Halihó!
Vindo, hát Görögország autóval elég messze van... bár Bulgária sincs közel.
Maggie, köszi! Jól vannak a fiúk, Ádival jövő héten szemészet. Nem vészes amúgy a fejfájása, de van időnként. Nekem pont ugyanennyi idősen kezdett el nagyon fájni a fejem, ki is derült, hogy 3-4-es dioptria kell, meg a migrénre is hajlamos lettem (jó nagyapai örökségként). Ármin fáradékony volt, kétszer aludt egy nap, cserébe hajnali 6-kor kelt egy hétig... ma végre nem, hátha visszaállunk a megszokott mederbe.
Konyha: festeni nem kell, hála az égnek, csempézni csak és a bútorokat beszerelni, de utóbbit majd az ikejás szakemberekre bízzuk. Én eddig mindent összeszereltem magam, de ezt nem fogom. Időm-módom se lenne rá.
Én tegnap szereztem be az ápiszos listát táskástól, tolltartóstól. Még kell pár dolog a tornaórára meg tiszt. csomag, de elvileg ennyi. A postaírónnál (kék-piros cerka) kicsit bekönnyeztem, az volt a kedvenc cuccom gyerekkoromban, most is ugyanúgy néz ki.
A tankönyvekről semmit nem tudok. Ti igen? Illetve most olvasom a suli honlapján, h a KELLO küld számlát címre, azt be kell fizetni és csak annak ellenében tudjuk átvenni a tk-eket az 1. tanítási napon. Juhé.
Lányok, Ádi is nagyon bújik, akkor ez tuti hasonló okra megy vissza.