Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
már rég nem írt ide senki. talán az én esetem is idevaló????????? :roll: :shock:
Márc. 4-én volt meg utóljára. azóta semmi. (illetve a 15. nap táján volt kicsi pecsételő barna folt- ami azelőtt nekem ciklus közepén sose volt.) a 31 és 37. napon csináltam tesztet, de csont negatív. ma 38. napon vagyok. holnap után tervezem az újabb tesztet, ha addig nincs semmi. jövő hétfőn bejelentkezek dokihoz, ha addig sincs semmi. volt már valakinek hasonló tapasztalata?? 8)

Kép

Kép
syrynx

sztornózom az előzőeket.
ma sajnos megjött. :(

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok,
még nem írtam ide, eddig csak olvasgattam a topikokat.
Nekem kb 6-7 napja kellett volna hogy megjöjjön de nem jött meg mind a mai napig és a tegnapi gabriel tesztem negatív lett. nem érzek magamon terhességi tüneteket. Viszont folyamatosan próbálkoztunk párommal, pont most volt 4 hete átjárhatóságim is, ami teljesen pozitív ereménnyel zárult, és azt mondta az orvos hogy ha ő embrió lenne, biztos most foganna meg olyan egészségesnek látta a méhemet. :)
Mégis mi miatt nem jön meg akkor most? Mégis terhes vagyok a negatív teszt ellenére vagy az átjárhatósági zavarta össze a dolgokat? Valakinek van valami tippje?

Kép
tifa

nekem a második fiamat nem mutatta ki semmiféle teszt, kisebb vagyont költöttem az állandó tesztelésre. 11 hetes terhes voltam amikor lett egy pozitiv teszt.

Edit

KépKép
KépKép
szedit

Sziasztok!

Én január 22-én veszítettem el a babánkat, aki beta hcg alapján 6-7 hetes lehetett, de méhen kívül volt.

A nov. 8-án induló ciklusom után, amire esküdtem volna, h sikeres lesz, 41 napra dec. 18-án jött meg.
Dec. 16-án teszteltem, de hiába, nega volt.

Majd a szokásos rövid mensi után, egész ciklusban barnáztam. Igazából nem tulajdonítottam neki sok jelentőséget, mert úgy voltam vele, h ez egyszer belefér.

De jan. 8-án délelőtt iszonyúan begörcsöltem.... Azonnal éreztem, h baj van. Sajnos méhen kívül volt a babám.

Utólag visszagondolva, tünetem csak annyi volt, h a férjemmel nem igazán esett jól a szex (mondhatni bevarrtak), állandóan fáradt voltam és vizesedtem (már ha ezek tünetnek nevezhetők)

Szóval, nekem csak a vérvétel tudta igazolni, h a babánk él és növekszik.

babszika

Sziasztok!

Már többször is végigolvastam a topikot... Mivel én is csináltam egészen pontosan 3 tesztet, az  első érvénytelen, a másik kettő negatív lett. Ez az első hónap, hogy próbálkozunk, és holnap lesz, hogy egy hete, hogy késik... Ma először egész nap émelyegtem... Mégis van remény? 
csanna

@csanna
Bárcsak úgy lenne neked!
Nekem sem jött meg, már a 41. napon tartok, de negativ a teszt. Volt 1-2 tünetem... (Vagy inkább van), de félek már reménykedni is. :-/ 

debella

Sziasztok!
Tavaly májusban volt egy vetélésem 11 hetesen, majd pontosan egy év múlva újra próbálkoztuk, de sajnos az is elment idén április 25-n :( A műtét után gyengén véreztem, de párom elég nagy igényű  úgyhogy ....gondoltam gyenge vérzés mellett csak nem esem teherbe :P De ennek 4 hete és 4 napja, nem jött még meg, és kb 1 hete erős terhes tüneteim vannak. Február óta folyamatosan szedem a terhes vitamint, Duphastont, vasat, magnéziumot(erős vitamin hiányom van) és C vitamint. Nemvárt előtt 2 nappal negatív lett a teszt, nemvárt után 2 nappal szintén. Még annyi, hogy minden terhességemnél eldugul az orrom esténként..ez az egy tünetem hiáyzik, viszont minden más stimmel. Szerintetek várhatok babát?

melinda801201

@melinda801201:

