2014.10.02 13:36
2014.10.02 17:20
2014.10.02 18:14
2014.10.02 18:27
2014.10.02 18:31
2014.10.02 20:07
Ancsy, hát, én már nem is tudom mit gondoljak, megértem hogy aggódsz, és amiket írtak itt mostanában a többiek, meg mik történtek, kicsit fura és csak remélni merem, hogy mindenre odafigyelnek, amire csak lehet, és ha azt mondta a prof hogy minden rendben van, akkor az tényleg úgy is van...
De a Koppány doktornőt mindenképpen érdemes lenne felkeresned, hátha ő tud olyat mondani, amitől megnyugszol, és szorítok, hogy minden rendben legyen.
Évi, tökjó hogy jól megy a kézizés és hogy örömödet leled benne, ez nagyon fontos . Nem emlékszem pontosan minden árra Bokor dokinál, mert mindenre más "tarifa" van kb. de a konzultácció talán 15e Ft, ha jól emlékszem.
Cicuci, bizony így megyünk sorban, ahogyan Te is írtad, ha minden jól megy, úgyhogy beindulnak majd a dolgok és Pauroránk nyitja a sort hamarosan .
Magdi, azért óvatosan a szekrénytörölgetéssel . De azért irigyellek, hogy Te már ott tartasz . Nekem szerintem jó a 18-19 hétvége, és szinte mindegy melyik nap, ahogy a többség dönt .
Bucsok, amíg nem jön meg, addig tényleg ne add fel a reményt kérlek, és ne keress tüneteket, mert nem mindenkinek vannak, nekem se volt az elején. Tesztelj és hátha!! Nagyon szorítok!!!
Drága Paurorám, ezt már gondolom nem fogod olvasni, de nagyon szorítok Neked, hogy minden rendben menjen, de így kell lennie, látod Ani befordult, ahogy kellett, úgyhogy biztosan minden rendben lesz .
Fruska, csak pozitívan, ki tudja, lehet hogy pont ez a 3. fog sikerülni . Szurkolok, hogy ne jöjjön meg és egy szép pozitív teszttel gyere majd a Zilás talira .
Cermiák, majd írj holnap, hogy mi volt a genetikai UH-n, de úgyis minden rendben lesz. És most már tutira bármelyik pillanatban megérezheted a babód, én a 19. héten éreztem először ha jól emlékszem, szóval még nem elkésve, de tudom, hogy nagyon várod már, hogy érezd a mozgását, én is így voltam .
Voltam ma a szülésfelkészítőn . Most az előző tanfolyam 8. alkalmába sikerült becsatlakoznom és elvileg még 2 lesz, mert 10 alkalmas. Jövő héten elmarad, aztán utána még lemegy az a 2 alkalom, ami ebből még hátra van és akkor indul az új, szerintem az nov. 6-ra esik, de tökmindegy amúgy, mert bármikor lehet menni . Megmutatták ma a szülőszobát is, de azt mondták, hogy minden alkalom végén beviszik a résztvevőket, ha lehet . Amúgy ez a mai óra szülőszoba látogatással együtt kb. 1,5 óra volt, de nyilván a hossza a témától, meg a kérdések mennyiségétől is függ.
Sziszi, nagyon sajnálom, hogy így jártál, de tényleg, én ezt nem is értem, hogy mi történik ott mostanság, nem csodálom, hogy dühösek vagytok, hogy csak így keresztülhúzták az egészet...
Maci, Isten éltessen sokáig, és a legcsodálatosabb születésnapi ajándékot kívánom Neked, nagyon szorítok Nektek, hogy jövő hétfőn jóhírrel gyere és a Zilás talira már Te is babásan gyere . Én anno azt kaptam a szülinapomra, hogy egyáltalán elkezdhettem végre a lombikot, és Cermiák is csodás ajándékot kapott a 40.-re, úgyhogy jók ezek a szülinapok .
Ma a szülésfelkészítő előtt elkértem a várandós ambulancián a hepatitisB eredményemet, meg megkérdeztem ezt a TORCH-ot és azt mondták menjek nyugodtan holnap reggel 8 és 9 között. Csak azt felejtettem el megkérdezni, hogy kell-e fizetni érte, mert erről mindenhol mást olvasok, hogy most fizetős, vagy nem, de nagyon remélem, hogy nem...
2014.10.02 21:05
2014.10.03 06:00
2014.10.03 08:36
2014.10.03 09:16
2014.10.03 13:25
2014.10.04 05:19
2014.10.04 06:33
2014.10.05 10:10
2014.10.05 10:27
2014.10.05 16:42
2014.10.05 18:42
2014.10.05 19:02
2014.10.06 07:13
2014.10.06 07:20
2014.10.06 08:54
2014.10.06 08:55
2014.10.06 09:54
Sziasztok Lányok!
