Nikcsi
Apropó, Nutella... Gondosan őrizgetem a következő palcsipartyra a sok belevalót, amit hoztatok. Szépen elpakoltam a kamrába, ne legyen szem előtt. Erre az embör nem megtalálta a nutellát, és rájárt?!
Én meg Aranyhold házi szederlekvárjának vagyok képtelen ellenállni, abból sem maradt már a következő talira... A tejszínhabot pedig a somlóival végeztük ki.
Ebből a nutellát és a tejszínhabot majd pótlom, de Aranyholdat szépen meg kell majd kérnem, hogy hozzon még olyan finomat!
Meglepi
Én nagyon előrelátó voltam, és most, amikor ezerrel tombol bennem a fészekrakó ösztön, na most megyek vásárolgatni, és most kezdtünk pakolni. Szegény férjem bízott benne, hogy ennyivel megússza, de végre elvisznek tőlünk 2 fölös szekrényt (nem a miénk, csak vigyáztunk rá, de mostmár eléggé útban van), úgyhogy az egész lakást fel fogjuk bolygatni!
Ebből kifolyólag a takarítási mániámat még sikerül kordában tartanom, de ha minden bútor a helyén lesz akkor rendezek egy jó nagy nagytakarítást (egy hónapja karácsony előtt is csináltam egy ilyet)! (Tudom, hogy nem vagyok normális, de vmi ősi ösztön sürget.
)
Kilók: micsoda műsort rendeznek belőle! Miért nem ahhoz viszonyítják, hogy kinek mennyi volt a kiindulási súlya? Te igen vékony lehettél a terhességed előtt is, szerintem neked simán beleférne több (na jó nem 20-30 kg, de 10-nél több...). Szeretik ijesztgetni a kismamákat!
Én amíg jól érzem magam, addig inkább nem állok mérlegre, hogy ne idegesítsen!
Laga
Na úgy már értem, ha a "hajlam" már amúgy is megvolt a családban...
Azért érdekelne, hogy működik... a jó vitaminellátottság serkenti a petefészkeket, hogy egyszerre több petesejtet érleljenek? - Így egy kétpetéjű ikerpár oké... tényleg, egy- vagy kétpetéjűek a gyerekek?
Jano
Én is megkérdem: mire vagy allergiás? Szerencsére nekem a terhesség pozitívan hatott az allergiámra, pedig mindenhol azt olvastam, hogy romlani fog. (Pl. a fehérjeallergiám is sokat szelídült.)
Illetve azt figyeld meg, hogy nem került-e mostanában vmi új a környezetedbe? (Állat, növény, étel, bármi...)
Párologtató
Mi is kértünk egyet karácsonyra, mert életünkben most lakunk először gázkonvektoros lakásban, és vmi iszonyúan kiszárítja a levegőt, aminek köszönhetően a férjem úgy horkolt éjszakánként, hogy semmit nem tudtam tőle aludni. Meg a babára gondolva amúgy is akartam.
Szóval kaptunk egy ultrahangos kütyüt, ami klassz csendes, tényleg jól párásít (nálunk egész éjjel megy), ami vicces, hogy a vízben található oldott anyagokat is porlasztja (ami pl. a fürdőben is kiül bárhová vízkőként), és így finom fehér porral vonja be 1-2 nap alatt a közvetlen környezetét. (Nemtom ez teljesen jó-e így, ebből a szempontból lehet, hogy a hagyományos jobb, bár kicsit hangosabb...)