, szóval azzal most már nincs gond. Még holnapra beírtak UH-ra, meg flow-ra, csak attól tartok, hogy nehogy kitalálják, hogy pici a baba, és amiatt tartsanak bent...
A vizesedésem amúgy nem durva, a lábefejem dagad picit, de más nem, és az sem vészesen, bár ez lenne a legnagyobb gondom :D.

Cicuci, jajj de jó, akkor most már tényleg Te jössz :). Tökjó, hogy fitt tudtál maradni, a 12 kiló az tökre rendben van, teljesen ideális szerintem, biztosan csini vagy :). Én 10-nél járok, de innentől már nem nagyon szabadna híznom elvileg, mert 10-et mondott a dietetikus anno, hát köszi :D.  Ha jólesik a mozgás, és nincs semmi akadálya, vagy ellenvetése a dokidnak, akkor az tökjó, hogy csinálhatod még :). A történtek előtt én is úgy terveztem, hogy januárban is járni fogok még a kismamatornára, mert annyira jól esett az a heti 2x1 óra, de ennek már biztosan lőttek, akkor is, ha hazaengednek, mert szigorú pihenés lesz...

Bucsok, lehet, hogy esetleg így a hét első felében vannak az ARO-n, egy telefont szerintem megér :).

lexi01
Budapest

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! Kívánom nektek, hogy minden álmotok és vágyatok teljesüljön az új esztendőben, úgyanúgy ahogy nekem teljesült minden álmon az idei évben

cicuci
Budapest X. kerület

Sziasztok :)
Nagyon hajszolt és forgalmas volt az elmúlt hetek, de örömmel jelenthetem, hogy a mai napon is születésre érett lett a pici fiunk, betöltötte a 37. hetet  Számunkra ez egy igazi csoda és mint az elmúlt napokban kiderült nem csak a barátok, de még a család számára is, mivel sokan azt sem hitték el, hogy a várandósság alatt kialakult sok baj után, egyáltalán meg fog e születni, ez a csoda  És igen, most már határozottan kijelenthetjük, ő már meg fog születni  Félre a magas vérnyomással, a diabétesszel (amire már napi 2x kell inzulin), a hetenkénti nőgyógyászati kontrolokkal, az iszonyú ödémásodással ( 2 nap alatt 5 kg vizet pisiltem le magamról), minden beszúrt és bedugdosott hormonnal, minden már a múlt és megint újrakezdeném, ha arról lenne szó 
A mi pici csodánk, Balázs 2015-ben meg fog születni és 20 év várakozás után anya és apa leszünk 
Kívánom, hogy mindannyian ilyen listával zárjátok az idei, illetve az elkövetkezendő évet 
Örülök, hogy "megismerhettelek" Benneteket és veletek együtt izgulhattunk egymásért  Én a hétvégén befekszek a kórházba, hogy a legbiztonságosabb helyen várjuk ki a hátralévő napokat, de továbbra is Veletek leszek és jelentkezem, ha megérkezik a fiatalúr 
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek 
leszezjobb

Sziasztok lányok újdönsült anyukák és kismamák.

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek és én is csak azt kívánom amit leszezjobb is . Teljesüljön 2015 évben mindenki álma . A kismamáknak fájdalom mentes gyors szülést a várakozóknak pedig mielöbbi sikeres lombikot kívánok.
edina71
Budapest

Sziasztok!

Drágáim! Mi is nagyon szépen köszönjük az egész év során tapasztalt támogatásaitokat, drukkolásotokat, bátorító soraitokat! Nélkületek ez az év nem lett volna ilyen, hiszen TI tudtátok csak igazán, hogy mi zajlik bennem, bennünk, és sokkal több erőt kaptunk Tőletek, mint bárki mástól a próbálkozások, és a  várandósság ideje alatt!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!

És kívánjuk, hogy mindannyian megismerjétek a várandosság nagyszerű érzését, és a 2015 év során Ti is magatokhoz szoríthassatok egy édes kis babát!! Mindannyiótoknak ezt kívánjuk!!
Kismamik: egy gyöngyörű várandosság után probléma mentes szülést kívánok nektek!
Én is úgy vagyok vele, mint Leszezjobb..minden probléma, gond ellenére ma már újra kezdenénk a tesóprojektek, mert ennél szebb nem történhet az emberrel!

Drágáim: Boldog új évet kívánunk Nektek!!

ölelés és puszi
magdipeti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?