Maci, természetesen nagyon-nagyon szurkolok továbbra is, várom a jó híreket!
Sajnos nem gyógyultam meg még teljesen és még köhögök is, persze nem annyira mint az elején. Továbbra is kúrálom magam, de úgy látszik ez ilyen hosszú lefolyású .
Lexi, köszönöm szépen, hogy tájékoztattál a szülésfelkészítőről. Megpróbálok csatlakozni a november 6-án induló csoporthoz. Remélem elengednek a munkahelyemről. Izgi lehetett látni a szülőszobát .
Évi, örülök, hogy ilyen örömet okoz a sport, megértem. Remélem, hamarosan sikerül kivizsgáltatni magad és te is pocakos leszel.
Ancsy, örülök, hogy sikerült megnyugodni, most már csak a sok egészséges petécskére koncentrálj!
Bucsok, sajnálom . Ha mégis megjönne, hívd nyugodtan a klinikát és M. dokihoz fogsz időpontot kapni. Legalábbis velem így volt. A closty nekem nem kavart be a ciklusomba,max 4-5 napos késés volt.
Edina, örülök, hogy negatív lett ez a vizsgálat. Mikor mész a kromoszóma vizsgálatra?
Magdi, nekem is jó a 18-19. hétvége, csak annyi, hogy mi 18-án dolgozunk, és nem tudom hányig. Remélem nem túl sokáig . De neekm is jobb lenne a 19.
Paurórának továbbra is szorítok ezerrel, könnyű szülést neki!
Fruska, én vagy 4-5 évig szedtem a bromót, de nem tudok róla, hogy egyszer is ellenőrizték volna a prolaktin szintet.
Ami minket illet. Jelentem minden rendben a kisfiúnkkal. Vidáman ficánkol továbbra is, azt mondta a doki bukfencezett is . Szóval minden rendben volt a genetikai UH-n. Mennünk kell magzati szívultrahangra. Semmi gondot nem látott a doki, csak a korom meg a lombik miatt javasolta. Volt már valaki?
Ami nem annyira jó hír, hogy nem jó helyen tapadt meg a lepény. Elől és lent van, érinti a méhszájat. Lehet, hogy semmi gond nem lesz emiatt egész terhesség alatt, de lehet, hogy igen. Szóval eddig sem lehetett sok mindent csinálni, de most mindenről letiltottak. Természetesen nagyon sokat kell/kellene pihenni. Valószínű, hogy emiatt sem érzem még babót, mert közénk állt a lepény .
Remélem nem lesz semmi baj, de ha kicsit is vérezni kezdenék azonnal kórházba kell feküdni .
Dióhéjban ennyi. Puszi mindenkinek!
2014.10.06 11:12
2014.10.06 11:42
2014.10.06 13:58
2014.10.06 14:22
@paurora81:
köszi,édes vagy
és tudom h ebben a fórumban nem illik ilyet írni,de nekem bőven elég lenne 1 is,max 2
inkább itt azon volt a hangsúly h a testalkatom nem bírná el
2014.10.06 15:23
Maci!!! Hát ez óriási, szívből gratulálok, tudtam, hogy így lesz, ennek így kellett lennie, ha már ennyit kellett várnod, látod nem véletlenül alakult ez így ! Jaj Istenem, de örülök Nektek.
Ancsy, azért ne kenődj még el, simán beindulhat a dolog, drukkolok nagyon . Én nem tudom mitől függ, hogy Fosti, vagy Menopur, nekem Menopurt kellett szúrnom, de nekem rövid protokoll volt, azt hittem nekem azért kellett azt, de akkor úgy látszik hosszúban is lehet Menopur...
Bucsok, nem tudom tényleg mi lehet ez most, de szerintem ha nem jön meg továbbra sem, azért tesztelgess, soha nem lehet tudni. És tényleg ne a tünetek "nemléte" alapján ítélj, én csak ismételni tudom magam, hogy nekem szinte semmi tünetem nem volt az elején, semmi rosszullét, semmi mellfeszülés vagy ilyesmi, szóval az hogy nincs tünet, az égvilágon semmit nem jelent, attól még bőven várhatsz babát.
Nekem a Bromót magas prolaktinra kellett szedni, ha Neked is amiatt írták fel, akkor szedni kell továbbra is.
Almanna, hú már kezdesz Te is? De jó! Elvileg a profhoz aznap kell menni "engedélyért", amikor ott vagy és kezdenéd a szurizást. De ha nincs ott, akkor nem tudom, hogy ilyen esetben mi van... lehet, hogy akkor ezt már előre intézi vele dr M., hogy megmutatja a papírjaid és kezdenéd?! Nem tudom sajnos.
