Új privát üzeneted érkezett!

Várom de félek picit :D
Amúgy szerintem nagyon korai volt az a teszt...
reni87
Kecskemét

A teszt nem volt korai,mert ilyenkor már kimutathatja!DE nem mindenkinek!UGYH BANYUSZOM FEL A FEJJEL!!!!12. NAPON ISMÉTELJ UJRA 10-EL.SZORÍTUNK!!!!!!!!
ani8603

Banya: szerintem még várhattál volna, de szerintem a 11. 12. napon már reálisabb a 10-es érzékenyságű is

Reni: hírek? izgatottan várom :)
littletigrincs
Érd

Sziasztok!

Pénteken leszívás lesz,sajna csak kettecske tüsző van,de remélem a 13 és a 10milliószoros nap majd szerencsét hoz,ránk fér.
Belőlem jön a tojcsis nyák,az jó?
Férjnek kell önmegtartóztatás mert azt nem mondták és hát eléggé "éhezem" rá :)

Mindkét Renitől kérdem mi volt?

Lilypie Pregnancy tickers
maju

Hát, lehet, hogy korai volt még, de én úgy tudom, ki kllene mutatnia.
Egyébként a mensim még mindig nem jött meg, ma lenne a napja. Még csak egy kis elszineződés sincs, nem görcsölök....
A prolutex hatással van a mensire? Az injekció, amit az utogestan helyett szúrok. Azt írja egyik mellékhatásként, hogy mensizavarokat okozhat...

Maju, péntek13???? Jó jel
banya00

Meg volt a szonda és volt uh....az uh 100szor rosszabb volt :D a szonda semmi...kérdeztemi is hogy csak ennyi?  Dévai : csináljam mégegyszer? :D
meg volt az első szuri is a nővérkétől még Dévainál...holnap lesz az első igazi amit magamna szúrok...volt nagy husi zaba is a kfc-ben :D

Elég csekély esélyt írt a papírra Dévai de én tudom hogy sikerülni fog :)
reni87
Kecskemét

Reni,maju  megy a drukk 1000-el!!!
Banyuszom egy kis pozitiv dolog neked!!!Februárban én már a Prolutexet kaptam és már a 12.napon elkezdtem vérezni!!!Neked sehol semmi élég biztató:)) És 3 babóval voltam.Teszteltél azóta?Mi a helyzet?
ani8603

Ani, még mindig semmi. Tegnap voltam a 28. napon, ilyenkor szokott megjönni. Múltkor a 26. napon megjött. De a 12. napom szombat lesz.
Néha érzek egy kis tompa fájdalmat, máskor meg semmi. Nem tudom, mi a prolutex és mi a mensi előtti fájdalom jele. Mert ezt a tompa fájdalmat szinte az egész idő alatt éreztem. De még csak elszíneződésem sincs.
Szóval várnom kell.
Egyébként nem teszteltem, szombaton reggel fogok tesztelni.
Ti megtaláltátok már az új otthonotokat?

Reni, örülök, hogy ilyen jól élted meg a szondát! Szorítunk! Kitartás! Egyél meg naponta egy E vitamint és igyál hozzá esténként 1 dl vörösbort! Vastagítja a méhnyálkahártyát! Nekem is szépen vastagította!
banya00

Meg volt az első szurim amit magamnak adtam be :) nem is olyan vészes :) meg a husi reggeli is...

Köszi a tippet banya, bár nekem vastagságbeli problémáim nincsenek szerencsére :) legutóbb 14 mm volt és a mensimen is mindig látom hogy volt minek levállnia :)
reni87
Kecskemét

ma lecsúszott 40 deka husi de már sikerült ráunnom (bár a csirkemell sosem volt a kevencem :D ) vacsira sajt és körözött :D
reni87
Kecskemét

Reni ügyi vagy,csak így tovább!Banya mi a helyzet?
ani8603

Szasztok lányok. Van 10űvegcse prolutex injekció eladó ha valakit érdekelne fecskendő és tűk is vannak hozzá ólcsobban eledó nekem már nem kell.
Köszönöm.

Sok sikert mindenkinek.
zsuzso2119

Egy kis szösszenet a mai napra:
A 10 milliószoros napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. Ez mind a pozitív, előremutató fejlődést segítő gondolatokra, érzelmekre, a szeretettel teljes szándékokra, az előre vivő akaratra, mind az ennek ellenkezőjét képviselő negatív, visszahúzó, fejlődésed Útját nem segítő gondolatokra, érzelmekre, megnyilvánulásokra, szándékokra és akaratra egyaránt igaz. Minden megnyilvánulásod, tetted következményei tízmilliószorosan hatnak és hatnak vissza rád.

A mindennapokra is igaz, hogy gondolkodásod határozza meg valóságodat. Te tervezed meg Utadat, Te teremted meg körülményeidet, kapcsolataidat, kapcsolataid minőségét. Te választod meg, hogy kivel és mivel kívánsz kapcsolatba kerülni földi léted során. Ahogy minden anyagi létezés egy teremtő gondolat eredményeként jön létre, úgy minden ami a világodat meghatározza a te teremtményed. Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. Amennyiben ezek előremutató – a saját értékítéleted szerint – pozitív gondolatok, akkor a valóságod is olyan lesz, amilyet szeretnél. Amennyiben viszont gondolataid minőségét számodra el nem fogadható gondolatok többsége határozza meg, akkor nem érzed jól magad a bőrödben.

