2014.05.11 10:30
2014.05.11 10:36
2014.05.11 11:39
@janula: én is emlékeztem, hogy már elkezdted, és már szurizol serényen, mivel majdnem egy napon mentünk dokihoz ! Nagyon drukkolok Neked !
Bucsok, általában egymás utáni napon nem szokott lenni vv, nekem is úgy jött ki, hogy az egyik vasárnap lett volna, de így hétfőn mentem, és így akkor tolódótt a többi is szerda, péntekre, de úgyis meg fogják ott mondani, hajrá !
Cicmorgo, tényleg annyira ari volt a doki, amikor mondta, hogy 10 petesejt lett, megsimizte a hasamat, nagyon örült. Tegnap nekem is eléggé fájt amúgy a hasam, nem is csináltam semmit, csak feküdtem, meg egy kicsit tudtam aludni is délután, ma már azért jobb, de még picit fájdogál.
2014.05.11 14:16
2014.05.11 14:56
Sziasztok Lányok!
Kicsit megint lemaradtam, mert volt bőven teendő. Hetek óta minden hétvégére akadt valami program, úgy hogy most egész hétvégén főztem meg takarítottam meg bevásároltam. Persze nem egyedül, de még mindig nem sikerült a végére érni.. .
Cicuci,
szuper hírek, gratulálok! Nagyon jó volt olvasni, hogy sikerült . Ti tartjátok a reményt bennem!
Neked az első lombik volt? Vigyázzál nagyon magadra!
Pauróra,
én kérdeztem a folsavat is, a vitaminokat is,tegnap nagyjából mindent beszereztem és el is kezdtem szedni. Sajnos nem a netről rendeltem ahogy írtad, mert ott pár nap múlva érkezett volna meg és azon voltam, hogy mielőbb lekezdjem, pláne hogy ma a szurikat is kezdem, izgulok is, és ugyanakkor tele vagyok félelemmel is, hogy mi lesz megint ennek is a vége.
Nagyon örültem, hogy a Mikszáth gyógyszertárban felbontják a dobozokat és pontosan annyi injekciót tudtam megvenni mint amennyi kell.
Ami meg az elhízást illeti Pauróra, ha időd engedi, próbálj minden nap legalább egy fél órát sétálni. Tudom, hogy nem könnyű ennek magvalósítása, de a sport, a mozgás az egyik legjobb kordában tartó.
Gabci, szóval ma kezdem a szurikat . Semmi esély sincs vajon, hogy mégis most kezdjél?
Lexi,
nagyon ügyes vagy! Csak így tovább! Most olvasom,hogy esett szerelembe. Gondolom kettőt fognak visszaültetni és ezek szerint lefagyasztásra is sor kerül.
Mmzsó,
neked a legnehezebb írni, mert teljes mértékben megértelek és el tudom képzelni mi zajlik benned és mennyire fölösleges minden szó ilyenkor. Azt is tudom, mennyire igazad van, de sajnos senki nem mondta, hogy az élet igazságos lenne. A rákot leszámítva, mint írtam már, én is nagyon sok megpróbáltatáson vagyok túl és tudom mennyire nehéz ezek után hinni bármiben is, legyen az a sikeres lombik, az Isten, vagy akármi. Nem akarok okoskodni, sem tanácsokat adni, sem beleszólni, de valamiért mégis elölről kezdjük mindig és hiszem, hogy nem véletlen! Úgy ahogy azt is hiszem, hogy a mi napunk is eljön. Haragudjál az Istenre, a sorsa,add ki magadból ami bánt, de próbálj kitartani. Hátha holnap mindenek ellenére, a csoda rád is rád köszönt.
Mindenkinek köszönöm a vitamin tippeket!
Missteufel,
neked is gratulálok! Itt volt már neked is az ideje babásodni.
2014.05.11 15:47
2014.05.11 18:32
2014.05.11 19:24
Cermiák, hajrá a szurikhoz, csak ügyesen, biztosan minden rendben lesz .
Mira mára azért már jobb, bár mindig fáj még kicsit a hasam, de szerintem mire lesz a beültetés, addigra biztosan elmúlik, ahogyan Cicuci is írta:)!