Nem vagyok fogamzásszakértő, de ahogy te is írtad, elég kevés a valószínűsége, hogy állapotos légy. Azért a műtéttel "kitakarítják" az embert tudtommal, tehát hová tapadt volna meg a következő? Persze csodák vannak, hogyne.
debella

Sziasztok

A párommal egy hónapja keztünk bele a babaprojektbe. Az utolsó mestruációm juli 26.án lett vége és algisztus 18.ra vártam a következőt, ami már 4. Napja késik. Elvégeztem már 4 tesztet mind negatív. A köldököm szokott szúrni meg az alhasam körül, néha meg h mindjárt megjön. 20.án reggel rámjött egy pisilási inger ami sajnos egy felfázásnak tudható be. Nem várt elött mindig 6 nappal elkezd fájni a mellem nagyon, most meg semmi. Vajon még lehet pozítiv?
aree

Sziasztok!

Nekem Szeptember 30.-án jött meg utoljára,és még most se,Novemberbe jöttek a tünetek,has fájás,mell feszülés,hányinger a napszak bármelyik idő pontjába,folyásom is van, éhes nem vagyok... és az a bibi h a teszt negatív amit eddig csináltam! December 4.-re kaptam idő pontot a dokihoz addig várakozás és találgatás van!! :(
Szerintetek mi lehet??
katusmatus

@katusmatus:

Egy tesztet csináltál vagy többet? Mert a negatív teszt még nem hétszentség igaz. 
De itt volt, aki írta, ogy neki vizeletből egyáltalán nem mutatták ki a terhességet.
Bár a tüneted elég kevés, lehet akár terhesség is. Nekem a menstruáció kimaradásán és mellfeszülésen kívül semmi tünetem nem volt. Na, az volt a találgatás.
Hajrá! (Hogyhogy csak olyan későra tudtak időpontot adni. Nálunk a korai terhességet eléggé hamar, úgy értem, minél korábbi időpontra programálják...)

debella

@debella:

Szia,nem,már többet,minden héten eggyet(teszt),van tünetem több is csak nem soroltam fel mindet:) pl most hol a bal,h a jobb oldalam szúrodik. Eddig akkor mentél az orvoshoz mikor mentél csak csütörtökön rendel,elég jó orvos... de már előjegyzés kell,(eggyáltalán örülők h még az idén sorra kerülök) Legalább ha e hónapba se jön meg akkor vagy baba,v bibi van! :) :(       Multkor felvoltam pukkadva fáj is a hasam meg a bal oldalam de már az is elmult!
katusmatus

@katusmatus:Aha. Mondjuk az első vizsgálat, amikor csak a tént közlik szerintem nem muszáj a legjob orvosnál történjen, ő maj megmondhatja dec.ben is az eredményt. Én biztosan bemennék állami rendelésre. Nyilván én nem te vagyok és mindenki másképp csinálja :-)

debella

@debella:

Szia,hát igen mindenki másként csinálja , Megvárom ezt a hónapot,ha most se lesz semmi,akkkor már esetleg biztos lehetek a dologba! Érdekes mára elmultak a rosszul léteim,csak hasam,meg a mellem fáj.! :) (Remélem nem jön meg)
katusmatus

@katusmatus:
Szia! Voltál dokinál?
Mi volt? :)
farmerszoknya

Sziasztok!

Remélemjohelyen járokakérdésemmel.A utolsomenzim okt 28-án volt de az is nagyon furcsa volt.
Most novemberben meg sem jött és elég furcsán érzem magam.Csináltam tesztet de negativ volt.
Ugy érzem terhes vagyok émelygek fesől a petefészkem fáj a mellbimbom fáj a derekam és nagyon sürün pisilok.
Szerintetek mi lehet ?
picurka32
Mako

Sziasztok!