A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy amennyiben ezeken a napokon tudsz gondolkodásodon változtatni és olyan gondolatokkal megtölteni elmédet, amelyek céljaid felé vezetnek, megnyugvással és békével töltenek el, akkor nagy lépést tudsz abban az irányban tenni, hogy megszabaduljál nem szeretett gondolataidtól. Amennyiben e gondolatok alapján cselekedni is hajlandó vagy nagy lépést tehetsz arra, hogy megszabadulj el nem fogadható, régi szokásaidtól, érzelmeidtől vagy tetteidtől.

reni87
Kecskemét

Ezt egyétek lányok :) : http://www.nosalty.hu/recept/gundel-szelet ISTENI!!!! én mondjuk grill fűszerrel csináltam.
reni87
Kecskemét

Sziasztok! Szóval...teszteltem ma reggeli elsőből egy full negatívat....
és hogy teljes legyen a kép, meg is jött...szép sötétbarna és piros keveréke...3-ból egy sem maradt meg.....
Elkeserítő...
banya00

Sajnálom :(
reni87
Kecskemét

Banyuszom,rettentően sajnálom:((( Tudom mit érzel!!!Következőnek nem probáljátok ki a picsit?Ha arra kerül a sor h ismét kell mennem lombikra,csak azt csináltatnám az tuti....
ani8603

Nagyon sajnálom banyus bíztam benne, hogy sikerül ne add fel kérlek. 
Látod nekem is mennyi szenvedés volt és most természetes úton itt a kicsi, vannak csodák csak hinni kell benne.
Vigyázz magadra
zsuzso2119

Sajnálom banyus,pesig bíztam benne,hogy miattad változott a számláló.Kitartást kívánok !

Én most indulok a beültire,pénteken volt leszívás 3at szívtak,de 2 selejtes volt,1et pedig Icsivel csináltak. Hát nagyon izgulok,hogy sirekül e vagy sem,de nagyon bízom 13.-a erejében.

maju

Banyus mikor mész vissza déviszhez??

zsuzso2119

Tegnap voltam uh-n elindultak a tüszők csak picik :( így duplázta Dévisz a Merionalt és a Gonal F-et...holnap megit uh...
reni87
Kecskemét

@reni87:

hányadik napon vagy? mekkorák a tüszők és mekkora adag gyógyszert kapsz?

maju

hétfőn volt a 6. stimus nap (8. cn.) mindenféle méretűek voltak :/ (6-12)
most kapok: 2 merional, 150 Gonal F, 1 Gonapeptyl....
reni87
Kecskemét

Ügyesek legyetek csajok!
ani8603

Nincsenek jó híreim csak 2 jó méretű van Dévai 3 lehetőséget adott, leállunk pénteken leszívás orvosi utasítás ellénére vagy elvisszük hétfőig az utolsó mellett döntöttünk szóval hétfőn leszívás...remélem megtermékenyülmek majd...de most eléggé kétségbe estem
reni87
Kecskemét

Reni
Én azt mondom no para!!Dévai mindig felkészit a legrosszabbra.Nekem a multkor 3 petém volt,a lehető legrosszabbul reagáltam a szurikra,össze vissza méretűek.Szinte a leállásnál álltunk.Nekem ugyanezt felajánlotta.Válalltam a leszvást és 11petét szívtak le.....abból másnapra 10 termékenyült meg.3naposra 5-en maradtak.... szóval nyugi!!! Minden ok lesz!
ani8603

:) köszi azóta már itthon jl átbeszéltük a dolgot sikerült kicsit megnyugodnom...holnap megint UH hétfőn leszívás :) próbálok pozitív lenni...hiszen a babához 1 is elég...hallottam már olyat hogy 2-őt szívtak le 1 terméenyült meg és nem rég született a baba :)
reni87
Kecskemét

Na látod Reni!Szurkolok! maju mizu veled?
ani8603

@ani8603:

Nem sok minden van.ET+4 napon vagyok szóval erősen várakozó állás. Teszek,veszek,pihengetek. Kicsit fura,hogy mindent lassított felvételbe csinálok,pedig annyi melóm lenne,de ez van,csak meg legyen az eredménye is

maju

Hétfőn leszívás :) mára lett még két viszonylag nagy tüsző így 4 tuti lesz hétfőre :) nem sok ez sem...de azért így már sokkal bíztatbb :)
reni87
Kecskemét

Maju h érzed magad?Reni várjuk a híreket,ügyes legyél!
ani8603

Sziasztok :) ma indultam az 5.stimumval, szerdától szúrom magam és pénteken kell mennem az első UH -ra. Ugy hallottam hogy pénteken nincs Apánk hanem az új kollégája van, de állítólag ő nem ír receptet :shock: ez igaz ? Mert szerintem nekem vasárnap már szúrnom kellene a Cetrotideot ( tüszőmegtartó ) de ha nem kapok receptet akkor mi lesz ??! Nem szeretném ha ezen úszna el a dolog... Ha esetleg hallottatok vmit ezzel kapcsolatban örülnék ha megírnátok köszönöm :) mindenkinek kitartást és mielőbbi babásodást kívánok !
normocyta
Budapest XI. kerület

