Új privát üzeneted érkezett!

puipus!! Nincs eladó kismama ruhád nadrág, rövid nacid, szoknya?? írj kérlek!

Köszönöm.
zsuzso2119

@pipus75:

9 hónap alatt nem rossz arány, de abból az elmúlt két hónapban 2.... az elég szomorú :(
renci82

Sziasztok.

Az arány ne keserítsen el senkit, nem lehet tudni mikor lesz sikeres 1 beültetés. Nekem 38 évesen 15%-os sikerességi arányt írt a papíromra a Dévai Dr.-semmit sem jelentett...Fél évig jártam hozzá mire az egész elindult, mert valamiyen eredményem mindíg rossz volt. A stimu sem volt a leg ideálisabb 6 db petesejtet tudtak leszívni. Akkor én is egy kicsit elkeseredtem, mert a 2 másik lánynak 12-13 volt a tenyerébe írva. Másnapra ebből csak 2 maradt meg, és ezek megmaradtak 3. napra is, így azonnal be a dévai Dr-hoz, és beültetés. Mind a 2 megtapadt! Most már túl vagyok 2 genetikai vizsgálaton, úgy néz ki monden ok... A Prena tesztből az is tudjuk, hogy az egyik kisfiú, a másikat már az ultrahangon is láttuk, hogy kislány. :D 

Nem lehet soha megmondani kinek mikor jön össze. Én szerencsés voltam. Pedig a koromból adódva rá voltam készülve, hogy ez nem lesz egy egyszerű menet...

Sok sikert és kitartást mindenkinek!!!

17 hkm

kicsicsikar

zsuzso, van egy drappos kord bársony kismama nacim, de az még óriási lenne most rád, viszont télire pont jó lenne vagy őszre. Az nagyon jó és kényelmes, imádtam.

A fekete nacima bolytosra hordtam, azt inkább nem ajánlanám.

A brendonban vettem minden cuccomat.  Van még 4 db felsőm, azokat sem fogom már hordani. Két db mintás, szépek!!!! és egy király kék meg egy szép zöld.

Más kismama cuccost nem vettem, igyekeztem ezekben kihúzni a pocakos hónapokat.  Sokáig belefértem a többi nacimba :)
pipus75

Mennyiért adnád el pipus? elfogadnám mert akkor nem kell vennem csak esetleg rővidet most nyárra. 

zsuzso2119

Banyussal meg Nikivel nem tudod, hogy mi van?, rég írtak itt főleg niki.

zsuzso2119

Sziasztok :)
Itt uj vagyok32éves,Dévaihoz járunk./elötte kaáli volt/ párom azoospermiás.volt már egy lombink,nem sikerült sajnos.Most augusztusba lesz Dévainál.Páromat Kopa műti majd.
mariann82

Szia Mariann Az én férjemet is Kopa műtötte...mi most vagyunk túl a beültin :) (szerdán volt) mennyiségileg elég üye volt Kopa...a többi majd kiderül ;) Egye marad amit visszakaptam, de remélem Ő nagyon erős :)

Egyébként lehet tudni az azoospermia okát? nem kezelhető? (csak annyira hogy ne kelljen műtét)
reni87
Kecskemét

Szia drága Mariann!  Üdv a csapatban!
ani8603

ANI..ANI..HM HONNAN IS VAGY ISMERŐS <3 nem sajnos fejlődési rendellenesség...ezt mondták.reni remélem jol megkapaszkodik
mariann82

Renci nyugodtan írd ki magadból ha el vagy keseredve .
Nem lehet mindig pozitívnak lenni ! Aki mást mond hazudik .
Neked hányadik lombik jön? Ne haragudj nem tudok most vissza olvasni...Nekem ez az 5.stimum, volt 3 beültetésem és 39 vagyok.
Hidd el tudom mit érzel. Én azt hiszem minden stációit megjártam már ennek a dolognak , voltam bizakodó , pozitív , elkeseredett és január körül pedig végképp feladtam
Szerintem ez normális... Írd ki ezeket a dolgokat , fogalmazd meg ami benned van, DE aztán nézz szembe velük... Igen, a lombik sikeressége kb 30% , és attól hogy másnak sikerül vagy nem sikerül nekünk se jobb se rosszabb
Egyszerűen csak te érezd azt hogy mindent megteszel, mindent megpróbálsz és akkor már nem rajtad múlik. Te rakd bele magad maximálisan ne törődj mások történeteivel és hidd el ha ide eljutsz sokkal könyebb lesz, mert talán ( sőt én úgy érzem ez egészen sokat számít )ez lesz az a kicsi plusz ami nálad a kisbabádhoz vezet...
Reni nagyon szurkolok Egyetlenkének <3 reméljük erősen kapaszkodik :)
Mikorra várható a beágyazódás nem mondták?
Ami az igazolást illeti én elkértem egy pecsétes UH leletet, azt elfogadja a munkáltató , és így le van igazolva a napom. Ugyan fizetés vagy táppénz nem jár de nem a szabadságomból fogy és mégis igazolt távollétnek számít.
Csak azért irtam le hátha másnak is lesz ilyenre szüksége.
normocyta
Budapest XI. kerület

Elvileg tegnap este ágyazódott be :)
reni87
Kecskemét

Sziasztok!

