2000.10.02 17:32
Szerző: Anonymous
Sziasztok ! /Kata, Krisztina es tobbiek/
Nem tudtam kivarni ezert vmegcsinaltam a tesztet ,de negativ lett.
Az az igazsag ,hogy mi nem vartuk a babat, de ha terhes lennek akkor biztos megtartanank.
Csak a valtozasok miatt gondoltam ,hogy terhes lehetek, igaz meg soha nem voltam abban az allapotban, szoval csak talalgatok.
Egyebbkent a torok kaparasrol csak annyit, hogy mar annyit krakogtam ,hogy szinte begyulladt a torkom, de most probalom magam fegyelmezni ( hogy ne csinaljam ) es sejemsallal orvosolni a problemat, igy mar valamivel jobb a helyzet.
A babat ( a terhesseget ) mi csak egy ev mulva terveztuk igy most egy kicsit meglepne ha terhes lennek, igaz azert titkon orulnek is neki.
De ez csak ugy fel hangosan mondom !
Szoval nem tudom most mi van ,mert a teszt negativ, igaz egy-ket nappal korabban csinaltam mint a teszten feltuntetett idopont.
A torok kaparas miatt azt hiszem lehet ,hogy csak megfaztam, de olvastam Krisztina ,hogy neked is hasonlo problemaid vannak. Ezert most mar ez is gyanus. Te miota vagy terhes es miota erzed ezeket a jeleket ?
Es miket ?
Nekem szeptember 10-en jott meg.
Egyutt voltunk 27-en akkor meg nem tudtam ,hogy ez eleg veszelyes nap !
Pont a 17. napon. Szoval kivancsi lennek mi sikerult vagy mi nem. Mit gondoltok ?
A teszt negativ ,de elobb csinaltam.
Es soha nem ereztem igy magam azelott.
Foleg a 28-a volt kulonos olyan lassu voltam mint egy csiga es orult nagy nyugalom volt rajtam.
Nem vagyok ideges tipus ,de ez meg engem is meglepett.
Mindent total lassan csinaltam.
Masnap meg mar volt egy kis hanyingerem, es ekkor kezdtem el gyanakodni hogy valami nem stimmel.
Megneztem az internetten a naptaros dolgot es az volt leirva ha nem akarsz gyereket ne szeretkezz ekkor. Hat akkor meg teljesen panikba estem, nem azert mert nem vagyok ra felkeszulve hanem azert mert ez teljesen lehetettlennek tunik nekem.
Azt gondoltam milyen nehez melo teherbe esni, de lehet, hogy a megfelelo pillanaton mulik.
Igy hat meg nem tudon mi van.
De a faradsag mar nem olyan eros.
Neha meg szedulok es hanyingerem is van.
Ha nem eszem azert, ha ettem azert, de eves kozben minden oke. Tiszta vicces ! Nem ?
Mivel nem vartuk, nem hiszem ,hogy csak produkalnam a dolgokat, de tudjatok mar semmin nem csodalkoznek ! Ugy erzem minden felfordult
es ossze kuszalodott korulottem, nem tudok semmit.
Nem gyozom kivarni hogy szombaton megjojjon.
Szeretnem is meg nem is. Persze ha nem jon meg az sem problema.
Ha terhes vagyok akkor a negyedik otodik napnal tarthatok ezert is csodalkozik a parom ,hogy valamit mar erzek es ,hogy oszinte legyek en is !
Varom a velemenyeteket !
Udv.: Brigi