Éredklődnék! :) November 14-én volt az előző menstruációm, december 12-én kellett volna megjönnie, de nem jött. Áprilisban hagytam abba a gyógyszer szedését, azóta 1x sem késett! November 27-én voltunk együtt a párommal. Nem védekezünk, de nem is vagyunk ráállva a dologra. Csináltam a héten 3 tesztet, ebből az első negatív lett, a másodikon megjelent a második csík, de elfolyva, a 3. ismét negatív.... Pár nappal ezelőtt olyasmi fájdalmaim voltak, mintha megjönne, de semmi... Most alhasi görcsök jelentkeznek néha-néha, egyfolytában éhes vagyok, sokat járok pisilni, megduzzadt a mellem és a bimbóm néha érzékeny. Ja és olyan vagyok, mint egy medve, fáradékony és álmos.... Mit gondoltok, lehetek terhes??? Esetleg korai még a teszt??? Vagy más probléma van??? Előre is köszönöm a segítséget, választ és tanácsot! :)
szamocka14
Nyíregyháza

@farmerszoknya:

Szia,November végén megjött a bajom! :( igy el se mentem a doktorhoz!
katusmatus

A ciklusaim 36 naposak, már hónapok óta , előtte jóval hosszabbak voltak... de már 3-4 hónapja szabályosan 36 napos. Kivéve most !  Már 1 hete késik!  Reménykedem! Szorítsatok!!! 
Hamarosan tesztelek. Eddig 2 negatív teszt, de nem adom fel, mert még nem jött meg! :) 
Tüneteket is érzek. Fájó hát, és derék. Enyhe gyomorégés, sűrűbb vizelési inger , fájó mellbimbók 

Reménykedek!!! MOST HÁTHA!!! :) :) :) 

1 kérdés, van valakinek ilyen hosszú ciklusa?
ziliam88

@picurka32:

Szia @picurka32  , Teszteltél ? :)  Baba ???
ziliam88

Sziasztok!  Nekem össze vissza jön meg,sajnos!!Már mindent kipróbáltam de semmi nem hasznát!!(gyógyfüves teákat ittam stb...)November 30-án jött meg és december 6-ig volt meg.Most pedig még semmi!Nagyon szertnénk már Babát,vettem is tesztet Clear Bluet és Duchesse-t.mind a kettő negatív lett,Sajnos .Egész hónapban "szurkálódott"a hasam,meg olyan furcsán fájt.Most pedig úgy fáj mint akinek mindjár megjön,de ez elmúlik és vissza jön!Szerintetek korán csináltam meg a tesztet?

Érdeklődnék,hogy estleg van-e valaki,vagy estleg volt már valaki ilyen helyzetbe??  Köszönöm a váalszokat!
katalin26

Sikerült pozitív teszt!  vagyis egészen pontosan 5 tesztet csináltam...... és mind pozitív ! :) SIKERÜLT!!! <3
ziliam88

@katalin26:

Szia! Nekem is össze vissza jött meg mindig ........... , és lám mégis teherbe estem! :) Már két napja tudom :) 
Most szombaton leszek 7 hetes , mert az utolsó menstruációm november 29-én volt, és csak most mutatta ki a teszut két napja! 
Úgyhogy nyugi :) szerintem csak túl korán teszteltél! 

Szorítok! :)
ziliam88

Szia!ziliam88 köszönöm a válaszodat!Gratulálok a babához!!Én is remélem hogy korán teszteltem és azért lett negatív mindkettő,már félek reménykedni is!  Nagyon örülnénk már neki ha nekük is össze jönne már!Nagyon boldogok lennénk! :)
katalin26

Sziasztok! Sajnos ma reggelre meg jött . Nem hamar csinàltam meg a tesztet hanem nem volt baba :(
katalin26

Sziasztok!
Èn 24 èves vagyok ès februárban lesz egy ève hogy pròbálkozunk...
Tavaj nyáron 7 hetes terhesen el ment a baba! Hozzà tennèm semilyen jel nem volt se mell feszülès, se görcsök sőt egy teszt se mutatta ki a babát! Sajnos nekem nem rendszeres a mensesem ìgy elèg nehèz kalkulálnom hogy vajon kèsik e vagy nem. Tegnap megint egy ùjjabb csalòdás... negatìvat teszteltem! De most tüneteim is vannak pl:. Mindjárt meg jön èrzès, Hát ès derèk fájdalom, puffadás, szùrò èrzes, gyomor savam minden este fent van, a melleim èrzèkenyek duzzattak ès egy teljes számot nőttek...
Ennyi pròbálkozás után meg fordult a fejembe h csak bebeszèlem e magamnak, de nem hinnèm...most èreztem a legbiztosabbnak a terhessèget ez az egy èv alatt... bár multkor se mutatta ki a teszt, ès már teljesen össze vagyok zavarodva. Vajon van mèg remèny?
dili90

