Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok Csajok, Tegnap voltam Dévisznél keneten, volt 2 csajszi, akinek éppen az orrom előtt derült ki hogy mind a kettő terhes :) De jó nekik :) mindkettőjüknek 3 hete volt a transzfere, és sikerült. Tök jó volt látni, ahogy örülnek :) úgyhogy a tegnapi napon már 2263 lett a bűvös szám!
renci82

Nálunk a megtermékenyítés elég jól megy annak ellenére, hogy ICSI van.
De sajnos még egy se sikerült.. De én is úgy gondolom, hogy nagy szerencse, hogy van fagyi baba!! Azt mondja Dévai, hogy ennek csak 7-14% az esélye, dehát mit számít az, amíg nem nulla :) Szóval így ugye egy hónap múlva lehet is kezdeni, és "csak" 200 ezer (amúgy ennyit a nem fizetősre is simán elkölt az ember ugye..), a teljes lombik sokkal sokkal több ugye.. És így legalább n veszik el megint egy lehetőség. A teljeset ki se tudnánk fizetni, aztán ki tudja, mennyi kell még... Bízom a fagyi babákban is!
Nagy gratula a két lánynak! (Persze még csak halkan ugye, a 12.hétig) láttam ám én is őket, nagyon mosolygósak voltak :) nem.csoda, én is az lennék!! A petezsák is nagy élmény lehet!!! Drukkolok nekik nagyon!!!
Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

@spurigambrigi:

akkor te is ott voltál tegnap? :) hol ültél?
renci82

:) igen ott, a kórteremnél, kb fél 10-től 12-ig voltunk ott.. A párom kerekesszékes, erről általában könnyű beazonosítani :) fekete fehér lenge nadrág, szürke póló volt rajtam. Na és te hol ültél, mi volt rajtad? És hol tartassz most?
spurigambrigi
Őrbottyán

@spurigambrigi:

Igen akkor láttalak, pont bent ültem a sarokban a kórterem mellett, barna tunika volt rajtam, meg egy fehér gatya. Én konkrétan fél3kor végeztem  a csajsziknak akkor derült ki előtte, jöttek ki a kis uh képükkel :)
renci82

Te melyik fázisnál tartassz most? Lombikra jársz?
spurigambrigi
Őrbottyán

@spurigambrigi:

szeptemberben megyek a 2.lombikra igen :-)
renci82

Nem tudja valaki hogy ma nőtt-e a szám? Kíváncsi lennék mi van aokkal a lányokkal akikkel együtt volt a beültink :)
reni87
Kecskemét

sziasztok
ma voltunk Dévisznél a vége azthiszem 63 volt de nem biztos 3 a vége az rémlik :)
Mi elvileg 2 hét mulva kezdenénk,de nem biztos hogy lehet,mert candida albicansom van :(
kaptam rá mikogal kupot.kenőcsöt.remélem elmulik 5 nap alatt:(
mariann82

oh :( hétfőre us ezt írta valaki
reni87
Kecskemét

szerintem 5 nap elég lesz :)
reni87
Kecskemét

sziasztok
ma voltunk Dévisznél a vége azthiszem 63 volt de nem biztos 3 a vége az rémlik :)
Mi elvileg 2 hét mulva kezdenénk,de nem biztos hogy lehet,mert candida albicansom van :(
mariann82

sziasztok
mariann82

sziasztok
mariann82

sziasztok
mariann82

hu látom elküldtem párszor 
mariann82

ani8603

Szia mariann!
olvastam, hogy van egy kis gondod a candidával csak egy jó tanács, hogy ne egyél cukrosat ha szereted bár mi legyen az főleg a banán mert a cukor élteti a gombát a banántől meg a nők nagyo hamar el lehet kapni én is bele estem ebbe egy párszor tanultam belőle és nem is eszek banánt és nyirfa cukrot eszek csak mert azt eheti még cukros is.

