Sziasztok!
Tudom/látom, hogy már nagyon régi üzikre reagálok, de nem bírom magamba tartani!
"ebben a korban még nem ajánlott a korizás, mert nem elég erős a lábuk, gyengék az izületek."
Mikor kell/érdemes elkezdeni korcsolyázni? A profi korisok 2-3 évesen kezdik, de az is tény, hogy nem kétélű korival. Amilyen korit ők a lábukra "kapnak" az 1. átlag boltban nem kapható, 2. méreg drága. Vagyis néhány korizásért ennyi pénzért nem szokás korit venni.
"22-es korit keresek
szólj légyszi nekem is, ha találsz ilyen picit, igaz én még kisebbet, 20-ast keresnék."
Ahogy a fenti hsz-ból kiolvasható van ilyen kori, de méreg drágán és nem az átlag boltban!
Amúgy 25-öst találtam a legkisebbe, amit meg is vennék a gyerekemnek.
Félre értés ne essék, de fentebb látható néhány hírdetést, amit tuti meg nem vennék, és elsőre nem is szabad. Mi az amit nem vennék meg? Pár ezer forintos bőr kori? Miért? Mert nyeklik-nyaklik benne az ember lába. Akkor inkább már a műanyag korik.
És honnan veszem a bátorságot ezeket írni? Néhány évet műkoriztam (Wifában), majd belekóstoltam a jégkorongba (Bauer) is (amit egy hónapig bírtam, mert a nők nagyon durvák. Úgy éreztem a dulakodás fontosabb volt, mint a korongozás.
)