2014.10.06 17:55
2014.10.06 18:09
2014.10.06 18:41
2014.10.06 19:09
Lexi, jó téged ennyire boldognak látni. Örülök, hogy végre tervezgethetitek a lánykátok szobáját . Szerintem most már nem lesz gond, nagyon remélem, hogy már nem klel többet aggódno!
A téli kabát próbán én is túl vagyok, most még éppenséggel beér, de lehet nem lesz jó már a vége fele. Én sem szeretnék 20 ezret kiadni egy kabátért, de lehet nem fogom megúszni .
Ami engem illet, nem tudom mi legyen a beteg állománnyal. Amiatt hezitálok, hogy nagyon kevés pénzt kapnék, mert sajnos igen alacsony a bejelentett fizum… . Persze tudom, hogy a baba mindennél fontosabb, de egyelőre azt gondoltam még kicsit bejárok. Ameddig jól érzem magam és nem teher. Természetesen igyekszem minél többet pihenni és nyugton maradni.
A Hadas Krisztina műsört már többen is mondtátok, most már meg kell keresnem ezt a Lifenetwork csatornát .
Edina, azt még le akartam írni, csak elfelejtettem, hogy nálunk is ez volt, szép lassan mindent kilőttünk, semmi gondot nem találtak egyikünknél sem. Viszont független ettől én elkezdtem szedni a lombik előtt egy hónappal a Czeizel professzor által ajánlott napi 2-2 darab elevitet és folsavat. Plusz a Pauróra által ajánlott vitaminokat. Méhpempőt is szedtem plusz ugye az aszpirint. És össze is jött a lombik . Hiszem és ugyanakkor ezerrel szorítok, hogy veled is ez történjen!
Maci, még egyszer gratulálok! A magán rendelőjébe 10 ezer az egy alkalom, ha ultrahang is lesz. Márpedig lesz. Alig várom megtudjuk, hányan laknak odabent .
Dekatka, nálatok mi a helyzet? Voltál mostanában ultrahangon?
Janula, puszik és remélem hamarosna találkozunk! És bár nem tudom pontosan a napját, de nagyon boldog szülinapot kívánok neked is!
Ami meg a Fostit meg Menopur kérdést illeti, én is sokat gondolkodtam rajta, hogy mi alapján döntenek. Gondolom a hormonvizsgálatok meg az előzmények alapján.
Lányok, én mostanában hallom tőletek ezt a profhoz kell menni engedélyért dolgot. Én 3-4 évet jártam az ARO-ra, de egyszer sem kellett a profhoz mennem ilyen ügyben. Régen is volt ilyen?
Ancsy, nekem is hosszú volt. Május 22-től kellett 11 vagy 12 napig szúrni. Az biztos, hogy a leszívás június 4-én volt.
Puszi mindenkinek! Jó pihenést!
2014.10.06 19:44
Cermiák, megértem, hogy anyagi okok miatt hezitálsz, ez teljesen érthető. Én is szerettem volna még tovább dolgozni, mert ez így tényleg nem a legkifizetődőbb, de aztán máshogy alakította az élet, de talán ennek így kellett lennie. Viszont akkor Te csak óvatosan, és tényleg csak addig, amíg nem érzed tehernek és nem fáradsz ki nagyon, de remélem minden rendben lesz, ne aggódj és pihenj amennyit csak tudsz.
Amúgy szerintem én sem fogom megúszni a kabátot, de még halasztom a dolgot, ameddig még lehet. Van kettő téli kabát, amiben azért még van hely, mert ilyen összehúzható-kiengedhető dereka van, de abban nem vagyok biztos, hogy december-január környékén is össze tudom-e majd húzni magamon .
Egyébként nekem is mennem kellett anno a profhoz "engedélyért", de kb. annyi volt, hogy bementem M dokival, megnézte a papírt, hogy 4-es stádiumú endometriózis miatt indokolt a lombik, mondta, hogy rendben és aláírta a papírt. Igaz, hogy akkor és még utána 3 hónapig nem tudtam kezdeni a ciszták miatt, de a zöld utat megkaptam, de ez már amúgy is történelem .
