Judyt
A 2-3 év is megérdemel egy kis búcsút
Mondjuk egy kis tortát két babával a tetején...
Biztos vagyok benne, hogy nagy változás lesz Neked otthon csücülni, de tuti le fogod kötni magad kreatív dolgokkal
Stella
Nagyon édes vagy, de nem viselem én ezt olyan jól. Sokszor sírom álomba magam, pityergek munka közben... De bírom, mert bírni kell! Meg lesz az eredménye és nem sokára én is egy olyan csodaszép porontyot fogok a kezemben tartani mint Babus
A szúrkálás tényleg nem jó
Dokidnak nem mondtad? Már nem kell sokáig várni és itt van a mensid! Kitartás, mi veled vagyunk
Móni
Szerintem nem korai a hétfői teszt! Drukkolok hogy pozitív legyen, addig meg küldök neked hő fenttartó energiákat+++++++++++++++++++++++++++
Jófi
Nagyon sajálom
De akkor most nagyon drukkolok, hogy gyorsan megjöjjön és nem kellejen újabb vizsgálatokon átesned
Tündi
Olyna jó volt ezt a kis tegnapi esetet olvasgatni
Teljesen előttem van a szitu
Drukkolok, hogy repedjenek azok a tüszők!
Zsuzsa
Nagyon köszönjük az infókat Bausékról. Reggel nehezemre esett megállni, hogy be nem menjek hozzájuk a kórházba, az ovi, ahová a kislányom jár a sarkon van
Puszilom Őket!
Éva
Sajnálom, hogy nem olyan eredményt kaptál mint amire vártunk, de kérlek ne add fel! Lesz még szép nagy tüsződ!
Küldtem mailt!
Edinka
Bizony nem sokára rajtatok a sor, de azért még várj csak türelemmel, még meg kell erősödnie a babának
Lányok!
Majd ki ugrom a bőrömből!
Ma voltunk kisherceg vizsgálaton és minden rendben van
Azonnal megkaptuk az eredményt és ezt nem is reméltem, a párom röhögve mondta, hogy helyben itélő bíróságra jöttünk
Stella!
Leírhatom az eredményt? Te csak kihámozol valamit, nekünk csak annyit mondtak minden rendben.
Annácska, aki most nagyon boldog