Kagyló
NEm tudom minek volt köszönhető, hogy ilyen sok tüszőm lett. Én nem Kaális vagyok, hanem dr. Török Attilához járok. Szerinte is sok volt, kicsit tartott is a túlstimutól, de nem lett gond. Elötte nem volt PCO-m, eléggé meg is döbbentem, mikor a sokadik uh-n bemondta. Azt mondta nem kell vele foglalkozni (akkor ugyanis a méhenkívüli kizárasa volt az elődleges cél).
Igazából nem tudom, hogy miért hagyott itt a babóm.
Az embriófagyasztás Tapolcán 30 eFt / 3db. Azért van így meghatározva, mert általában 3-at tesznek egy szalmába és úgy fagyasztják.
Mivel nekünk ilyen sok volt azt mondták, hogy tegyünk 4-et egy szalmába, így 3 "adag" lett. Sőt, nagyon rendik voltak, mert nem kellett kifizetnünk a három szalma árát, vagyis a 90 ezret, hanem csak 60-at.
Sajnos nem lehet tudni előre, hogy hogy sikerül a kiolvasztás. Lehet, hogy az összeset fel kell engedni ahhoz, hogy 3-4 egészséges embriót nyerjene. Ezért készülök egy esetleges márciusi újabb stimura.
Egyébként, mi a pungi utáni 3. napon, 8 sejtesen kaptuk vissza őket.
Zsebi
Az urológus egyenlőre tanácstalan. Bár műszeres vizsgálatot nem végzett, azt mondja, hogy nem lehet szó elzáródásról (ez azért kicsit gyanus, nem?).
A párom hormonképe tökéletes. A doki szerint a szervezete úgy értékeli, hogy minden rendben és egyszerűen nem termel több spermiumot.
Az is fura volt, hogy az első két vizsgálatkor csak pár darab spermium volt a mikroszkóp látóterében. Egy hónap múlva pedig 0,8 millió/ml. Persze ez is nagyon kevés.
A doki ezt sem érti, miért nőtt. Persze azt nem tudja, hogy az első rossz eredmény óta csodabogyókkal (ginseng, Maca) tömöm szegényt.
Na, ez jó hosszúra sikeredett!
Zsebi
drukkolok, hogy minden rendben legyen és indulhasson a kövi lombik. Lapar után nagyobb az esély, nem?
Stella