@tundisz:
Szia!
Én János kórház párti vagyok. A baránőm a Szt. Imrében szült és egyáltalán nem volt megelégedve...Amikor már több mint 1 hete túlhordta a babát és az oxitól sem tágult egy mm-t sem, akkor is csak jó pár orvos engedélye után mehetett császárra, pedig volt saját orvosa és szülésznője. Az újszülött osztályra nem igazán mehetett be látogató. A csecsemőst ott lehet fogadni, ami nem is olyan rossz dolog, mert mindenben segített neki és még az apukát is becsempészte a fürdetéshez. A Jánosban nem lehet fogadni, vagyis én nem tudok róla, pedig jó lenne. Semlegesek voltak velem a csecsemősök, akkor segíettek, ha megkértem őket, de ez a kórház amúgy sem a szuper csecsemősökről híres, de mondom, nekem nem volt velük különösebb gondom. A fürdetést, köldökápolást megmutatták, a szoptatást viszont a szülésznőm segítette. Én alapítványi szobában voltam, ahol volt saját fürdő, persze, nem volt nagy szám, de jobb volt mint a közös szobákban, ahol a fürdő közös és a folyosón van. A látogatás szempontjából laza a rendszer, jöhet bárki, bármikor. Nekem ez bejött
A szülőszobák modernek és gyönyörűek. Végig bent lehet veled a férjed, nem küldik el, hanem örülnek neki.
Nekem teljes mértékben "bio" szülésem volt és ezt a szuper orvosomnak, Szuromi Andrásnak és a szülésznőmnek, Bence Tündének köszönhetem. Bártran ajánlom őket neked! Gátvédelemmel szültem, de mivel első baba volt, belülről kicsit repedtem. Ezzel abszolút nem volt gondom. 2 órával a szülés után már kint ültem a padokon. Nem ellenezték volna az epidurált, de lecsúsztam róla
A szülésfelkészítőt én is a 6. résszel kezdtem, nincs ezzel semmi baj. Hívd fel őket és kérdezd meg, mikor indul újra a tematika, ha ez neked fontos, de mondom, lehet a végével is kezdeni.