Sziasztok!
Kicsit lemaradtam, annyit írtatok, de sebaj, csak így tovább!
Végre megérkezett az idei tél első igazi hava! Mi is közel 4 órát csavarogtunk kint, de Kincsem nem nagyon izgatta az egész azon túl, hogy lerázta a kezéről azt a vizes, hideg, fehér izét.
(Egész nap azt vártam, hogy szokásukhoz híven bemondják a TV-ben, hogy nem készültek fel a havazásra, de nem mondták.
)
Manga, sajna ez a fránya vírus nem a diétától függ, úgy hogy remélem már minden finomsággal traktálod Matyid!
Remélem és kívánom is, hogy februárra megerősödjön! Vitaminnal nem tömöd? A Vitakolant nagyon ajánlják, már több anyukától hallottam, hogy jó.
Sógornőm viszonylag simán úszta meg, de ő is elkapta, anyukám is. Ez van, de a fő, hogy már meggyógyultunk mindannyian!
Nelli, reméljük, hogy nem marad kis pogány az a kis kukacos!
Gratula a sétához!!! Szocpolhoz: első gyermek után 800.000 Ft, második és harmadik gyermek után gyermekenként 1.200.000 Ft, negyedik gyermek után 800.000 Ft, minden további gyermek esetében 200.000 Ft. Ez a 2004. áprilisi módosítás. Most februártól lesz újabb változás de úgy tudom, csak a korhatárban ...
Ed, titokban beajánlanál ahhoz a paphoz?
Mi tervezzük az egyházi esküvőt, mert a "hivatalos" csak szűk családi körben zajlott, de nem most azonnal. Viszont mi a párommal mindketten katolikusok vagyunk, + a leendő keresztanya is az, a keresztapa meg református és konfirmált. Szóval ...
Ines, kösz a javaslatot templomügyileg. Meglátom, mert azért meg kell vallani, nem vagyok az a nagy estivecsernyérejáró én se.
Fogakhoz drukk drukk és hajrá!
Tali: ha most szombaton lesz, az még jó, Kispapim beleegyezett.
Van egy remek teázó a belvárosban, a nagyfiam ajánlotta. Megnézhetnénk, vagy valami mást.
Húúúúúúú repjegyet ne is mondd. (de azért köszi, hogy emlékeztetsz rá!
) Tényleg intézni kellene, de most épp az út a fontos.
Na még ma megbeszélem a zurammal.
(Út: hétfőn indulunk autóval és köv. hét keddjére tervezzük a hazaérést. Kicsit hosszú lesz, de útközben megalszunk valahol.
)
Buksi, remélem cicid rendbejött. Mivel pontosan tudtad, hogy mi a megoldás, nem írtam, bár biztos megnyugtatás lehetett volna számodra az is, hogy jót teszel ... Bocsi ...
Zepter érdekel engem is, légyszi számolj majd be róla, ha lesz rá kis időd.
Kérdőivhez csak ennyit: hajrá! S ha Te magad a bonyolítását is magadra vállalod, akkor csak köszönni tudom, mert ugyebár ezt az időt vagy a Vencelínó, vagy a Rogi, vagy az újnapirendesHázitündérBuksi idejéből lopod el ...
További tartós és gyors gyógyulást, erősödést Nektek!
Szilvi,
Te fejlesztő pedag. vagy? Úgy rémlik, mintha anno tornasort írtál volna ide ... vagy nem?
Pohárból iváshoz gratula! Mondd a Dédinek, hogy mi pl. remekül iszunk pohárból 1-2 kortyot, aztán zutty ki a szánkból is, meg a pohárból is! Szóval ügyi a Dorka!
na meg a felálláshoz, mászáshoz, tejtermékevéshez is nagy nagy gratula!!!
Mesevilágot köszi, mi is megkísérlünk kijutni valamikor ...
Fogacska, bújj elő! Próbáltad már a Viburcol kúpot? (homeos lázcsillapító-nyugtató-görcsoldó kúp direkt fogzásra!)
Ildi, viszérre még javaslat: valahol olvastam valami injekcióról is ... mégsem műtét. ha meglelem, bővebbet is írok róla.
letámadás
... khm ... szóval izé ... na az a nagy helyzet, hogy Noémi topiktársunk és én együtt pocakoskodtunk stb ... szóval a Liliána meg a Zoltán már a pocakban eljegyezték egymást, vagy mi boronáltuk össze őket ...
DE a fiam azt választ magának, akivel a legboldogabb és legteljesebb életet élheti. Szóval, ha ő úgy dönt, még bármi lehet.
De azért nagyon köszi, irul pirul a fiam (meg én is).
Hiába, ezek a mai fiatalok, mai nők!
Judit,
barátnőnek gratula, sok boldogságot, örömet kívánok Nekik! Apropó, tesódék hogy s mint vannak? Azzal a fiúval nem tartol semmilyen kapcsolatot?
Jól értem? Kispapi akkor most 2-ből 1 filmet megcsinál azért?