Ziliam88 ; Gratulálok! Jò olvasni hogy valakinek sikerül, egy pici erőt ad!
Katalin26 ; sajnálom hogy meg jött, kitartás! Ez a sok sikertelen pròbálkozás annyira megviseli az embert... :cry:
dili90

Szia dili90!Igen sajnos ez a sok sikertelen próbálkozás nagyon,de nagyon fárasztó! Már ott tartok hogy mikor nem jön meg már reménykedni sem merek! :( Most megyek jövövhéten dokihoz,hátha ír fel valami bogyót amitöl mindenhónapban megjön és nem össze vissza :)
katalin26

Hát akkor most jövőhètig megint várakozással telnek napjai... ez az állandò bizonytalanság :(
Remèlem sikerülni fog!
Mikor èn elősször mentem dokihoz ezzel, hát igazábol nem nagyon hatottam meg azt mondta ezzel nincs baj csak ritkábban van peteèrèsem...( hozzá tennèm 2 vagy akár 4 hònapot kèsett)
Aztán kerestem egy másik dokit aki azonnal vèrvètelre küldött ( endokrinològiai vizsgálatra) ès kiderült h nègyszerese a prolaktin szintem a normálnál, kaptam pár havi adagot...azòta már elfogyott ès azòta nem is jött meg, sajnos munkábol meg nem engednek haza .... de amìg szedtem kb 34-36 napos volt!
Remèlem neked több szerencsèd lesz ès hátha jò hirrel tud szolgálni a dokid :)
dili90

Sziasztok! Én is " gondban" vagyok...Dec.21-én jött meg utoljára.A ciklusaim elég rövidek,21-24 naposak és előtte pár nappal már " maszatolok ". Aztán megjön rendesen.De most semmi nyoma. Csináltam 3 tesztet már,mind negatív. A Kisfiammal ilyenkor már kimutatta a teszt.Azt az iszonyatos mellfeszülést nem tapasztalom, mint vele volt,de mintha émelyegnék,néha a mellemben is furcsa érzés van...és talán az édeset jobban kívánom.Nem védekezünk,csak " vigyázunk".:) ja! Pajzsmirigy alulnűködésem van, amire bogyót szedek,elvileg jók az értékeim.
Annyi történt még, h kezdett vmi fertőzés kialakulni,amire vettem Feminella Vagi C hüvelykúpot,amit 3 napig használtam-6 napos lenne.De abban az időben nem voltunk együtt.Lehet ez zavart be?
Most azon morfondírozok, h holnap menjek orvoshoz vagy várjak még?
pankah

Szia pankah! Szerintem ami befolyásolhatja az inkább a pajzsmirigy mint a kùp! Ha terhessègről van szò az orvos mèg nem hiszem h látna valamit, nekem tavaly csak kèsőbb tudta meg állapìtani! De egy pròbát meg èr hátha többet tud mondani. De a negatìv teszt mèg lehet pozitìv!
dili90

Szia Dili90!
Arra jutottam, h várok még.:)
pankah

Igen èrdemes várni pár napot, az is lehet hogy csak nagyon picike mèg ès azèrt nem mutatta ki a teszt :-)
dili90

Juj de izgi...:))) Várok 1-2 hetet-ha kibírom addig-és megyek orvoshoz.Ha nem bébi,akkor is ki kell deríteni az okot.Veled mi újság?
pankah

Annak az 1-2 hètnek elègnek kell lenni, ahoz hogy kiderüljön :) Szurkolok
Hát jò nagy bátoroságot kellett vennem ( már szinte rettegek a tesztektől) ma reggel meg csináltam....ès hihetetlen hogy a teszt nem volt jò, mèg a negatìvat se mutatta ki...ez az èn szerencsèm! Havonta egy vagy 2-3 tesztet csinálok...mikor látok egy pozitìvat vègre :cry:
dili90

Ne csüggedj dili90! Biztos hamarosan eljön az a pozitív teszt, csak fel a fejjel! Tudom hogy ez sovány vigasz, de minél nehezebben kapunk meg valamit/valakit, annál jobban értékeljük ha megkaptuk. Szerintem jobb lenne, ha havonta csak egy tesztet csinálnál, én így vagyok ezzel, azt az egyet is az esélytelenek nyugalmával csinálom. Végülis ez is egy módszer.

