Sziasztok!
Bocsi hogy eltűntem, de tanulnom kell, meg a hugomnak volt a szalagavatója, oda utaztam két napra.
Pupi,
írtam már neked, sajnálom hogy nem javult a helyzet, de valszeg már te magad is csak a rossz tünetekre koncentrálsz és ez erősíti a helyzetet, ez érthető, és tudom hogy ilyenkor aztán más aki nem érzi amit te mondhat akármit. Próbáld meg kitapasztalni, hogy ha rágcsálsz ropit vagy valami kis nasit az nem enyhít-e. Próbálj meg kitartani, gondolj arra, hogy ez egy nagyon jó gyógyszer hatását tekintve. Nem tudom mivel segíthetnék még, gondolom ezekkel a dumáimmal nem sokat. Dokid mit mond?
Tina,
örülök hogy rendben vannak a gének.
Wanga,
hasonlóan szoktam én is depizni, de már egyre kevesebb idő kell rá. Most példáül 30 másodperc elég volt.
Virnya,
ne legyél már ilyen rejtélyes. Ugyan miből ismerhetnék rád, ha csak azt írod le, mit csinálsz, hmmmm? Na de te tudod, ha nem akarod elmondani, ne tedd. Nekem is volt 3.napon hüvelyi uh, véleményem róla ugyanaz mint neked.
Rólam csak annyit: ma vagyok az 5.napon, pénteken voltam dokinknál. lecsapolták a vérem, finom kis hüvelyi uh, és...felírta a clostit ugyanabban az adagban, mint korábban amikor szedtem és cisztám lett. Azt mondta ne ijedjek meg. Hát ez nehezen fog menni, mert rettegek a cisztáktól. És tüszőrepi szuriról szó sincs, pedig a cisztám oka az is lehet, hogy nem kaptam időben repiszurit.
Most 14. napig előre ütemezett akciók, és akkor délelőtt méhnyakban kutakodás a kisfickók után. Most erre is csak annyit, hogy páromnak jut a kellemes része, meg nekem is, aztán utána az a vizsgálat nekem, mikor a sima spermavizsgálat egyszerűbb, persze így megtudjuk élnek-e bennem a kis drágák. Volt már valakinek ilyenfajta spermavizsgálat? Zitának volt, de ő ugye eltűnt mint a kámfor. Írjon valaki valamit erről légyszi.
Tényleg, akik pénteken voltak dokinknál, mikor voltak? hátha találkoztunk. Én kb 10 körül értem oda.
Sziasztok
Dana