Sziasztok!
Krisz: Köszi az infót a jógastúdióról, ez tök jó, útba esik
Lányok: Köszi az infót a "pénzt adni vagy nem adni a védőnőnek" kérdésre. Igazából mi is úgy gondoltunk a párommal, hogy amíg nekem kell járni addig nem adok semmit, utána meg, ha majd kijön a babához és akkor is normális lesz (mert jelenleg meg vagyok vele elégedve
), akkor én is valami ajándékra gondoltam, pl. majd festek neki valami szép üveget
Eszty: Én is jobbulást kívánok Orsikának, és szorítok, hogy minél előbb elmúljanak a panaszai!!!
Ági: A
www.intimtorna.hu oldalon találod a Női Egészségmühely honlapját, ahol Kriston Andi tartja az intim tornát. Nekünk azt mondta, hogy 10 hét szorgalmas gyakorlással, ami reggel 2 perc este max.10 perc már kb. 132%-kal erősödnek az intim izmok. Ez nagyon fontos ahhoz, hogy a szülésnél a megfelelő helyen el tudjunk lazulni ill. azt a rész irányítani tudjuk. És szülés után is a gát regenerálódását meggyorsítja, megszünteti az esetlegesen kialakuló aranyeret, vissza szükíti a hüvelyt (szerintem ennek apák nagyon örülnének
). Minél előbb kezdi el az ember, annál hatásosabb lesz és annál kevesebb kellemetlenségre számíthat a szülésnél, de persze sosem késő elkezdeni. Az a lények, hogy be tudjuk építeni a mindennapokba ezt a közel 10 perces programot. Nekem eddig sikerült, remélem ezután is menni fog, mert biztos vagyok benne, hogy megéri
Egyébként megjelent könyvben és videókazettán is, elvileg azokból is meg lehet tanulni, de szerintem az a hangulat, ami ott volt megéri, kicsit kikapcsolódás is, meg, ha valamit nem értesz, nem érzel úgy ahogy kéne, akkor meg lehet kérdezni, Andi nagyon segítőkész. Én 3 alkalmas tanfolyamon voltam péntekenként, az első 2 alkalommal 3-1/2 7-ig, az utolsón 3-8-ig voltunk. De van 5 alkalmas is, akkor rövidebb időtartamúak. Na elég hosszú lettem, remélem nem nagyon fárasztó
Én közgazdász vagyok, Pesten a Pénzügyi és Számviteli Fősulin végeztem és jelenleg egy francia bankban húzom az igát, de remélem már csak márc.15-ig. Utána otthon várom, hogy megszülessen a kisbabánk.
Ha pedig lesz majd elég erőm az otthon töltött évek alatt, szeretném elvégezni a grafológia sulit, vagy valami egyetemi szintü továbbképzést. Bár ezt a gazdasági területet nem érzem a magaménak, valami kreatívabbra vágyom
Ja igen, Ági kérdezted, hogy mikorra vagyok kiírva, május 3 a jeles nap, így sajna mi biztos nem fogunk találkozni, legalább is remélem, hogy nem akar 1 hónappal előbb kibújni
))
Puszi mindenkinek:
Sweetlady