Sziasztok!
annyit írtatok múlt szombat óta, hogy nem győzöm utolérni magam...
de jó ilyen sokat olvasni
kezdem azzal, hogy Ádi legény nagyon muris a védőszemüveggel, jót nevettem rajta
Hami még édes a hóban is, meg punk-nak is
nem lehetett egyszerű a krémet kimosni a hajából, legalább a hajmosást bírja? Ann, nagyon ügyes a lányod, elismerésem
elképesztő milyen gyorsan fejlődik
, mennyi mindent tud már, a nála 2 hónappal öregebb lányomat simán lepipálja
Zsizsa, én is megnéztem a remekműveket, tényleg nagyon szépek, le a kalappal, hogy éjjelente volt energiád ennyi mindent megcsinálni, és ilyeneket kitalálni
Gabibumszli
, nagyon édes
élvezi, hogy amit nem lát, az attól még létezik...
ágy: mi még nem is gondolkodtunk másik ágyon, teljesen jól működik a rácsos ágy. az elképzelésem az, hogy majd egy oldalkorlátos ágyat veszünk neki, hogy ne guruljon le, láttam most ilyent, alul 3 fiók van, amiben ágyneműt, vagy akár játékokat lehet tárolni. ez tetszett.
kaja: Liza sem iszik tejet, kakaót,nem szereti a tejfölt és a túrót sem, illetve a tejföl kajákban mehet, viszont 1 joghurttal nem is lehet nekiállnunk enni, mert ordítás lenne, hogy hol a többi. mindennap 2 pohárral bedob, vagy ha danonino akkor 4
, mindig ez a vacsora, mert szeretem, ha este nem eszi tele magát, és úgy tánik neki is bejön. különben szereti a húst, a krumplit és a zöldségeket főtt formában, a sülteket kevésbé. Manócs szerintem se aggódj. lényeg, hogy van étvágya.
Hanzika, nem lesz egyszerű dolgod ezzel a bölcsivel
sokan mondják, hogy vége az aranyéletnek, ha bölcsibe, oviba kerül a gyermek, mert akkor minden betegséget hazavisz, és legtöbbször maga is elszenvedi. na, én is biztató sorokat tudok írni, ugye??
viszont nagy előny a társas élet, a közösség. azért majd számolj be róla, hogyan sikerül a beszoktatás, kíváncsi vagyok.
Marcsi, torna
Cory, nem is tudtam, hogy a nagyfiad ilyen locsifecsi
, ahogy Mucus írja. mi van Zsomával? mit mondanak az orvosok?
Manócs, mitől ilyen önálló a lányod? mit csináltál vele?
Barbi, helyes a pocakod
Klarissza, feltörekvő Laca jófej
de gondolom, ez téged nem vigasztal, amikor a 31. magaslatról szeded le
üvegajtó, zuhanyfüggöny, sarokvédő
nem is tudok mit írni erre. persze, mindannyiszor mosolygok, ha olvasom, de nem lennék a helyedben (ha vigasztal, a lányom mostanában komolyodik és sokat visszavett már az ilyen típusú kergeségekből, és alig rág, ez maga a csoda
, talán nálatok is jön ez az időszak)
Zit, csak dicsérni lehet Benit. ügyes kissrác
el tudom képzelni, hogy olvadoznak tőle a nagyszülők
Orsi, olvasni már nem tudod, de várunk vissza. Bene pedig sokat ügyesedett, amióta nem láttam
Edit, örülök, hogy meggyógyult Boti
úgy fáj nekem is, amikor ilyen elesettek.
Vera, most olvasom, hogy Benci egyre többet beszél. de jó
már én is nagyon várom, de mi megrekedtünk az 5-6 szónál
vadmálna
, hát szép piros, érdekelte
kamera: kérjetek kölcsön félévente vkitől (család, barátok) és akkor egy hétvége alatt is sok mindent fel tudtok venni. ez csak ötlet, mi is így képzeljük, de még nem jutottunk el a megvalósításig.
Dorki, remélem, már minden családtag jobban van. aranyos a hintalovas
és szépek a munkák. a jegyszedő segédje, nagyon komoly
Tündér, hogy állsz a vizsgákkal? drukk...
remélem, mindenkinek válaszoltam, ha valaki kimaradt, bocs, nem direkt...
magunkról pár szót. Liza és én most jövünk kifelé a betegségből, nagymami és apa befelé. legalább láz nincs, és levegőt is kap Liza. 1 átvirrasztott éjszaka, 2 nagyon rossz nap utána, de most már kifelé. persze, láz, amikor Zalában voltunk, gyógyszert nem vittünk, hajnali 4-kor mentem az ügyeletre a szomszéd városba. a betegség egyetlen "előnye", hogy rengeteget olvastam Lizinek, és mindig sokáig megmaradt az ölemben, most már én is tudom, milyen az, ha nyugodt a gyermek
Klarissza, kérdezted a bölcsit. bizonytalan vagyok az őszt illetően, mert én már most is dolgozom, és ha 1 nappal több lenne, akkor is megoldható lenne a mostani rendszerben (apa és nagyi) a felügyelet. anyám szerint vigyem tavasszal bölcsibe (jövőre), mert akkor is ott kell töltenie 1 évet, hiszen évvesztes. apa pedig ahogy tud, megy külföldre dolgozni. Lizi is felfedezte a függőleges irányú mozgásokat, de még kezdő a dologban, majd megyünk Lacához tanulni
viszont akrobatamutatványokat ad elő a kádban (feláll és vetődik a vízbe - alul csúszásgátló gumi van) illetve a hintalovon és a biciklijén (feláll rá, úgy, hogy visz magával egy játékot és azt lengeti boldogan, majd lemegy és egy másik játékkal kezdi újra)
jó éjt mindenkinek, panu