Evikismama,
szerintem hatalmas fokozatok vannak ebben a dologban is (mint annyi másban):
1. Meg is teszi, lefekszik egy másik nővel, na ugye ez már a megcsalás kategória
2. A csinos idegen nőkkel folyamatosan flörtöl, ez a pocakos feleség előtt egyértelmű piszokság, amúgy szvsz elég tenyérbemászó dolog.
3. Megnézi a csinos nőt, jó alaposan, mert tetszik neki a szép alak, csinos arc, közben esetleg álmodozik egy kicsit, hogy milyen lenne, ha...
4. Diszkréten odapillant (vagy jól megnézi), mert tetszik neki a csinos arc, jó alak stb.
5. Oda se pillant, mert vakságot fogadott (ez azért elég valószínűtlen) vagy mert friss rajongásban van a párjáért, és becsukja szemét-fülét minden más inger elől.
Na aztán ott van a nyolc hónapos várandós feleség, aki nem feltétlenül gondolja magát szexuálisan vonzónak, aki sok szempontból egy más nő, akihez másképpen lehet közelíteni, és aki ráadásul olykor nagyon érzékeny, és hajlamos ezt a dolgot túldimenzionálni. Emlékszem, én azon drámáztam egyszer hetekig a 30. hét környékén, hogy a párom szerint más az illatom...
Ez a más nő helyzet van, akit (férfit) összezavar, van, akinek meg izgalmas, ez nagyon alkati kérdés.
A párom erre a tv előtti bávulásra és társaira a következő variációkat szokta mondani:
1. tisztán esztétikai élmény (pl. Cindy Crawford)
2. csak az alsóneműk érdeklik (divatbemutató)
3. olvassa a cikkeket (Playboy, de én előbb szoktam tudni, hogy miről írnak benne, mint ő)
Ilyenkor vigyorogva összekacsintunk, mert pontosan tudjuk, miről van szó, és mert mindkettőnknek van humora. Szerintem a bizalmon kívül (ami nélkül tényleg nem megy), ez a másik kulcsszó, a humor. Mi pl. eztán elővesszük a Playboyt, és jól megkritizáljuk, kinek van és milyen műmelle
Szóval nyugi, vitaminok, humor és bizalom
Jaja, én akkoriban azon is álmatlanul sírva forgolódtam, hogy a párom megvádolt azzal, hogy horkolok...ma ha ilyen vádat kapok, simán közlöm, ez azért van, mert rám feküdtél