Na, megérkezett várva várt védőnőnk. Szerinte is pocsékul nézek ki(na jó, nem így mondta)Előadta azt, amit én is tudtam, a kis barnázás szerinte a vizsgálattól volt.
Utána elértem a szülésznőmet, hát nehéz volt így telefonba leírni a fájdalmaimat, ő ezek alapján azt mondta, hogy a barnázás szerinte is a vizsgálattól volt (amúgy azóta többször nem volt), és szerinte ezek jóslófájások lehetnek, de nem tartja kizártnak, hogy estére annyit nyílik a méhszáj, hogy mondjuk megszülök!!!
Továbbra is azt mondja, hogy akkor induljunk, ha 10 perces, rendszeres, olyan erős, egész pocakra kiterjedő fájásaim vannak, aminél már pl. meg kell, hogy álljak, annyira fáj vagy mondjuk ha már szülési fájásaim lennének, akkor szerinte már nem beszélgetnénk itt vele olyan nyugodtan.(bár szerintem én minden vagyok csak nyugodt nem). Vagy ugye ha elfolyik a magzatvíz.
A babamozgásra meg azt mondta, hogy a szülés előtt(1-2 nappal) a babák már szinte alig mozognak, szóval ez is lehet egy jel nálam.
A derekam továbbra is piszkosul fáj, az előbb mikor kísértem ki a védőnőt úgy belehasított az egyik oldalon, hogy a falba kapaszkodtam percekig, de azóta szerencsére több ilyen nem volt.
Most már tényleg reggelizek, mert még mindig nem jutottam odáig, aztán fürdés és lepihenek. Aztán majd meglátjuk. Remélem addigis nagyban takarítják az M3-ast meg a fővárosi utakat:9
Köszi, hogy így izgultok értünk
Nagyon aranyosak vagytok mind
Most biztos nem tűnhetek valami lelkesenek, meg segítőkésznek, meghogy nem foglalkozom itt veletek. Légyszi nézzétek el nekem, hogy önző dög
lettem, éshogy a saját kínjaimmal vagyok elfoglalva.
Amúgy én is szép havas időben születtem
, ráadásul nagyon gyorsan meglettem, apukám, buszsofőr lévén be sem ért a kórházba időben a nagy hó miatt
Kristófka is talán folytatni szeretné a hagyományt
Babus