180-as vérnyomásommal inákbb valami nyugis testmozgást kerestem
De értelek, hogy valami kemény és pörgős kellene. Javaslom Rékát.......brutál, nem fogsz a lombikra gondolni, túlélésre mennek az órái és a DVD-i
De tényleg - tavaly mikor nekem nem sikerült, akkor nekikezdtem és majd be sz@artam, olyan izomlázam volt és közben nem volt időm sajnálni magam ('Jaj én szegény meddő vagyok és mi lesz most'... és társai gondolatok)
Basszus, már meg is jött? Utro mellett? Hát, akkor most már tovább kell lépni. A klinikákat én is utálom, pedig mindenki mindenhol marha rendes, de a múltkor mondtam a páromnak, hogy görcsben áll a gyomrom, hogy már megint menni kell.
Kineziológus? Nekem sokat segített abban, hogy értelmezzem magam. Ezt most nem tudom jobban megfogalmazni, de néha az ember nem biztos, hogy jól látja, merre van az uta. Én a kezelések során alapvetően egyre messzebbre kerültem lélekben a gyermekvállalástól (!) és egyre inkább kezdtem hinni, hogy a gólya hozza a gyerekeket. Merthogy se sex-el sem pedig lombikkal nem jött nekünk, akkor csakis valamilyen más úton jöhetnek!
De talán ez a nagyon mély pont segített abban, hogy elengedjem és kimondjam hangosan, hogy lehet nem lesz saját gyerekünk és talán egy másfajta életre kell berendezkedjünk. Azóta a hétköznapok sokkal könnyebbek, nem érzek akkor nyomást, hogy ezen a téren is teljesítenem kell, de nem hozom a számokat (amúgy maximalista vagyok
)
Szóval így is, úgy is elsülhet egy ilyen terápia, de asszem pozitív mérleggel szálltam ki belőle.
Lehet beszerzek egy negylabu, szoros kisfiut
))))))