Sziasztok!
Babus
, én is úgy gondolom, hogy megindultatok a szülés felé vezető fájdalmas úton, bár nekem ilyen tapasztalataim nem voltak az első gyereknél. Remélem, hogy minden rendben lesz és a jelzés, amire elindultok majd, időben érkezik.
Érdekes ám, hogy mennyi féleképpen indulhat a szülés.
Azt mondják, hogy ne aggódjunk, tutira tudni fogjuk, hogy ez már az, csak nem mindegy ugye, hogy mikor jön e "jel". Én mondjuk 10-15 perc alatt bent vagyok a kórházban, de Nektek több idő kell, és tényleg jó lenne időben odaérni. Nagyon szorítok Nektek, hogy minden jól alakuljon.
Szerintem amikor a dokid a hasad alján matatott, akkor azt nézte, hogy hol a buksija a babának, nekem is megnézte tegnap este az orvosom. A barnázás is lehetett a vizsgálattól, nekem az első szülés előtti utolsó hetekben sajna minden vizsgálat után volt, a tágulásom is vérzéssel járt, de gondot nem okozott.
Sűrűn kérünk ám helyzetjelentést.
Lányok, beindulnak itt hamarosan az események, a jó kis hidegfrontok és a málnalevéltea megteszi a hatását.
Én tegnap voltam dokinál, méhszáj még mindig 3100, mondta, hogy most már nyugodtan keményedhetek, és betöltött 36 hét után kezdhetem a málnalevélteát inni. Aranyos volt, jó sokat beszélgettünk, minden kérdésemre választ kaptam. Jövő szerdán megyek NST-re, akkor csinálunk Sterpto B szűrést is, hogy kizárjuk a fertőzés lehetőségét. Ma reggel én is lapátoltam egy kis havat, de igazából a szülést szeretném február 13-20 közé "programozni", megbeszélem Ákoskával, hogy ha segítünk egymásnak, akkor csodaszép élményben lesz részünk.
Remélem nálam is szépen beindul majd a tágulás.
Olyan furcsa, mikor írjátok, vagy kismamáktól hallom, hogy fájdalmas a belső vizsgálat. Nekem az első terhességnél és a szülésnél sem, és most sem okoz soha még csak kicsi fájdalmat sem, ha vizsgál a doki, pedig az első szülésnél olyan doki is vizsgált, akit zsigerből elutasítok. Remélem, hogy mindenki megússza legalább ezeket a fájdalmakat.
Most készítek vacsit, de gépközelben vagyok, nagyon izgulok Babusért!
Beatrix