Új privát üzeneted érkezett!

Közben talált a párom :)
Almanna, mi újság? Hogy vagy?
Dolli, minden oké lesz a hsg-n ;) szorítok!
Bucsok, jó összebújást ;)
Adaada, de szuper, hogy nem kell kivárni a 3hónapot :) nem is igazán értettem, minek kellett volna várnod...
Lexi, ügyes vagy, hogy tartod a diétát! Mikor kell menned megint dietetikushoz?
Cermiák, ha nem érzed megterhelőnek a munkát, nyugodtan. KisMackóval 36+3ig melóztam, pedig voltak izgalmak a vége felé bőven. A Lifenetwork-nek van weboldala, ott is meg tudod nézni a Jön a baba adásait ;)
Magdipeti, örülök, hogy rendeződni látszik a vérnyomásod. Kaptál rá gyógyszert is? Az ásványvíznél figyeljetek oda, hogy csökkentett nátrium tartalmú legyen!
Cicuci, az új orvosom a SOTE II-n vezet szüléseket. Ha vkinek van ott tapasztalata, szeretettel fogadom ;)
Velünk minden oké, kedden voltunk uh-n, 3nappal nagyobb volt a koránál, kezdi követni a bátyját :p December 5én megyünk genetikai uh-ra és integrált tesztre, remélem minden rendben lesz, most megint 2hét izgalom...
Puszilok mindenkit, vigyázzatok magatokra nagyon!
maci80

Köszi Edinám ;) Neked sikerült kiváltani? Csuriba Érted a kezem-lábam
maci80

Szegény M doki kicsit el van mostanában havazva mert semmi receptet nem ad ki előre csak napra készen ami kell. Még utro receptem nincs de van 2 dobozzal és ha kell még és miért ne kellene akkor fut a párom is majd egy pár kört.
Gyógyszertárba sikerült találni ? Gondolom helyettesíthető ha végképpen nincs vagy tévedek?

Szép nagy lesz kismackó 2.0 is ezek szerint.
edina71
Budapest

Országosan hiánycikk, múlt kedd óta nincs a nagykerekben :(
Helyettesíthető szájon át szedhető Utrogestannal (cs ak akkor azt kell feliratni) illetve kapható lágykapszula formában, ami egy patikus néni elmondása szerint használható hüvelyben, külföldön nem gyártanak külön hüvelykapszulát, ezt használják lent is)
Egy eldugott gyógyszertárban talált végül a párom.
Amúgy 4doboz kell leszívástól eredményhirdetésig (és drukkolok, hogy még sok-sok doboz kelljen ;) )
maci80

Sziasztok, néha olvaslak titeket.
gratulálok Paurorának és drukkolok a többi kismamának.

Edina, 
igazából Miattad jöttem leginkább, nagyon- nagyon szorítok Neked!!!

Mindenkit, régieket, újakat üdvözlök szeretettel és a legjobbakat kívánom!
mmzs75

Sziasztok Lányok!

Magdi, örülök hogy jobban vagy már, reméljük hogy ez így is marad!
Edina hajrá! Szorítunk nagyon babóval! Kedden küldöm a sok pozitív energiát és szurkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Bucsok, engem a lombik előtt két nappal letiltott M. doki a futásról.
Maci, akkora nagy pocakkal olyan sokáig dolgoztál? Hát egy hős vagy!  Hány hétre született KisMackó?
A Lifenetwork weboldalán megtaláltam már néhány adást, és meg is néztem az első kettőt. Hát nem mondom, hogy bátrabb lettem.
Mmzsó, örülök, hogy jelentkeztél, remélem jól vagy. Köszi a drukkolást!
cermiák
Budapest IX. kerület

Sziasztok lányok

Szia Mzsó örülük hogy jelentkeztél és remélem jól vagy . Köszönöm hogy drukkolsz nekem nagyon rám fér de ezt te tudod a legjobban hogy mióta küzdünk a babáért sikertelenül. Privátba megírod mi van veletek ?

Mostanra már nagyon feszül a hasam alja és kellő képpen meg is nőtt a pocakom mint egy várandós kismamának. Jó lesz már holnap túl lenni rajta. A párommal azt beszélgettük ma hogy eddig a kevés petesejt miatt mindíg ICSI volt eddig és sajnos 2 esetben is kórosan osztódtak a babáink. Ezt Czeizel úgy magyarázta ill rajzolta le nekünk, hogy a befecskendezés helyén a bebócák kibújnak és a külső burkon kezdenek el sziromként osztódni. Most arra gondoltunk hogy ha lesz leglább 4 petécském akkor megkérdeznénk M dokit mit szólna hozzá ha hagynánk a természetet kicsit dologzni és egy sejtecskét tegyenek egymás melé szúrás nélkül hátha úgy már jó lesz.

Tudodm hogy ezzel lehet hogy bukok egy lehetséges babát de ha nem próbáljuk meg akkor nem is tudjuk meg mi lenne az eredmény. Nagy dillema ez és lehet M doki nem is engedélyezi ,

Gondoljatok rám csajok holnap 10 után és ahogy tudok jelentkezem majd ígérem.

