Hali!
Beugrottam gyorsan lefekvés előtt, délután akartam, de Gabi pont akkor ébredt fel, amikor befejeztem az olvasást, és elkezdtem volna írni. Akkor most visszafelé, amennyit tudok, és csak röviden, és nem mindenkinek, bocsi.
Barbi,
Gabi ugyanilyen, mint Ádám, szerintem eszméletlen okos, de egyáltalán nem hajlandó beszélni. Pedig én is szoktam neki mondani, hogy tanulj meg beszélni, lányom!
Pocibaba rugdosás.
Van még 18 hetetek, hogy kitaláljátok a nevét, az még hosszú idő! Vegyetek példát Brigiékről, náluk is a legeslegvégén derült ki, mi lesz Máté neve.
Barátnődnek nem nagyon tudok tanácsot adni, de az szerintem nem túl jó, ha nagyon nehezen tudják csak felébreszteni a babát. A 10-12 etetést szerintem sem kell erőltetni (mondjuk Gabi 2 hónapos koráig ennyiszer evett, de magától). Aranyos vagy, hogy ilyenekre gondolsz a fáradtságból, de őszintén be kell vallanom, hogy azért jövök mostanában kevesebbszer, mert belekezdtem a Pendragon ciklusba (kb. 5. vagy 6. alkalommal olvasom, 5 db könyv, mind több száz oldal), és csak akkor van időm olvasni, amikor Gabi alszik. De annyira vonzott már, muszáj még egyszer elolvasnom.
Hagnosz,
én biztosan nem csináltatnám meg a magzatvízvételt, mert én tartanék az 1% vetélési kockázattól. A barátnőm 30 éves, és alacsony lett az AFP-je, de még így is csak 1:321-hez az esélye arra, hogy gond van (a 30 éveseknél általában 1:900), ezért ő nem csináltatta meg. A doki rájuk bízta, mert 1:300-tól szokták ajánlani (ami szerintem még mindig durva, összehasonlítva az 1% vetélési kockázattal).
Egyik oldalon 4x, másik oldalon 4x magyarázat: nekem is kellett, mert Gabi feje nem jól illeszkedett még be, és a gravitációt hívtuk segítségül, meg a nyomást egyszerre, így sikerült elhelyezkednie. Remélem, sikerült választ adnom.
Kor: nekem először nagyon furának tűnt, hogy 29 után 30 éves leszek, de a férjem már szeptemberben betöltötte, ezért azóta szokom, és már nincsen vele gondom. Egyébként sosem néznek annyinak, meg nem is érzem magam annyinak, szóval kit érdekel.
Egyedül az a furcsa, hogy már életem harmadát leéltem, és még alig dolgoztam, szinte mindig csak suliba jártam. Ezért nem is nőttem fel teljesen.
Bölcsi: én mindenképpen ki akarom várni a 3 éves kort, de Gabi amúgy sem érett még rá szerintem. Meg én sem.
Gabi75,
tényleg elképesztő, hogy mennyi mindent mond Dávid, nagyon ügyes!
Szerintem, ha úgy érzed, hogy most kell leszoktatni a cumiról, akkor próbálj következetes maradni. Aranyos lehet Dávid, hogy leveteti veled a kabátot!
Gabim is kisbohóc, ha van közönsége, nagyon élvezi a mókázást, szoktunk mi is rajta jókat nevetni. De ő sokszor komoly is, amikor elmélyül valamiben.
Mucus,
tetszik, hogy nem csak Gabi méri magát, az meg különösen, hogy Bebus csak meztelenül hajlandó méredzkedni.
Nekem is elegem van a télből, ma nem is mentünk ki, mert folyamatosan esett a hó, Gabi meg nem szereti, ha az arcába esik. Én meg fázom, amikor hideg van, hiába minden ruci, ez a vékonyság átka.
Szégyellőség: Gabi kb. két hete kezdte el takarni az arcát, amikor idegent lát, és az megszólítja, pedig addig mindenkinek integetett. Most meg elbújik.
Edit,
motorizált Boti nagyon tuti!