Cermiák, jajj de jó, hogy minden rendben van a fiacskátokkal, nagyon örülök neki . Remélem, hogy a méhlepénnyel nem lesz semmi baj, nagyon-nagoyn vigyázz, nehogy gond legyen. Nem iratod ki magad betegállományba? Képzeld, van a LifeNetworkon ez a "Jön a baba" c. műsor Hadas Krisztával, ma volt az ismétlése, és a mostani ikres kismama a Sote1-en szült, de nem láttam ismerős dokit . Viszont végigsírtam az egészet, amikor világra jöttek a babák, meg az utána lévő dolgokat . Amúgy megtudtam, hogy van kismamatorna is a Sote1-en azoknak, akik ott akarnak szülni, ott van lent a tornaterem, ahol az UH-k is vannak. Szóval még gondolkodom, hogy oda menjek, vagy itt ami van a 12.kerületben, amit a védőnőm ajánlott.
Fruska, szerintem ez a hangulatingazdozás természetes, főleg így a várakozás napjaiban, nagyon szurkolok Neked is. Nekem is szednem kellett anno a bromót, napi egyet, M doki azt mondta nagyon magas a prolaktinom, de nem rémlik, hogy utána lett volna ellenőrzés. Én január végén kezdtem el szedni, és akkor azt mondta, hogy akkor is szednem kell, ha sikerül a lombik és babát várok. De aztán csak rákérdeztem nyár elején, amikor már kb. 8 hetes terhes voltam és mentem az egyik kontrollra, és azt mondta ne szedjem tovább.
Hát igen, ebben a futószalagban lehet valami, de én mindig feltettem a kérdéseimet M dokinak, és mindig válaszolt is rá, szóval ha valamiben bizonytalan vagy, ne habozz rákérdezni. A profnál viszont tényleg nagyon érezni a sürgetést, egyszer voltam nála, amikor nem volt M doki, felöltözni is alig tudtam, annyira "siettetett", illetve amikor volt az eredményhirdetés, akkor sem volt M doki, így akkor is a profnál voltunk és ő közölte velünk a jóhírt, de ha egy percet voltunk bent nála, akkor sokat mondok.
Edina, de jó, hogy bejelentkeztél, örülök, hogy negatív lett ez a vizsgálat is . Akkor szép lassan "kilőnek" szinte mindent, remélem mindent rendben találnak és nekifuthattok megint. Ha már ennyire körüljártok mindent, akkor a következőnek tutira sikerülnie kell, nagyon szurkolok.
Magdipeti, akkor legyen 19-e, azon a hétvégén pont nem megyünk vidékre, úgyhogy nekem szerintem tökéletes lesz . Alig várom már, hogy megint találkozzunk . És olyan jó, hogy szállítod a híreket Pauroráról .
Nálam most indult be a fészekrakó ösztön , így ma végre elkezdtem átnézni a nagy gardróbszekrényünket, és sikerült három polcot felszabadítani, így oda be tudtam tenni azt a pár dolgot, amit már elhoztunk nővéreméktől a lánykánknak, így nem kell kerülgetnem őket a szoba közepén. Meg rendezkedtem, pakolgattam, próbálom kiszortírozni az eddig takargatott limlomokat . Ja meg elővettem a téli kabátjaimat, mert kíváncsi voltam rá, hogy valamelyik jó lesz-e rám nagy hassal, hát nem tudom... ha nem muszáj, azért nem akarok kismamakabátot venni 20ezerért, azért, hogy 3 hónapig hordjam. De ezt majd úgyis csak akkor látom, ha már nagy lesz a hasam. Péntekre szabit vett ki a férjem, úgyhogy veszünk pár dolgot: most lesznek a Glamour napok, úgyhogy szerintem veszek kuponnal 1-2 kismamaruhát C&Aban, H&M-ben, főleg naci kellene, meg 1-2 aranyos babaruhát (de sokat nem, mert kapunk bőven), meg ilyen kis kiegészítőket a babaszobába. Aztán szerintem jövő hétvégén lehet, hogy megvesszük a bútort is a szobába és szép lassan elkezdjük megcsinálni a szobát, Jajj tudom, hogy nem kéne ezen aggódnom, de kicsit félek, hogy nehogy tényleg baj legyen ezek után, hogy megvesszük a bútorokat, meg ilyeneket... de nagyon remélem, hogy most már tényleg nem lesz semmi baj. Pont ma vagyok amúgy 23 hetes .
Ne haragudjatok, ha esetleg kihagytam valakit, puszilok mindenkit, és nagyon remélem, hogy a Zilás talin minél többetekkel találkozom majd személyesen is .
2014.10.06 15:43
2014.10.06 17:53