Almanna ma voltál az első vv valami tünet ????
edina71
Budapest

Edina gondolok rád :)

kismamiknak nagyon nagyon sok egészséget! :) pihizzetek nagyon sokat!

lányok, múlt csütörtökön volt a tüszőrepi, akkor most már fel kéne hagynom a futással? nem kéne kockáztatni? a prof magánrendelésén olvastam egy cikkében hogy amíg nincs pozitív teszt mindent csináljunk ugyanúgy... ki érti ezt ? akkor most hol az igazság? 
ha nem mozgok azzal is rosszat teszek nem??
bucsok

Edina

Holnap gondolok rád , nagyon szorítok !!!
És természetesen utána is csuriban a kezem.

Lexi
24.én megyek vagyis jövőjét hétfőn.
kezdek izgulni :)

Maci
Örülök hogy minden redben van veletek , és hogy a pöttyök elmúltak :)

Holnap lesz 1 éve hogy beadtam éltem első szuriját a gonat. Olyan furcsa meg hihetetlen hogy eltelt már egy év és Ennyi mindenwn már tul vagyunk....

Nagyon reménykedem a 2015 évben :) meg hogy a bokor doki mindent rendben talál.

Babocás anyukák vigyázzatok nagyon magatokra , Bocsi hogy nem írok mindenkinek de sokat dolgozok....és x vannak már a szemeim.

Mindenkinek pusza
evi89
Vecsés

@edina71:

Nagyon szorítunk!
dekatka82
Vácrátót

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltüntem, de sok volt a dolgunk. Lányok visszaolvastam, annyi mindenkinek tudnák írni, de akkor itt ülnék estig.

Köszönöm, hogy gondoltatok rám. A műtéten túl vagyok, csak a kiírtnál két nappal később került rám a sor, a bal vezetéket harmadszorra sikerült csak átjárhatóvá tenni, a jobbat nem ment. A letapadásokat feloldották, a vastag nyálkahártyát vékonyították, szövettanra küldték ami a beágyazódásra utalt csak. Voltam időpontot is kérni, de csak január második felén kell telefonáljak új időpontért. Attól félek megint előjönnek a cyszták!

Röviden ennyi ami volt.
kittikata
Vecsés

Kittikata
Örülök hogy jelentkeztél :D
Hát igen most hogy év vége fele haladunk csak január jöhet szóba , de nem lesz semmi ciszta mire mész !!!!! :D

Fájt a hasad ? Hogy viselted ?

evi89
Vecsés

Sziasztok lányok

Túl vagyok a leszíváson a mai számunk a 6!!!! M doki nagyon örült neki na meg persze mi is. Kicsi pihemés és fél 1-kor már jöhettünk is haza . Aludtam egy kicsit és most pihenés . Holnapig lehet izgulni hány esik szerelembe. Reméljük elég sok és lesz babánk vissza felé is.
Köszönöm hogy gondoltatok rám .
edina71
Budapest

edina 
Juj de jóóó !!! Persze hogy szorítunk a szerelembe eséshez !!!!
Várom a fejleményeket !

Pusza
evi89
Vecsés

Edina!
Ez szuper!!! Nagyon örülök és nagyon drukkolok hogy mind szerelmes legyen és hogy utána is jól viselkedjenek, ügyesek legyenek és visszakaphass belőlük
cicuci
Budapest X. kerület

Edina,
nagyon szép szám,pláne hoy rövid protokoll volt. Ha jól tudom ilyenkor kevesebb lesz. Nagyon szorítok, hogy sok essen szerelembe, Kérdezted M. dokit, hogy lehetséges-e, hogy legalább egy sejtecske ne ICIS legyen?
cermiák
Budapest IX. kerület

Köszönöm lányok aranyosak vagytok még holnapig jól jön a drukk . Tudjátok az a fránya kóros dolog még fenn áll és csak a déli telefon után tudunk nyugodtak lenni.

Nagy örömünkben el is felejtettük a kérdést mert akkora mosollyal fogadott M doki hogy 6 sikerült hogy eszünkbe sem jutot megkérdezni a lehetséges egymás mellé költözést. Nagyon bízunk benne hogy ebből lesz legalább 2 szerelmes párunk de ha több lesz azt sem bánjuk.

Almanna holnap lesz a 2. vv ? Tesztet csináltál már  ? Remélem két csíkos lett....
edina71
Budapest

Edina én is nagyon drukkolok neked :)
dolli
Szigetszentmiklós

Edina71 nagyon drukkolol neked!!!!
:) :)
dolli
Szigetszentmiklós

Edina,

először is nagyon örülök a. 6 petesejtednek és drukkolok a továbbiakhoz!