Mira holnap hétfőn mész, vagy következő hétfőn? Mindenesetre szurkolok, hogy ez legyen az utolsó és egyben sikeres inszemed . Hajrá szép kis petécskék !
Cicuci, nekem is volt ma némi fura színű furcsaság, de nagyon nem is aggódtam miatta, valószínűleg keddre tényleg elmúlik majd minden . Szerencsére a megfázás is majdnem teljesen elmúlt, szóval remélem tényleg minden ideális lesz keddre.
Tökjó, hogy ilyen jó széria volt most a klinikán, reméljük ez tovább folytatódik, és itt is sokan örülhetünk majd .
Mmzs, azért még szurkolok, soha nem lehet tudni .
Janula remélem minden ok lesz nálad, és csütörtöktől kezdheted a Fostimont ! Sok szép petécskéd kívánok Neked is .
Kedden jön esetleg valaki? Mi 9-re megyünk.
Amúgy kérdeztétek itt sokan, hogy mennyibe került a rövid protokoll? Hát ha mindent beleszámolok, még a vitaminokat és a magánrendeléseket is, akkor 170.000 körül jön ki, de ha ezeket nem veszem, akkor 125.000 körül. Illetve tulajdonképpen még a BKV bérletet is beleszámolhatnám, mivel azt is vennem kellett a sok Klinikára járás miatt, amúgy jeggyel járok, mert nem BKV-zom amúgy mindennap.
2014.05.11 23:17
2014.05.11 23:26
2014.05.12 09:48
2014.05.12 10:14
2014.05.12 10:20
Mmzsó,
nagyon sajnálom én is!
Kérdésedre válaszolva, én azt gondolom, hogy eddig is hittél abban, hogy összejön magától, nem? Írtad is, hogy volt egy olyan év mikor nem jártál kezelésekre, akkor is összejöhetett volna, ha akar. Meg hát azért vannak időszakok, amikor nem állunk kezelés alatt.. A másik meg, hogy sajnos a korunk miatt sem gondolom, hogy nagyon tudunk már az ilyen jellegű csodára várni (ha jól emlékszem te is közelebb állsz a negyvenhez, mint a harminchoz). Szóval az a baj, hogy én már szkeptikus vagyok… De persze csodák azért vannak. De én biztos nem merném a múltam miatt sem erre bízni magam, biztosan folytatnám a kezeléseket.
Sok erőt kívánok neked, és mielőbbi megerősödést, feltőltödést!
Echo95,
és hol fognak műteni? A Sote-n? Bár, ha jól értettem új helyre jársz.
2014.05.12 10:59
2014.05.12 11:22
2014.05.12 13:04
2014.05.12 13:50
2014.05.12 16:48
2014.05.12 17:03
Mmzsó,
remélem már sétáltok ebben a szép időben.
Aranyos volt, ahogy kiszámoltad a ciklusok és lombikok számát, nekem eddig soha nem jutott eszembe, de így tényleg nem olyan borzasztó a helyzet.
2014.05.12 17:07
2014.05.12 17:22
2014.05.12 18:21
2014.05.12 18:37
Cicuci,
Juj de jóó Gratulálok !!!! Végre megtört a jég !!!
2014.05.12 18:43
2014.05.13 09:11
2014.05.13 10:29
2014.05.13 10:46
2014.05.13 10:47
2014.05.13 11:16
Sese,
én is a profhoz járok, fél 9 felé szoktam odaérni a vv-re, utána pedig maradok 11-ig, vagy amíg bekerülök, mert sehová nem érek már oda és vissza is.
Én hosszút csinálok és árrilis 30 óta szíroma Gonát, most megyek majd, hogy megnézze: indulhat-e a stimuláló injekció.
Holnap majd megírom, hogy mi lesz rajtam pontosan, az biztos, hogy vállig érő barna hajam van és fekete kapucnis kabátom, zöldes táskám. Valószínűleg farmer lesz rajtam és könyv a kezemben, hacsak nem beszélgetek valakivel!
Edina,
akkor nincs randi... Kár....