Keresztelő inkább nekem fontos. Én áldoztam/bérmálkoztam, volt olyan "templombajárós korszakom" is. Ezzel együtt, jónak tartanám, hogy ezen a téren is kapjon valamilyen nevelést a fiam. Szóval ami rajtam múlik, azt megtenném, aztán ha felnő, úgyis az ő kezében a döntés. (De mondjuk, ha csak a 10 parancsolatot tartja be, már akkor se lesz belőle elvetemült gazember.
)
Jó, jó, Lénának nem adom a fiam. Neki ott van Vencelínó!
"szuszogó 10kg kölüli kis test érintésénél izgalmasabb és olvadozásra késztetőbb dolog" - na ehhez alkalomadtán (mondjuk egy zártkörű ÖTYÉ-n) elmesélek egy történetet.
Hipiszupi ablak be fog válni? Fotó csudijaó! Kincsemről is csinálhatnál 1x párat.
Esti mesét köszönöm, tetszik, egyetértek. Talán gyakrabban kellene ilyeneket olvasni, s megfontolni, átgondolni ..., hogy egyre teljesebbek legyünk.
Bogi, jó, hogy jelentkeztél és minden OK! Szerelős sorozat teccett!
Visszaszoktatásra tipp: én leteszem, felsír, felveszem, majd a vállamra borul és úgy ringatom, csendben suttogok a fülébe ezt azt, míg megnyugszik (érzed a szuszogásán, ha elalszik, a súlyán is, valahogy nehezebb lesz), akkor le lehet tenni. Idő, míg hozzászokik, de nálunk, ha nem a cicin alszik el, akkor ez megy.
Mi most a nappali alvással, illetve inkább nemalvással vagy kevés alvással (kb. 30 perc) küzdünk ...
Adó
Családi adókedvezményt igénybe veszitek? Én épp most töltöttem ki hozzá a papírt, holnap adom le, s várok ...
Tünde, édi trükkös tükrös Kitti
Holnapház egész jó, 1x kimehetnénk oda.
Kockásfülün jót nevettem.
Autósülés: utóbbinak ált. leszerelhető a háta, tehát csak ülésmagasítóra. Már írtam valakinek, hogy mi olyant vettünk 5 pontos övvel, ami menetiránnyal szemben rögzítve dönthető fekvő, de inkább "nyújtott ülő" (én hívom így) helyzetbe. Ez nagyon jó szolgálatot tesz, mikor Kincsem elalszik. Bizonyított már az őszi utunknál, 500 km-t végigaludt benne, de a városban ugyanúgy!
DE: mielőtt eldöntöd, hogy megveszed az ülést, tedd bele Kittit, s csak akkor adj érte pénzt, ha jól érzi magát benne. Különben nem fogod tudni benne tartani. Ez azért fontos, mert némelyik nagyon kemény, kényelmetlen, rossz a dőlésszöge, vagy akár csak nem érzi jól benne magát a gyerkőc. Szóval: hajrá!
Manóka, gratulálok a 2. fiadhoz!
Andi, erről a kimenetelről csak tervek vannak, vagy van valami konkrétum is? S addig mit csinálsz a két gyerkőccel? Viszitek? Ott ki látja el?
Nálam a PC környéke a legrendetlenebb - nem éri fel a gyerek, s minden oda kerül.
Gyógyulást!
Noresz, lehet, hogy itt az ideje egy újabb lekásfelújításnak Mátépupák szerint?
Bocsi, de hol is van az a Nálunk?
Útról mindjárt.
Sétához feltalálták a testvérfelállót.
Nekem nagyon tetszik. Na meg akkorra Pöttömjeinknek már 7mérföldes csizmácskájuk lesz.
Gondolom én... Gratula a Rangodhoz!
Móki, jó, hogy akkor jössz, amikor tudsz!
Nekem KicsiKincsem fejlődése minden nap misztérium ...
Hicu, legalább várjátok már meg, míg előbújik Csongor!
Ági, jaj, ne! Mielőbbi gyógyulást Nektek! Valami segítséged van legalább?
Mariann és Nádja, gyógyuljatok!
Zitus, hűha! Nagyfiú lett Matyuszod, s kis hős is!
Zenészcsalád!
Hajni, édesek a copfok! Ne aggódj, lesznek hosszabbak lófarkincák is még ott idővel!
Lányok, többen írtátok ezt a konnektor dolgot. Nálunk a férjem valami "FI-relét" tetetett be a biztosítékok mellé. Ennek az a szerepe, hogy még azelőtt megszakítja az áramkört, mielőtt az megrázna. Szóval nálunk elvileg szabad a nyúlka, nincsenek vakdugók.
Bár igaz, hogy nem is nagyon érdekelődtünk eddig.
Tegnap intéztem el a villanyszámlánk még gyorsan az emelés előtt. Potom 42.000 Ft-ot kell majd befizetnünk.
SzTigrisSzilvi Nikijének Nagyon boldog 1. szülinapot, ha benéz, mert mi akkor már úton leszünk.
Mentem csicsikálni. Jó éjt mindenkinek, Álommanók járjanak ablakaitok alatt!
Boró