Ennyi sok sokert a a továbbiakhoz.

Zsuzsi
zsuzso2119

@zsuzso2119:

Szia köszi aranyos vagy hogy irtál :)
igen olvastam én is rá gugliztam és no cukor,amugy sajnos baromi édes száju vagyok :(
szénhidrát fan :( de most megpróbálom tűrtőztetni magam.ja meg kefirt se lehet na azt is ittam.
hát remélem elmulik.
mariann82

Mariann, ha fogadsz el még tanácsot, akkor w cukor mellett a lisztes dolgokat is hagyd el.. Egyébként is ajánlják ezeket a lombik alatt mellőzni. Sok praktika van a candida ellen, 2 hét alatt helyre kell, hogy jöjjön. Amúgy nem lesz akkor még egy vizsgálat? Mert az eredmény az pár nap..
Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

@spurigambrigi:

Szia persze fogadok :)
Hjaj olyan nehéz :( köszönöm
hétfőn megyek kenetvételre hozzá más vizsgálatom nem lesz.
mariann82

...egyszerűen csak nem szabad feladni...
normocyta
Budapest XI. kerület

@normocyta:

Gratulálok !!!!Nagyon jó hír :)
mariann82

@normocyta:

De jóóóóóóóó :) <3 Annyira drukkoltam.
Teljes szívemből gratulálok. Jaj nagyon nagyon boldog vagyok most. Sok puszi Nektek.
Mennyit kaptál vissza? Mikor kell visszamenned Déviszhez? 
Nagyon vigyázz magatokra. Millió puszi Nektek. <3

....
mokucica
Budapest XIII. kerület

Normocyta Gratulálo :) Ez gyönyörű tesz ;) hány naposakat kaptál vissza? Mennyit?
reni87
Kecskemét

9 szívecske volt, abból azt hiszem hatot tudtak megszúrni
5 indult neki és végülis 4 maradt a 3.napra ( pont hétvége volt)
Mivel ez az 5.volt és 39 vagyok és a legutóbbinál háromból egy se maradt velünk így úgy döntöttünk "senkit nem hagyunk hátra " ;)
De őszinte leszek szörnyű napok voltak
Kb a beülti utáni 4.naptól kezdve elkezdtem görcsölni és szinte biztos voltam benne hogy ez se fog sikerülni
Aztan ET+8 napon halvany pozitívat teszteltem ( már a 7.-en is láttam vmit de csak azért vettem észre mert laboros vagyok, 20 év alatt annyi terhessegi tesztet csináltam másoknak hogy meg se tudom számolni )
Szóval pozitív lett , ráadásul ez a munkahelyemen használatos teszt ami 25-ös
Azóta minden reggel tesztelek és egyre erősebb
De a 9-10 nap volt a másik pokol mert nekem mindig pontos a ciklusom szóval ha nem
Sikerült volna akkor azokon a napokon vmikor megjön mert nekem sose késett az utrótól se
Most progeszteron injekciót írtak fel, 4 heti adag potom 56.000.- volt ...
De legalább azt megúsztam hogy dugdosom az utrot és nézem az ujjam hogy mi van...
Így is minden pisilés egy para volt.,. Talán most már kezdek megnyugodni. A hasam még mindig szokott görcsölni főleg reggel meg este sokszor nagyon !!!!durva, az rlején azt hittem hogy na most fog elönteni a vér..., szóval most itt tartunk , persze biztosat majd Apánk mond 28-án, akkor kell hivnom... Szörnyű napok voltak , sőt nagyon nehéz 2 év volt de megérte . Tényleg komolyan mondom hogy nem lehet feladnunk !
Közhelyes de ennyi a titok.., mindig ujra és ujra fel kell állni metz nem tudhatjuk melyik lesz az ami sikerül...
normocyta
Budapest XI. kerület

