Sziasztok lányok,
Ne haragudjatok, hogy így eltűntem
, de egyre nehezebben bírom, és már 20 perc ülés is rossz Aninak.
Ahogy maci írta nagyon el voltunk foglalva, babakelengye beszerzés (Lexi ne hagyd a végére még babonából se, mert hidd el egyre terhelőbb a sétálgatás is!!
), babaszoba szépítés, és végül ezen a héten a leszámolás amit 3 nap alatt tudtam csak abszolválni, mivel nálunk eléggé bonyolult a passzív státuszba lépés.
DE itt vagyok és KÖSZÖNÖM, hogy gonoltatok rám sokat! Én is olvastalak titeket esténként a telefonról az ágyban(amíg Ani a felhúzhatós zenélő nyuszit hallgatta a takaró alatt
)és izgultam veletek együtt!
Magdi drága,
Milyen volt az életmentő tanfolyam? Atya ég már a 3. trimeszterbe léptetek a kis Borival, tényleg rohan az idő.örülök, hogy már nem dolgozol, és hogy már ilyen sok mindent beszereztetek már.
Képet majd küldesz a babaszobáról?
Nekünk lila -nyuszis babaszobánk lett. Vetttem nyuszis matricát, és a húgommal kifestettük.
persze szigorúan temperával. A szobafestét maga a férjemé volt.Nekem sajna nem jött be a szoptatós párna, így maradt a takaró lábam és pocim alá hajtás, de őszinte leszek most így a 37. hét végén már semmi nem segít!
Nem tudok aludni!
Ez szupi, hogy a prena árának 50%-át beszámítják az őssejt levételnél!
Cicuci,
melyik nap lesz a cukorterhelés. Mivel a dokim már foglalt volt, így dokim nincs, de ezért szülésztőt se fogadhatok, ez a szábály a Szent Imrében.
Örülök, hogy neked sikerült egy jó szülésznőt fogadni, mert azért az egy jó kis biztonságérzetet nyújt, meg kényelmesebb is a vizsgálatok miatt.Ha jól számolok ma vagy 23+3 hetes?
Pocakosnapló jó, én nekem nem volt rá időm, de anyikám anno csinált és annyira jó most olvasni!
Az őssejt levétel miatt mi is sokat tanakodtunk, és mivel ahogy Kata írta még nagyon gyerekcipőben vagy, és persze anyagiak miatt is, de mi csak alapot vetetünk le, mert azért ki tudja 10-20 év alatt hová jut a tudomány!
Persze ne legyen rá soka inkább szükségünk!!
Gátmasszáz....érdekes
Lexim,
előszöris el kell hogy mondja mennyire izgultam érted, de most picit nyugodtabb vagyok, hogy azért jobb híreket is olvastam rólatok. Jó is hogy nem dolgozol tovább, csak pihizz, minden rendben lesz! 30-án pedig csak jó híreket fogtok kapni.Holnap mész a saját dokidhoz UH-ra ugye? majd írj! ÁÁÁ és gratulálok a kiscsajhoz...látod többen is mondtuk a Zilában,hogy olyan a pocid alakja, és éreztük is. Nagyon szuper meglepit csináltál. Milyen kis kreatív vagy!!
Anno engem is eltiltottak a tornától, tudod a Leiden miatti szurik miatt (nehogy bevérezzek), és a szemérem csont hirtelen jött fájdalma miatt. Sétálgass amíg csak tudsz, mert aztán, 10-15 perc séta és már szuszogni fogsz a végén...nálam már ez van!
Edinám,
örülök két okból is, 1. , hogy kipihiztétek magatokat
, 2. pedig hogy átgondoltátok a dolgokat és megfogadjátok Czeizel javaslatait és a maradék vizsgálatokta végig járjátok.
Hidd el sokkal nyugodtabban fogtok belevágni a következő lombikba.Ahogy Cicuci is írt sok hiányosság van azért itt a sottén. Látod a férjemnek ők semmit nem írtak fel...ennyi az eredmény, max. lombikkal lehet baba...pont. Semmi kivizsgálás..szomorú, csak annak köszönhetjük csoda Anasztáziát hogy összeállítottam a csoda kombót a férjemnek, és nem adtuk fel, nem fogatduk el hogy nem lehet javítani az eredményén! Hajrá vizsgálatok!!
Köszönjük pocakpuszit, Ani is puszil!
Ti hogy-hogy intézetet akartok váltani?
Ja a szülőszobából lehet műtő szoba lesz!
...majd írom lentebb miért.
Janulám,
a szívem szakad meg, és közben forrtyogok az idegtől!! Hogy tehették ezt veled. Olyan kitartóan jártál ide az ARO-ra, sőt még te védted mindig a profot. és most ezt kapod!
Megint várni??
Szerintem jól döntöttetek!! Hová mentek tovább??
