Sziasztok Csajszikák!
HICUKA?????????????????????
Csodaszép idő van, és ha lenne GIFem, akkor hópelyheset be is raknék, csak kaácsonyfadíszeim vannak, az meg mégiscsak idejét múlta. Jut eszembe, nálatok még van karácsonyfa? Én még mindig lusta disznó voltam leszedni... Mikor kell leszedni a fát a katolikus hagyományok szerint??
Orsko
Kirándulás hogy sikerült? Szigorú szabályok? Szerintem az elsőnél vannak még talán szabályok, a másodiknál már minden a túlélésen alapszik. De ezt leginkább Ini, meg Andi, meg Rebi, meg még sorolhatnám a többieket, tudhatja. Nálunk a tesómmal még voltak szabályok, ő rendszerető, szabálytisztelő is maradt, jöttem én, aki meg lettem a renitens és öntörvényű. Folyton azt hallgattam, hogy "bezzeg a nővéred"! Bár az emberi/gyermeki tényezőt sem lehet kihagyni, enélküli infó meg ugye nem van
18éves korunkig pokoli püfölések zajlottak aszobánkban, amikor elköltöztem otthonról, onnantól alegjobb barátnőmnél is többet jelent. Tehát nem lehet elb.szni azért olyan nagyon
Szánkóvonat
hát ezért elég ijesztően hangzik, mert hát ugye nem éri el a távolabbi gyeremekes szánkót, ha épp szükséges
Lépés! Ez igen!!!!!Tapsi-tapis, ahogy Léna-baba mondaná
Hicu
szerintem mindenhol a szülőkön múlik. Nálunk 2.5évvolt, mégse sikerült a nővérem velemistörődjetekmár jelzéseit felfogni. Talán többet kell majd Dudut szeretgetni, szinte mindig vele lenni, de ez 30nm-en nem olyan lehetetlen
Ugye bejelentkezel? NSTn mi volt, szundi még mindig? Nyákdugó, hurrá, akkor mindjárt lesz bébike!
Marinann
jól hangzik az alvás! Épp itt az ideje, hogy kicsit fellélegezzetek! Drukk
Nádjáról meg már nagyon rég nem láttunk képet, tessék szíves lenni...
Gondolom nem lett senni komoyl baj az éjszakai csereagyú-anyu miatt
Andi
bedugult orra kipróbáltam egy eukaliptuszos párologtatót. Nem nagyon bíztam benne, de egyszer mehet. Minden reggel volt anózijában válladék, amióta párologtatunk kb fürcsi előtt és elalvás után 1órán át, azóta tiszta orral ébred. Ez most pont olyan volt, mint egy kafa mosóporreklám. Lehet, hogy legközelebb az ARIELes doboz mögött láttok a TVben
A reggeli nyammogás nálunk is van, Szerintem ez amolyan ébredési szokás lehet. Nekem pont jó, hogy még nem dönget 1000rel reggel. Mellesleg nincs olyan reggel, hogy vmit ne öntenék ki, vagy ejtenék ki a kezemből, szóval jómagam is még alszom olyankor
Szilvi
javulást nektek! Torok volt,vagy íny végül?? Ülésügyben nincs harag, természetesen, magamra vethetek csak. Használjuk, és bízom benne, hoyg a CHICCO(nemtom hogy írják hirtelen) mégis csak jó márka, és nem is olyan rossz, az az ülés.
Anyós miatt meg nekem is vegyes érzéseim vannak. A gyereke okosak, a nagyszülők marhaságait filmszereplőként megélik, majd el is felejtik. mindenesetre ami árt, azért szerintem szólni kell. Buksi mesélte a nagyszülők dolgait, és ő is így látja. Nehéz dolog, de biztos jó, hogy van segítség. Féltékenység: hát én nem ezt vettem ki a szavaidból. Inkább a féltést! Dorka szeretet nem csökken, ha másokat is befogad, de ezt úgyis tudod. Féltékenység szerintem meg inkább csak félelem a veszteségtől, és akkor meg már meg is válaszoltad magadnak, hogy nincs is baj. Sosem kötődik egy gyerek anyánál jobban senkihez. Nekem is rosszul szokott esni, mikor a nyagi láttán kaszát-kapát eldobva rohan, aztán lélegzetet veszek, elmegyek egy nyugodt numerára a WCbe, meg elolvasok egy gyűrődésmentes újságot. Mikor meg nyűg van, akkor úgy is én leszek a sikerstory. Ne legyen kétséged, hogy jó vagy-e, nagyon jó anya vagy, és gondod szülő. Nincs semmi gond, vedd könnyedebben.