Köszönöm Mokucica <3 :) :)
normocyta
Budapest XI. kerület

Juj szerintem tuti nem egy bébid van :) :) :)
reni87
Kecskemét

Normocyta, gratulálok Neked én is, bizony-bizony nem szabad feladni soha!!!    Aaannyira boldog vagyok én is, szorítottam Neked mindvégig!
mbetty2
Aszód

Sziasztok!
Ma voltam Dévisznél 64 a vége! de volt ott 2pár akiknek gratuláltak,illetve mikor bent voltam pont telefonált egy lány hogy terhes.mondta neki Dévisz hogy akkor halkan és félig gratulál :)
Én kenetvételen voltam..szerintem nem lesz jó uh majd szeptemberben kezdjük igy nem most :(
De m1 mostmár kibirom azt a 4 hetet.
Tudtok abban segiteni,hogy ha közölni akarom a munkaadommal,igazolást kell kérni?illetve a közléstől számolodik a fél év védettség?vagy honnan?
mariann82

Normocyta gratulálok! (Persze csak halkan, ahogy kell.. De tuti, hogy nem egy van ott, ha már ilyen hamar volt halvány pozitív) :lol:
Mindenképpen írj, hogy mi volt az ultrahangon! Jó olvasni, akinek már sikerült!
Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

Mariann !
Én úgy tudom, a fél év onnantól lesz, amikor először mész (erről majd lehet kell igazolás, ha van valami gondod a munkahelyen... De azt később is biztos ki tudod kérni, hogy mikor kezdődött a lombik.)
Azért, hátha jó lesz az a kenet!!!
Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

@normocyta: Gratulálok :) Nekem is már a ET+10 halvány volt,aztán mindig erősödött.
Tegnap voltam Dévisznél holnap leszünk 8 hetesek,már dobogott a kis szíve 12,5 mm és azt mondta tökéletes,gyönyörű. CSak azt nem értem,hogy 3 hét múlvára ismét visszahívott,nem kéne már a saját dokit felkeresni?Vagy nála mi a forgatókönyv?

Mikor kérdeztem a terhesvitaminon kívül kell e más,teljesen felhúzta magát,mert összevissza szedünk minden marhaságot,osztjuk a hülyeséget a fórumokon

Mariann te mikor voltál?

Lilypie Pregnancy tickers
maju

@maju:

Szia de jó neked is :)gratulálok vigyázz magatokra!!
én  9 30 ra mentem,de 11 körül jutottam be.egyedül voltam.
Bizom,hogy jo lesz a kenetem.holnap felhívom mert már nem birom az izgalmat ami ezzel jár :/
6 napja nem ettem szénhidrátot illetve keveset akaratlanul is.de csokit nem :D
mariann82

Sziasztok!

Új vagyok, én is a Dévaihoz járok. Most kezdem a második stimulációmat, mert az elsőnél túlstimus lettem és leállítottak. Az lenne a kérdésem, hogy transzfer után ti meddig maradtatok otthon pihenni, valamint hogy szabadságot vettetek ki vagy táppénzen voltatok. azt tudom, hogy lombik alatt nem jár táppénz, de a transzfer után sem?

blanca

Normocyta, hurráááááááááááááá!!!!   

Tiszta szívből gratulálok!!!!

Komolyan, tiszta libabőr lettem, ahogy láttam a tesztet!!!! 

És olvastam amit írtál!!!! VALÓBAN, SOHA NEM SZABAD FELADNI!!!!  

UGYE?????

NAGYON-NAGYON BÍZTAM BENNED, HOGY ÖSSZEKAPOD MAGAD ÉS KÜZDESZ TOVÁBB, MERT CSAK ÚGY SIKERÜLHET!!!

És Normocyta, éreztem az írásodon a múltkor indulásnál, hogy most valóban bízol a sikerben. Valahogy másképp álltál hozzá, ez nagyon lejött a szavaidból!!!

Imádkoztam érted, hogy sikerüljön végre, mert már annyit csalódtál, most már muszály volt sikerülnie!!!!