2014.05.13 11:27
2014.05.13 11:38
2014.05.13 11:57
2014.05.13 12:10
2014.05.13 12:10
Sese üdv itt, most már nem vagy egyedül, klassz kis csapat van itt, segítünk, amiben tudunk . Írj majd mit mondott a doki holnap, meg Janula Te is, remélem indulhat Neked a stimu .
Mira, tökjó hírek, szurkolok Neked nagyon, hogy ez az utolsó inszem sikerüljön, szuper lenne, ha Nálad is úgy lenne, mint Magdipetinél . Írj majd mi volt szerdán, meg Edina Te is .
Évi, ügyesen a szurival, mindjárt itt van 20-a .
Évike, Gabci, remélem Ti is kezdhettek hamarosan.
Túl vagyok a beültetésen . Nem is tudom, valahogy annyira "különleges" és egyben megható is volt az egész, leszámítva persze hogy majd bepisiltem , ráadásul amikor kijiöttem és végre mehettem volna pisilni, valaki kb. 10 percig volt WC-n... na mindegy, nem ez a lényeg .
Kettőt ültettek vissza, azt mondta a doki ezek nagyon szuperek, remekül fejlődtek, szépek, tökéletes mindkettő, férjem le is fotózta őket a monitoron . Sajnos a többit megsemmisítették, mert a doki mondta, hogy nem fejlődött mindegyik rendesen, így nem feleltek meg a fagyasztási kritériumoknak, gondolom 1-2-t meg nem fagyasztanak le, hiszen így is 50% az esély, hogy "felélednek". Sajnáltam kicsit, mert reméltem, hogy tudnak lefagyasztani, de reméljük sikerülni fog és akkor nem lesz rá szükség .
Hát ennyi röviden, most pihi, ahogy elnéztem az időjárást az elkövetkező kb. 3-4 napra, nagy sétálások nem lesznek, mert ocsmány idő lesz, nagyon sajnálom, bár holnap is meg csütörtökön is mennem kell erre-arra, szóval végülis nem fogok itthon ülni egész nap, de azért kár, hogy nem lesz szép idő.
23-án és 27-én lesz vv.
2014.05.13 12:41
Sese, köszönöm .
Én Femibiont szedek, illetve pluszba C, E és D vitamint, illetve én szedek Aspirin Protectet is, hátha segíti a megtapadást.
Nekem rövid protokollom volt, tehát elég hamar lement az egész, 2. naptól kellett szuriznom és a 13. napon volt a tüszőleszívás. Ez altatásban történik, tehát éhgyomorra kell menni, de gyorsan megvan. Nekem 10 petesejtet sikerült leszívni, ebből 6 termékenyült és ma a 16. napon volt a beültetés, kettő ültettek vissza.
A beültetés olyan mint egy nőgyógyászati vizsgálat: fel kell feküdni egy asztalra, pár perc az egész, bent lehet a párod is, és monitoron megmutatják a kis bogyókat, amiket visszaültetnek. Nem kell éhgyomorra menni, mivel ezt nem altatásban csinálják, viszont teli hólyaggal kell menni, mert úgy könnyebb a beültetés. Miután beültetéttek, negyed órát még feltett lábbal kell feküdni, illetbe negyed órát nyújtott lábbal, közben nem szabad emelgetnia fejed, majd még fél órát ücsörögni kint, és aztán el lehet menni.
2014.05.13 12:43
Sese,
igen, az a rendes menet, hogy ilyenkor hozni kell a stimuláló injekciót, mert ha kezdheted, akkor ott fogják beadni az elsőt, hogy megtanítsanak rá. Ezt már kevergetni is kell.
Nekik van ott fecskendő is és tű is, de otthonra ezeket meg kell venned a patikában. Simán kiadják, ha kéred.
Ha úgyis ott fogunk ülni, szívesen mesélek neked a menetről, mert nekem ez már a harmadik...és remélem utolsó lombikom.
Lexi,
akkor most koncentrálj a manókra! Mennek a pozitív energiák neked! Sok víz és fehérje! Vigyázz magadra nagyon!