Velünk az történt, hogy augusztusban elkezdtük a 9. És egyben utolsó lombikot Forgácsnál, meg is mondtuk nekik, higy ez az utolsó . Lett is petesejt, 2 megtermékenyült, és a 3. Nap reggel kellett telefonálni még egyet, h. Pontosan hányra menjek beültetésre. Na itt mondták, hogy nem lesz beültetés, mert az egyik leállt, a másik kórosan osztódott ( ez nem tudom, mit jelent pontosan, de már nem is érdekel). Miután jól kibőgtem magam, úgy éreztem, hogy ez egy nagy kegy a természettől, hogy ilyen hirtelen vége lett a történetnek. Megmenekültem 2 hét fölösleges gyógyszerezéstől és izgalomtól. Most úgy áll a dolog, hogy legnagyobb valószínűség szerint nem lesz gyerekünk. Nagyon szomorúak vagyunk emiatt és vigasztalhatatlan vagyok, sokat sírok, de béke van a lelkemben, nem háborgok, és úgy érzem, mi mindent megtettünk. Nem tudjuk elfogadni ezt, de együtt kell éljünk ezzel a tragédiával. Az az érdekes, hogy nagyon nagy megkönnyebbülés volt ezt a döntést meghozni és ehhez tartani magunkat. Irtó jó érzés, hogy nem lesz több kezelés, szuri, műtét, meg ami még ezzel jár...hát ez van. Majd M. Dokihoz megyek az éves rákszűrésre és neki is elmondom. Az onkológusom meg nagyon meg fog könnyebbülni mert utálta ezt az egész lombik- ügyet, nagyon féltett.

Neked nagyon szorítok és minden lombikor sorstársamnak, hogy mielőbb sikerüljön a baba, akár több is egymás után, mint Macinak.
már irigységet sem érzek csak ritkán egy- egy sötét pillanatomban, mert azt gondolom, hogy ez nem sorskérdés és nem direkt szúr ki velünk a Jóisten vagy sors, ki minek nevezi, hanem ez szimplán biológia. 
Úgyhogy hajrá Nektek!

Bucsok,

nekem nagyon támogatta M. doki a futást, csak akkor nem, amikor épp lombik volt, egyébként azt mondta, nagyon kedvezően hat a hormonális működésre.
mmzs75

Sziasztok!

Mmsz: sajnálom, hogy nem sikerült, és hogy meg kellett hoznotok ezt a döntést..Kívánom, hogy egyszer meg tudj békélni az élettel, de tudom, hogy addig nagyon sok fájdalom van még.

Edina: mennek a drukkok!! És várjuk a jó híreket! Mikor kaphatod vissza őt/őket? Nagyon izgulok érted Borival együtt!!!

Velünk minden ok, tartom a diétát, bár nem egyszerű..saha nem gondoltam végig, hogy minden étel alapja a só!! És hogy hiányzik..ma gyümiszósz lesz vacsira, mert a párolt zöld és csirkemell nem jön be...De ha ez a feladat, akkor csináljuk!  Lényeg, hogy jó legyen a vérnyomásom és a víz is menjen lefele.

Vigyázzatok magatokra és ölelés mindenkinek!!
magdipeti

Sziasztok lányok.

Én már kisírtam a szemem amikor hívott a párom és a lehető legrosszabra készültem fel. Amikor beleszolt a telefonba hogy van egy jó és egy rossz híre melyikel kezdje én már pityeregtem.

Szóval a lényegre is térek csajok. Az embriológus bácsi azt közölte az én drága párommal hogy 3 gyönyörű szerelmesünk lett mára és kettő petécskét még délutánig érlelnek utána kerülnek csak össze apával. Tehát lehet 5 kis embriócska vár holnap beköltözésre.
Utána persze megint jött a sírás hiszen annyira bizonytalan volt a siker a sok kóros osztódás miatt és itt vannak a mi kis babáink sok sejtesen és holnap mennek a pocakba.

KÖSZÖNÖM LÁNYOK A DRUKKOKAT SOK PUSZI ÉRTE MINDANNYIOTOKNAK
edina71
Budapest

Juhhuuuuuuuu juhuuuuu
Juj de szerelmesek lettek .
Ugy Örülök nektek :)
persze megy tovább a drukk !!!
evi89
Vecsés

Edina, Drága! Vártam már a híreket nagyon..most kicsit sírok is annyira örülök! De továbbra is mennek a drukkok nektek!!!!! És aztán meg a tapados szépen osztódós energiák! Puszi
magdipeti

@edina71:

Jajjj, így kezdeni a híreket. Majd szívrohamot kaptam! :-)
Örülök Nektek nagyon!
dekatka82
Vácrátót

Edina,
holnap mi is megyünk a férjemmel a Klinikára, 3/4 10-re van időpontom Murber doktorhoz. Remélem tudunk indulni az inszeminácóval, holnap lesz az 5. ciklusnapom. Azt mondták Andiék, hogy az első 5 napban lehet inszeminácót kezdeni, remélem minden rendben lesz és kezdhetek, mert márciustól ilyen-olyan indokok miatt húzódik!

Jó lenne ha találkoznánk!

Nagyon sokat gondoltam Rád, hogy minden rendben legyen! Nagyon ügyesek vagytok!
sziszi73

Szia Sziszi

Mi délre megyünk a babákért de nem kizárt hogy elöbb ott leszük és akkor tudunk találkozni. Én örülnék neki . Ha tudod mibe leszel írd meg és akkor megkereslek .

Köszönöm csajok
edina71
Budapest

Edina, de szuper hírek, annyira örülök Nektek!!! Nagyon szurkolok továbbra is :)!

Sziszi, remélem kezdhettek holnap, remélem jóhíreket kaptok :)!