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült!!!  

Annyira de annyira át tudom érezni az örömödet, hiszen Én is megtapasztaltam :)

SZÍVBŐL GRATULÁLOK KISMAMA, ÉS NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA!!!! A progit pedig kizárólag csak fokozatosan hagyd abba!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És jelentkezz most már folyamatosan!!!  JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ??????????????? ÓRIÁSI PUSSZANTÁS!!!!!

És többiek, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   

Itt az élő példa ismét, hogy SOHA NEM ADJUK FEL!!!!!!!
pipus75

muszály = muszáj    (bocsi a helyesírási hibáért :)
pipus75

@blanca: Szia, én táppénzen voltam már a traszfer napjától 2 hétig, a táppénzes papíron az nincs rajta,hogy lombikra jársz, 9es kódot írt rá és ennyi.
Sok sikert kívánok!

Progira nekem azt mondta dévisz,hogy ha elfogy akkor annyi nem kell fokozatosan direkt rákérdeztem mert én azt hittem,hogy  12.ik hétig kell,de mondta nem,elfogy akkor elfogy.

Lilypie Pregnancy tickers
maju

zsuzso2119

Sziasztok
 2265 a szám.
Jó lett a kenetem,igy kezdhetünk:)
mariann82

Ügyi vagy mariann látod meg lehet álni a sok csokit a cél lebegjen elötted mindig.
Sok sikert hozzá.

zsuzso2119

@zsuzso2119:

Köszi :) azér ta hír hallatára ma jol be nutelláztam meg ez az amaz is lecsúszott :/
De figyelek!!
mariann82

Csajok mindig elviszik 5 napig a petesejteket a fejlődésben,vagy elöbb is vissza adják?kinél hogy volt?hétvégén van visszaültetés?
mariann82

Szia Mariann! Szerintem nincs hėtvėgėn beülti. Nekem pl. Pėnteken volt a leszívås ės hėtfőn kapom vissza őket. Sok sikert a kezdėshez!
evia
Budapest XIII. kerület

@evia:

Szia!Köszi hogy irtál.visszakérhetem 2 naposan is? 3 naposan?4,5? 
gondolom telefonálni kell naponta,és mondják hogy állnak nem?
Sok sikert hétfőre:) mennyit kapsz vissza?
mariann82

Nekem úgy volt, hogy szombaton kellett felhívnom Szűcs Kálmånt (biológus) ės ő mår akkor látta, hogy a 4-ból 3 szépen kezdett fejlődni. Egyből azt mondta hėfőn lesz a beülti biztos, csak a pontos időpont miatt hėtfőn reggel hívjam Dévait. Köszi, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen. :)
evia
Budapest XIII. kerület

@evia:

drukkolunk!akkor mindet visszakéred?
azért kérdezem,mert valoszinű én dolgozom leszivás után és ha 2,3 naposan akarják vissza tenni akkor még nem vagyok szabin csak ha 5 naposan kapnám vissza igy ezen izgulok.
de jó neked már kapod vissza holnap :D
mariann82

@mariann82:

Szia, igen minen nap kell telefonalni hogy hogy allnak.ha a 3.napon 4 vagy tobb van akkor tovabbviszik, en igy kaptam vissza 5 naposan,de addigra a 4bol csak 1 maradt,mert pont hetvegen lemorzsolodtak :-( sajnos nekem az elso nem sikerult, de masodik fog :-)
renci82

@renci82:

köszi hát majd meglátjuk! kitartás neked és sok erőt!sikerülnie kelll!!!
mariann82

Ez mindenkinél egyéni, hogy indulnak fejlődėsbe. 2-5 nap utån kapod vissza őket. (Most olvastam a honlapon) :D pedig akkor tėnyleg jó lenne mår pihenned ės nyugiban lenni. Remėlem mindenki meglesz holnap ės akkor valôszínű igen. :D
evia
Budapest XIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?