Örülök, hogy megtaláltalak Benneteket! :) Mi is a Dévaihoz járunk két hét múlva kezdünk. Reni nagyon szurkolok nektek és a babának! Jó lenne minél több sikertörténetet olvasni itt.

Én már látom, hogy nekem, de hogy visszaolvastalak Benneteket, nem csak nekem, a rengeteg húsevés lesz a gyenge láncszem. (különben sem vagyok egy nagy evő.) Azt hogy reggelire hús egyek még el sem tudom képzelni. :) Reggelire Ti mit szoktatok? A rántott hús nem csúszna le...:)

evia
Budapest XIII. kerület

Hát én egy ideig megküzdöttem a hússal, de most már nagyon rosszul esik így sajt, tojás, túró
reni87
Kecskemét

Én reggelire fehérje porból iszom shaket.
De csak reggel, napközben igyekszem enni a húst
Az a fontos hogy a fehérjepor szinte 100%-ban fehérje legyen, szóval ne 70 fehérje 30 zsír mert az egyrészt iszonyúan hizlal másrészt meg a tömény zsír sajnos hasmenést is okoz :(
Ezek általában liofilizált ( kiszárított) tejsavóporok,szóval teljesen megfelelő fehérjeforrás
Amin NAGYON fontos , hogy ne legyen benne szója mert az növényi ösztrogén és kiüti az FSH hatását amit szúrni kell magunkba
Általában az ilyen "gyúrós" boltokban ha ezt így elmondjátok tudják is hogy mit adjanak nektek, sőt elég sok üzletben képben vannak hogy miert kell pont ilyen..,
Sajna nem olcsó 800-900 gr 10.000.- körül van de reggel 2 kanállal ha megcsinálom akkor máris bevittem 40-50 gr fehérjét
Én vanília ízűt szoktam venni ahhoz rakok kakaót ha nagyon unom vagy vmi gyümölcs szörpöt és úgy iható . Vagy ha nagyon van kedvem akkor sütök belőle protein palacsintát :)
Remélem tudtam segíteni :)
Hajrá Reni és Egyetlenke :) :)
normocyta
Budapest XI. kerület

Én beülti után már nem merem a fehérjeport...de pl a trapistában majdnem annyi a fehérje mint a husiban na azt meg nem is tudom meg unni :D imádom a sajtot :D

Ma meg gulyáslevekészül rengeteg hússal sok zöldséggel vitamin és fehérje bomba :D csinálj nyugodtan levest sok hússal úgy sokkal könnyebben csúszik...
meg én vettem szószokat hogy ne legyen olyan száraz a hús, vagy olvasztottam rá sajtot...meg pl egy diétás csirkepöri is könnyen csúszik nekem abból ment vagy 5 felsőcomb egy nap alatt...
és próbálj e mellett sok gyümit zöldséget rostot...mert én első napokban szinte csa husiztam...hát megnehezítette a wc-zést :D

Köszi a drukkot, minden nap csacsogok a kis Egyetlenkémnek hogy jó helyen van itt és kapaszkodjon még jó sokáig jó erősen :)
reni87
Kecskemét

Köszi normocyta, reni!

Még egy-két kérdés: Ha kb. 2 hét múlva megjön és felhívom azonnal be kell mennem és rögtön indul a szuri? Ti napi hányszor szúrjátok magatokat és hová? Nektek volt rosszullét a stimu alatt? Mire kell számítani? Ugyanúgy dolgoztatok-dolgoztok, mint előtte? Köszi a válaszotokat! :)

evia
Budapest XIII. kerület

Felhívod és vagy aznnap vagy másnap max ha úgy jön ki harmadnap kell bemenned, akkor csinálja a méhszondázást (ez a méhed állásátl függően lehet semmilyen vagy nagyon kellemetlen is). Én a ciklus 3. napján menten akkor már kaptam gonapeptylt 5. nap jött a gonal f és a merional. szerdai napon mentem először utána következő hétfőn uh aztán kétnaponta...a szurikat reggel szurtam. 14. nap volt a leszívás 16-on a beülti...most meg várakozok pihengetek, picit sétálgatok elmegyünk vásárolni semmi megerőltető...vigyázok hogy ne hajoljak inkáb leguggolok, próbálok minél nyugottabb lenni, de egyébként mindig a babára gondolok...é sokat beszélek hozzá :)
reni87
Kecskemét

