Sziasztok!
Nekem már eléggé látszik a pocak
A vonalzót a lilypie.com-on csináltam.
Az időpontot sztk-ban kaptam még 17-én, azóta jeleztem is, voltam bent mégegyszer, hogymegbeszéljük de nem hajlandóak áttenni az időpontot. Próbálok mostmár magándokt keresni, pedig először nem feltétlen szerettem volna, de folyamatosan olyan élmények érnek, hogy egyre inkább hajlok a magánrendelés felé.
Én sem ettem vérvétel előtt, de aztmondták, lehetett volna. Ez azért szerintem elég fura. Továbbra sem szándékozom vérvétel előtt enni.
Remélem tényleg véget ér lassan a "hányingeres-hányós" időszak. Én eleinte nem hánytam, viszont cserébe egész napos hányingerem volt, alig bírtam ránézni bármilyen kajára, az elmúlt másfél hétben azthittem kezd javulni, de mostmeg szinte bármitől képes vagyok sugárban hányni többször is. Emellé persze jön a fáradékonyság, hangulatingadozások, pattanások miegymás. De ettől függetlenül jól vagyok/vagyunk, babóval eddig minden rendben, csak ez a 12. heti UH aggaszt.
Én már elmondtam a munkahelyemen a közvetlen felettesemnek, nagyon jól fogadta (pedig rosszra számítottam), viszont másnapra már mindenki tudta... -.-