2009.06.10 13:41
2009.06.24 10:17
2009.07.24 16:54
2009.07.27 21:15
2010.05.15 12:41
2010.10.14 11:26
2014.06.24 16:28
2015.03.03 15:42
Sziasztok!
Nem tudok él-e még fórum....Én is hozzá járok már évek óta. Most az első babánkat várjuk. Igazából fogalmam sincs hogy szokott lenni, de most 33 hetes vagyok, és nekem nem adta meg a telefonszámát. Igaz még én sem kértem...de legközelebb el fogom kérni, mert már közeleg az idő és nem tudok kihez fordulni, ha történik esetleg valami. Angyal, neked kérés nélkül megadta? És amikor beindult a szülés őt hívtad? Köszi a válaszod!
2015.03.03 17:11
Szia!
Én is nála szültem augusztusban, akkor pont szabin volt előtte, amikor nekem problémám volt . Sürgősségi császárom lett, toxémia miatt, így hiába is volt meg a száma, én a klinikára szaladgáltam. És ő is azt mondta mindig, ha valami SOS baj van, oda kell menni. Hát mentem is, éjjel, egy hétig nyaraltam bent a 35.héten, beállították a vérnyomásom gyógyszerrel, de aztán csak elszállt, a 37. héten amikor visszamentem rosszulléttel, akkor már bent tartottak, és másnap ugyan megvárták a dokinőt a rendelése után jött, de ha eldurvul a helyzet, az műtött volna, aki ott van. Végül is a dokinő is odaért. Én legközelebb nem őt választom, igaz a magánrendelője nekem most már messze is van (a munkahelyemhez közelebb volt), de olyan dokit fogok választani a klinikáról, akihez lehet oda menni és főállású ott. Amúgy az ottani dokikról csak jót tudok mondani, orvosilag kifogástalanok, maximálisan emberségesek.
Nekem Cseh doktornő ajánlott szülésznőt is, őt kellett volna hívnom, ha beindul a szülés, de ugye én oda nem jutottam el, azért a szülésznő a műtétemre pont be tudott jönni. Így összességében elégedett voltam mindennel, de a klinikás főállású dokik magánbetegeinek egy fokkal egyszerűbb a dolga (a klinikára nem tud a dokinő ugye beutalót adni, én mindent a háziorvosommal intéztem, így kb 3 helyre szaladgáltam), vagy amit meg tudott csinálni a dokinő magánban, azért fizettem.
Én elkértem a telefonszámát a 30. hét körül és amikor rosszul voltam ugye hívtam is, már amikor nem volt már szabin.
Ha kérdésed van én is szívesen válaszolok priviben. Nekem Angyal válaszolt tavaly, nagyon kedvesen
üdv E
2015.03.05 16:06
Szia Eufemia!
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|