Pkagi
Az Arni a lombikokat a Budai Meddőségi Centrumban csinálja (BMC). Ez a János kórháznak a részlege. Sajnos ott jellemző a túlgyógyszerezés, ami nem jó, mert tönkre teszi a sejtek mitokondriumát, és az ember csak satnya sejteket produkál. Szegény Virág járt így már 3 alkalommal, hogy a hatalmas gyogyi mennyiségtől lett több mint 20 tüszője, de a bennük lévő petesejtek nagyon rossz minőségűek voltak. Szóval a kevesebb néha több. Én nem engedtem emelni a gyogyi adagot, így csak 5 petim lett, amiből 4 megtermékenyült, és 3-at visszakaptam és 2 fiam lett
Ha ne adj isten lombikra kerül sor, akkor én inkább a Kaáli Intézetet javasolnám. Sokkal testreszabottabb, és barátságosabb. Sajnos az Arni a BMC-ben csak egy kis pont, nincs beleszólása semmibe. A tanárúr mindent felülbírál, és jóvá kell hagynia. A siker után viszont érdemes visszatérni hozzá, mert a meddőségi centrumban úgyis csak 12. hétig maradhat az ember fia.
Egyébként az Arni óvatos, és inszemeknél nem ad sok gyogyit, mivel nagyon fél az ikerterhességtől. Egyszer amikor sok tüszőm lett, le akart beszélni az inszemről, mert nagyon félt a többesterhességtől. De nem mentem bele. Viszont nem is sikerült.
Ha a PCT teszted rossz lett, akkor az inszem segíthet! A másik hasznos dolog a Rékacs
neve alatt fémjelzett "beszállós" technika. Ez ellentétes a "kiszállós" technikával, tehát a hüvelybe csak az orgazmusra szabad beszállni apának, így olyan váratlanul éri a szervezetet, hogy átjutnak a fiúk a méhnyakon.
Rékacsnak is
így lett a gyönyörű Hanga babája.
Na megyek mert a párom követeli a gépidejét.
Pusza
Cat