Woodi!
A lényeg, hogy minden rendben! Kár olyan jó lett volna megnézni a babódat!
Kisfiú, tök jó, hogy mindig megtudsz róla valami újat. Neve már van vagy még csak tervezgetek?
Köszönöm a szép szavakat. Remélem a többieknek sem megyek az agyukra a sok irkálásommal. Én is sok jó szót kaptam az első lombikom alatt és utána is vigasztaltatok, biztos mostsem lesz ez máskép, csak annyiban remélem nagyon nagyon (kopp-kopp-kopp), hogy most a végén már nem kell vigasztalni!
Bízom az orvosomban, hiszen akkor nem is járnék hozzá, csak tudod teli vagyok félelemmel valahogy szeretnék még többet megtenni azért, hogy ez a projekt sikerüljön, ezért gondolkodok az eleviten, csak azt sem akarom, hogy bizonyos vitaminból sok legyen a szervezetemben mert az sem jó.
Csütörtökön minden kiderül mit mond az én kedvenc orvosom, mindenestere a folsavat szedem magamtól egy hete a többit meg megbeszélem vele és hallgatok rá. Egyben most nem hagyom magam meggyőzni a múltkor két babót kaptam vissza most nem hagyom magam három kell és ebből nem engedek!!!!!!!
A párom nyomatja a homeos bogyokat, úgyhogy elég sok előkészület megvan hát csak legyen eredménye.
Azon meg hogy most kezdjük vagy egy hónappal később csak azért vacilálok mert ha most kezdjük (doki bácsi így szeretné) akkor a páromnak pont hogy kijön a 70 nap homeos bogyó szedés viszont ha egy hónappal később akkor már jócskán hathat a spermákra a bogyók! Szóval ezért vagyok egy kicsit tanácstalan.
Vigyázz magatokra és azért ha lesz kép továbbra is nagy szerettettel várom!
Anna!
Már csak egy nap. Nagyon nagyon igzulok érted. Minden rendben lesz!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Manó!
Te már túl vagy a transzferen remélem minden a legnagyobb rendben zajlott és már ott uszkálnak a picurok a pocidban. Pihenj nagyon sokat és egyél sok husit aztán ha tudsz és van lelki erőd írjál! Szorítok érted!!!!!
Zsebi