Sziasztok!
Nagyon beindultatok,alig bírtam végigolvasni
!
Rólam annyit,hogy hol így,hol úgy
.A hányást már megszoktam,azóta is rendszeres,csak a gyengeséget nem bírom.Sokszor olyan ijesztő,hogy majdnem halálfélelmem van
.
Ma voltam dokinál,mert kicsit magas lett a cukrom az első vérvételen.Amúgy nem értem,mert most 5,5 volt a felső határ,anno,amikor Bulcsúval voltam,akkor 6,1 volt a normál felső határ.Hát erre a tanácsadóban sem tudtak mit mondani
!Egyébként most 5,6 lett,ami valószínűleg azért lett,mert muszáj volt már ennem a vérvétel előtt,mert már 2,5 órája éheztem.Választanom kellett a rossz eredmény vagy az ájulás között
.Mi lesz a terhelésessel....
Aztán a doki szt azért vagyok ilyen szarul,mert kevés folyadékot iszok.Ami igaz is,mert soha nem voltam nagy ivó.Na,ma azért bepótoltam.Jobb is...
Bulcsú viszont nagyon édes,mert amint hazaér,azonnal kérdezi,hogy jól vagyok-e
!
Na,rólam ennyit,még sok is volt
!
Móranya
Nagyon szép lett ez a kislegény,aztán csak ügyesen!!!!Azért majd a szülésről,ha van kedved,néhány sort írhatnál
!
Petra
A nyelvtanoda a Hock féle(nem bizti,hogy így írja a nevét)?Dolgozik ott több kolléganőm,biztosan ismered őket!
Hogy bírta Nóri az oltást?
Remélme,minden ok volt!
Na,én nem így voltam a munkával.Disznó módon aligvártam 1 év után,hogy visszamehessek.Nem vagyok munkamániás,de az otthonülést nem bírtam.Most talán nem így lesz
!
Búvárreflex:igen,kb 6 hós korig van meg,de utána is lehet nyugodtan vinni,aztmondják az oktatók.
Egyébként már nem csak Fűzfőn van úszás,hanem itt a Báthory suliban is,ki is van írva.Majd nézek egy telszámot,ha gondolod.
Nálunk a ki-a-gyerek kérdéssel nem volt gond,szerencsére,ebben az ügyben nem tudok felvilágosítást adni
.Illetve azért azt kell mondanom,hogy aférfiak biz. szempontból mindig gyerekek maradnak
!
Orsi
Csak nem?Biológia
!Akkor abszulút kollégák vagyunk
!És hogy jön a biol-oroszhoz közgazdász?
Én majd z egészségtan tanárit akarom megcsinálni GYES alatt,legalább vmi ingyé van
!
jocika gyönönyörű a képen és tényleg semmi nem látszik a koraszülöttségből...de miért repper?
Doki kérdés...Hát igen,ez az egy ellenérv,hogy ne mindenki turkáljon már bennem...de nekem vhogy sokkal intimebb volt,hogy ott volt a férjem...Igaz,én terhesség alatt sem voltam sokat a dokimnál,mert nem sok gondom volt,így nem is volt olyan hűűűde nagyon szuper viszonyunk..Persze a szülés sem volt nagyon nehéz (legalább is szt),talán ezért nem parázok annyira
.
Csirkesz
Korkérdés
!Na,azért nem kívánom ám senkinek,hogy így járjon akárhényadikkal!Tervezzetek csak 3-at!Majd én is túlleszek ezen,aztán jöhet a 3.
!!!
A másik doki szt a Sunk volt (nem tudom,hogy így írta-e a nevét).Akkor halt meg,amikor pocakos voltam,asszem ő is szívelégtelenségben.De mondjuk nem 40 éves volt,hanem bőven túl az 50-en.Igaz,ez sem ok erre,de azt sem tudom,hogy valóban túlhajszolt volt-e.Mert a Szilágyi szt az volt az oka mindhármuk halálának nagyrészt...
Pöttyök?
Bringa
Vitatkozhatok?
A Sudocrem nem hiszem,hogy kortizonos,mert akkor csak receptre lehetne kapni,nem?Mert az hormon...de nem tuti..
Bulcsú is kapott szteroidos krémet,de a doktornéni mindig figylet rá,hogyn agyon minimális legyen benne a homron,pont ezért,nehogy tönkre tegye a bőrét.Idén már nem is jött ki télen ez a probléma,szerencsére...
Berni édes
!No meg a tojástartó...
Kiss Judit lehet,hogymár meg is szült,találkoztam ma vele a tanácsadáson,és akkor már görcsölt,be is ment a kórházba...remélem ügyeskedtek
!Fiú lesz
,azt mondta.
Kpzeld,nem lehet a sepiát kapni 6 ch-ban,megnézék nekem egy könyvben.Csak 5 ch és 9 ch van,így a férjem 5-öst hozott.Ki is próbáltam,de azán olyan rosszul lettem,hogy most inkább nem...
Nem tudom,attól lett-e...
Kati
Na mi újság?Lettek pöttyeitek?Táénylegnagyon jó homepátiás szerek vannak erre is,ha bárányhimlő.a kolléganőm fiának alig jöttek ki a pöttyök.Remélem,minden rendben
!
Na,sok lettem,puszi mindenkinek!!!!
Anyapoc