Magdi, örülök, hogy azért rendben vannak a dolgok így a diétával meg a pihenéssel. Vigyázz nagyon magadra és Borira!

Mmzs, örülök, hogy jelentkeztél. Nehéz bármit is mondanom, egyszerűen összeszorult a szívem és "fájt" a lelkem, ahogy olvastam a soraidat... :( Remélem, hogy az idő majd segít, tényleg csak ezt tudom kívánni Nektek.

Kittakata, örülök, hogy túl vagy mindenen. Nagyon remélem, hogy januárra nem jönnek elő azok a fránya ciszták, mantrázd ezt magadban.

Évi, nagyon szurkolok, hogy 2015 a ti évetek legyen, így kell lennie ;). És remélem Bokor doki is mindent rendben talál és semmi akadálya nem lesz, hogy kezdhessetek majd.

Maci, örülök, hogy jól vagytok és minden ok Veletek :)! Reméljök ha már eddig ilyen szépen alakultak a dolgok, akkor a genetikai UH-n és az integrált teszten is rendben lesz minden :). Nekem amúgy a nővére anno a SOTE2-n szült, de az már kb. 9 éve volt, szóval nem nagyon vannak emlékeim róla, arra emlékszem, hogy ő egyágyas szobát kért szülés utánra.

Leszezjobb, mi újság cukor terén? Remélem normalizálódott a helyzet, és nem kell inzulin :(. Az viszont jól, hogy a kisfiatokkal minden ok, és ennyire aktív, szurkolok, hogy ne legyen semmi baj.

Almanna, nagyon eltűntél, ha tudsz adj valami jelet!!!!

Én most vagyok 29 hetes, ma végre elmentünk babamozizni, mert a férjem csak a 12 hetes UH-n látta a babát. Hát nem mondom, hogy hű de magamutogató volt, de azért sikerült 1-2 jó képet csinálni róla, meg persze színészkedett ezerrel: a kezét az arca elé tette, aztán fintorgott, majd a fejét fogta, meg mosolygott, nyitogatta a száját, szóval elvolt a drága :D.
A diéta megy, szerencsére múlt csütörtökön rendben találta a doki a cukorértékeimet, úgyhogy most már nem kell napi 6x mérnem a cukromat, csak kétszer és legközelebb jövő csütörtökön kell mennem hozzá. A héten elkezdtem járni a SOTE1-re kismamatornára, hétőf és csüt. de. van, kb. 3/4 óra, nem megterhelő, de kellemesen megmozgat és elfáradok tőle. 
A dokim kedden ajánlott egy jó kis szülésznőt, vele találkoztam már az egyik szülésfelkészítő tanfolyamon, de még nem tudtam elérni, kicsit tartok tőle. hogy már nem fog tudni elvállalni... Lehet, ha holnap megyek tornára, megpróbálom személyesen elcsípni, hátha úgy több sikerrel járok, jó lenne, ha el tudna vállalni, mert tényleg aranyos nőci.
Jövő héten megyek a 30 hetes UH-ra, remélem minden rendben lesz, jó lenne már tudni, hogy mekkora. Picit tartok tőle, hogy kisebb mint lennie kéne.
Ha minden jól megy, most hétvégén megcsináljuk a babaszobát, vagyis nagyon remélem, mert jó lenne, ha már az meglenne, nyugodtabb lennék.

Akinek esetleg most nem írtam, ne haragudjon, de néha már nehéz követnem, hogy ki hol is tart. A várakozóknak kitartást kívánok, nagyon szorítok, a kismamik pedig vigyázzanak magukra és a babákra :).
Puszi mindenkinek!

lexi01
Budapest

Lexi örülök hogy minden ok :) 
Mmzs, köszi hogy leíratd :)

voltam végül ma, de nem futottam, csak kocogtam...nagyon finoman, direkt figyeltem hogy ne csapjam a lábam a földnek hanem csak suhanjak  remélem nem teszek ezzel rosszat, vagy nem hat negatvan a beágyazódásra! lányok, dilemmában vagyok, fogalmam nincs hogy számoljak...
ma vagyok a tüszőrepi után 5nappal...
- mikor kezdődik a beágyazódás? kb hányadik napon a tüszőrepitől...?
- van még itthon nekem  a februári inszemről megmaradt progeszteronom...nem mondta a doki hogy toljam , de sztem semmi rosszat nem teszek azzal ha tolom, szerintetek? vagy kérdezzem meg a profot? biztos azt mondaná h felesleges, pedig IR-rel, pco-val sztem sokat segít. a februári inszem után is segített, pozi lett a tesztem csak nem maradt velünk...

én ennél többet tényleg nem tudok tenni az ügy érdekében.. vagy igen?
bucsok

Szia Edina!
Lila kötött garbós mellény, krémszínű felső, barna szövet nadrág és fekete cipő van rajtam. Remélem tudunk találkozni!