Reni hány sejtest kaptál vissza?A gonapeptyl az mire van?és a merional?drukkolok
mariann82

4 sejtes volt :) a merional stimulál a gonapeptyl meg azt hiszem nem hegyja hogy idő előtt megérjen a pete...
ja meg még kaptam folsavat prednisolont kaliumot ezeket még most is szedem...meg leszívás óta az utrogestan hüvelygolyót 3*2-őt
reni87
Kecskemét

Reni, Te most időben hol tartasz? Mikor csinálod a tesztet?
evia
Budapest XIII. kerület

Et+7 és talán mégibírom egy hétig :D de hétfőre nem várom előtte nemterveztem tesztelni...bár vasárnap lesz a házassági évfordulónk és ez nagyszerű ajándék lenne...de szerintem kivárom a jövő hetet
reni87
Kecskemét

G
mariann82

Irtam és elszállt :-( Csajok hogy is van a leszivás a mensi 14. Napján van vagy a gonal szurásátol?nekem 27. Én jön meg vagyis 11. Én szivnak le?Reni neked kitartást türelmet:-)
mariann82

@mariann82:
Nekem júni 12-én volt a középidő és 13 volt leszívás,amúgy is akkor láttak érett tüszőket.
szerintem inkább az érettségtől függ mikor szív.

Én már ET+17 vagyok és eléggé erősödik a tesztem és a hcgm 739 lett a 14.napon.
Hétfőn kell hívnom Déviszt.Akkor csinál uh is mindenesetben ha pozi ha negatív a teszt?Lehet kérni képet is tőle?

Hajrá Reni!Hogy érzed magad?

Lilypie Pregnancy tickers
maju

Jól vagyok de nem igazán érzek semmi tünetet, kis has feszülés enyhébben mint mensi előtt meg nagyon érzékeny a cicim, meg derékfájás de az lehet a ok fekvéstől....egész nap mondjuk nem fekszem...kedden vagy szerdán tesztelek :) Maju ezek nagyon jó hírek :) szerintem nem ad képet Dévisz...
reni87
Kecskemét

Sziasztok. Maju, nekem adott decemberben Uhu képet. Ha esetleeg nem ad, vidd be a telod és fotozd le a monitoron :)

Lányok, nem tudjátok, hogy lesz a nyári szabadsagolas? 
Most szeretnénk 1.lombikra menni.
Egyedül dolgozik Devisz vagy van más doki is?
Nagyon koszi.
izzi

@izzi:
Ezt ingyen adta? Mert az árlistán én is láttam hogy van rá lehetőség 2000 ftért,de nekem az is megéri.
Én azt hallottam,hogy majd 1 hete nem lesz,de nem nagyon megy szabira. Van mellette egy másik doki is.

maju

@reni87:Nekem sincs semmi tünetem,kicsit fáj a cici,de az a progitól is lehet és míg otthon voltam a derekam is fájt,de én is inkább a fekvésnek tudtam be.

Mikor kell hozzá menned?

Én Et+10 csináltam először akkor halvány lett.

maju

16-án lesz uh elvleg :) és remélem én is növelem a sámlálót :)
reni87
Kecskemét

Most néztem meg az előző kezelő lapom,és ott a 11.napon volt leszívásom. és 2 napra rá kaptam vissza.Lehetséges hogy Dévisznél is a 11.napon lesz,vagy ő mindig 14.napon szív?
mariann82

Nekem az első lombiknál már a 11. napon le kellett szívni, most a másodiknál úgy nézett ki, csak a 16. napra lesz elég nagy,, aztán egyszer csak mégis több megérett a 14.-re. Szóval a méret a lényeg.. :D főleg, mivel van, akinek nem is 28 napos a ciklusa... Szóval semmiképp nem fix a 14.nap.

Én most egyet kaptam vissza (5 naposat), próbálom kivárni, hogy ne teszteljek, amíg nem jön el a nem várt napja, de ahogy magamat ismerem előtte egy nappal úgyse bírom már ki...

Sok sikert minenkinek!!

Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

hát barnáztam picit délután :( :( :( nem rég lőttem egy tesztet ami nega...de mondjuk szinte vizet pisiltem már...
reni87
Kecskemét

Reni! Délután ne tesztelj, pláne, ha csak hétfőre nem várod! A reggeli a tuti (bármit is ír a teszt papírja...). A hármat as meg simán lehet a beágyazódás jele, szóval szerintem minden oké! :) inkább holnap reggel próbálkozz, vagy bírd ki hétfőig :)
spurigambrigi
Őrbottyán

Én azon vagyok, hogy kibírjam csütörtökig :) ( nekem ugye csak egy van beültetve, szóval tuti nem lesz kimutatható hcg mensi nap előtt..) mondjuk, ha neked 2 megvan... Akkor nagyobb az esélye, hogy hamarabb kimutassa, de szerintem akkor is egyelőre inkább csak a reggeli..

Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

Drukkolok nektek csajok :)
mariann82

Sajnos a barnázás erősödött a teszt nega...és néha brutál belegörcsöl a hasamba plussz a cici puhább lett és nem feszül pont mint mensi előtt...szerintem csak az utro miatt nem tud normálisan megjönni...nekem van egy olyan érzésem hogy ez a baba be sem tudott ágyazódni...holnap hívom a dokit....

Nekem is egy babó volt :(
reni87
Kecskemét

Hát, sajnálom, hogy nem jók a jelek, de ha csak hétfőre várod, szerintem még mindig lehet negatív a teszt, és ott lehet még... Majd mond, hogy mit mondtak, de én arra tippelek, hogy várni kell majd még egy kicsit! Írj, ha tudsz valamit!
spurigambrigi
Őrbottyán

Reggelre megjött igaz enyhébb a szokottnál, voltam Dévisznél csinált uh-t a petefészekben volt sárgatest szóval elindult valami, de sajnos az ilyen herebiopsziás mintákban sok a genetikai hibás, valószínű ezért nem tudott fejlődni, én úgy gondolom ha valóban genetikai hiba volt jobb hogy így vége lett...Augusztus 11.-én konzultáció addig próbálok pár vizsgálatot megcsináltatni ami szerintem már lejárt. Szeptember 11 után lehet újra kezdeni az nekem már az októberi ciklus lesz
reni87
Kecskemét

Reni :( kitartás, lesz ez még jobb is!
izzi

Bizony Reni, ne keseredj el!!! Ha genetikai hiba volt, akkor jobb ha még a legelején elmegy. Mindenesetre legalább elindult valami, nem rajtad múlt!! Kitartás! Egy kalappal októberre!!
spurigambrigi
Őrbottyán

Maju.neked lombikod volt vagy inszem?gratulálok a pozi teszthez.
mariann82

@mariann82:

Köszi, lombik volt. Láttuk már a petezsákot is :)2259 vagyok :) 21én kell vissza menni,remélem minden rendben lesz addig.

Sajnálom Reni,kitartást és töltődj fel a nyáron,sikerülni fog a következő!

maju

Az esedékes mensi után 2 nappal kezdtem barnázni, és ma (3 nappal az esedékes után) megjött rendesen is.. Gondolom hétfőn kell mennem ultrahangra..
Szerintetek ha bevállalom fizetősen, akkor lehetne azonnal kezdeni? Van még fagyi babám... Csak nem tudom, hogy időpont hogy van... Meg hogy mivel volt túlstimu, abból mennyi hasűri folyadék van még, meg petefészek nagyobbodás... Ez mennyire számít... Valaki tud erről valamit??
Brigi
spurigambrigi
Őrbottyán

Sajnálom :(

Sajnos ebben nem tudok segíteni :( de ha esetleg stimu nélkül bevállalná...de azt meg vszínű nem fogja :/
reni87
Kecskemét

Legutóbb annyira túl voltam stimulálva, hogy akkor be se lehetett ültetni, le lett fagyasztva mind, és a következő mensit meg kellett várni. De akkor ugye nem volt progi se, szóval szépen helyre tudott állni minden. Alig kaptam akkor gyógyszert (5 szem closty és 3x volt fél merional), és így kaptam vissza kettőt.. Most a vizesedés megvolt a mensi nap előtti napig, akkor kezdett csak csökkenni :roll: (gondolom vagy a progi vagy akkor még ott volt a bébi kezdemény...).
Na, majd holnap kiderül, mit lehet most tenni.. Azért köszi :)
spurigambrigi
Őrbottyán

@spurigambrigi:

Szia!
igy ismeretlenül is sajnálom :(
ird majd meg mit mondott a doki!
Kitartás!!!
mariann82

A bal petefészek még nagy, meg van sárgatest is, úgyhogy egy hónapot várni kell, de a következő mensinél kezdhetünk. Van 2*2 fagyi babám (az egyik 3 a másik 5 naposan lefagyasztva, az eddigi lombikok után, de azt mondta, ez nem gond..).. Az 5 naposaknak ugyan rosszabb a felolvasztásnál a túlélési esély, de remélem, majd minél több túléli..
Szóval tulajdonképpen jók a hírek! :)
spurigambrigi
Őrbottyán

De jó :) Jó neked hogy van fagyibébi :)
reni87
Kecskemét

Azt megkérdezhetem mennyibe fog e kerülni?
reni87
Kecskemét

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?