Joti: Nospát??? Én eddig mindenhol azt ovlastam róla, hogy kinyithatja a méhszájat,... A dokim is azt mondta, hogy ilyeneket ne. Látod, én ettől is megőrülök, hogy ez ezt mondja, ez meg ezt. én a magnézum citricit szedem 3 vagy 4x1-et... de volt, hogy 5től múlt el, mert a nap végén duplázni kellett...
A méhszájam zárt.
Nekem az első terhességem koraszüléssel végződött, szerencsére nem túl későivel 36+2-vel. De ott egy héttel a szülés előtt volt csak görcs, utólag azt mondom, jóslók, és zárt méhszájjal kezdtem neki a szülésnek (elfolyt a magzatvíz). Szóval van, hogy nincs köze a kettőnek egymáshoz, van meg, hogy hamarabb nyithatják a méhszájat, de ezt senki nem tudja. A 2. babóval olyan huszonvalahányadig héttől görcsöltem, de ott is zárt voltam, ameddig kellett. Most gyakorlatilag az elejétől. és elvileg ez OK, de amikor annyira rossz, én esténként sírok, hogy el fogok vetélni????
Ilyenkor mindig kell 1-2 olyan nap, amikor nem nagyon csinálok semmit, sokat fekszem, és akkor jobb lesz.
én is ki vagyok borulva attól, hogy mindig van valami. Tényleg mindig vannak új tünetek, én már rutinos lennnénk, és mégis itt parázok. Egyszerűen már azt sem akarom elhinni, hogy egyszer minden rendben lesz, és nem megyünk a NIC-re, hanem mi is, mnit a legtöbb normális anya-baba, 3 nap után szépen,rendben hazamehetünk, minden okés, semmit nem talál ki a kórházas gyerekorvos banya... De már valamelyik nap odáig eljutottam, hogy inkább megint NIC, csak megmaradjon...
Bocsánat a negatív hangvételért, egyébként ez az egész csodálatos dolog, és a 20. hét körül biztos már mindenkinek minden jó lesz! Legyünk optimisták
Tessvivi: hát extrém sporttot ne tervezz! Mindent csak lightosan, ilyenkor azt is mondják, hogy ne nagyon emelj. De csak nem kell egész nap feküdni?? Remélem, nem lesz semmi gond!