Sziszi
sziszi73

Sziasztok!
Edinám, bár írni nem tudtam, de rengeteget gondoltam/gondolok Rád, és nagyon drukkolok, hogy ezúttal váljon valóra az álmotok!
Lexi, szuper ügyes vagy, hogy tartod a diétát! Biztos nagyon cuki volt a kis Lili az uh-n. Azért csak óvatosan a tornával ;-) csak ami jól esik ;) Azon ne bánkódj, ha picit kisebbek a méretei, pároddal Ti sem vagytok nagydarabok, és épp elég lesz így is megszülni. Nálunk pont az ellenkezője miatt vsn para, mindig nagyobb KisMackó2.0. És még messze június
Magdi, örülök hogy jól vagytok. Lassan mindenórás kismama leszel ;) szorítok, hogy könnyű szülésetek legyen!
Zsó, nagyon elszomorított a hír, hogy megint nem sikerült :'( kívánom, hogy mihamarabb megnyugodjon a lelkecskéd, és én azért bízom benne, hogy megadatik Nektek egy csodababa.
Almanna, mi újság Veled?
Sziszi, mi volt ma M dokinál?

Nálunk zajlik az élet. Szombaton este elkezdtem vérezni, úgyhogy berohantunk a SOTE II-re. A babával minden rendben volt, dobogott a pici szive. A lepénynél volt egy sötétebb folt, ami akár egy haematoma is lehetett, vagy esetleg a nem megmaradt embrió távozott. Fenyegető vetélèssel befektettek, tegnap engedtek haza. Hétfőn volt kontroll uh, akkor nagyon ficánkolt a pici, a mérete alapján 5nappal nagyobb volt. Pihi, ágynyugalom ès utrogestan. Megmondom őszintén, azóta rettevek pisilni járni. Nem tudom mikorra fogok tudni megnyugodni :(
maci80

Sziasztok Lányok!

Edina, szuper hírek, nagyon örülök Nektek! És természetesen szurkolok továbbra is ezerrel! Eddig már pocakban is babók :).

Magdi, örülök, hogy rendben vannak a dolgok a diétával. Vigyázz nagyon magadra és Borira! A héten mész a 35. heti ultrahangra?

Mmzs, nehéz bármit is mondani :(.Reménykedve kezdtem olvasni soraid, majd szomorú lettem... . Bár nem jelentkeztél, sokszor eszembe jutottál augusztusban, hogy kezdtél-e, hol tarthatsz, stb. Kívánom nektek, hogy mindenek ellenére teljes életet tudjatok élni!

Sziszi, remélem kezdhettek holnap, jó hírekkel jössz !

Évi, Lexivel együtt én is nagyon szurkolok, hogy a 2015-ös év a ti évetek legyen!

Dekatka, ti hogy vagytok?

Bucsok, én bárhányszor megkérdeztem az inszemek alatt M. dokit az utroval kapcsolatosan, mindig azt a választ kaptam, hogy fölösleges szednem. És ha érdekel olvassam el a dolgozatát ezzel kapcsolatosan a neten.. Hát elolvastam, nem lettem okosabb.

Maci, nagyon sajnálom a történteket! A lényeg, hogy jól vagytok! Biztosan erős KisMackó02 is! De hiszem, hogy nem lesz gond! Hányadik hét ez?

cermiák
Budapest IX. kerület

Jajj Maci nagyon sajnálom :(, de próbálj megnyugodni, hiszen az idegeskedés meg stresszelés sem tesz jót, persze nyilván könnyű ezt mondani. Én ugyanígy voltam, mikor volt a vérzés, rettegve mentem pisilni, de ha jól emlékszem, itt majdnem minden kismaminak volt hasonló, úgy látszik mi ezt itt valamiért nem ússzuk meg...
De a lényeg, hogy a baba jól van odabent, pihenj tényleg, vigyázz nagyon magadra, drukkolok, hogy ne legyen semmi baj!!!
lexi01
Budapest

Jelentem a 3 baba a pocakba és én akkorát aludtam amikor hazaértünk hogy éjjel 11-kor ébresztett fel a párom az esti utro miatt.Dec 1 és 3 a vv ideje akkor még lesz M doki is szerencsére . Szóval tőle fogjuk megtudni a reméljük pozitív eredményt. 6-8 sejtes babákat kaptam vissza ami a doki és az embriológus szerint is nagyon jó. Bízunk a sikerben nagyon.

Maci remélem betartod a kötelező pihenést és nem lesz komolyabb baja maci 2.0 . Vigyázz nagyon magadra és a babára. Magdipeti érted már nemsokára izgulhatunk a szülő szoba elött. Lexi Cicuci Cermiák Lsszezjobb nektek is kevés van már hátra ha jól gondolom és nőnek a babák a pocakba . Ki van még az idén kiírva szülni? 

Leszezjobb az én dokim is az Istvánba ment át a Sotéról szóval várom majd tőled az infót és a tapasztalatokat.

Sziszi gondolom mire odaértünk ti már eljöttetek mert kerestelek de nem voltatok sehol. Mit mondott a prof kezdhettetek?

Puszi mindenkinek és vigyázzatok a pocaklakókra.
edina71
Budapest

Magdipeti, Lexi, Cermiák, Maci,

köszönöm a kedves szavaitokat, nagyon jólesik!

Edina,

nagyon szorítok Neked! Majd benézek, hogy mi lett veled, remélem, jó híreket fogok olvasni! Ez most nagyon jól sikerült idáig!
mmzs75

Sziasztok Lányok!