Igen, igen maradj velünk kérlek, nehogy itt hagyd ezt a kis családot!
Kitartás nektek, milliószor ölellek!!! <3
Kittkata,
Lánykád hogy viseli az új osztályt, új tanárt? Tényleg az endokrinológusnál mi volt...mert ha jól emlékszem ott is voltál ugye? Tényleg HSK lesz akkor? Nem tudom hogy akkor HSG is lesz-e. nekem a lombik miatt csak HSK lett volna, mert HSG nem kell hozzá, hisz a lombiknál nem kell a petevezetékünk.
Cermiák drága,
teljesen átérzem a rosszul alvás problémáját, hisz én már szinte nem is tudok!
Gratulálok a kis fütyishez!!
Mi lesz a neve?? Mi is sok mindent kaptunk, főleg ruhákat, matrica nekünk is van, és még picit festettünk is saját kezűleg. Bútort és sok mást pedig használtan vettünk.Spórolni kell, ha az ember nem tehetei meg hogy vadiúj dolgokat vegyen, amúgy meg lesz még mit költeni amikortól a manók kibújnak majd!
Ha nagyon fáradsz és nem bírod a melót akkor táppénz! Igaz sajna csak 70%-os pénz ha jól tudom, de most a legfontosabb a kicsi egészsége!
Tényleg 20 hét lesz a manóink között?
Maci drága,
sokat gondoltam ám rád is, leszívéskor nagyon jó érzésem volt, és mikor olvastam a 7-ből hetet, akkor meg éreztem, hogy minden rendben lesz! Hány manót kaptál vissza? Ma kaptad őket vissza igaz? Pihizz sokat, és küldjük Anival a tapadós energiát!!
ja és köszi a levendulás sheavaj tippet!! Előbb el kéne használnom a megrendelt két nagy dobozzal a simából!
Leszezjobb,
Balász...nagyon szeretem ezt a nevet!
Ügyi és stramm csaj vagy hogy így kijöttél a betegségből, és még te voltál ápolónő!
Csak így tovább!! Én már a WC-ben alszom
, 15 percenként pisilnem kell!
Dekatka,
örülök, hogy a manók behozták magukat!
Vigyázz magatokra!! Ölellek!
Fruska81,
üdv. köztünk, kitartást, mihamarabbi pocakosodást!
Bucsok,
szorítok nagyon, hogy már ott fészkelődjön
,..fészkelődjenek a manók odabent!! Tényleg a Choragont végül magad adtad be?? Jófej a házidokid , hogy így táppénzzel megoldotta a vizsgálatokat!
nekem nem volt semmi tünetem a 16-ig hétig, utána is csak a csirke és a mentol undor. Minden terhesség más és más, így szerintem azért érezni fogod ha terhes vagy...ja a hulla-fáradtság, na igen az volt az elejétől nekem is!
remélem mihamarabb "fáradt" leszel!!
Agiii,
eltűntél!! Teszteltél?
Sziszi73,
hogy haladsz? Most akkor hoszzó protokolod van? Neked is Leidened van?
Évi,
örülök hogy azért csendesen de olvasol minket amíg várakoztok. Szorítok,hogy tavaszig jöjjön a csodamanó!!!
Tényleg Koppány dokinál voltál azóta. Kontroll? van változás vagy azóta is szeded a gyógyszert?
Mi jól vagyunk lányok,minden eredményem jó, kivéve a mostani 36. heti kenetet, ami sterptococcus pozitív, de az a nők 90 % -nál pozitív, de ha beindul a szülés akkor viszont nincs várakozás egyből be a kórházba, hogy legyen idő beadni a két szurit 4 óra különbséggel.
Egy baj van csajok, Anasztázia nem fordult még be.
Kérlek szorítsatok nekünk, hogy beforduljon mert ha nem akkor én nem fogok kockáztatni egy csodamanót, és nem szülöm meg farosan, akkor jönni fog a 40. héten császár. Ettől nagyon félek.
Főleg a spinális érzéstelenítéstől, és persze a trombózis hajlamom miatt a császár nem túl jó, mert nagyobb az esély a trombózisra így ezt el akartam kerülni. persze tudom hogy oka van ha nem fordul be egy baba,és valamiért pont ezt érzem, hogy sokszsor félig szinte látom ahogy fordul, de aztán visszamegy. Mintha valami nem engedné befordulni.
Megbeszéltem Anival, hogy ha tud akkor forduljon be lécci, de ha nem tud akkor semmi baj majd a doktorbácsik segítenek!
15 év karatés múlttal nem vagyok egy félős csak, de most félek picit ha ciki ha nem!
Igen,ahogy páran írtátok már indulásra készen állunk, minden beszerezve, táska bepakolva.
Ha szülés előtt tudok még írok nektek! Szorítok értetek mind lányok!
Sok-sok puszi, ölelés!!