És még egyet kérdeznék: pénteken most először kellene igazolnia az intézetnek a munkahelyem felé hogy ott voltam, mi a menete egy ilyen papír kikérésének?
normocyta
Budapest XI. kerület

szia normocyta. Valahogy másképp kel megoldanod én úgy tudom, hogy nem adnak igazolást erre mert nem adhat de kérdezd meg.
Sok sikert
zsuzso2119

Köszönöm Zsuzso, csak azért kérdezem mert az ügyvéd bnőm fogalmazott egy levelet a munkahelyemnek ( én is kórházban dolgozom ) , amiben nagyjából ez szerepel:
" ezúton jelezném önök felé hogy élnék a megadott törvény által biztosított lehetőségemmel miszerint az emberi reprodukciós eljárásban való részvétellel összefüggő orvosi vizsgálat a Mt. 107 paragrafus alapján a munkavégzési kötelezettség alóli -fizetetlen àm a munkáltató által kötelezően biztosítandó - mentesülés esetkörébe tartozik. Tudomásul veszem hogy a munkaidőkedvezményben való részesülés feltétele......az orvosi vizsgálat igazolása részemről "
Szóval vmi papírt ki kell adniuk mert a törvény őket is kötelezi
De ha eddig még senki nem kért akkor majd én megkezdem a sort, és leírom majd mi a menete hátha később másnak is szüksége lesz rá :)
normocyta
Budapest XI. kerület

Sziasztok, ma meg volt a punctio 7 petém lett :) :) :) :)

Durva nap volt nagyon...rengeteg ember 4 leszívás 4 ET 4re jutottunk be az utro receptért...szegény Déviszen már látszott hogy teljesen kész van...

Amúgy a másik doi is ír receptet nekem ő írta az Ovitrellt :)
reni87
Kecskemét

Normocyta kérdezd meg tőle de ez magán orvos és nem állami csak nőgyogyász adhat igazolást. erre nem fogsz táppénzt kapni, de majd írd meg kérlek, hogy mire jutottál.
Ügyes légy.
zsuzso2119

Tudom hogy nem jár táppénz rá, simán csak azért kell igazolás hogy meglegyen a fizetés nélküli napom leigazolása.
A szabikon spórolni szeretnék mert tavaly a 4 beültetés után ( illetve az egyik átlógott az előtte lévő évből ) szóval mindig táppénzen voltam aztan egyszer csak közölték hogy ha a 30 napot eléri a táppénzes napok száma utana időarányosan csökken a szabadságg , ez is egy új munkaügyi változás. Szóval így tőlem 7 napot vettek el :( így amin lehet próbálok spórolni , úgyis volt ebben a hónapban annyi ügyeletem a kórházban hogy egálban leszek :)
Majd megírom hogy mi volt hátha másnak is hasznos lesz.
Köszönöm Reni a recept infót ! És gratulálok a 7 nagyon szép szám !! :)
normocyta
Budapest XI. kerület

normocyta: nagyon drukkolunk Neked. Puszi <3

....
mokucica
Budapest XIII. kerület

Köszönöm Mokucica <3 hihetetlen hogy már ekkora a pici fiatok :) remélem mostmár én is hamarosan készíthetek egy ilyen vonalzót :)
normocyta
Budapest XI. kerület

Egy bébike lett mára :( szurkoljatok neki hogy erős legyen...
reni87
Kecskemét

Reni,egy baba is elég a terhességhez!!!Nagyon szorítok!!!Teh érzed magad?Eszed a husit?Holnap írj mi van a babócáddal!
ani8603

Tegnap még eléggé fájt a pocim és picit fel is puffadt de rengeteget ittem meg meg ettem egy kfc-s kosárnyi husit és mára semmit nem érzek és persze megy a sok fehérje reggelre tonhal most meg édes savanyú pulykacombi rengeteg hússal...semmi túlstimus tüntem nincs :)
reni87
Kecskemét

Normocyta, nagyon szorítunk mi is!           Meg persze mindenkinek :)
mbetty2
Aszód

Sziasztok, Nem tudja esetleg valaki aki most jár Déviszhez, hogy mennyit mutat a számláló? :)
renci82

Picikénk a pocimban <3

Renci 2556 hétfőn nőtt 2-vel
reni87
Kecskemét

A prednisolont meddig kell? nem árt a picinek?
reni87
Kecskemét

@reni87:

Akkor pihenj sokat!!!az a szam nem dob fel, mert 2 honapja 2vel nott csak :-(
renci82

9 hónap alatt 348 baba lett ezek szerint. Az azért nem olyan rossz arány szerintem!!!!

pipus75

Szia pipus, hogy vagy mi van veletek??
Hogy van a kis csöpség??
zsuzso2119

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?