Edina,
szuper hír! Nagyon drukkolok nektek. Biztos hogy jól megharap/megharapnak és veled marad legalább egy pici

mmzs,
nagyon sajnálom, hogy így alakult. Sokat gondoltam rád... nem is tudok mit írni

Maci,
megértem, amit írtál, hogy félve mégy pisilni. De bizzunk benne hogy a pici ott akar maradni még sokáig és ettől kezdve problémamentes lesz a várandósságod  

Magdi,
ti hogy vagytok? Bejött a sómentes diéta? Csökken a vizesedés és a vérnyomásod?

Lányok én voltam a héten dokinál.... még 8 hét van hátra és mondta a doki, hogy a pici már befordult, teljesen lent van, viszont a külső méhszáj kezd kinyilni... kicsit megijedtem, de mondta hogy ne parázzam túl a dolgot, csak pihizzek többet. Aztán mivel újabban megint fáj a jobb lábamon a viszér, ezt elmondtam a dokimnak. Na erre ő parázott be és elküldött angiológiára... Ott jól megvizsgáltak, kedvesek voltak, vért is vettek, meg minden, majd közölték velem, hogy a 34 héttől a szülés után 6 hétig vérhigítót kell szúrnom magamnak. Hát ennek nem örültem, de ha ez kell, akkor szúrni fogom. Mondták, hogy nem muszáj hasba, lehet combba is vagy karba is szúrni   Amúgy a kislányom cuki, csak néha úgy rugdal, hogy még a levegőm is beszorul 

Lányok, vigyázzatok magatokra, puszilok mindenkit
cicuci
Budapest X. kerület

Edina! Ez olyan jó hír! Kívánom nektek a legjobbakat! :) Csuriban az ujjaim! :)))

Maci! Remélem többször nem ijeszt meg így semmi, és szép, zavartalan várandósságod lesz!
vigyorex

Cicuci! Nem öröm, h így alakult, de amit a mi félénknek ki kell állni a terhességig, ez már meg sem fog kottyanni neked! Főleg, h tudod, hogy már kettőtök érdekében csinálod! Úgy elrepül az idő, h nemsokára már a karodban tarthatod! :)
vigyorex

Jó reggelt!

Pauroa és Ani: A lányok jól vannak, Ani hangja cuki a telefonban:) , ha könyörög már az ebédért! És Paurora is jobban van már!  

Edina: nagyon drukkolok nektek, hogy minden rendben legyen és jól tapadjanak a babócák!!Várom a híreket majd!! Remélem dr M csupa jó hírt fog neked mondani!! És egy szép várandósságod lesz!!

Maci: pihenj sokat, biztos, hogy KisMackó2.0 is olyan jól kapaszkodik, mint a nagy tesók!! Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Bár igaza van Lexinek, úgy tűnik, nekünk itt nagy harcokat kell megküzdeni a Babákért! De hiszem, hogy sikerülni fog mindenkinek!  

Cicuci: pihenj sokat, felpocolt lábbal! És ne törődj semmivel, csak a babával! Minden rendben lesz!! És csak úgy repül majd az idő!! Észre sem fogod venni, eltelik a karácsony és utána már pikk pakk itt lesz a baba!! Drukkolok neked, hogy mindezt otthon csinálhasd végig és ne akarjanak befektetni!!  De szigorúan pihenj! Nekem is is nagyon nehéz, mert mindig látok valamit, amit arrébb kellene tenni, de akkor mindig mérek egy rosszabb vérnyomást és már takarodok is az ágyba. 

Dekatka, Cermiák, Leszezjobb: remélem veletek minden oké, adjatok hírt magatokról :)!

Bucsok, Évi, Vigyorex, Sziszi: drukkolokok nektek, hogy a 2015 év a ti évetek legyen!

Tegnap este voltam a dokinál. Megvizsgált, 1 ujjnyira nyitva a külső méhszáj és fel van már puhulva .A doki bácsi szerint eddig 3 órát nyertem a vajúdásból.  Vett kenetet is. A ctg csak a második próbálkozásra sikerült, mert Bori elkezdett csuklani. De akkor jó volt az eredményem! 
Sikeres a diétám is, bár igazi bünti ..hiszen mindenben van valami só vagy fűszer..tegnapi ebéd: tojásomlett..só nélkül..Almával..De hát így legalábba kg-k is karban vannak tartva :)
A vérnyomásom jó, de a kezem még vizes..a doki szerint ez majd a szülés után lemegy..csak alig tudok fogni, mert fájnak az újjaim.

Viszont kiderült, hogy a dokim december 1-15 között szabin lesz. Juhéjj...de állítólag bejön, ha elkezdek szülni. Kedden kell bemennem a kórházba, vérvételre és a szülésznős nst-re. Illetve vasárnap ( 30.án) az ügyelet alatt a dokim még rám néz és csinál egy uh-t is. Szóval azért még találkozom vele a jövő héten. Aztán szurkolok, hogy Bori 16. kihúzza. Elvileg 21.re vagyok kiírva..

