Sziasztok!
Megvagyok ám én is, csak nem nagyon volt időm mostanában. Éppen csak be-benéztem a netre pár percre, ide-oda írtam pár sort, aztán mentem a dolgomra.
Amúgy is tele van most a hócipőm a fogyókúrával, január első két hetében lement az a 4-5 kiló, amit az ünnepek alatt sikerült felszednem, de azóta teljes csőd. De látom, nem vagyok ezzel egyedül. Ahhoz, hogy május végére 15-20 kiló mínuszom legyen, minden héten le kell mennie egynek, ezen a héten ez még nem jött össze. Jó, hogy csak szerda van, de hétfő-szerda a sulis napom, akkor egész du. nem eszek semmit, akkor szokott lemenni. A többi napon örülök, ha tartom a súlyomat. A hétvégékről nem is beszélve!
Na, most kipanaszkodtam magam.
Remélem, mindenki meggyógyult, aki beteg volt, felnőttek, gyerekek egyaránt!
Andi!
Az az égés elég rosszul hangzik! Kaptatok rá valami kenőcsöt? Azóta jobban van már a picurka?
Ildi!
Nem irigyellek a költözés miatt, én már annyit költöztem életemben, hogy három családnak elég lenne
. De még egyszer sem rohangáltak csomagolás közben kisgyerekek a lábam körül!
Kitartás, gondolj az új házra!
Virág!
Üdv tőlem is! Én is norbizok, de igencsak az elején tartok. Egyébként nem akarlak elkeseríteni, de sajnos azok, akik valóban fogynak vele, 3-as kajákat gyakorlatilag egyáltalán nem esznek, 2-est meg csak elvétve (sokan legalábbis). Azért beszélek "róluk", mert én eddig képtelen voltam megállni, hogy vagy kenyeret, vagy édességet, vagy egyéb 3-ast ne egyek. Hát, nincs is fogyás
.
Én egyébként megjártam a digitális mérleggel, nálunk is ahány hely, annyi kilót mutatott, akár 4-5 kilós különbségeket is! Úgyhogy van megint egy jó kis mechanikus mérlegünk. Ha digitálisat szeretnél, szerintem ne vegyél olcsót, talán a márkásak nem viccelik így meg az embert.
Mozogni nekem szinte egyáltalán nincs időm. Kaptam karácsonyra egy szobabiciklit, de csak akkor tudok ráülni, amikor pici fiam este 10 körül hajlandó lefeküdni. Akkor meg már... Napközben gyakorlatilag leszed róla. Hozza a papucsomat, hogy menjek vele, és olyan közel áll a biciklihez, hogy nem tudom tekerni tőle.
Gabi!
Az én fiam is kb. ennyit alszik, azzal a különbséggel, hogy ő már 10 körül elalszik, és általában fél nyolc-nyolc körül ébred. Viszont délután csak 1 órát alszik. Hogy irigylem azokat, akiknek 2-3 órát alszik napközben a gyerekük! Mennyi mindent lehetne ennyi idő alatt csinálni!
Erika!
Szintén üdv! Szerintem olvasd el, amit Virágnak írtál, és tarsd magad ahhoz!
Tudod, stagnálás, stb. De 2-3 kiló lassan az edzéssel is le fog menni.
Zsófi