Sziasztok!
Judit
Örülök, hoyg jól vagy már, megnyugodtál és nem szurkál a pocid! Köszi az sms-t, de már aludtam is akkor, és csak reggel olvastam, éjszakára kikapcsolom a telefont
Most tessék pihenni egy jó nagyot, bár már biztos azt teszed
Veled is történt nem kevés dolog mire összejött Attila baba. Megpróbáltatások, küzdelmek, de most már biztosan csak a sikerre tudsz gondolni, mert ez a fontos!
Ilyen csúnya időben is jöttök Pécsre hétvégére? Kinek lesz szülinapja a csládban?
Babus
Siettem be hogy megtudjam mi van, örülök, hogy a nagy ijedtség után már miden oké. Jobb is hogy egy picit bent fogtak, így biztosan megnyugszol. Elképzeltem, mit aggódhattál útban a kórházig, szegénykém. Nagyon drukkolok, hogy továbbra is minden rendben legyen!
Nicol
Nem tudom mért emlékeztem úgy hogy még dolgozol, bocsi
De jó neked, már te is otthon lehetsz Vivkével
Wish
SAjnálom
Ez biztos hoyg eltolja a lombikot? Mennyi ideig tart a gyógyszeres kezelés? Talán csak 1 hónapot csúszik a lombik, nyárig biztos nem kell rá várni. Ne keseredj el, kérlek!
Lányok
Nekem ma is 36,45 volt a hőm, és tegnap estére olyan billings-eset produkáltam, mint amilyet eddig csak képeken láttam
Bocsi a részletekért, de jó 2 centire kinyúlott és tiszta, átlátszó volt
Úgy örültem neki
Lányok, ugye kitart ez az állapot még ma? Wish Jónás naptára szerint a ma este a tuti
Muszály kitartania
Jófi
Nem rossz még az a 36,8
Örülök, hogy nem lett tegnap este semmi bajod, vigyázz magadra!
Tündi