Repülő Dorka
GRATU az álláshoz!
Ildi
erkélyen altatod, vagy házban laktok? Nem emlékszem, bocsik! AMi meg a látogatást illeti, szóval ICvel 2óra az egész út, a Keleti környékére is szervezhetjük magunkat, ha rá tudod venni magadat, vagy egy szombat délután kimenőt kaphatnál, és az esti ICvel már mehetél is haza? Na mit szólsz?
Boró
Remélem csudajól érzitek majd magatokat!
ogi
egyetlen kukkot nem értettem a leveled elejéből, ugye ez normális???
Zitus
ez aztán a party! jajj de régen activity-ztem. Nem kellene egy játzsós mamatalit rendezni??? Jó mulatság lenne!!
Nelli
erről a játékos, ajándékozós dologról jutott eszembe. Kicsi koromban egy néni mindig hozott narancsot nekünk, mi csak a narancsos néninek hívtuk. Semmit nem játszott velünk, csak mindig hozott narancsot. Szerettük. Ilyen egyszerűen működött. Később már nem találkoztunk vele, szóval erről nincs infóm, csak amit én éreztem gyerekként.
Imádtam kapni. Bármit. Én is hasonlóan álltam a most már 7éves unokahugomhoz. Mindig vittem vmit neki, vagy egy újságot,vagy egy gesztenyét, vagy egy fejmesét. Szerintem ezt a reflexet gyakorolják a nagyik amikor folyton vesznek vmit, vagy etetnek (én ez utóbbitól kapok sikító frászt...). Beszélj vele, hogy olykor pénzért nem vehető dolgot hozzon, vagy inkább sokkal gyakrabban. Gusztustalan, hogy meg akartam venni a szeretetét, lehet innen is nézni, én a kedvébe akartam járni, imádtam a tortúrát, ahogy kicsalogatja belőlem a meglepit, ahogy örül, és ahogy ráugrik a meglepire.
Remélem Domcsi nem kelt az utóbbi napokban. Azt hizsem ez életkori sajátosság. A sok nappali aktivitást éjjel is folytatni akarja. Elmúlik papírforma szerint
Hajni
kép rólad tündemény
Bogi
hát nem egy leányálom a múltad és olykor a jelened. Őszintén szólva bámulattal adózom az optimizmusodnak és az életkedvednek. Hogy van a pocaklakód??
Ed
kispapi elég pasis munkát választott! Biztosításotok azért van, ugye?? Kincső hogy halad??
Tünde
kicsit megnyugtatál, hogy nálatok sincs éjjeli őrület. Léna olykor kel, de inkább átalussza az éjszakát. Cumi kiesik,vagy felmászott a kiságy falára, de mindig van racionális oka az ébredésének. Sosem aludt velünk, mindig külön szobában lakott, 2hónaposan reggel 5kor kelt, manapság meg 7-8között. Elalváskor matat a tenéjével (pelus), megvizsgálja a csücskeit, meg a mintáját és már szuszog is. Nem mertem megosztani, mert csak bosszantanám vele a többieket. Köszi
Milyen békésen tűri Kitti a kocsit, nálunk csak ha az álommanóval megyünk sétizni, ilyen békés a világ!
Rebi
mi újság kispapival??
Nálunk ua pepitában, de lassan lakónikus nyugalommal veszem tudomásul, hogy most ez van. Kispapi szerint neki csak a munka és a család jutott osztélyrészül, hát kérdezlek benneteket, ez totál deprimáló világ lenne. Bár én a családod javítanám Lénára, de ezt csak nektek mondom. Remélem a baby-blues kispapinál elmúlik hamar, mert az álmaim nem sokat változtak, ha értitek, mire gondolok.
Bent ezer munka van, itthon hulla vagyok, fejemre nő a szennyes és én csak a levegőre, meg a lányomra vágyom
Puszillak benneteket
J, akinek pompi kedve van ma