Kép
megcsi
Németország

Sziasztok! Végre megtaláltalak Titeket :) Ahogy látom sajnos nem csak én félek a tesztek eredményétől, hanem Ti is! :( Sajnos '14 májusában 5 hetesen elvetéltem. Már van egy 1,5 éves kislányom, és egy évvel előtte volt egy 10 hetes vetélésem. Semelyik vetélésnél nem volt orvosi beavatkozás, spontán vetélések voltak teljes kitisztulással! Viszont már tavaly augusztus óta próbálkozunk újra a kistesóval, de nem akar összejönni. 28 naposak a ciklusaim. Most barnáztam picit olyan pé környékén de nem tudom, hogy mi a szösz van. Teszteltem tegnap 2-t  és mind2 negatív lett. :( De most merek reménykedni, hogy a barnázás miatt talán jön a kistesó. 
Szerintetek? Pocakomon a hegem piszkosul viszket és mintha meglennék puffadva (párom is észre vette, és a mellem is nőtt, ja és 36 óra vajúdás után egy sürgősségi császárunk volt mert majdnem megfulladt a pici lányom) hegemet mintha alulról meg felülről nyújtaná valami. Szerintetek tegnapi teszelés korai volt? Február 5-én kell megjönnie. Vagyis pont hogy nem kéne  Remélem tudtok segíteni. 

Sok sikert Nektek is 

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
verus92
Szolnok

@verus92:

Szia! Szerintem tuti, hogy korán teszteltél! Ebből még lehet baba, de a teszteléssel várnék még 1 hetet, úgy biztosabb.

Kép
megcsi
Németország

@megcsi:

Szia Köszönöm a válaszodat. Reménykedek benne de félek, hogy megint zárt kapukra találok :( 
Vagy esetleg orvoshoz menjek-e? És ha igen akkor csak a pozitív teszt után menjek, vagy ha nem jött meg akkor is?

verus92
Szolnok

Sziasztok! 

Csináltam egy Babaprojekt 2015 topikot, ha van kedvetek, gyertek oda, és izguljunk együtt, hogy minél hamarabb mindenkinek pozitív tesztje legyen. 

evita10
Budapest IX. kerület

@verus92:

Szerintem mindenképp korai volt a tesztelés. Simán lehet még baba, de én max a nem várt előtt egy nappal tesztelnék, inkább utána. Orvoshoz meg még később, legalább 5 hetesen... Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Köszönöm megcsi! Lehet hogy igazad van ès nem kène annyira stresszelnem! Csak nyugodtan vàrni...csak nehèz!
Verus92 szurkolok hogy baba legyen :)
dili90

@evita10:

Köszönöm szépen, és ha nem problémna akkor mennék a topicba :)

verus92
Szolnok

@verus92:

Gyere,gyere várlak sok szeretettel!!! 

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok! Újabb negatív tesztek és menszesznek még mindig nyoma sincs Dec.21 óta.Hétfő estére van időpontom orvoshoz. De már nem hiszem, h baba miatt nem jött meg...
pankah

Attòl hogy megint negatìv lett nem biztos hogy nincs ott egy kis baba! Mivel mèg nem jött meg ìgy ott a remèny!
dili90

Aranyos vagy Dili!:) Én nagyon szorítok neked és mindenki másnak is!
pankah

Tudom könnyű mondani, hogy ne görcsöljetek rá, de higyjétek el, ezt általában az sem tudja betartani, aki mondja! Bár az igaz, hogy bennem most nagyon él az esélytelenek nyugalma, igaz a nyugalom rossz szó. A lényeg, hogy ne veszítsétek el a hiteteket, mert ez ad erőt, és szerintem mindannyiunknak sikerülhet! 

Kép
megcsi
Németország

Èn is szorìtok mindenkinek :) mi át èrezzük mit èrezhet a másik ez a sok sikertelen pròbálkozás után.
Teljes mèrtèkben igazad van, ezt szokta mondani párom is :) bár alkalmazni nem mindig tudo, de szerintem ez mèg bele fèr vannak könnyebb napok ès nehezebbek! De remèlhetőleg rövid időn belül mindenkinek össze jön a picuri :)
dili90

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?