A kutyaszánotok is tetszik!
Klarissza,
Gabi egyáltalán nem válogatós, de azt vettem észre, hogy a legjobban a gyümöcsöket, és a fűszeres dolgokat (olasz kaja) szereti. Lumbágó elég rosszul hangzik, ma én is fél órán keresztül szenvedtem a derekammal, nem tudom mi volt, mintha be akart volna csípődni valami ideg a csigolyák közé. Elég vacak volt, de szerencsére elmúlt. A te lumbágód is hess-hess! Örülök, hogy felvettek a bölcsibe titeket, remélem mindketten élvezni fogjátok!
Bár furcsán fogsz kinézni a gyerekek között a kisasztalnál ebédkor.
Cory,
három gyerek tündér együtt a kádban!
Brumma-brumma a medvesajtra nagyon tetszik!
Zsoma roppant kommunikatív!
Telefon: Gabi egyszer Marcsit hívta fel, pont, amikor én is akartam volna amúgy is hívni.
De a legkínosabb az volt, hogy a férjem munkatársának a telefonszáma volt bent elsőként a telefonkönyvben (azóta korrigáltuk a hibát
), és őket többször is felhívta. Egyszer ugyanez történt, én pont kiabáltam át a férjemnek a másik szobába, hogy nagyobb méretű pelenkát kell venni Gabinak, erre hallom, hogy mintha beszélnének, felveszem a telefont a földről, és pont akkor mondta a férjem haverjának a barátnője, hogy "A k. életbe, csöng a telefon, felveszem, és ez megy benne..."
Panu,
nagyon édi Liza a képen, ti hol kaptatok rá ötujjas kesztyűt? Én eddig csak kétujjast láttam, pedig vennék Gabinak.
Dorki,
szánkón kiterült Niki csúcs!
Párnán alvó Niki is édes lehetett, kép nem készült esetleg róla? Oltás nálunk kicsit extrém volt, ugyanis sikerült Gabinak mellé egy jó kis influenzát is beszereznie, úgyhogy jól legyengült az immunrendszere a sokmindentől. Ő lázas volt a 4-5. napon, bár lehet, hogy az influtól, 6. nap nem evett egyáltalán, ekkor hasmenése is volt (dokinéni szerint az influ hatása), 7-8. nap köhögött és elkezdett folyni az orra, és a 9. nap jött ki az arcán és az alfelén egy csomó kiütés, ami három napig tartott, szerintem ez volt a kanyaró. Szóval ez szerintem nem általános, de azért leírtam.
Vera,
örülök, hogy élveztétek Levente Pétert!
Az én telefonszámlám is sok, pedig odafigyelek, hogy mikor telefonálok, és mégis. Gyomrod nagyon rosszul hangzik, szerintem mindenképpen vizsgáltasd ki!
Anita,
remélem, tudsz majd jönni kicsit gyakrabban! Robó cuki lehetett a hóemberrel, aranyos tőled, hogy csináltál neki egyet!
Remélem, kibújik most már Robó foga, és nem szenved vele sokat!
Orsi,
örülök, hogy tudtál jönni!
Emlékszem, amikor mi kicsik voltunk, mi is beborulósat szerettünk legjobban játszani apuval.
Néha Gabi is kiönti még az italát, csak úgy poénból, de én nem tartom viccesnek.
De jó, hogy anyukád is kreatívkodik!
Nem mondom, Bene jó sokat eszik!
Hanzika,
sajnálom, hogy beteg Marcus, jobbulást neki! Hát, nem indul jól ez a bölcsibe szoktatás. Ügyes Marcus, hogy már visszadúdol dallamokat, Gabi egyelőre a hinta-palintánál tart.
Tündér,
gratula a vizsgádhoz!
Jó nehéz lehetett. Remélem, a következő könnyebb lesz majd!
Brigi,
nagyon jó kis szülés volt, én is ilyen gyorsat szeretnék!
Köszi, hogy leírtad!
Na, most már irtó késő van, és még nem is fürödtem, megyek is.
Jó éjt mindenkinek!
Zsizsa