2014.10.06 19:48
2014.10.07 09:37
2014.10.07 10:15
2014.10.07 10:46
2014.10.07 13:33
2014.10.07 14:14
2014.10.07 14:41
2014.10.07 15:41
2014.10.07 18:56
2014.10.07 18:56
2014.10.07 19:15
2014.10.07 20:02
2014.10.07 20:05
2014.10.08 07:35
2014.10.08 08:00
Évi, úgy látom lesz bőven simogatni való pocak a Zilában, és hát Macinak is bejött, szóval ezen ne múljon, de jó lesz megint találkozni, meg új arcokat is látni .
Ancsy, Almanna, nagyon várjuk ma a híreket tőletek . Almann, írtad, hogy a lombikkal álmodsz, képzeld én ma Murber dokival álmodtam ! Azt álmodtam, hogy utoljára be kellett még mennem az ARO-ra, hogy megnézzék minden rendben van-e velem, meg a babával, és a doki mondta, hogy minden ok, úgyhogy ez volt ott az utolós látogatásom. És mondta, hogy valami kávézóban lesz valami kerekasztal beszélgetés a lombikról és hogy menjek el, ha kíváncsi vagyok rá, úgyhogy elmentem, és csomóan voltak ott . Annyit olvasok itt az ARO-ról, hogy már azzal álmodom, pedig nekem már nem is kell oda mennem .
Magdipeti, de jó lesz Nekte akkor hétvégén, ráadásul úgy néz ki csodaszép idő lesz, jó pihenést és romantikázást Nektek . Már 30 hetes leszel, hihetetlen hogy repül az idő. aktív a lánykád, a mienk egyelőre még egészen nyugodt, lájtosan rugdalózik, bár néha azért belerúg a hólyagomba, ami nem túl kellemes . Hétfőn pakolgattam rendesen, úgyhogy estére meg is fájdult a derekam, meg a forgóm, úgyhogy tegnap kb, semmit nem csináltam, de ma próbálom megint hasznossá tenni magam .
Janula, szerintem hamar el fog repülni az idő decemberig, és ki tudja, lehet, hogy még előrébb is kerülsz, szurkolok nagyon. Addig meg próbálj ne is gondolni rá - persze tudom könnyű ezt mondani, de remélem az új intézetben végre sikerülni fog. De 19-én "megfertőzünk" Téged is .
Edina, örülök, hogy Te is jössz 19-én .
Cermiák, a bubokérolás az biztosan a kisfiatok!!! Több helyen is olvastam, hogy így írták körül, amit először éreznek a kismamák . Bár én ezt nem igazán éreztem, vagy csak nem tűnt fel, vagy nem tudtam, hogy az az és másnak gondoltam. Szóval ha ezt érzed, akkor hamarosan fogod a rugdalózást is . Lehet, hogy már érted, de neveken gondolkodtatok már, vagy már meg is van esetleg ?
Most esett le, hogy amúgy lehet képet is csatolni itt, óriási, hogy ennyi idő után feltűnt . Úgyhogy gondoltam megmutizom azt a kis meglepit, amit a férjemnek csináltam, és ezt osztottuk meg azokkal az ismerősökkel is, akik kérdezték, hogy fiú, vagy lány. Amúgy bármilyen meglepihez, vagy "hír" bejelentéséhez jó ötlet szerintem, bár kicsit pepecselős .
2014.10.08 15:35
2014.10.08 16:22
2014.10.08 19:19
2014.10.10 13:53
2014.10.10 14:25
Szia Ancsa!
A mobilt is próbáltad? (most nem tudom fejből de pont nem rég valaki itt megírta)Meg nekem most az jutott eszembe, hogy esetleg a prof. magánrendelését lehetne esetleg megpróbálni gondolom van neki. M. dokinak van, mondjuk keddenként, tehát azzal nem lennél beljebb.
Meg esetleg nézz meg itt a babaneten, hogy nem árul-e valaki épp egy fórumon.
Remélem megoldódik minél hamarabb!! Drukkolok!!!
Puszi
2014.10.10 15:15
2014.10.10 15:48
2014.10.10 15:57
2014.10.10 16:09
@vigyorex
Ezzel én is így vagyok, ha nem lennék 41 éves úgy lelépnék, hogy még egy életre is elfelejteném, hogy vannak!
Biztosan olvastad a hozzászólásomat, velem október 1-jén játszották el! Nem írom le mégegyszer, ha érdekel olvasd e!
2014.10.10 16:14
2014.10.10 16:18
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|