Szép hétvégét mindenkinek, vigyázzatok magatokra nagyon!

magdipeti

Sziasztok!
Eddig csak mások ijesztgettek azzal, hogy úgy nézek ki, mint aki hamarosan szül, de most már én is úgy érzem magam 
Kisfickó szépen fejlődik és végre elértük a 31. hetet  a súlya kb 2 kg és végre méltóztatott a pofiját megmutatni nekünk  Nagyon jól nevelt már most, mert amikor a dokibá kérte, hogy mosolyogjon, dobott felénk egy kegyes vigyort  A feje már teljesen beállt és az uh szerint nagyon mélyen van  a magzatvizem is kicsit több, de ez a cukor miatt van, állítólag, a méhszájam viszont zárt. Már napok óta igen kellemetlen alhasi fájdalmaim vannak, de ma hajnalban, szerintem már jóslófájásokat érezhettem, mert olyan menstruációs fájásokra emlékeztető dolog volt  Nincs mese, vissza kell venni a tempóból és többet kell pihennem, mert még jó lenne, ha min. 6 hetet kibírna odabent Kisfickó. meg különben se siessen annyira, mert a babaöböl még nem érkezett meg és a családot se trombitáltam össze, hogy csináljanak nekem egy alapos nagytakarítást  A 32. héttől már ctg-t is néz az orvosom, hogy alaposabb képet lássunk arról, hogy még jól érzi e magát a fiatalúr vagy már tényleg kíváncsi a kinti világra és itt akar lenni, amikor leesik az első hó  nagyon reméljük és apával minden nap elmondjuk neki, hogy még csal maradjon odabent, mert ott van a legjobb helyen. Kismamik, remélem jól vagytok és vigyáztok magatokra. Magdi és Cicuci kitartás  Edina, nagyon szorítok  Minden várakozónak pedig kitartás és ne felejtsétek el, csodák pedig igenis vannak 
leszezjobb

sziasztok,
28án kell tesztelnem..az gond hogy nem érzek semmit? sem cici se a hasam semmi ? várjam ki péntekig vagy szerintetek ha szerdán már elnyomok egy tesztet az nagyon korai? milyen teszttel teszteltek?
bucsok

Bucsok, egyáltalán nem gond, ha nem érzel semmit, az még nem jelenti azt, hogy nem sikerült, ezen ne agyalj.
Én már sajnos nem emlékszem, hogy milyen teszttel teszteltem, de az biztos, hogy nem a legérzékenyebbel, mivel a túl korán és túl érzékeny teszttel végzett teszt eredménye esetleg félrevezető is lehet.
Tudom nehéz ilyenkor várakozni és minden nap kínszenvedés, de én lehet, hogy még nem tesztelnék szerdán, de ahogy érzed.

lexi01
Budapest

Lexi
Dr Bokor címe a 2. Ker. Horvát utca 28.
Jaj már nagyon izgolok....
evi89
Vecsés

Sziasztok!

Napok óta Almanna jár a fejemben! Tud róla esetleg valaki valmit?

Ma délben felhívom a Sotét, ugyanis kényszerképzetek gyötörnek. Karácsony körül kellene megjönnie, és valamikor január 10 körül kellene mennem a Sotéra. Attól félek, hogy majd nem adnak időpontot a 20. napra, mert túlterheltek lesznek a kimaradt december miatt. :S

vigyorex

Sziasztok

Nekem is nagyon sokszor eszembe jut Almanna hogy mi lehet vele mert nagyon eltűnt remélem sikerült neki csak egy kicsit várat még minket a jó hírrel.
Vigyorex az én infóm szerint a január nyugis lesz a klinikán mert akkor már teljes erőbedobással működik a klinika a december macerás mert M doki nem lesz dec 8-tól január 5-ig.
Szerencsére nekem még ő fogja közölni a sikert vagy éppen sikertelenséget.
Kismamik vigyázzatok most már nagyon magatokra mert ezek a babák már nagyon ki akarnának bújni bár még nem kellene. Fekvés pihenés semmi megerőltető dolog és vigyázzatok a babákra a végsőkig.

Nekem elég kellemetlen éjszakám volt  bal oldalon olyan szinten görcsölt a hasam hogy többször felébredtem rá. Nem tudom ez normális-e de ha nem múlik holnapig akkor felhívom a klinikát.
Iszom amennyyit csak tudok 2 l kb megvan és a fehérje is megy amennyit tudok. Pihenés van csak mosogatás főzés stb, de semmi megerőltető.

Mzsó köszönöm hogy gondolsz rám és kívánom hogy egyszer teljesüljön a te nagy álmod is segítség nélkül amikor már nem is számítassz rá és legyen teljes a család.
Nagy döntés amit most hoztál de teljesen megértelek. Nekem is ez az utolsó lehetőségem mert sem testileg sem lelkileg nem tudom még egyszer végig csinálni. Örülnénk neki nagyon ga sikerülne de ha nem akkor is megy az élet tovább akkor kettesbe maradunk a párommal és egymásra fogunk koncentráni és persze arra hogy így is boldogok legyünk.
edina71
Budapest

@evi89:

Igen, az a cím. Ott ki van írva a kapucsengőn, hogy rendelő, oda becsöngetsz, és akkor beengednek. Majd írj mindenképpen mi volt.

