Szijasztok!
Csipöszürés:6 hetesen voltunk elöször, megnézte a doki ultrahanggal. Azt mondta, hogy az egyik csipöje egy kicsit éretlen, ezért minden pelenkázáskor tornáztatni kell és terpeszpelenkát kell hordania
Tudtok erröl valamit, hogy ez mennyire súlyos, vagy csak elövigyázatosságból kell ilyen pelenkát ráadni?
Pocok!A nögyogyi nem nagyon nyomogatta a hasam, egy picit megtapintotta és kész.
Zsuzsa! Mi a változatosság kedvéért samponból is Johnson's-t használunk, olyan jó illatos lesz a fejecskéje töle
Cappuccino! NAgyon szép kislányod lehet, imádom a kreol babákat:-)) Hallottam már én is a babamasszásról, itt is oktatják ingyenesen, de még nem vittem Hangát, mert ahányszor elkezdtem masszirozni a pocakját, elkezd vonaglani:-))) (elég hü*e szó, de ez a legjobb erre)Bár lehet, hogy rosszul csinálom a masszirozást...
Vitaminokról annyit, hogy én néha néha elfelejtem beadni, de van úgy is, hogy egy este két csepp megy véletlenül a kanálba...
Bár most hogy olvasom Pocokot, lehet, hogy vigyázni kéne a cseppek számával, hogy túl ne adagoljam.
Nekem a K vitamint kéthetente kell adnom csak, a D-t naponta egy cseppet.
Zsuzsa! Én minden nap kiviszem a babát, pedig -5fok alatt van a hömérséklet. 1-2 órát sétálunk(Cory!
), olyan jókat alszik. Mikor hazaérünk és levetköztetem, jó meleg a keze és a teste, szóval biztos nem fázik lenn.
Szijasztok, Lara