ppkrisz, de jó lehetett látni, ahogy pulzál a picikéd kis szíve
normocyta de szuper, hogy itt vagy! Sokat gondolok ám Rád, hogy mi lehet Veled??? jól vagy-e, hányadik héten jártok
örülök, hogy jól vagy
remélem, nem dolgozol már!
mirrmurrka hajrá! menni kell tovább, egy esélyt sem szabad elhalasztani! Emlékszel? Én is max. 1 lombikot vállaltam be, de végig mardostam magam belül, egyszerűen nem tudtam túltenni magam azon, hogy ne legyen babám a szerelmemtől, és egy életen át bántam volna, ha kihagyom a 2.lombikot....és láss csodát,.. sikerült!!!!!!!!!!! NEKED IS SIKERÜLNI FOG MOST!!!!!!
Csajok, én a 23.héten tudtam meg Dévisztől, hogy elküld
azt hittem, hogy nem hallok jól, mikor mondta, hogy búcsúzik tőlem
nagyon rossz volt a 23.héten dokit keresni, főleg ha nincs saját dokid
DE ott volt Paragi, áldom azt a pasit
és szeretettel várt
Szerintem sokkal jobb minél előbb keresni saját dokit, mert én bár ismertem Paragit, mégis csak 3x taliztam vele szülés előtt, mivel már túl későn mentem át hozzá.
szerintem jobb összeszokni a szülészorvosoddal!!!!! Dévisz viszont azt mondta, hogy mikor már túl vagyunk a 21.heti második genetikai UH-on is, akkor enged csak el igazán nyugodt szívvel, hiszen akkor már biztosan minden rendben van.
A magzatvízvizsgálattal mindenkit nyúz Dévisz, de nem kell komolyan venni. Mi megcsináltattuk a kombinált tesztet, és tökéletes lett!!!!! és a 21.heti UH is tökéletes lett, Dévisz pedig megnyugodott és nem piszkált többé a magzatvízvétellel!