Almanna miatt én is nagyon izgulok már, nagyon eltűnt :(...

Leszezjobb, remélem bentmarad az úrfi, ameddig csak lehet, pihenj sokat, nehogy baj legyen!

Magdi, örülök, hogy hatásos a diéta, vigyázz nagyon magadra és Borira. Remélem azért úgy alakul, hogy a dokid is ott lesz a szülésen. Hú már nagyon kevés van hátra Neked, egyre izgalmasabb a helyzet. Ja és köszönjük a híreket Pauroáról és Aniról :)!

Cicuci, tökjó, hogy már be is fordult a lánykátok :). A vérhigítót sajnálom, nehogy már egyszerű legyen a helyzet :(, dehát mit lehet tenni. Vigyázz Te is nagyon, pihenj sokat.

Edina, most látom, hogy nem ment el, amit írtam Neked :(. Szóval nagyon örülök a 3 babócának, vigyázz Te is nagyon és kitartást kívánok az eredményhirdetésig, remélem hamar elmegy ez a pár nap és jóhíreket kapsz majd Murber dokitól :). Nagyon szorítok és küldöm a tapadós engergiákat :). Az jó, hogy a doki és az embriológus is biztatott, kicsit olyan deja vu-m van, mármint Maciéra emlékeztet picit a szitu, mármint őt is nagyon biztatták, hogy szuper minden, úgyhogy nagyon remélem, hogy Nálad is hasonló kimentele lesz a dolognak :).

lexi01
Budapest

Sziasztok

Edina
Remélem a poci fájdalom azért van mert a mazsolák éppen furják magokat befelé hogy jol megtapadhassanak.
Szorítok !!!

Lexi köszönöm a segítséget :)
Biztos szép lesz a babaszoba és picit kazíthatsz .

Maci
Nagyon nagyon vigyázz magatokra !!!
Minden rendben van odabent.:)

Cicuci
Ügyes kislányotok van :)
Vigyázzatok magatokra :)

Magdipeti
Nem irigyellek a diéta miatt de hösiesen csinálod. Természetesen a babóért mindent:)
Ti is vigyázzatok magatokra :)

Leszezjobb
Most hideg van kint , mond babonak akkor tuti bent marad a pociban ott jo meleg van :)
Vigyázzatok magatokra :)

Én tegnap voltam bokor dokinál.
Rendes volt.
Elmondtam a felállást 2 sikertelen lombik . Meg a panaszokat....
Ö egyből eávágta hogy kéne csinálni egy méhtükrözést laporoszkopiát.
Teljesen egyet értek vele , mondtam neki hogy nem kezdek bele a 3 lombikba mig ki nem derül hogy oké rendben vagyok odabent.
Ami a másik ledöbbent hogy semmi olyan jellegű vizsgálatot nem végeznek az aron mint pl. Baci tenyésztés, candida stb. Mert ez is fontos....
A lényeg hogy 5. Megyek be a klinikára az endomertiozis részre azt hiszem jol emlékszem .
És ott Megbeszéljük a műtétet.
Igazság szerint nem tudom mire számítsak időben... Jo lenne ha januárban tullennék rajta.....
De Örülök hogy a dr úr megerősített abban hogy meg kell csinálni ezt a vizsgálatot.
Ismét egy apró lépést tettünk elöre :)

Puszi mindenkinek :)
evi89
Vecsés

Andrologia - hova menjunk? Sziasztok! Új vagyok, még nem is igazán latom at hogy mi fog itt velünk történni.
Nagyon hosszú a varakozas. Hová menjunk ahol nincs ilyen hosszu sor? Jo lenne nem maganba.
zizi1

Sziasztok!

Edina nagyon szorítok!!!

Lexi, Eva Örülök, hogy bíztattok. Nehéz volt ez a pár hét lányommal is gondok voltak, persze akkor volt a műtét. Most gyógyszert szed, remélem nem lesz még egy ilyen éjszakánk! Elkezdett cicisedni, serdülni kiváltotta a rohamot másodszorra is.

Lexi biztos nagyon szép lesz a szoba. Evi jól tetted, hogy ezt választottad, az SZTK-ban minden vizsgálatot el tudsz végeztetni ami kell a műtét előtt, szorítok, hogy minél előbb legyél túl rajta. Nem fáj, inkább kellemetlen az első pár nap. Képzeljétek, műtét után a tubus miatt nagyon kreháltam, 15 órakor jöttem ki az intenzívről, rá 2óra múlva kimentem a MC-be fagyit enni. De jól is tettem, elmúlt a kaparás! De azért nem ajánlom, hogy kövesd a példám! :)
9- én megyek vissza kontrollra Garamvölgyi dokihoz. Fú lányok nagyon messze van január!

Magdipeti, Cicuci, Maci, Leszezjobb vigyázzatok magatokra!

Szép napot Mindenkinek!!!

kittikata
Vecsés

Zizi1!

Üdv köztünk! :)

Dr Riesz Pétert keressétek, beutaló, időpont kell hozzá! Remélem lesz hamar időpont!

http://semmelweis.hu/urologia/munkatarsak/

kittikata
Vecsés

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?